Biuro podróży Buksa Travel

Biuro Podróży Buksa Travel - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 32 opinii)

5.3
  • Ogólne wrażenie
    5.3
    • Zgodność oferty z opisem 5.5
    • Opieka rezydentów 4.9
    • Stosunek jakości do ceny 5.5

Rekomendacja

88% poleca to biuro

Ranking

  • nr 11 z 60
  • jadziabog ocenił biuro podróży Buksa Travel

    • Ogólne wrażenie
      • Zgodność oferty z opisem 0.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 0.0

    Beznadziejny urlop. Hotel w stylu lat 60-tych ub wieku. wyżywienie bez pomysłu- 2 x dziennie makaron, obsługa niekompetentna. Słowem - stracony czas i pieniądze

    2015-09-27
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • jadziabog ocenił biuro podróży Buksa Travel

    • Ogólne wrażenie
      • Zgodność oferty z opisem 0.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 0.0

    Wyjazd z Buksą to wielkie nieporozumienie. Smród w pokojach,o czym poinformował pilot w trakcie jazdy, szkoda,że nie wcześniej. Pokoje nędzne w stylu lat 60-tych. Papier toaletowy wrzuca się w tym hotelu do kosza a nie do muszli- dziwne, ale prawdziwe. Wyżywienie, to kpiny!!!. Śniadanie ,bufet z najtańszych produktów . Np. mielona niby szynka, ser,to wyrób seropodobny, twaróg,pomidory, wątrobianka ( a może pasztetówa), arbuz. Obiad i kolacja to właściwie to samo. Zupa, makaron 2 x dziennie: rurki, świderki, kokardki,spagetti , reszta mało zjadliwa. Hitem był deser - dwie śliwki węgierki na osobę! Do kolacji sałatki tj. pomidory w plasterkach albo w ćwiartki, cebula, tarta marchewka, ogórki i papryka tak twarda, że trudno ją ugryźć. Nie radzę jechać do Kiten.Biuro nastawione jest na szybki zysk jak najmniejszym kosztem. Nie polecam tego biura nawet największemu wrogowi. Na uznanie zasługują: pilot Pan Marcin i Pani przewodnik wycieczki do Stambułu Pokaż »

    2015-09-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.7

    krystian krzysztofowicz ocenił biuro podróży Buksa Travel

    • Ogólne wrażenie
      3.7
      • Zgodność oferty z opisem 4.0
      • Opieka rezydentów 3.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Z Buksa Travel to juz nasza 3 wyprawa wczesniej Wlochy ,Albania i wrocilismy z Kiten..i na tym konczy sie nasza przygoda z Buksa....Wlochy - super...Albania - przecudnie...Kiten-wiele na nieee! Zaczynajac od kuchni-,,resztki z resztek,,zwlaszcza na kolacje,(a juz z makaronow jestesmy wyleczeni na dlugo),malo smacznie oprocz sniadan -tu bez zarzutow.Postawa bulgarskiej rezydentki idealna do ,,straszenia dzieci,,(polska rezyd.ok choc jak widac bylo to pod dyktando tej bulg.)...Jesli drogi gosciu nie zabierzesz czajnika to za zalanie kawy wrzatkiem na kuchni zaplacisz 1.20 LEW ..przy basenie i owszem calkiem fajnie ale rezydent uprzedza Cie na pierwszym spotkaniu o zakazie spozywania wlasnych napojow a te w barze przy basenie ufff.....to nie Albania gdzie kelner oferowal kubel lodu do zakupionego drinka....(tu jak poprosisz o lod to max. 4 kostki dostaniesz)..no dobra nie ma co dalej narzekac...mielismy swietne towarzystwo sami sobie zorganizowalismy wesole wczasy..acha hotel dosc przyjemny ,czysty...,mala plaza- przyjemna,duzej nie polecam,samo Kiten takie sobie..fajne kafejki,na deptaku wszystkiego pelno...acha dla zwolennikow wieczorkow zapoznawczych sa takowe nawet 3 w ciagu turnusu..opisalem nasze wrazenia 7 osob z turnusu ... wierze ze niegasnacy usmiech i wiele wlasnej inicjatywy umili pobyt kazdemu niezadowolonemu.... Pokaż »

    2015-07-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Aga R ocenił biuro podróży Buksa Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byłam w Hotelu San Carlo w Zadina di Cesenatico! Polecam w 100%!

    2015-06-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    Anna lipska ocenił biuro podróży Buksa Travel

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 3.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecam biuro w 100% byłam pierwszy raz i chyba nie ostatni oferta super godna polecenia .Hotel Venecja Włochy wrzesień 2014 r.

    2014-09-24
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 6.0

    Pawlo ocenił biuro podróży Buksa Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byliśmy z Buksą w Albanii w hotelu Mediterrane,wszystko super zorganizowane,pokoje czyste,jedzenie dobre może troche porcje obiadowe za małe ale głodny nie chodziłem,super dziewczyny z obsługi(polki),basen przy hotelu jeden z nielicznych w okolicy.Polecam z czystym sumieniem. Pokaż »

    2014-08-24
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 6.0

    KrzyMod ocenił biuro podróży Buksa Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byliśmy z tym Biurem już trzeci raz we Włoszech (każdy pobyt w innym hotelu), ostatnio w Tiziano. Po raz kolejny byliśmy bardzo zadowoleni z wyjazdu. Pokoje czyste i sprzątane na bieżąco, obsługa bardzo miła i służąca pomocą, wyżywienie bardzo smaczne i urozmaicone (pogłaby być lampka wina do obiadu - bez dodatkowej opłaty. Przecież to są Włochy), dużo wycieczek fakultatywnych dobrze zorganizowanych z super przewodnikami. Podsumowując, jeżeli ktoś nie oczekuje ekstrawagancji, to wczasy z tym Biurem są strzałem w dziesiątkę. Bardzo, bardzo polecam. Pokaż »

    2014-08-21
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 6.0

    aleksandra ocenił biuro podróży Buksa Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    To moje drugie wakacje z tym biurem. Pierwsze w Włoszech , a w tym roku w Albanii. Przemiła obsługa, chętnie pomagajaca klienta, dbajaca przede wszystkim o to by klient w 100% był zadowolony. Szczerze polecam urlop z Buksa Travel.

    2014-08-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.0

    skagnes ocenił biuro podróży Buksa Travel

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Byliśmy z Buksą dwukrotnie. Jak najbardziej firma godna polecenia. Dobrze zorganizowane wyjazdy , przyzwoite hotele i obsługa , bardzo dobry kontakt z biurem. Albania w 100% godna polecenia . Bułgaria również ale minusem jest wyżywienie i ogólnie kuchnia. Pokaż »

    2014-08-15
    Opinia pomocna?
    Tak (7) / Nie (1)
  • 5.7

    cider ocenił biuro podróży Buksa Travel

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Jak najbardziej polecam, byliśmy we Włoszech w hotelu Venezia, w Albanii i w tym roku w Bułgarii. Czyste hotele, klimatyzacja, lodówka, sprzątanie pokoi, polska obsługa. Jedzenie 3 x dziennie, smaczne i 2 dania do wyboru. Zawsze można znaleźć coś dla siebie. Dodatkowo do kolacji bar sałatkowy. W tej cenie nie ma lepszej alternatywy. Dojazd autokarem na miejsce, ubezpieczenie. Ciepłe może a oprócz Włoszech przyhotelowe baseny. Gwarancja pogody w 99%. Przy okazji zwiedzenie połowy Europy. A co najważniejsze brak polskiego oszołomstwa na plaży, parawanów porozciąganych się tak, że do morza to objazdem godzinę przez sąsiednia wiochę. Brak pijanych polaczków z browarem jak magnes przy ręce. Komu jeszcze mało, to za tą samą kwotę niech pojedzie nad Polskie morze. Ciekawe w jaki hotelu się załapie? Dla ludzi ciekawych świata, poznawania innych kultur, kuchni oraz ciekawych miejsc i lubiących ciepłe czyste morze jak najbardziej polecam :-) Pokaż »

    2014-07-30
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)

« poprzednia 1 2 3 4 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży