Biuro podróży Bee Free

Biuro Podróży Bee Free - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 99 opinii)

4.6
  • Ogólne wrażenie
    4.6
    • Zgodność oferty z opisem 4.8
    • Opieka rezydentów 4.4
    • Stosunek jakości do ceny 4.8

Rekomendacja

74% poleca to biuro

Ranking

  • nr 17 z 60
  • 1.7

    piotrek12 ocenił biuro podróży Bee Free

    • Ogólne wrażenie
      1.7
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    niestety biuro wystawiło nas do wiatru,po przylocie na miejsce,dowiedzieliśmy się,że jesteśmy gdzie indziej zakwaterowani,zamiast w hotelu świeżo po remoncie zaoferowano nam hotel stary jak świat,brudny,w samym centrum,a my wybierając ofertę,kierowaliśmy sie spokojem,tym że jest po remoncie i daleko od centrum,biuro nawet nie postarało się poinformować nas wcześniej o zmianie hotelu,choć o tym wiedziało,nie polecam tego biuro,arogancja,brak profesjonalizmu,już wiem dlaczego nas inni nie szanują,ponieważ własne biuro nas polaków nie szanuje,dlatego jesteśmy traktowani w innych krajach,jako turyści drugiej kategorii,więcej z tym biurem i ich starszym bratem reinbowem sie nigdzie nie wybiorę i ostrzegam innych przed nimi Pokaż »

    2014-07-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Espaniola ocenił biuro podróży Bee Free

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Całkiem niedawno wróciłam z Teneryfy, gdzie byłam z biurem BeeFree. Jestem bardzo zadowolona z wypoczynku, z całej organizacji wycieczki, hotelu, jedzenia i miejsca. Dodam, że to była najtańsza wycieczka jaką znalazłam. Opłaca się skorzystać. Pokaż »

    2014-03-01
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.7

    Malgosiva ocenił biuro podróży Bee Free

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byliśmy z narzeczonym w podróży przedślubnej na Teneryfie niedawno, bo w styczniu, właśnie z biurem Bee Free. Wystawiam organizatorowi bardzo dobrą ocenę, bo spisał się świetnie pod każdym względem. Widać, że biuro dba o dobre imię, myślę, że niedługo wyrobi sobie renomę. Pokaż »

    2014-02-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Alabammaa ocenił biuro podróży Bee Free

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecam wszystkim Tunezję z BeeFree! W 2013 roku był to, nie wiedzieć czemu, chyba najtańszy kierunek w ofercie tego biura. Dziwi mnie to zwłaszcza, że plaże są obłędne, jest ciepło, a ulice są zadbane. Polecam tą wycieczkę z biurem BeeFree, bo o ile korzystałam z różnych touroperatorów jeżdżąc na rozmaite wycieczki, np. do Egiptu, nigdy nie byłam tak mocno zadowolona z obsługi. Dla mnie biuro nr 1. Pokaż »

    2014-02-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Vikki ocenił biuro podróży Bee Free

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Zdecydowałam się napisać ten komentarz, bo w moim odczuciu biuro różni się od konkurencji w kwestii jakości usług i ceny. Byłam już wiele razy z biurami podróży na wycieczkach wypoczynkowych, a z BeeFree wybrałam się pierwszy raz. Wychodzę z założenia, że lepiej dopłacić, niż się rozczarować, dlatego wcześniej po prostu przepłacałam. Tym razem zdecydowałam się na BeeFree bo o tym, że mam wolny tydzień dowiedziałam się parę dni wcześniej. Dlatego zdecydowałam się na lasta - był bardzo tani, a oferta mi pasowała (do Egiptu). Trochę się obawiałam, ale nie musiałam, bo dostałam wspaniały pokój z widokiem na morze, hotel był rewelacyjny ze wszystkimi udogodnieniami, klimatyzacją itp, ponadto nie było najmniejszych problemów z transportem, przejazdem, czymkolwiek. Mogłam się wyluzować i pławić przez ten czas w luksusie. Najlepsza jakościowo wycieczka, a niemal 2x tańsza niż te, na których bywałam wcześniej. Pokaż »

    2014-01-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    alabamaa ocenił biuro podróży Bee Free

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Bułam z BeeFree na wyjeździe w Tunezji skuszona wyjątkowo niską ceną. I nie zawiodłam się, mimo, że byłam pełna obaw. Wycieczka okazała się strzałem w dziesiątkę. Hotel był usytuowany blisko plaży, dostaliśmy pokój z widokiem na morze, w ogóle sam hotel jak z baśni, w cudownej scenerii, a do tego w pobliżu mnóstwo knajp i pubów. Wybawiliśmy się za wszystkie czasy :) Polecam to biuro, na podstawie moich doświadczeń mogę powiedzieć, że można na tym biurze polegać :) Pokaż »

    2014-01-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    kuala_lumur ocenił biuro podróży Bee Free

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byłam w tym roku na Fuerteventurze z bee free i polecam wszystkim to biuro! Pod względem organizacyjnym, hotelowym i każdym innym biuro stawało na wysokości zadania. Wycieczki fakultatywne też świetnie. 5 z plusem.

    2013-11-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    kruszynowa ocenił biuro podróży Bee Free

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Moim zdaniem świetne biuro podróży. Jestem bardzo zadowolona z usług pod każdym względem. Byliśmy w te wakacje z rodziną w Egipcie na wypoczynku i było świetnie. Hotel czysty i zadbany (jak w katalogu), bardzo dobra obsługa, urocze miejsce. Polecam wszystkim! Pokaż »

    2013-11-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    cler ocenił biuro podróży Bee Free

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Jestem z biura zadowolona, byłam na wypoczynku w Grecji w maju tego roku. W najbliższym czasie znowu się wybieram, tym razem do Turcji. Do BeeFree przekonała mnie niska cena i muszę przyznać, że jakość wycieczki (w stosunku do kosztów) bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Moim zdaniem jedno z lepszych biur na rynku (a mam sporo doświadczeń z różnymi biurami). Pokaż »

    2013-10-24
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    drabinka ocenił biuro podróży Bee Free

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    We wrześniu byłam w Turcji właśnie z tym biurem podróży i jestem bardzo zadowolona. Stosunek jakości do ceny rewelacyjny, komfort za naprawdę niską cenę. Rezydentka była wspaniałą kobietą, pomocną i miłą. Nie było żadnych nieprzyjemnych sytuacji, pomyłek, nic takiego. Wybawiłam się za wszystkie czasy! Pokaż »

    2013-10-20
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży