Biuro podróży 7 Islands

Biuro Podróży 7 Islands - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 67 opinii)

4.6
  • Ogólne wrażenie
    4.6
    • Zgodność oferty z opisem 4.7
    • Opieka rezydentów 4.5
    • Stosunek jakości do ceny 4.6

Rekomendacja

76% poleca to biuro

Ranking

  • nr 19 z 58
  • 1.0

    Jan m ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Jeszcze nie poleciałem a już mnie negatywnie do siebie nastawili,miałem być na miejscu o 15 godz. wiec całe popołudnie miałbym dla siebie ale nie właśnie dzwonili lot przesunięty tak ze do celu trafię na sen i to jeszcze nie pewne. Czuje się okradziony z połowy dnia nie tak planowałem i nie tak mi biuro podróży obiecało. Ktoś telefonicznie mnie informuje o przesunięciu lotu i jeszcze wydaje polecenie żebym na info odpowiedział mailem . Zapłać a potem Cię będziemy mieli ........ zawiedziony biurem 7islands Pokaż »

    2013-07-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (3)
  • 5.3

    agd ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    polecam to biuro ;kontakt ok loty terminowo;na lotniskach dobra opieka;wycieczka zgodna z opisem;rewelacja

    2013-07-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Anna ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wszystko ok. Godziny lotu bez zmian, punktualny samolot, sprawne transfery komfortowymi busami, hotel i pokój bez zastrzeżeń, opieka biura też ok.

    2013-06-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    jarekz1 ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Super biuro podróży. Hotel zgodny z opisem, rezydentka codziennie w hotelu. Cena rewelacyjna. Kontakt idealny.POLECAM W 100%.

    2013-06-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.3

    dorka d-h ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Super! Kolejny wyjazd z tym biurem uznaję za udany. Rezydent na Zakhyntos rewelacja! Pomocny, kompetentny! Wszystko zgodnie z katalogiem.

    2013-05-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  • 6.0

    saeta ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Zdecydowanie polecam to biuro, korzystałam dwukrotnie (2011 i 2012r.) jeśli chodzi o zakup wyjazdu i również dwukrotnie przy zakupie samego przelotu. Oferta zgodna z tym co zawarte w katalogu, dobry stosunek jakości do ceny. Duży plus za rezydentów, zwłaszcza p. Justynę. Pokaż »

    2013-05-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    radnow ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    OSTRZEŻENIE PRZED 7ISLANDS!! To zdecydowanie najgorsze biuro podróży, z jakim kiedykolwiek mieliśmy do czynienia! Pojechaliśmy na wakacje z małym dzieckiem więc bardzo zależało nam na dobrych warunkach tymczasem już na miejscu szybko okazało się, że hotel, który w katalogu 7islands przedstawiany był jako 4-gwiazdkowy nie spełnia nawet wymogów hotelu 2-gwiazdkowego. Wszędzie brud, smród a długimi godzinami nie było nawet ciepłej wody w kranie! Rezydent nie odbierał telefonów, osoba w centrali firmy odsyłała nas do rezydenta i nawet nie było komu zgłosić tej skandalicznej sytuacji. Na koniec biuro nawet nie podjęło rozmów na temat naszej reklamacji. Sprawa trafia do sądu a my możemy tylko przestrzegać wszystkich przed popełnieniem wielkiej pomyłki, jaką byłyby wakacje z 7islands. Pokaż »

    2012-12-04
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (16)
  • 6.0

    WakacjeLipiec2011 ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Mieliśmy ogromne obawy wylatując z dziećmi w lipcu z nieznanym biurem podróży na Kretę.Na dodatek lecieliśmy w okresie kiedy upadało jedno biuro podróży za drugim.Na szczęście nasze obawy się nie sprawdziły :-). Hotel Maravel w Adelianos Kampos cudny,miła i kompetentna obsługa,rezydent biura pomocny.Z czystym sumieniem mogę polecić to biuro niezdecydowanym.Jeśli będzie taka możliwość to ponownie wybierzemy 7Islands. Ps. Pozdrawiamy rezydenta-Pana Mateusza :-))) Turyści z Krakowa Pokaż »

    2012-10-08
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 6.0

    iza21 ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Caly wyjazd (oprocz opoznionego o 6 godzin wylotu z krety) uznaje za bardzo udany! Szczególne podziękowania dla rezydentki - p. Justyny (gorąco pozdrawiam). Sympatyczna, konkretna dziewczyna, która nie wciska na siłe wycieczek fakultatywnych. Częste spotkania w hotelu, zawsze pod telefonem (wystarczylo tylko napisac sms-a i od razu byla odpowiedz albo tel), pomocna. Byłam na róznych wyjazdach, ale z tak dobrą opieką rezydentki jeszcze sie nie spotkałam. Pokaż »

    2012-10-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.7

    Andrzej11 ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      4.7
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Na lotnisko Pyrzowice przedstawiciel przybył ostatni - ale zdążono wydać wszystkie dokumenty. Transfer do hotelu odbył się sprawnie. Informacje podane przez rezydentkę dodatkowo wydrukowane. Pani rezydent odprawiała chyba wszystkie wycieczki fakultatywne. Czyli ogólnie było OK - polecam. Pokaż »

    2012-09-22
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży