Biuro podróży Daga

Biuro Podróży Daga - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 44 opinii)

5.3
  • Ogólne wrażenie
    5.3
    • Zgodność oferty z opisem 5.5
    • Opieka rezydentów 4.8
    • Stosunek jakości do ceny 5.5

Rekomendacja

80% poleca to biuro

Ranking

  • nr 11 z 60
  • 2.3

    bartek508 ocenił biuro podróży Daga

    • Ogólne wrażenie
      2.3
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    Początkowo współpraca z tym Biurem układała się bez zarzutów. Wszystko zmieniło się po dotarciu do Hotelu Detelina w Bułgarii, gdzie po raz pierwszy mieliśmy styczność z rezydentką, czyli najbardziej niepomocną osobą w promieniu kilkunastu kilometrów. Na spotkaniu informacyjnym wyżej wymieniona Pani sprawiała wrażenie jakby była jedną z bardziej wpływowych osób w hotelu, a nawet w Złotych Piaskach. Niestety wiele informacji, które przekazywała nam Rezydentka mijało się z prawdą. Na tym spotkaniu dało się odczuć, że raczej nie ma co liczyć na pomoc tej Pani w kryzysowych sytuacjach. Niestety, ale to odczucie się potwierdziło w dniu wykwaterowania. W dniu wyjazdu pokoje musieliśmy opuścić o 10:00 czasu lokalnego. Pani rezydentka dość skrupulatnie pilnowała, żeby nikt nie przekroczył tego czasu nawet o minutę, bardzo się przy tym denerwując. Goście hotelowi starali się w tym czasie dowiedzieć, o której planowany jest wyjazd powrotny do Polski. Pani rezydentka upierała się, że ona nie ma żadnych informacji, co tak naprawdę było kłamstwem. Chcąc uniknąć konfrontacji z oczekującymi na wyjazd turystami wpisała godzinę wyjazdu w segregator biura znajdujący się na recepcji i nagle zniknęła. I tym sposobem dowiedzieliśmy się, że musimy czekać od 10:00 do 21:30 na autokar bez dostępu do pokoju oraz możliwości zjedzenia lub napicia się czegoś na terenie hotelu bez dodatkowych opłat. Pani Rezydentka nawet nie raczyła powiedzieć nam wprost, że musimy czekać tyle, dlaczego musimy czekać, gdzie możemy coś zjeść itp. Na pożegnanie postraszyła przyjazdem policji niektórych gości opuszczających hotel, którzy oczekiwali od niej wyjaśnień. Myśleliśmy, że najgorsze tego dnia mamy już za sobą. Niestety nie! Podróż powrotna trwała o 4 godziny dłużej niż w pierwszą stronę ponieważ po drodze zbieraliśmy jeszcze ludzi po całej Bułgarii, a nawet centrum Bukaresztu. Dodatkowo na Węgrzech czekaliśmy 2h na przyjazd grupy z Albanii, która wcale nie dotarła, ponieważ zepsuł się jej bus... Pokaż »

    2016-09-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.0

    marta cichowicz ocenił biuro podróży Daga

    • Ogólne wrażenie
      4.0
      • Zgodność oferty z opisem 4.0
      • Opieka rezydentów 3.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Biuro o niskiej jakości obsługi, ale nie tragedia. Zamówiłam pokój z określonym widokiem, jak dowiedziałam się na miejscu nie przekazali wiadomości do hotelu. nie przekazują też info czy 2 panie czy małżeństwo i jest problem z łóżkami. Byle jaka obsługa. W jedną stronę podróż koszmar, autokar niskiej jakości, ale musze przyznać, że po protestach droga powrotna była komfortowa. Jedzie pilot w obie strony więc chamstwo kierowców jest nam oszczędzone. Był problem z rezydentem na miejscu, ludzie w końcu wylądowali nie w tym hotelu co wybrali. Ale trzeba przyznać, że reagują na awantury. Trzeba jednak pamiętać, że należy protestować i kłócić się o niedogodności. Sami z siebie prezentują niską jakość obsługi. Mają dwie czy trzy strony - dagatravel, look of travel, grecja autokarem i inne daty wycieczek co dla ludzi jadących antenką jest kłopotliwe. Trzeba dzwonic i dopytywac się która data aktualna. Oszukują z ofertą. Niby mają 10 hoteli na stronie w Grecji a jak przychodzi co do czego to ludzi lokują po dwóch po mówią ,że już im wykupili. Do wcześniej wybranych przez nas hoteli ani jedna osoba nie pojechała z autokaru. I najtrudniejsze. Z Katowic przewidywany był wyjazd o 7.00. wszyscy wyjechali o 4.00 bo połączyli wycieczkę z Albanią. Albania wściekła, bo jechali 6 godzin dłużej. Grecja wściekła bo była na miejscu o 6.00 bez dostepu do pokojów. W Porto Daliani siedzieli na walizkac dodatkowe 8 godzin. Po co? Aby oszczędzić na autokarach. Pokaż »

    2016-08-27
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    Jolax ocenił biuro podróży Daga

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Jestem bardzo zadowolona że w tym roku skorzystałam z oferty biura mimo że jestem z Olsztyna więc trochę Katowice nie po drodze. Jestem ciekawa propozycji na wakacje 2017 i nie wykluczam że może ponownie skorzystam. Jednym słowem polecam Pokaż »

    2016-08-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    BeTeCe ocenił biuro podróży Daga

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecam bardzo szczerze!! Wszystko doskonale zorganizowane, kontakt z biurem, czy rezydentem bez zarzutu. Kompetencja i zaangażowanie. To nasze drugie wspólne wakacje i na pewno nie ostatnie :) Jakość wysoka, cena niska, wspomnienia z wakacji bezcenne :) Pokaż »

    2016-08-12
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 6.0

    uleczkasz ocenił biuro podróży Daga

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Fajny wyjazd w fobrej cenie. Super wakacje. Pani Daga zapewniala ze bedziemy zadowoleni z jakosci hotelu i rzeczywiscie tak bylo. Suoer hotel atmosfera i super jedzonko. No i oczywiscie pogoda. Miła i fachowa obsluga ze strony biura. No i oczywidcie należy pochwalić autokar. Bardzo wygodny czysty - podroz mimo ze dluga orzebiegla szybko i przede wsxystkim bezpiecznie. Ja napewno skorzystam z uslug biura Pani Dagi. Pokaż »

    2016-08-10
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.3

    Jolax ocenił biuro podróży Daga

    • Ogólne wrażenie
      4.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Firma spełniła moje oczekiwania. Godna jest polecenia. :)

    2016-08-09
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 6.0

    Mariola Furmaniak ocenił biuro podróży Daga

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    dołączam do grupy zadowolonych klientów biura podróży DAGA, spędziłam cudowne greckie wakacje w miejscowości Paralia. opis całkowicie odpowiadał rzeczywistości a nawet mile mnie zaskoczył. szczególne podziękowania dla Pani pilot za profesjonalizm i zaangażowanie . Podczas podrózy udzielała wielu cennych wskazówek i ciekawostek związanych z krajami przez które przejeżdżaliśmy. Podziękowania również dla sympatycznych kierowców. polecam biuro DAGA z którym zamierzam podróżować w następnych latach bo . mam pewność że następne wakacje będą tak samo udane. Mariola Pokaż »

    2016-08-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Mariola Furmaniak ocenił biuro podróży Daga

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Przyłączam się do grupy osób zadowolonych z biura podróży DAGA, oferta biura całkowicie pokrywa się ze stanem na miejscu, byłam na wczasach w Parali Grecja, to były moje greckie BOSKIE wakacje, Dziękuję!! szczególne podziękowania dla Pani pilot za jej profesjonalizm i zaangażowanie , szczególnie za bardzo interesujące ciekawostki dotyczące krajów przez które przejeżdżaliśmy oraz dla przesympatycznych Panów kierowców. Super kontakt z biurem , sympatycznie , rzeczowo. Polecam , sama też będę w przyszłości korzystać z biura DAGA bo to pewność , ze wakacje będą udane . Mariola Pokaż »

    2016-08-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Mariola Furmaniak ocenił biuro podróży Daga

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    z przyjemnością dołączam do grupy osób zadowolonych z biura podróży DAGA , Oferta całkowicie zgoda z opisem, to były moje greckie, BOSKIE WAKACJE, DZIĘKUJĘ !!!!!! szczególne podziękowania dla Pani pilot za jej zaangażowanie i profesjonalizm ,przez cały czas podróży dzieliła sie z nami ciekawostkami na temat krajów przez które przejeżdżaliśmy , oraz dla przesympatycznych Panów kierowców, POLECAM biura podróży DAGA z którego ofert będę korzystać bo mam pewność że będą to super wakacje . Mariola Pokaż »

    2016-08-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Mariola Furmaniak ocenił biuro podróży Daga

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    z przyjemnością dołączam do grupy osób zadowolonych z oferty biura DAGA, oferta biura całkowicie zgodna z opisem, to były moje super boskie greckie wakacje, chciałabym tez podziękować Pani pilot za jej profesjonalizm i zaangażowanie, podczas całej podróży dzieliła się z nami ciekawostkami na temat krajów przez które przejeżdżaliśmy, super podziękowania dla sympatycznych Panów kierowców , POLECAM sama też skorzystam po raz kolejny z biura podróży DAGA bo mam pewność , że wakacje będą udane. Mariola Pokaż »

    2016-08-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży