Biuro podróży 7 Islands

Biuro Podróży 7 Islands - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 67 opinii)

4.6
  • Ogólne wrażenie
    4.6
    • Zgodność oferty z opisem 4.7
    • Opieka rezydentów 4.5
    • Stosunek jakości do ceny 4.6

Rekomendacja

76% poleca to biuro

Ranking

  • nr 19 z 57
  • 5.3

    slawomk ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byłem 1 raz z tym biurem i wszystko przebiegło sprawnie i bez problemów. Dobry kontakt z biurem, wszystkie dokumenty przesyłane są mailowo, można kontaktować się telefonicznie aby dopytać o szczegóły oferty. Transfer z lotniska do hotelu i odwrotnie bez zastrzeżeń. Rezydentka w naszym hotelu była tylko raz ale nie było potrzeby więcej bo wszystko było OK. Oczywiście proponowała pomoc i gotowość do działania w razie potrzeby. W hotelu, w którym mieszkaliśmy były tylko dwie pary z Polski (włącznie z nami). Przedstawiła propozycję wynajmu samochodu i wycieczek fakultatywnych ale nie była "namolna". Dała nam wiele rad, opowiedziała o okolicy i co warto zobaczyć, dała nam mapę Krety i zaznaczyła miejsca godne odwiedzenia. Hotel, w którym mieszkaliśmy był wspaniały, ze świetnym i pomocnym właścicielem. To były piękne i udane wakacje. W 2015 roku już mam zaplanowany i zaliczkowany następny urlop. Oczywiście z 7islands. Pokaż »

    2015-02-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    zakrecona82 ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Kreta-hotel Maravel.Zaczynając od początku.Na lotnisku stała rezydentka 7islands i kierowała do busa.Jednym busem jechało kilkanaście osób.W połowie drogi,my i jeszcze jedna para,przesiadaliśmy się do drugiego busika,który zawiózł nas do Maravela a tą inną parę do innego hotelu. Jeśli chodzi o powrót to rezydentka była na lotnisku i kierowała do odprawy. Spotkanie było w czw,na drugi dzień po przylocie.Omówione zostały najważniejsze kwestie,dokładnie wszystko wytłumaczone.Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś pytania mieli rezydenci dyżur w jeden dzień chyba ok.godziny.Także jeśli chodzi o biuro-bez zastrzeżeń,od początku do końca;) Pokaż »

    2014-11-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    Paweł ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Wykupiłem wyjazd przez portal wakacje.pl na Kos, organizowany przez 7 Islands. Wszystko było ok, godziny wyjazdu nie zmieniły się, rezydentka, pani Justyna była w hotelu na spotkaniu w umówionym terminie - poradziła kilka fajnych miejsc do zwiedzania. Hotelik Nikos II - raczej dla mało wymagających gości. Wyjazd udany. Pokaż »

    2014-08-23
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    Ewa43 ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Po raz pierwszy wykupiłam wczasy w 7Islands – Rodos, Hotel Diagoras Zakupu dokonałam przez internet. Dokumenty podróży również otrzymałam drogą mailową, lecz dla upewnienia się przedstawiciel telefonicznie skontaktował się ze mną by potwierdzić czy faktycznie dotarły do mnie w odpowiedniej formie. Konkretne i rzetelne Biuro jak i jego pracownicy. Oferta Biura zgodna z opisem na stronie internetowej. W małym przytulnym Hotelu Diagoras warunki bardzo dobre, pokoje gustownie umeblowane i czyste. Obsługa hotelowa grzeczna, miła i uprzejma. Jedzenie bardzo dobre. Polecam Hotel tym wszystkim osobom, które chcą odpocząć w ciszy i spokoju. Na uwagę zasługuje również praca rezydentki Pani Renaty. Kompetentna, rzetelna, służyła pomocą i radą w każdej sytuacji. Jedynym minusem, który zakłócił spokój mojego wypoczynku (i myślę nie tylko mojego ale i pozostałej grupie polskich turystów) było poniżej jakichkolwiek norm etycznych i moralnych zachowanie dwóch polskich par wczasowiczów pijących bez umiaru oscentacyjnie alkohol od samego rana zaczepiając nie tylko gości hotelowych jak i również personel Hotelu. Jednak zarówno Biuro jak i rezydent nie są niczemu winni. Pokaż »

    2014-08-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (5)
  • 1.0

    Rafal_wawa ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Biuro nie wie ile ma dostępnych pokoi i w jakiej dokładnie będą cenie....zwodzą mnie od tygodnia, spalili sie zanim cokolwiek ustaliliśmy!!!

    2014-03-29
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • g_olcia00 ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      • Zgodność oferty z opisem 0.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 0.0

    Odradzam wszystkim to biuro!! W życiu nie spotkałam się z takim brakiem profesjonalizmu i totalnym wypięciem się na klienta!!!!!! 29 wrzesnia mialam leciec na Krete, otóż 3 dni po wpłaceniu pieniędzy okazalo sie ze hotel w ktorym mielismy rezerwacje nie potwierdzil jej a wiec nasz wyjazd zostal odwolany a oczywiscie biuro nie mialo dla nas nic w zamian, ewentualnie moglismy wybrac cos innego i oczywiscie doplacic kilka set zlotych bo oczywiscie niczego w rozsadnej cenie już nie było... Skandal! Uważajcie na 7 islands!!!!! Pokaż »

    2013-09-09
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (11)
  • 1.0

    ewetka ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Przestrzegam wszystkich przed wyjazdem z tym biurem. Pokoje ktore sa opisywane w ofertach, w ogole nie przystaja do jakosci jaka otrzymuje sie po przylocie- plesn, brod, smrod i najgorsze zakwaterowanie z mozliwych bo przeciez Polak zniesie wszystko. Traktuja nas jak gorsza kategorie i wciskaja do nory. Opieka rezydenta zadna- totalna olewka by uniknac problemow. Naprawde szkoda nerowow na to biuro podrozy. Odradzam goraco by nie zepsuc sobie wczasow! Pokaż »

    2013-09-02
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 6.0

    Dorota ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Miałam obawy korzystając z małego biura podróży ale na szczęście okazały się bezpodstawne.Biuro 7ISLANDS mogę z czystym sumieniem polecić,wszystko odbywa się jak w innych biurach,na lotnisku czekał rezydent(bardzo sympatyczny p.Mateusz),potem transfer do hotelu,następnego dnia spotkanie informacyjne. Lot na Kretę liniami Small Planet,wszystko o czasie,miła obsługa,lot bez niespodzianek,miękkie lądowanie:) Pewnie jeszcze skorzystam z usług tego biura ;) Pokaż »

    2013-09-02
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 3.3

    Dawid ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      3.3
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    Byłem z tym biurem w hotelu Meropi**** i zakwaterowali wszystkich z biura 7islands w starej części hotelu o standardzie** na 2 dni, później na szcęście zakwaterowali nas w **** części hotelu, opieka rezydenta była słaba. Byłem z 3 innymi biurami i te było najgorsze. Przestrzegam przed tym biurem podróży!!! Pokaż »

    2013-07-31
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 2.0

    maja_p ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      2.0
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Z 7islands byliśmy na Krecie. Kupiliśmy opcję All inclusive na kilka dni przed wylotem. Godziny lotów zostały zmienione. Po przylocie, przedstawiciel biura czekał na nas przed wejściem na lotnisko w Heraklionie, przekazał kopertę z ankietą i wiadomością o spotkaniu informacyjnym i wskazał, do którego stanowiska i busa mamy się udać. Grek, kierowca busa, przywiózł nas do hotelu po 1 w nocy. Przedstawiciel biura nie towarzyszył nam w drodze do hotelu i nie pomagał w formalnościach związanych z zakwaterowaniem. Rezydentka, podczas naszego tygodniowego pobytu, była 2 razy w hotelu, żadne spotkanie informacyjne się w zasadzie nie odbyło. Informacja o godzinie wylotu miała pojawić się na tablicy ogłoszeń w hotelu na dzień przed wylotem, pojawiła się jednak dopiero w dniu wylotu z rana. 7islands sprzedając 8-dniową wycieczkę, dało nam tak naprawdę 6 dni All inclusive. Wylot z Heraklionu był po 22, a check-out standardowo do 12 w południe ? po wykwaterowaniu nie mieliśmy już możliwości nieodpłatnego skorzystania z baru czy cateringu. Podsumowując 7islands nie polecam z uwagi na kilka punktów: - w drodze z lotniska jak i na lotnisko nie było przedstawiciela biura mówiącego w języku polskim - małe zainteresowanie ze strony rezydenta, w naszej opinii aby się pokazać, odbębnić swoje i uciec - zmiany godzin lotu a w rezultacie pobyt skrócony z 8 do 6 dni Kwestie formalne pobytu bez niespodzianek, było ok. Pokaż »

    2013-07-26
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (3)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży