Biuro podróży Beatur

Biuro Podróży Beatur - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 88 opinii)

3.9
  • Ogólne wrażenie
    3.9
    • Zgodność oferty z opisem 4.0
    • Opieka rezydentów 3.6
    • Stosunek jakości do ceny 4.2

Rekomendacja

52% poleca to biuro

Ranking

  • nr 40 z 60
  • 6.0

    adam817 ocenił biuro podróży Beatur

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wyjazd zaliczam do udanych! Wszystko załatwiono mi bez żadnych problemów, wyjazd się odbył, rewelacyjnie :) Za rok znowu skorzystam z tego hotelu i tej samej wycieczki :)

    2015-12-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Kamilaaaaa ocenił biuro podróży Beatur

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecam!!!! biuro podróży Beatur, jesteśmy baaardzo zadowoleni z wyjazdu, już po raz trzeci kupujemy w tym biurze wycieczki , cena do jakości bardzo korzystna, warunki i opieka świetna, serdecznie polecam Kamila

    2015-12-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    igaa45 ocenił biuro podróży Beatur

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Wraz z mężem i dziećmi byliśmy na początku sierpnia w Grecji. Z biura jesteśmy zadowoleni. Podroż odbyła się zgodnie z programem, warunki tez nie przekłamane, a nie ukrywam trochę sie bałam, bo opinie na forach są dosc skrajne. Nie mieliśmy wyżywienia bo spaliśmy w osobnym apartamencie wiec posiłki przygotowywaliśmy sobie sami. Niezdecydowanym polecam i piękną Grecję i biuro Beatur. Z wakacyjnymi pozdrowieniami, Jolka z rodziną Pokaż »

    2015-12-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    igaa45 ocenił biuro podróży Beatur

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Jeśli ktoś chce za niewielkie pieniądze pojechać w atrakcyjne miejsca to polecam biuro podróży Beatur. Wyjeżdżaliśmy z nim 3 razy i planujemy jeszcze nie raz. Na rok 2016 planujemy wyjazd do Czarnogóry do hotelu Bogumila .Stosunek ceny do oferty bardzo dobry. Pokaż »

    2015-12-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    TomaszAnka ocenił biuro podróży Beatur

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecamy wczasy z biurem Beatur, bardzo ładny hotel, obsługa wyżywienie bardzo dobre. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wczasów w Bułgarii, polecamy Słoneczny Brzeg

    2015-12-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    krzysztof9 ocenił biuro podróży Beatur

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    świetne biuro obsługi jeszcze nigdy mnie nie zawiodło polecam

    2015-12-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Tadeusz Stonawski ocenił biuro podróży Beatur

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wczoraj wrocilismy z Radwy z Bulgarii. Wszystko bylo OK, wedlug opisu i ceny. Jestesmy zadowoleni, ale powrot autobusem byl koszmarem. Jechalo 2 kierowcow, starsza juz pani pilot - kierowca jechala swietnie. Przejechala 2/3 trasy, oraz jej zmiennik nieudacznik ktory drzemal za kierownica,1 reka trzymal powieki i gladzil glowe, szarpal, zjazdzal na pobocze, hamowal b. ostro i bardzo duzo bladzil ( + 5 godz.jazdy), obtarl autobus. Nie polozyl sie by odpoczac, tylko drzemal za kierownica , lub na fotelu obok. Biuro oceniam pozytywnie, ale ten kierowca go dyskwalifikuje, wiec nie polecam Pokaż »

    2015-09-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    darek1212 ocenił biuro podróży Beatur

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Banda oszustów zmieniają hotel 12 godzin przed wyjazdem i dzwonią ze ich kontrahent zmienił im miejsce zakwaterowania ,i taka splewka na okrągło kto wyjeżdża . Autobusy jak konserwy jak rozłożysz siedzenie to przygnieciesz kogoś innego ,woda cieknie z termosów na kawę dwóch kierowców na zmianę pokonuje trasę do Bułgarii a w powrotną pomaga im pilot . Pierwszy i ostatni raz z takim biurem omijać szerokim łukiem Pokaż »

    2015-08-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • to_my_bg ocenił biuro podróży Beatur

    • Ogólne wrażenie
      • Zgodność oferty z opisem 0.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 0.0

    Jechałem z nimi w zeszłym roku było ok. W tym przeszli samych siebie jak u poprzednika wyjazd odwołany , wyjazd zastępczy do innego miasta i w innym terminie jeden do marnego hotelu w/g opinii, drugi z dopłatą prawie 2x ceny wyjazdu poprzedniego, odpuściłem. Czy ktoś jeszcze wybiera się do sądu ? Pokaż »

    2015-08-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    andrzejskok ocenił biuro podróży Beatur

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wyjazd zaliczam do udanych! Polecam wszystkim to biuro podróży, obsługa klienta na najlepszym poziomie!

    2015-08-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży