Biuro podróży Beatur

Biuro Podróży Beatur - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 82 opinii)

3.7
  • Ogólne wrażenie
    3.7
    • Zgodność oferty z opisem 3.8
    • Opieka rezydentów 3.4
    • Stosunek jakości do ceny 4.0

Rekomendacja

51% nie poleca tego biura

Ranking

  • nr 42 z 60
  • 5.7

    Tadeusz Stonawski ocenił biuro podróży Beatur

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wczoraj wrocilismy z Radwy z Bulgarii. Wszystko bylo OK, wedlug opisu i ceny. Jestesmy zadowoleni, ale powrot autobusem byl koszmarem. Jechalo 2 kierowcow, starsza juz pani pilot - kierowca jechala swietnie. Przejechala 2/3 trasy, oraz jej zmiennik nieudacznik ktory drzemal za kierownica,1 reka trzymal powieki i gladzil glowe, szarpal, zjazdzal na pobocze, hamowal b. ostro i bardzo duzo bladzil ( + 5 godz.jazdy), obtarl autobus. Nie polozyl sie by odpoczac, tylko drzemal za kierownica , lub na fotelu obok. Biuro oceniam pozytywnie, ale ten kierowca go dyskwalifikuje, wiec nie polecam Pokaż »

    2015-09-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    darek1212 ocenił biuro podróży Beatur

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Banda oszustów zmieniają hotel 12 godzin przed wyjazdem i dzwonią ze ich kontrahent zmienił im miejsce zakwaterowania ,i taka splewka na okrągło kto wyjeżdża . Autobusy jak konserwy jak rozłożysz siedzenie to przygnieciesz kogoś innego ,woda cieknie z termosów na kawę dwóch kierowców na zmianę pokonuje trasę do Bułgarii a w powrotną pomaga im pilot . Pierwszy i ostatni raz z takim biurem omijać szerokim łukiem Pokaż »

    2015-08-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • to_my_bg ocenił biuro podróży Beatur

    • Ogólne wrażenie
      • Zgodność oferty z opisem 0.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 0.0

    Jechałem z nimi w zeszłym roku było ok. W tym przeszli samych siebie jak u poprzednika wyjazd odwołany , wyjazd zastępczy do innego miasta i w innym terminie jeden do marnego hotelu w/g opinii, drugi z dopłatą prawie 2x ceny wyjazdu poprzedniego, odpuściłem. Czy ktoś jeszcze wybiera się do sądu ? Pokaż »

    2015-08-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    andrzejskok ocenił biuro podróży Beatur

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wyjazd zaliczam do udanych! Polecam wszystkim to biuro podróży, obsługa klienta na najlepszym poziomie!

    2015-08-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    smielu93 ocenił biuro podróży Beatur

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Hotel czysty, w bardzo dobrej lokalizacji, zadbany, świeżo odmalowany, bywają niedociągnięcia jednak tak jest wszędzie, nie rozumiem ludzi którzy wakacje spędzają w aparatem w ręku pod syfonem w łazience. POLECAM

    2015-08-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    zizu11111 ocenił biuro podróży Beatur

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byliśmy tu dwa lata temu na tydzień i kiedy weszliśmy przez drzwi było po prostu niesamowicie! Pracownicy byli bardzo przyjaźni i pomocni, a zameldowani szybko. Pokoje były niesamowite, naprawdę duże łóżko i wanna i prysznic są świetne! Niesamowite widoki na Londyn, patrząc na motywy i Big Bena. Ogólnie rzecz biorąc to naprawdę dobre miejsce na pobyt.Polecam Pokaż »

    2015-08-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    PaulaRaciborska ocenił biuro podróży Beatur

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Jestem zadowolona z tego biura podróży, wycieczka przebiegła bardzo fajnie, od strony technicznej nie było żadnych problemów, wszystko tak, jak ma być. Polecam podróżowanie zapewnione przez to biuro :)

    2015-07-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    martusia20 ocenił biuro podróży Beatur

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Praca biura jest bardzo dobra. Wszystkie formalności zostały załatwione poprzez internet oraz telefon. Oferta zgodna z opisem. Na miejscu pobytu nie było najmniejszych problemów. Pobyt i wypoczynek oceniamy wysoko.POLECAM

    2015-07-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    unicorn_ks ocenił biuro podróży Beatur

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Firma to jakaś kpina. 10 dni przed wyjazdem odwolano wycieczkę i przez ponad miesiąc musialem się prosić o zwrot pieniędzy, otrzymalem je dopiero kiedy w moim imieniu odezwala sie do biura kancelaria adwokacka. Zero propozycji zastepczych brak odpowiedzi na maile -po prostu brak jakiegokolwiek zainteresowania klientem jesli ten juz wplaci pieniądze Pokaż »

    2015-07-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • Agniieszka ocenił biuro podróży Beatur

    • Ogólne wrażenie
      • Zgodność oferty z opisem 0.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 0.0

    Nie polecam tego biura nikomu! W listopadzie rezerwowałam wczasy do Czarnogóry i wpłaciłam zaliczkę . Do końca czerwca miałam wpłacić resztę pieniędzy.Po zapłaceniu reszty kwoty zadzwoniłam do biura czy jest wszystko uregulowane z mojej strony. Poinformowano mnie że wczasy są odwołane i zaproponowano mi inny kierunek (Albania). Warunki zaproponowane w Albanii były dużo gorsze niż w Czarnogórze (pokoje bez klimatyzacji,łóżka jak po komunie). Poprosiłam o zwrot gotówki lecz biuro zaczęło mnie odsyłać do innych osób, które nie odbierały lub nie miały kompetencji w tej sprawie.Na szczęście po tygodniu walki o pieniądze wysłano mi je. Nie polecam nikomu tego biura jeżeli chce się spokojnie odpocząć a nie walczyć z biurem. Pokaż »

    2015-07-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży