Biuro podróży Ecco Holiday

Biuro Podróży Ecco Holiday - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 147 opinii)

3.7
  • Ogólne wrażenie
    3.7
    • Zgodność oferty z opisem 3.9
    • Opieka rezydentów 3.4
    • Stosunek jakości do ceny 3.7

Rekomendacja

55% poleca to biuro

Ranking

  • nr 47 z 60
  • 1.0

    baassiik ocenił biuro podróży Ecco Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    STANOWCZO ODRADZAM!! TO NIEODPOWIEDZIALNI LUDZIE!. Biuro naraziło mnie na ogromny stres wysyłając mnie samotnie (poza grupą) lotem z dwoma przesiadkami na drugi koniec świata (Indie)! Zaznaczam, że była to wycieczka objazdowa. Zmarnowali mi wyjazd, o którym tak długo marzyłam. Koszmar! Pokaż »

    2016-02-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    ghabj ocenił biuro podróży Ecco Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Witam! Byłam na wycieczce na Cyprze organizowanej przez biuro EccoHoliday i bardzo rozczarowałam się. Na lotnisku miał czekać na nas rezydent polskojęzyczny, którego niestety nie było. Po przyjeździe do hotelu musieliśmy czekać przeszło 2 godziny na otrzymanie kluczy do pokoju. Pani z recepcji przydzieliła nam pokój niezgodny z opłaconym udogodnieniem (widok na morze). Otrzymany pokój z widokiem na wysypisko śmieci. Mimo zakupionego pakietu All Inclusive posiłki były tylko w wyznaczonych godzinach czyli pełne wyżywienie. Pod koniec wyjazdu było trudno ustalić kto i w jakich godzinach zabierze nas z hotelu na lotnisko. Miała być wywieszona informacja na tablicy ogłoszeń, ale do godziny wyjazdu się nie pojawiła. Wspomnę także, że dostałam numer do anglojęzycznego kontrahenta do którego nie mogłam się dodzwonić, a gdy pisałam e-maile do biura podróży, to nawet nikt mi nie raczył odpisać do dnia dzisiejszego. Szczerze nie polecam tego biura! Pokaż »

    2015-07-08
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    amka2 ocenił biuro podróży Ecco Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    polecam, bardzo porządne biuro podróży, wyjazd zorganizowany naprawdę świetnie.

    2014-05-20
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 6.0

    fafka ocenił biuro podróży Ecco Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    polecam, wyjazd bardzo dobrze zorganizowany, biuro naprawde stanęło na poziomie. polecam.

    2014-04-22
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 6.0

    gorzalka ocenił biuro podróży Ecco Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    polecam Ecco Holiday, bo to bezpieczna i sprawdzona firma, nie trzeba się stresować przed wyjazdem (zerknijcie na ranking rzeczpospolitej). Byłam w poprzednim roku w Grecji i bardzo pozytywnie oceniam wyjazd - wszystko zgodne z rozkładem, bez niezapowiedzianych akcji. W Grecji polecamy wynająć samochód i objeżdżać! My akurat wykupiliśmy wycieczkę fakultatywną do Aquaparku i miło zaskoczyliśmy się po przyjeździe na miejsce, gdy zobaczyliśmy cennik - ogólnie w tej cenie nie udałoby nam się dostać i zapłacić za wstęp (wiadomo, co grupa zorganizowana to taniej). Ale podsumowując: na miejscu było czysto i komfortowo, obiekt kropka w kropkę identyczny co na stronie (duży plus za aktualne zdjęcia), wszystkie papiery załatwiane "od ręki" przez neta. polecam Pokaż »

    2014-04-18
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 6.0

    werka3 ocenił biuro podróży Ecco Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    porządne biuro, to co na miejscu zgodne z przedstawioną ofertą, do opieki rezydenta zastrzeżeń mieć nie mogę. naprawdę super, polecam!

    2014-04-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 2.7

    smaq ocenił biuro podróży Ecco Holiday

    • Ogólne wrażenie
      2.7
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Przestrzegam wszystkich przed korzystaniem z biura Ecco Holiday. Zostałem przez nich oszukany. W październiku tego (2013 r.) wyjechałem z Ecco do Indii. W trakcie wycieczki z przejażdżki na słoniach zrobiła się podróż samochodami a z hotelu z zagospodarowaną plażą było tylko to pierwsze. Miały być leżaki, parasole - było jedno wielkie nic. Ecco twierdzi że wszystko jest ok, cytując: program został zrealizowany. Reasumując: z dala od tego biura jak nie chcecie zostać jak ja oszukani. Pokaż »

    2013-12-23
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (3)
  • 1.0

    Magda Urbańska ocenił biuro podróży Ecco Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    TRAGEDIA!! NIE POLECAM!!! HOTEL ZUPEŁNIE INNY NIŻ NA PROSPEKCIE!!! BRAK ZWROTU Pieniążków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UWAŻAJCIE!!!!!!!!!!!

    2013-12-13
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 6.0

    zorka ocenił biuro podróży Ecco Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Świetna wycieczka, dopracowana w każdym szczególe. Na miejscu naprawdę świetne warunki, żadnych przykrych niespodzianek. Polecam :)

    2013-08-29
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (3)
  • 6.0

    cindirella ocenił biuro podróży Ecco Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    świetna wycieczka, polecam. na miejscu wszystko dopięte na ostatni guzik a hotel - bajka. i do tego rezydent zawsze dostępny i chętny do pomocy. SUPER.

    2013-08-28
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1014 15 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży