Biuro podróży Buksa Travel

Biuro Podróży Buksa Travel - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 28 opinii)

5.3
  • Ogólne wrażenie
    5.3
    • Zgodność oferty z opisem 5.5
    • Opieka rezydentów 5.0
    • Stosunek jakości do ceny 5.5

Rekomendacja

96% poleca to biuro

Ranking

  • nr 11 z 58
  • 5.0

    Anna lipska ocenił biuro podróży Buksa Travel

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 3.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecam biuro w 100% byłam pierwszy raz i chyba nie ostatni oferta super godna polecenia .Hotel Venecja Włochy wrzesień 2014 r.

    2014-09-24
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 6.0

    Pawlo ocenił biuro podróży Buksa Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byliśmy z Buksą w Albanii w hotelu Mediterrane,wszystko super zorganizowane,pokoje czyste,jedzenie dobre może troche porcje obiadowe za małe ale głodny nie chodziłem,super dziewczyny z obsługi(polki),basen przy hotelu jeden z nielicznych w okolicy.Polecam z czystym sumieniem. Pokaż »

    2014-08-24
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 6.0

    KrzyMod ocenił biuro podróży Buksa Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byliśmy z tym Biurem już trzeci raz we Włoszech (każdy pobyt w innym hotelu), ostatnio w Tiziano. Po raz kolejny byliśmy bardzo zadowoleni z wyjazdu. Pokoje czyste i sprzątane na bieżąco, obsługa bardzo miła i służąca pomocą, wyżywienie bardzo smaczne i urozmaicone (pogłaby być lampka wina do obiadu - bez dodatkowej opłaty. Przecież to są Włochy), dużo wycieczek fakultatywnych dobrze zorganizowanych z super przewodnikami. Podsumowując, jeżeli ktoś nie oczekuje ekstrawagancji, to wczasy z tym Biurem są strzałem w dziesiątkę. Bardzo, bardzo polecam. Pokaż »

    2014-08-21
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 6.0

    aleksandra ocenił biuro podróży Buksa Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    To moje drugie wakacje z tym biurem. Pierwsze w Włoszech , a w tym roku w Albanii. Przemiła obsługa, chętnie pomagajaca klienta, dbajaca przede wszystkim o to by klient w 100% był zadowolony. Szczerze polecam urlop z Buksa Travel.

    2014-08-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.0

    skagnes ocenił biuro podróży Buksa Travel

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Byliśmy z Buksą dwukrotnie. Jak najbardziej firma godna polecenia. Dobrze zorganizowane wyjazdy , przyzwoite hotele i obsługa , bardzo dobry kontakt z biurem. Albania w 100% godna polecenia . Bułgaria również ale minusem jest wyżywienie i ogólnie kuchnia. Pokaż »

    2014-08-15
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (1)
  • 5.7

    cider ocenił biuro podróży Buksa Travel

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Jak najbardziej polecam, byliśmy we Włoszech w hotelu Venezia, w Albanii i w tym roku w Bułgarii. Czyste hotele, klimatyzacja, lodówka, sprzątanie pokoi, polska obsługa. Jedzenie 3 x dziennie, smaczne i 2 dania do wyboru. Zawsze można znaleźć coś dla siebie. Dodatkowo do kolacji bar sałatkowy. W tej cenie nie ma lepszej alternatywy. Dojazd autokarem na miejsce, ubezpieczenie. Ciepłe może a oprócz Włoszech przyhotelowe baseny. Gwarancja pogody w 99%. Przy okazji zwiedzenie połowy Europy. A co najważniejsze brak polskiego oszołomstwa na plaży, parawanów porozciąganych się tak, że do morza to objazdem godzinę przez sąsiednia wiochę. Brak pijanych polaczków z browarem jak magnes przy ręce. Komu jeszcze mało, to za tą samą kwotę niech pojedzie nad Polskie morze. Ciekawe w jaki hotelu się załapie? Dla ludzi ciekawych świata, poznawania innych kultur, kuchni oraz ciekawych miejsc i lubiących ciepłe czyste morze jak najbardziej polecam :-) Pokaż »

    2014-07-30
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 6.0

    TomG ocenił biuro podróży Buksa Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecam wszystkim to biuro.Byliśmy w hotelu Meeting, jedzenie dobre i sporawe , obsługa pomimo ciężkiej pracy przemiła. Blisko morza , plaża publiczna taka jakiej oczekiwałem , a dla wybrednych obok za 5 euro na cały dzień na dwie osoby pełen wypas. Pokoiki przytulne , łazienka ok tylko ten prysznic !!!. nagroda kobla temu kto go wymyślił. Ogólnie bardzo fajne wczasy.Oczywiście pieniacze znajdą parę szczególików ale niech to będzie ich problem , mnie się podobało Pozdrawiam. Pokaż »

    2014-07-27
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.7

    stellina ocenił biuro podróży Buksa Travel

    • Ogólne wrażenie
      1.7
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Okropne jedzenie- karaluchy na kuchni! Recepcja bezczelna i niemiła- hotel Tiziano!!!!

    2014-05-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (9)
  • 6.0

    tosiu ocenił biuro podróży Buksa Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Witam. Wróciliśmy 04.10.2013 z wycieczki do Włoch pod nazwą Włochy Klasyczne. Imprezę oceniamy BARDZO DOBRZE. Zostaliśmy odebrani i przywiezieni z i pod dom. Autokar i kierowcy super duże doświadczenie i wysoka kultura. Pani Agnieszka pilot to osoba o bardzo wysokich kwalifikacjach zawodowych a przy tym miła sympatyczna i o wysokiej kulturze osobistej. Hotele ok. Jedzonko super jak i obsługa. Wszystkie wycieczki zorganizowane były z niebywałą punktualnością i Panie przewodniczki były super. Szczególnie w Pompejach P. Basia. Zważywszy iż na imprezie było Nas tylko 24 osoby w autokarze o 49 miejscach i że Biuro raczej dopłaciło do naszego wypoczynku to składam szczere podziękowanie za to iż impreza mogła się odbyć i to w takiej miłej atmosferze. Na pewno polecę Biuro Buksa Travel i sam skorzystam z Jej oferty. Pozdrowienia dla współtowarzyszy podróży i Pracowników Biura. Pokaż »

    2013-10-08
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • Nina ocenił biuro podróży Buksa Travel

    • Ogólne wrażenie
      • Zgodność oferty z opisem 0.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 0.0

    Byłam na wakacjach z buksą travel w Albanii, bardzo mi się podobało, mieszkaliśmy w ładnym hotelu Mediterrane, jedzenie dobre. Jedyne co mnie zdziwiło to to, że zauważyłam jak panie z recepcji sprzątają pokoje hotelowe. Myślałam, że tym zajmują się pokojówki, a i jeszcze jeden minus to zachowanie rezydenta pana Jacka, który krzyczał na swoich pracowników, a ponad to obraził i nakrzyczał na turystów. Pokaż »

    2013-07-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (6)

« poprzednia 1 2 3 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży