Biuro podróży 7 Islands

Biuro Podróży 7 Islands - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 72 opinii)

4.5
  • Ogólne wrażenie
    4.5
    • Zgodność oferty z opisem 4.7
    • Opieka rezydentów 4.4
    • Stosunek jakości do ceny 4.6

Rekomendacja

75% poleca to biuro

Ranking

  • nr 22 z 60
  • g_olcia00 ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      • Zgodność oferty z opisem 0.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 0.0

    Odradzam wszystkim to biuro!! W życiu nie spotkałam się z takim brakiem profesjonalizmu i totalnym wypięciem się na klienta!!!!!! 29 wrzesnia mialam leciec na Krete, otóż 3 dni po wpłaceniu pieniędzy okazalo sie ze hotel w ktorym mielismy rezerwacje nie potwierdzil jej a wiec nasz wyjazd zostal odwolany a oczywiscie biuro nie mialo dla nas nic w zamian, ewentualnie moglismy wybrac cos innego i oczywiscie doplacic kilka set zlotych bo oczywiscie niczego w rozsadnej cenie już nie było... Skandal! Uważajcie na 7 islands!!!!! Pokaż »

    2013-09-09
    Opinia pomocna?
    Tak (12) / Nie (16)
  • 1.0

    ewetka ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Przestrzegam wszystkich przed wyjazdem z tym biurem. Pokoje ktore sa opisywane w ofertach, w ogole nie przystaja do jakosci jaka otrzymuje sie po przylocie- plesn, brod, smrod i najgorsze zakwaterowanie z mozliwych bo przeciez Polak zniesie wszystko. Traktuja nas jak gorsza kategorie i wciskaja do nory. Opieka rezydenta zadna- totalna olewka by uniknac problemow. Naprawde szkoda nerowow na to biuro podrozy. Odradzam goraco by nie zepsuc sobie wczasow! Pokaż »

    2013-09-02
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (4)
  • 6.0

    Dorota ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Miałam obawy korzystając z małego biura podróży ale na szczęście okazały się bezpodstawne.Biuro 7ISLANDS mogę z czystym sumieniem polecić,wszystko odbywa się jak w innych biurach,na lotnisku czekał rezydent(bardzo sympatyczny p.Mateusz),potem transfer do hotelu,następnego dnia spotkanie informacyjne. Lot na Kretę liniami Small Planet,wszystko o czasie,miła obsługa,lot bez niespodzianek,miękkie lądowanie:) Pewnie jeszcze skorzystam z usług tego biura ;) Pokaż »

    2013-09-02
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 3.3

    Dawid ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      3.3
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    Byłem z tym biurem w hotelu Meropi**** i zakwaterowali wszystkich z biura 7islands w starej części hotelu o standardzie** na 2 dni, później na szcęście zakwaterowali nas w **** części hotelu, opieka rezydenta była słaba. Byłem z 3 innymi biurami i te było najgorsze. Przestrzegam przed tym biurem podróży!!! Pokaż »

    2013-07-31
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 2.0

    maja_p ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      2.0
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Z 7islands byliśmy na Krecie. Kupiliśmy opcję All inclusive na kilka dni przed wylotem. Godziny lotów zostały zmienione. Po przylocie, przedstawiciel biura czekał na nas przed wejściem na lotnisko w Heraklionie, przekazał kopertę z ankietą i wiadomością o spotkaniu informacyjnym i wskazał, do którego stanowiska i busa mamy się udać. Grek, kierowca busa, przywiózł nas do hotelu po 1 w nocy. Przedstawiciel biura nie towarzyszył nam w drodze do hotelu i nie pomagał w formalnościach związanych z zakwaterowaniem. Rezydentka, podczas naszego tygodniowego pobytu, była 2 razy w hotelu, żadne spotkanie informacyjne się w zasadzie nie odbyło. Informacja o godzinie wylotu miała pojawić się na tablicy ogłoszeń w hotelu na dzień przed wylotem, pojawiła się jednak dopiero w dniu wylotu z rana. 7islands sprzedając 8-dniową wycieczkę, dało nam tak naprawdę 6 dni All inclusive. Wylot z Heraklionu był po 22, a check-out standardowo do 12 w południe ? po wykwaterowaniu nie mieliśmy już możliwości nieodpłatnego skorzystania z baru czy cateringu. Podsumowując 7islands nie polecam z uwagi na kilka punktów: - w drodze z lotniska jak i na lotnisko nie było przedstawiciela biura mówiącego w języku polskim - małe zainteresowanie ze strony rezydenta, w naszej opinii aby się pokazać, odbębnić swoje i uciec - zmiany godzin lotu a w rezultacie pobyt skrócony z 8 do 6 dni Kwestie formalne pobytu bez niespodzianek, było ok. Pokaż »

    2013-07-26
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (5)
  • 1.0

    Jan m ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Jeszcze nie poleciałem a już mnie negatywnie do siebie nastawili,miałem być na miejscu o 15 godz. wiec całe popołudnie miałbym dla siebie ale nie właśnie dzwonili lot przesunięty tak ze do celu trafię na sen i to jeszcze nie pewne. Czuje się okradziony z połowy dnia nie tak planowałem i nie tak mi biuro podróży obiecało. Ktoś telefonicznie mnie informuje o przesunięciu lotu i jeszcze wydaje polecenie żebym na info odpowiedział mailem . Zapłać a potem Cię będziemy mieli ........ zawiedziony biurem 7islands Pokaż »

    2013-07-17
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (3)
  • 5.3

    agd ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    polecam to biuro ;kontakt ok loty terminowo;na lotniskach dobra opieka;wycieczka zgodna z opisem;rewelacja

    2013-07-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Anna ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wszystko ok. Godziny lotu bez zmian, punktualny samolot, sprawne transfery komfortowymi busami, hotel i pokój bez zastrzeżeń, opieka biura też ok.

    2013-06-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    jarekz1 ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Super biuro podróży. Hotel zgodny z opisem, rezydentka codziennie w hotelu. Cena rewelacyjna. Kontakt idealny.POLECAM W 100%.

    2013-06-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.3

    dorka d-h ocenił biuro podróży 7 Islands

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Super! Kolejny wyjazd z tym biurem uznaję za udany. Rezydent na Zakhyntos rewelacja! Pomocny, kompetentny! Wszystko zgodnie z katalogiem.

    2013-05-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (4)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży