Biuro podróży Alfa Star

Biuro Podróży Alfa Star - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 440 opinii)

4.1
  • Ogólne wrażenie
    4.1
    • Zgodność oferty z opisem 4.2
    • Opieka rezydentów 3.8
    • Stosunek jakości do ceny 4.2

Rekomendacja

59% poleca to biuro

Ranking

  • nr 32 z 60
  • 1.7

    liszka46 ocenił biuro podróży Alfa Star

    • Ogólne wrażenie
      1.7
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 3.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Kupiłam wycieczkę do hotelu Serenis w Side ale na lotnisku dowiedziałam się, że jedziemy do innego hotelu. Zaznaczam,że kupując wycieczke kierowałam się atrakcjami dla dzieci... w hotelu, do którego zostałam skierowana wraz z rodziną-atrakcji dla dzieci nie było w ogóle. Wiele osób zostało oszukanych tak jak my.NIGDY WIĘCEJ Z ALFA STAR. OSZUŚCI!!!!!!!!!! Pokaż »

    2015-07-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.3

    Joanna5 ocenił biuro podróży Alfa Star

    • Ogólne wrażenie
      1.3
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    ALFA STAR impreza Cesarskie Miasta 5 czerwca Sprzedano nam imprezę grupową mimo ,że byłyśmy jednymi 2 osobami na tą datę. W biurze przy ul Struga w Łodzi, zapewniono mnie, że są już inne osoby na objazd. Na początek nie chciano nas wpuścić do samolotu bo ALFA STAR nie potwierdził nas na liście pasażerów. Następnie nie było rezydenta/pilot,a czy zwykłej tablicy informacyjnej ALFA STAR w hotelu w Agadirze ( inne biura miały). Cały dzień straciłyśmy na mailowanie/ smsy kto w ogóle nami się zajmie i czy dojdzie do skutku objazd. Ostrzegam przed tą imprezą i biurem ALFA STAR. Podróżuję od 15 lat z innymi biurami i mam porównanie, co do standardów obowiązujących przy obsłudze turysty podczas imprezy. Przy wylocie, mimo wcześniejszych maili z prośba o zapewnienie przez ALFA STAR zgłoszenia nazwisk do samolotu, nadal nie było mnie, we wykazie dla linii lotniczych. Bardzo przykra sytuacja, stresogenna i totalnie ALFA STAR dyskredytująca na rynku biur podróży. Pokaż »

    2015-06-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    Jusia28 ocenił biuro podróży Alfa Star

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Biuro podróży nie interesuje się klientem po wykupieniu wycieczki. Jeszcze nie wyleciałam a już jestem niezadowolona!!! Tragedia nic się nie da załatwić!! Jestem oburzona!!!! Nie wybierajcie tego biura podróży!!!!!!

    2015-06-05
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 4.3

    anma ocenił biuro podróży Alfa Star

    • Ogólne wrażenie
      4.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Witam wszystkich turystów. W miesiącu maju br. byliśmy liczną grupą (ponad 50 osób) w Tunezji. Otóż nasza rezydentka Pani Karolina całkowicie zapomniała o swoich obowiązkach. Sprawiała wrażenie obrażonej na cały świat. Jedna z uczestniczek korzystając ze swojego prywatnego telefonu kontaktowała się wielokrotnie z biurem podróży w kraju w każdej sprawie. Nie chce wiedzieć ile zapłaci za telefon. O "jej wypoczynku" nie chcę myśleć cały czas zastępowała rezydentkę, która zapomniała że jest w pracy. Po przylocie na lotnisko Chopina w Warszawie miał na nas czekać autokar który miał nas przewieźć do Tych i do Bielska. Niestety autokaru nie było po wielokrotnych interwencjach przyjechał po 3,5 godz. koczowaniu grupy na Okęciu. Pokaż »

    2015-05-29
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 1.3

    gozi00 ocenił biuro podróży Alfa Star

    • Ogólne wrażenie
      1.3
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    NIE POLECAM! Oszuści i cwaniaki jakich mało. Kupujesz wylot z Łodzi i przylot do Łodzi, a wracasz do Warszawy i stamtąd tłuczesz się autobusem do Łodzi, bo tak było firmie taniej! Mają gdzieś wygodę klientów. No i trzeba liczyć się z tym, że przez to można stracić prawie cały dzień pobytu, bo na ostatnią chwilę informują o zmianie. O D R A D Z A M !!! Pokaż »

    2015-04-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.0

    gozi00 ocenił biuro podróży Alfa Star

    • Ogólne wrażenie
      3.0
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 3.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    NIE POLECAM! Oszuści i cwaniaki jakich mało. Kupujesz wylot z Łodzi i przylot do Łodzi, a wracasz do Warszawy i stamtąd tłuczesz się autobusem do Łodzi, bo tak było firmie taniej! Mają gdzieś wygodę klientów. No i trzeba liczyć się z tym, że przez to można stracić prawie cały dzień pobytu, bo na ostatnią chwilę informują o zmianie. O D R A D Z A M !!! Pokaż »

    2015-04-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    joanna2015 ocenił biuro podróży Alfa Star

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Byłyśmy w styczniu 2015 na rejsie po Nilu. Statek rewelacyjny, konieczna dopłata all, wtedy obsługa ( w tym miły Pan) robi fantastyczne drinki :) Jedzenie wspaniałe, nie ma mowy o " klątwie faraona" można pić napoje z lodem a nawet wodę z Nilu :) bez przesady... Ale największą rewelacją okazał się przewodnik, Hany Hamed, zwany Heńkiem. W pełni profesjonalny, z ogromną wiedzą, którą umiejętnie przekazuje. Nie zanudza, ma poczucie humoru, pełna profeska.:) Cała grupa czuła się "zaopiekowana". Do Egiptu tylko z Hanim!!!. Asia i Ula Pokaż »

    2015-02-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Anna Kowalska ocenił biuro podróży Alfa Star

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wyjazd kupiony z dużym wyprzedzeniem i zero zmian. Zakupiony pokój standardowy a otrzymaliśmy superiol z widokiem na baseny. Biuro spełniło nasze prośby zawarte przy zakupie imprezy. Obsługa od początku bardzo miła zarówno rezydent jak i osoby pracujące dla Alfy. Dodam że wyjazd dotyczy roku 2011 więc nie wiem jak to bywa z nimi teraz. Ogólnie byliśmy bardzo zadowoleni i zapewne z ich usług jeszcze skorzystamy ponownie. Pokaż »

    2015-01-31
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (3)
  • 5.7

    MarikaNova ocenił biuro podróży Alfa Star

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    mam już sprawdzone to biuro, kilka razy wyjeżdżaliśmy z alfa starem, mogę więc im znowu zaufać, powierzając kolejne rodzinne wczasy :-) w alfa starze lubię profesjonalizm agentów, którzy zawsze potrafią doradzić, świetnie znają ofertę hotelową w danym kraju. Nie ukrywam, że ważna jest też cena - alfa star ma sporo niedrogich wycieczek, co w przypadku dużej rodziny ma ogromne znaczenie. Pokaż »

    2015-01-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.0

    letti2 ocenił biuro podróży Alfa Star

    • Ogólne wrażenie
      4.0
      • Zgodność oferty z opisem 4.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Biuro ok. Nie było żadnych problemów. Rezydent pojawił się na spotkaniu i już więcej nie mieliśmy z nim kontaktu bo nie było takiej potrzeby.

    2014-12-05
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1043 44 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży