Biuro podróży 7 Islands

Biuro Podróży 7 Islands - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 72 opinii)

4.5
  • Ogólne wrażenie
    4.5
    • Zgodność oferty z opisem 4.7
    • Opieka rezydentów 4.4
    • Stosunek jakości do ceny 4.6

Rekomendacja

75% poleca to biuro

Ranking

  • nr 22 z 60
  • 1.0

    ewelina9097 ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Odradzam wyjazd z tym biurem podróży. Byłam na Krecie w hotelu Meliti. W ofercie zamieścili zdjęcia hotelu niezgodne z rzeczywistością. Hotel Meliti owszem jest po remoncie ale nie cały tylko pokoje, recepcja, bufet, korytarz, bar są niczym więcej jak z PRLowych czasów. All inclusive okazał się być tylko w wybranych godzinach, alkohole ograniczały się do słabego piwa gorzkiego wina i rakiij. Nie wiesz co jesz bo Jedzenie było nie podpisane i monotonne. Deser to arbuz. Biuro podróży zaznaczono iż hotel jest położony w dogodnej lokalizacji. Okazało się być wszędzie daleko i mieliśmy zaproponowaną tylko jedną wycieczkę fakultatywna. Zarówno podczas przejazdu z lotniska do hotelu jak i z hotelu do lotniska nie mieliśmy opieki rezydenta. Na lotnisko w heraklionie pozyskiwaliśmy informacje od innego biura podróży ponieważ naszego rezydenta nie było. Rezydent na spotkaniu nie poinformował nas że ostatniego dnia nie otrzymamy kolacji i napoi. Odradzam zarówno hotel jak i biuro podróż!!!!! Pokaż »

    2016-09-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    ewelina9097 ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Odradzam wyjazd z tym biurem podróży. Byłam na Krecie w hotelu Meliti. W ofercie zamieścili zdjęcia hotelu niezgodne z rzeczywistością. Hotel Meliti owszem jest po remoncie ale nie cały tylko pokoje, recepcja, bufet, korytarz, bar są niczym więcej jak z PRLowych czasów. All inclusive okazał się być tylko w wybranych godzinach, alkohole ograniczały się do słabego piwa gorzkiego wina i rakiij. Nie wiesz co jesz bo Jedzenie było nie podpisane i monotonne. Deser to arbuz. Biuro podróży zaznaczono iż hotel jest położony w dogodnej lokalizacji. Okazało się być wszędzie daleko i mieliśmy zaproponowaną tylko jedną wycieczkę fakultatywna. Zarówno podczas przejazdu z lotniska do hotelu jak i z hotelu do lotniska nie mieliśmy opieki rezydenta. Na lotnisko w heraklionie pozyskiwaliśmy informacje od innego biura podróży ponieważ naszego rezydenta nie było. Rezydent na spotkaniu nie poinformował nas że ostatniego dnia nie otrzymamy kolacji i napoi. Odradzam zarówno hotel jak i biuro podróż!!!!! Pokaż »

    2016-09-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Karol Mark ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wakacje na Krecie z całą rodziną. Typowy grecki klimat, słońce i zabawa. Obowiazkowo wycieczka na Santorini! Nie jest tania ale na prawdę warto. Wyspa robi wrażenie. Biuro polecam, bardzo dobra cena i obsługa bez zarzutów.

    2016-01-13
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 6.0

    EMILIA08_110 ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    TROCHĘ MIAŁAM OBAWY PRZED MAŁYM BIUREM, ALE WSZYSTKO BYŁO OK. REZYDENCI NA LOTNISKU SUPER, NAJLEPSZY AUTOKAR PO NAS PRZYJECHAŁ. WSZYSTKO OK.

    2015-05-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    slawomk ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byłem 1 raz z tym biurem i wszystko przebiegło sprawnie i bez problemów. Dobry kontakt z biurem, wszystkie dokumenty przesyłane są mailowo, można kontaktować się telefonicznie aby dopytać o szczegóły oferty. Transfer z lotniska do hotelu i odwrotnie bez zastrzeżeń. Rezydentka w naszym hotelu była tylko raz ale nie było potrzeby więcej bo wszystko było OK. Oczywiście proponowała pomoc i gotowość do działania w razie potrzeby. W hotelu, w którym mieszkaliśmy były tylko dwie pary z Polski (włącznie z nami). Przedstawiła propozycję wynajmu samochodu i wycieczek fakultatywnych ale nie była "namolna". Dała nam wiele rad, opowiedziała o okolicy i co warto zobaczyć, dała nam mapę Krety i zaznaczyła miejsca godne odwiedzenia. Hotel, w którym mieszkaliśmy był wspaniały, ze świetnym i pomocnym właścicielem. To były piękne i udane wakacje. W 2015 roku już mam zaplanowany i zaliczkowany następny urlop. Oczywiście z 7islands. Pokaż »

    2015-02-20
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 6.0

    slawomk ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byłem 1 raz z tym biurem i wszystko przebiegło sprawnie i bez problemów. Dobry kontakt z biurem, wszystkie dokumenty przesyłane są mailowo, można kontaktować się telefonicznie aby dopytać o szczegóły oferty. Transfer z lotniska do hotelu i odwrotnie bez zastrzeżeń. Rezydentka w naszym hotelu była tylko raz ale nie było potrzeby więcej bo wszystko było OK. Oczywiście proponowała pomoc i gotowość do działania w razie potrzeby. W hotelu, w którym mieszkaliśmy były tylko dwie pary z Polski (włącznie z nami). Przedstawiła propozycję wynajmu samochodu i wycieczek fakultatywnych ale nie była "namolna". Dała nam wiele rad, opowiedziała o okolicy i co warto zobaczyć, dała nam mapę Krety i zaznaczyła miejsca godne odwiedzenia. Hotel, w którym mieszkaliśmy był wspaniały, ze świetnym i pomocnym właścicielem. To były piękne i udane wakacje. W 2015 roku już mam zaplanowany i zaliczkowany następny urlop. Oczywiście z 7islands. Pokaż »

    2015-02-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.3

    zakrecona82 ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Kreta-hotel Maravel.Zaczynając od początku.Na lotnisku stała rezydentka 7islands i kierowała do busa.Jednym busem jechało kilkanaście osób.W połowie drogi,my i jeszcze jedna para,przesiadaliśmy się do drugiego busika,który zawiózł nas do Maravela a tą inną parę do innego hotelu. Jeśli chodzi o powrót to rezydentka była na lotnisku i kierowała do odprawy. Spotkanie było w czw,na drugi dzień po przylocie.Omówione zostały najważniejsze kwestie,dokładnie wszystko wytłumaczone.Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś pytania mieli rezydenci dyżur w jeden dzień chyba ok.godziny.Także jeśli chodzi o biuro-bez zastrzeżeń,od początku do końca;) Pokaż »

    2014-11-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.0

    Paweł ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Wykupiłem wyjazd przez portal wakacje.pl na Kos, organizowany przez 7 Islands. Wszystko było ok, godziny wyjazdu nie zmieniły się, rezydentka, pani Justyna była w hotelu na spotkaniu w umówionym terminie - poradziła kilka fajnych miejsc do zwiedzania. Hotelik Nikos II - raczej dla mało wymagających gości. Wyjazd udany. Pokaż »

    2014-08-23
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 6.0

    Ewa43 ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Po raz pierwszy wykupiłam wczasy w 7Islands – Rodos, Hotel Diagoras Zakupu dokonałam przez internet. Dokumenty podróży również otrzymałam drogą mailową, lecz dla upewnienia się przedstawiciel telefonicznie skontaktował się ze mną by potwierdzić czy faktycznie dotarły do mnie w odpowiedniej formie. Konkretne i rzetelne Biuro jak i jego pracownicy. Oferta Biura zgodna z opisem na stronie internetowej. W małym przytulnym Hotelu Diagoras warunki bardzo dobre, pokoje gustownie umeblowane i czyste. Obsługa hotelowa grzeczna, miła i uprzejma. Jedzenie bardzo dobre. Polecam Hotel tym wszystkim osobom, które chcą odpocząć w ciszy i spokoju. Na uwagę zasługuje również praca rezydentki Pani Renaty. Kompetentna, rzetelna, służyła pomocą i radą w każdej sytuacji. Jedynym minusem, który zakłócił spokój mojego wypoczynku (i myślę nie tylko mojego ale i pozostałej grupie polskich turystów) było poniżej jakichkolwiek norm etycznych i moralnych zachowanie dwóch polskich par wczasowiczów pijących bez umiaru oscentacyjnie alkohol od samego rana zaczepiając nie tylko gości hotelowych jak i również personel Hotelu. Jednak zarówno Biuro jak i rezydent nie są niczemu winni. Pokaż »

    2014-08-08
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (8)
  • 1.0

    Rafal_wawa ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Biuro nie wie ile ma dostępnych pokoi i w jakiej dokładnie będą cenie....zwodzą mnie od tygodnia, spalili sie zanim cokolwiek ustaliliśmy!!!

    2014-03-29
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży