Biuro podróży Easy Travel

Biuro Podróży Easy Travel - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 8 opinii)

5.7
  • Ogólne wrażenie
    5.7
    • Zgodność oferty z opisem 6.0
    • Opieka rezydentów 5.0
    • Stosunek jakości do ceny 6.0

Rekomendacja

100% poleca to biuro

  • 6.0

    ewa00147 ocenił biuro podróży Easy Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    biuro ok, rezydentka bardzo pomocna, zawsze pod telefonem, chętna do udzielania wszelkich wskazówek, jednym słowem super :)

    2013-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Agnieszka L ocenił biuro podróży Easy Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecam wszystkim biuro, które tworzą ludzie z pasją. Mieliśmy przyjemność przez dwa ostatnie lata korzystać z oferty biura, które trafiło w 100 % w nasze gusta. Najistotniejszym jest fakt, iż słuchają oczekiwań klienta i dopasowują do niego ofertę. Pan Bartek polecił nam w 2011 Kretę - apartamenty San Antonio – cudowne miejsce na odludziu z FANTASTYCZNĄ KUCHNIĄ po sąsiedzku u Michalisa w ogródku. Kto jest fanem tradycyjnej Greckiej kuchni – zazna tu rozkoszy podniebienia! Żona Michalisa wygrała złoty medal w gotowaniu i to czuć w jej potrawach. Istnieje możliwość zamówienia dowolnej potrawy (ośmiornicy, langusty, ryby), po którą gospodarz jedzie na targ i przyrządza tak jak lubimy. W kolejnym 2012 roku odwiedziliśmy z biurem Easy Travel wyspę Zakynthos, gdzie po przyjeździe okazało się, że właściciel hotelu dał nam mniejszy pokój niż ten który był w umowie. Do właścicieli hotelu nie docierały argumenty, za to rezydentka p. Iza z właścicielami biura już późnym wieczorem rozpoczęła poszukiwania lepszego dla nas miejsca. Drugiego dnia od rana p. Iza zabrała nas na objazdówkę po kilku hotelach, pokazała nam przy okazji wyspę i zaproponowała apartament w innym miejscu o wyższym standardzie. Właściciel biura dzwonił kilkakrotnie dopytując się czy hotel spełnia nasze oczekiwania! Apartamenty Premier prowadzi przemiłe małżeństwo Dennis i Angela a ich restauracja jest najlepsza w Tsilivi. Na przystawkę podają warzywa z własnego ogrodu, karta nie jest zbyt duża, za to wszystko świeże i naprawdę przepyszne (spróbujcie jagnięcinę w pergaminie).Pokoje są bardzo duże, nawet dwupoziomowe, a widok na może z górnego tarasu cudowny. Atmosferę tworzą właściciele skłonni spełnić każdą zachciankę gości. W dobie „niepewnych” biur podróży, kierowanych niejednokrotnie przez przypadkowych ludzi wypoczynek z takim organizatorem to prawdziwa przyjemność! Polecam Easy Travel wszystkim, którzy pragną w czasie urlopu naprawdę dobrze i komfortowo wypocząć! Agnieszka Pokaż »

    2013-01-03
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (3)
  • 6.0

    gosia50 ocenił biuro podróży Easy Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    We wrześniu byłam w hotelu Castro Beach w Maleme. Oferta biura zgodna z rzeczywistością. Wszystkim mogę polecić wczasy z Easy Travel. Rezydentka, Pani Weronika jest osobą przesympatyczną, będącą cały czas do dyspozycji wczasowiczów. Pokaż »

    2012-09-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 6.0

    agabols ocenił biuro podróży Easy Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Fantastyczna opieka przez cały czas pobytu. Rezydentka zapewniła nas, że jest dostępna 24 h. Odpowiadała na każdy sms, była pod telefonem i do dyspozycji. Dobrze poinformowana, wielu skorzystało z jej cennych rad. Hotel był idealny jak dla mnie-czysto, obsługa miła, starała sie we wszystkim pomóc. Miejscowość Agia Marina mnie urzekła. Wakacje wspominam bardzo miło. Polecam !!! Pokaż »

    2012-09-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 6.0

    ddk ocenił biuro podróży Easy Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Długo szukałam sensownej oferty wyjazdu, sprawdzałam firmy. Pofatygowałam się do biura Easy Travel na Opalińskiego w Warszawie. Po pierwsze: bardzo sympatyczna obsługa. Od razu widać było, że Panowie w biurze doskonale znają miejsca, gdzie są oferowane wyjazdy.Podawali wiele praktycznych szczegółów: gdzie i jaki przystanek autobusu, ile kosztują jakie potrawy, gdzie najlepsza jest piekarnia. Jak stwierdzili - sami kiedyś byli pilotami wycieczek. Po drugie: Na miejscu wszystko się sprawdziło zgodnie z opisywaną ofertą i opowieściami. Byłam z przyjacółką + nasze córki na Krecie, w Analipsi, hotel Tsalos Beach. Wart polecenia: rzeczywiście wyremontowany, apartamenty przestronne, nowe wyposażenie, aneksy kuchenne. Idealny dla ludzi którzy chcą sami sobie coś upichcić lub powłóczyć się po tawernach. Tym bardziej, że Analipsi jest cudownie typowo grecką miejscowością nie zawaloną turystami i z przyjemnością wieczorami można posiedzieć w którejś z tawern i popatrzeć na miejscowych. Serdeczne podziękowania muszę złożyć Panu Michałowi - rezydentowi, który był zawsze osiągalny, przesympatyczny, wiele razy na miejscu w hotelu, służył radą - podpowiedział nam w jakie zakątki nietypowe możemy same pojechać. Ponieważ przeczytałyśmy nie jeden przewodnik o Krecie i blog w internecie przed wyjazdem, doceniłyśmy jego rady i wskazówki. Polecam to biuro i jego oferty, tym bardziej, że ceny mają również realne. Acha, a jeżeli ktoś będzie narzekał na czystość basenu w Tsalos Beach powiem jedno: ludzie, najpierw nauczcie się korzystać z pryszniców przez wejściem do basenu (są czyściutkie przy basenie) Niestety wiele osób z Polski (i nie tylko) smaruje się olejkami, smaży na słońcu przy basenie, a potem maszeruje ze spoconym ciałem prosto do basenu "dla ochłody"!! Basen w Tsalos Beach jest spory, głęboki (i jest to super), ale to OBIEKT RODZINNY i przy takim użytkowaniu woda nie będzie krystaliczna! Pokaż »

    2012-08-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.7

    Brasil ocenił biuro podróży Easy Travel

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    W lipcu 2011 wybraliśmy się z rodzinką na Kretę z Easy Travel. Obiekt: Arminda. Jesteśmy zadowoleni zarówno z hotelu, jego ceny jak i wyżywienia. Pan Michał długo opowiadał nam czego spodziewać się na miejscu i dzięki temu nie baliśmy się że kupujemy przysłowiowego kota w worku. Na miejscu okazało się, że hotel i okolica jest dokładnie taki jak w opowieści. jesteśmy dość wymagający, a pobyt bardzo nam się podobał. Polecamy biuro Easy Travel wszystkim, którzą chcą odkryć Grecję, a hotel Arminda w szczególności rodzinom z dzieciaczkami. Dużo atrakcji dla maluchów, ładny basen, pokoje przystosowane dla rodziny. Pozdrawiamy, Ania i Robert Pokaż »

    2012-03-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 4.7

    skalbek ocenił biuro podróży Easy Travel

    • Ogólne wrażenie
      4.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Jedyny mankament to kiepska opieka rezydenta. Faktem jest, że jedynie odebrał nas z lotniska, poza tym nie widzieliśmy go na oczy, kontakt jedynie telefoniczny. Nie byłby to może jakiś wielki problem, tyle że w trakcie pobytu przenoszono nas do innego hotelu (sami musieliśmy się z tym jakoś ogarnąć, choć rezydent zamówił i zapłacił za taksówkę dla nas - tyle, że zapomniał nas o tym poinformować), a pobyt przedłużył nam się o 1 dzień z racji odwołanych w Grecji lotów z powodu strajków. Jedynie naszego rezydenta nie było na lotnisku przy odlocie. Natomiast do samej organizacji nie mamy żadnych zarzutów, duży plus za to, że biuro załatwiło nam możliwość pozostania w pokoju do samego końca w ten przymusowy dodatkowy dzień i opłaciło posiłki. Pokaż »

    2011-10-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.0

    Bogdanka ocenił biuro podróży Easy Travel

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 3.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecam Biuro Easy Travel. Ofertę znalazłam w internecie. Opis zgodny z rzeczywistością. Pan w Biurze ładne opisał, co zastanę na miejscu i na którą plażę mam iść. Pani rezydentka bardzo miła, wita i żegna na lotnisku. Turystów rozwozi kierowca autokaru. Pani rezydentka miała jedno spotkanie z turystami, na którym oferowała drogie wycieczki. Poza tym brak kontaktu. Był miły rezydent z innego biura, który miał prawie codziennie dyżur i od niego dowiedziałyśmy się wielu ciekawych i przydatnych rzeczy. Pokaż »

    2011-07-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży