Biuro podróży Alfa Star

Biuro Podróży Alfa Star - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 440 opinii)

4.1
  • Ogólne wrażenie
    4.1
    • Zgodność oferty z opisem 4.2
    • Opieka rezydentów 3.8
    • Stosunek jakości do ceny 4.2

Rekomendacja

59% poleca to biuro

Ranking

  • nr 34 z 60
  • 5.7

    MarikaNova ocenił biuro podróży Alfa Star

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Na wycieczkę z alfa starem wybraliśmy się w zeszłym roku w październiku. Mieliśmy niemałą zagwozdkę, co wybrać: kusiła nas Portugalia, nigdy nie byliśmy w Hiszpanii, Tunezja już od dłuższego czasu chodziła nam po głowie. Ostatecznie zdecydowaliśmy się na Tunezję, przyznaję, że duży wpływ na decyzję miała agentka, która przedstawiła nam ofertę. Zrobiła to w tak ciekawy i powiedziałabym malowniczy sposób, że obydwoje z mężem od razu chcieliśmy przenieść się do Hammamet  Mieliśmy wykupiona opcje All inclusive w hotelu Dar Khayam. Obsługę hotelu oraz naszą rezydentkę oceniam na plus. Generalnie mój mąż miał poważne zatrucie pokarmowe i w tym wypadku pomoc rezydentki okazała się nieoceniona. Sam hotel był strzałem w dziesiątkę – mnóstwo atrakcji: od SPA po różne bary ze świetną kuchnią i udogodnienia typu pralnia, wypożyczalnia samochodów a nawet usługa budzenia, chociaż nie wiem, kto chciałby ją zamawiać w wakacje  Generalnie jestem zadowolona z pobytu i zdecydowaliśmy z mężem, że na następne wakacje pojedziemy z tym samym biurem. Pokaż »

    2014-02-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.0

    jankaw ocenił biuro podróży Alfa Star

    • Ogólne wrażenie
      2.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    Witam! Alfa Star urwał nam 1 dzień z pobytu na Teneryfie. Jak po powrocie próbowaliśmy reklamować to nas wyśmiali zasłaniając się pkt.12.6 Warunków Uczestnictwa, który to" paragraf" pozwala im dowolnie skracać imprezę. Zero wyjaśnień lub przeprosiń. Choć mieszkam w Radomiu/gdzie jest siedziba tego biura/ - odradzam wszystkim korzystanie z usług. Zawsze Was wykiwają, nawet w najmniej oczekiwanym momencie. Normalni...drobni cwaniaczkowie. Pokaż »

    2014-01-28
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.3

    Stas1 ocenił biuro podróży Alfa Star

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    To kolejny bezproblemowy wyjazd z biurem Alfa Star. Wylot i powrót zgodnie z wcześniejszym rozkładem lotu.Rezydenci pomocni, no może dla nieśmiałych i nie znających języka ,mogliby więcej czasu poświęcić podczas meldowania w hotelach .W naszym przypadku nie było też problemu z wcześniejszym opuszczeniem pokoju bo wyjazd z hotelu był przed godz. 12. Radzę na to zwracać uwagę ale jeszcze przed wylotem w kraju . Jednym słowem nie mam się do czego przyczepić a jestem upierdliwy . Pokaż »

    2014-01-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.0

    sciema77 ocenił biuro podróży Alfa Star

    • Ogólne wrażenie
      2.0
      • Zgodność oferty z opisem 4.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Alfa star to bardzo nieuczciwe biuro zalegają nam z płatnościom od 3 miesięcy i majom to głęboko w dupie pozdrowienia dla pani Pauliny.T z biura alfa star która nawet łaskawie nie odpisuje na mojego maile .To jest ostrzeżenie dla turystów żeby się trzymali z dala od tego biura. Pokaż »

    2013-12-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 5.3

    pozbar ocenił biuro podróży Alfa Star

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byłem już na 2 wyjazdach z biurem podróży Alfa Star (Tunezja i Egipt), oba wyjazdy zoorganizowane zostały w bardzo profesjonlny sposób. Wszystko co zostało zawarte w ofercie realizowane było w 100%. Jedyne do czego można się przyczepić to rezydenci zatrudniania przez biuro, ale jak rozumiem to indywidualna sprawa, zależna od typu danego człowieka i raczej nie ma mocnego wpływu na pozytywną ocene biura. Pokaż »

    2013-12-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.3

    JacekCHA ocenił biuro podróży Alfa Star

    • Ogólne wrażenie
      3.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Wszystko byłoby idealne , gdyby nie to że z dnia na dzień skrócono nam pobyt o 3 doby , słaba opieka rezydenta do tego doszła i w sumie to popsuło ogólne wrażenie . Po 3 miesiącach od powrotu nadal nie można sie doprosić o zwrot kosztów od Alfa Staru za skrócenie pobytu . Ogólnie nie profesjonalnie podchodzą do klienta . To nasza ostatnia podróż z tym biurem Pokaż »

    2013-12-06
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 3.3

    wusia45 ocenił biuro podróży Alfa Star

    • Ogólne wrażenie
      3.3
      • Zgodność oferty z opisem 4.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Hotel spełnił moje oczekiwania bo wcześniej zawsze szukam informacji na temat hotelu ludzi którzy tam byli ,a nie kupuję na podstawie katalogu.Jeżeli chodzi o opiekę rezydenta to była żadna .Począwszy od braku rezydenta na lotnisku,przy transferze z lotniska do hotelu i w drugą stronę ,meldunku itp. a skończywszy na obecności w hotelu ( tylko raz przy sprzedaży wycieczek) potem tylko na telefon.Nam to nie przeszkadzało ,ale komuś kto jedzie pierwszy raz albo jest mało zaradny może być ciężko. Pokaż »

    2013-12-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    romcio ocenił biuro podróży Alfa Star

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wszystko zgodnie z oczekiwaniami.Przelot i pobyt w wybranym hotelu na piątkę z plusem.

    2013-12-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.0

    jacek1234444 ocenił biuro podróży Alfa Star

    • Ogólne wrażenie
      2.0
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Ignorancja, brak zainteresowania, począwszy od wylotu (opóźnionego o 5h), poprzez cały czas trwania wycieczki (Turcja). Dotyczy to rezydentów, przewodników i samej organizacji. Podobną opinię mieli prawie wszyscy uczestnicy wypoczynku. Odpowiedź jaką otrzymałem z biura na wysłaną reklamację - co najmniej bezczelna. Jednym słowem - odradzam planowanie wakacji z tym biurem. ” Pokaż »

    2013-11-24
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.7

    Darek_Panczyniak ocenił biuro podróży Alfa Star

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Wycieczka objazdowa po Ziemi Świetej. Przebieg zgodny z oferowanym programem. Zakwaterowanie i transport bez uwag. Bardzo dobra opieka i przygotowanie pilotki Pani Oli Gromada - serdeczne podzękowania dla niej. Lokalny przewodnik za dużo nie przeszkadzał. Polecam Pokaż »

    2013-11-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1043 44 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży