Biuro podróży Adriatyk

Biuro Podróży Adriatyk - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 17 opinii)

4.6
  • Ogólne wrażenie
    4.6
    • Zgodność oferty z opisem 4.9
    • Opieka rezydentów 4.2
    • Stosunek jakości do ceny 4.7

Rekomendacja

82% poleca to biuro

Ranking

  • nr 19 z 60
  • 1.0

    Zawiedziony102 ocenił biuro podróży Adriatyk

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Bardzo odradzam korzystania z usług Biura Adriatyk w Tczewie. Powodem jest całkowity brak organizacji. Po przyjeździe do hotelu o 3,00 w nocy okazuje się ze nie ma miejsc dla gości hotelowych, dodatkowe opłaty za zmianę hotelu, tułaczka z małymi dziećmi. Pani Asia (odpowiedzialna za cały bałagan) nie zna języka! Brak kontaktu z rezydentem. Ponadto prywatne kłótnie z rodziną organizatorki przy uczestnikach wycieczki. NIE POLECAM!!! Pokaż »

    2015-06-23
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 1.0

    Zawiedziony102 ocenił biuro podróży Adriatyk

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Całkowity brak organizacji, po przyjeździe do Hotelu o 3 w nocy brak miejsc dla gości w pokojach, dodatkowe opłaty za zmianę hotelu, Organizatorka p.Kasia nie zna języka (!!!) rzadko spotykane :( Prywatne kłótnie organizatorki przy klientach biura! Zero kultury, nie polecam w żadnym wypadku, cena nieadekwatna do jakości usługi. Pokaż »

    2015-06-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    lukasz1984 ocenił biuro podróży Adriatyk

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Nie zapłacili nam za hotel. Po kilku dniach wydzwaniania i próśb w końcu zrobili przelew. Bośnia piękna ale nigdy więcej z tym biurem. Do dnia dzisiejszego nie odzyskaliśmy pieniędzy jakie mieli nam zwrócić po złożonej reklamacji a minęły już dwa miesiące. Przelew dla nas "utknął u prezesa i czeka na podpis"- tylko to słyszę gdy tam dzwonię (o ile uda mi się dodzwonić) Uważajcie na nich, pewnie zaraz upadną jak reszta cwaniackich biur. Pokaż »

    2012-11-07
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • Robert__ ocenił biuro podróży Adriatyk

    • Ogólne wrażenie
      • Zgodność oferty z opisem 0.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 0.0

    udane wakacje z adriatykiem to powód dla którego wybieram to biuro dosyć często. Wyposażenie apartamentu zgadzało się z opisem w katalogu a okolica była po prostu przepiękna. Byliśmy w miejscowości Złote Piaski w hotelu Edelweiss - polecam wszystkim, szkoda tylko że pokoje były sprzątane co drugi dzień a nie codziennie ale to można przeżyć. Robert Pokaż »

    2010-12-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 6.0

    Monika09 ocenił biuro podróży Adriatyk

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Z adriatykiem spędzamy często wakacje w Chorwacji i zawsze jesteśmy zadowoleni. Hotel Pinija k/ Zadaru to kolejne miejsce, które jest w moich wspomnieniach o udanym urlopie. Położenie hotelu moim zdaniem jest atrakcyjne dla tych co lubią zwiedzać a także dla tych co lubią leżeć na plaży i się opalać - plaża fantastyczna. Place zabaw dla dzieci + boiska sportowe (kosz, siatkówka, tenis, mini golf i inne) są super zorganizowane. Nie brakuje też rozrywki, np. muzyka na żywo i to w restauracji obok hotelu. polecam wszystkim b. serdecznie to miejsce, w przyszłym roku też tam pojedziemy :-) Pokaż »

    2010-11-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (6)
  • 5.5

    Adam34 ocenił biuro podróży Adriatyk

    • Ogólne wrażenie
      5.5
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Z Adriatykiem byłem na wakacjach w Chorwacji już dwa razy, na Istrii i na Dalmacji - za każdym razem było ekstra. Kwatery w Puli odpowiadały opisowi w katalogu, dostaliśmy bardzo ładny apartament w mini bloku z kilkoma mieszkaniami. Apartament miał widok na morze, do plaży mieliśmy ok 200 m. Super okolica. Mam fajne wspomnienia z tych wakacji - polecam.. Pokaż »

    2010-11-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  • 6.0

    Anita80 ocenił biuro podróży Adriatyk

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    wyjeżdżaliśmy juz naprawdę z wieloma biurami podróży, często jeździmy. i choć jest wiele dobrych i dobrze przygotowanych do obsługi klienta biur podrózy to muszę przyznać, że Adriatyk zrobił na mnie piorunujące wrażenie pod względem "dopieszczenia" klienta. nie dość, ze wspaniale dobrana oferta w miejscu o jakiego cechy nam chodziło, przemiła obsługa to jeszcze oddzwaniali do nas po urlopie pytając jak nam sie podobało, czy jesteśmy zadowoleni z wyjazdu, jakie są nasze odczucia o hotelu i okolicy, co nam się podobało, co nie. w naszym mniemaniu dokładnie tak powinno sie rozmawiać z klientem, Adriatyk jest naprawdę biurem podróży na poziomie, polecamy wszystkim :) Pokaż »

    2010-10-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 6.0

    Karol36 ocenił biuro podróży Adriatyk

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Szczerze muszę polecić to biuro wszystkim, którzy wybierają się do Chorwacji: przemiła konsultantka, jeśli dobrze pamiętam p. Kasia: pozdrowienia :). Gdy okazało się, że jadą z nami znajomi z dwójką maluchów dopasowywała nam ofertę tak, że i my dorośli byliśmy szalenie zadowoleni z atrakcji na miejscu, a i dzieciaki ani przez chwilę się nie nudziły, doskonała rada. Polecam to biuro wszystki, którzy cenią fachowe doradztwo i miłą obsługę. Pokaż »

    2010-10-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  • 6.0

    Olga_1985 ocenił biuro podróży Adriatyk

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Z tym biurem wyjeżdzałam już dwa razy i każdy pobyt był udany. Warunki bez zarzutu a sama Chorwacja po prostu piękna! Oferta jest zróżnicowana i każdy znajdzie coś dla siebie. Sama korzystałam zarówno z hotelu z wyżywieniem jak i z tańszej opcji czyli apartamentu prywatnego. Jeśli nie wiecie na co się zdecydować polecam zadzwonić do ich Biura Obsługi wtedy dostaniecie ofertę zgodą ze swoimi wymaganiami. Ogólnie polecam to Biuro!! Pokaż »

    2010-06-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 6.0

    Magda1975 ocenił biuro podróży Adriatyk

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byłam z tym biurem w Chorwacji kilka razy i chociaz za każdym razem wakacje były inne to wszytskie wspominam bardzo dobrze. Biuro godne polecenia, ceny umiarkowane i wszystko zgodne z ofertą. Zadnych przykrych niespodzianek na miejscu.

    2010-05-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)

« poprzednia 1 2 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży