Biuro podróży Ecco Travel

Biuro Podróży Ecco Travel - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 39 opinii)

5.2
  • Ogólne wrażenie
    5.2
    • Zgodność oferty z opisem 5.3
    • Opieka rezydentów 5.1
    • Stosunek jakości do ceny 5.2

Rekomendacja

79% poleca to biuro

Ranking

  • nr 12 z 60
  • 2.3

    Szafa ocenił biuro podróży Ecco Travel

    • Ogólne wrażenie
      2.3
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Zostałam oszukana przez biuro Ecco Travel .Problem tkwi w tym, że biuro zamiast starać się problem rozwiązać po prostu mnie spławiło i dlatego na przyszłość serdecznie odradzam.

    2014-03-07
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (7)
  • 6.0

    Aleksander B ocenił biuro podróży Ecco Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Pekin i okolice. Świetna wycieczka, niska cena, ciekawy program. Bardzo dobra organizacja. Szczególnie duża w tym zasługa pilota, pana Jacka Bukowskiego. Bardzo duża wiedza, nie tylko na temat historii i zwiedzanych obiektów, ale co najciekawsze, nt. realiów życia codziennego Chińczyków, stosunków społecznych, gospodarki Chin. Bardzo dobry kontakt z uczestnikami, zaangażowanie i pomoc w rozwiązywaniu (drobnych ) problemów np. z sejfem, internetem, przy wymianie pieniędzy itp. Pilot DOSKONAŁY, a do tego dowcipny i uczynny. Reszta ekipy również na wysokim poziomie. Jack, przedstawiciel chińskiego współorganizatora bardzo sympatyczny, ciągle nas przeliczał, organizował bilety i dbał aby wejście do kolejnych obiektów odbywało się bez czekania, z marszu. Kierowca autobusu, ekspert w swojej profesji, z gracją przemieszczał nas po zatłoczonym do bólu Pekinie. Hotel w porządku, ręczniki, kapcie kąpielowe, a nawet szczoteczki do zębów, patyczki do uszu, grzebień (!) codziennie wymieniane. Pokoje i łazienka, choć z nieco już widoczną "patyną czasu" wygodne i funkcjonalne. Internet, duży płaski tv , czajnik, kawa, herbata, sejf, woda mineralna. Śniadania w formie bufetu, z jedzeniem mało europejskim tj. tylko z jednym rodzajem sera (nomen omen żółtego) i wędliny nie wszystkim przypadły do gustu. Ale zawsze można było coś tanio i smacznie przekąsić na mieście (np. pieczone skorpiony :) i tak doczekać do bardzo dobrej kolacji, codziennie w innej restauracji. Pierwszy raz byliśmy z Ecco Travel i nie ostatni, zapewne. Przy następnej wycieczce, najpierw sprawdzimy oferty tego biura. Pokaż »

    2013-12-08
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    Mysioras ocenił biuro podróży Ecco Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Cesarskie Chiny - jestem bardzo zadowolona i polecam w ciemno. Program zrealziowany w 100%, a nawet w 150%, bo na miejscu oferowano nam wycieczki fakultatywne, o których nie wspomniano w programie. Extrasy owe były atrakcyjne, ale nie niezbędne do poznania Chin, czyli program wystarczał w zupełności (chociaż występ akrobatów w Szanghaju, czy Pekin nocą robią ogromne wrażenie). Hotele lepsze niż w ofercie (byliśmy przygotowani na 3 gwiazdki, a część z nich dorobiła się 4 :) ). Pomimo bogatego programu nie przemęczyliśmy się nazbyt , ponieważ wszędzie byliśmy dowiezieni, podstawieni i doprowadzeni :). Na koniec przewodnik: p. Zosia Gącarzewicz - ostoja spokoju i cierpliwości (momentami zastanawialismy się, czy nie ufundowac jej jakiegoś medalu z tego tytułu...) z wiecznym uśmiechem na twarzy. Troszczyła się o nas straszliwie, za co pięknie dziękujemy. Pokaż »

    2013-12-05
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    Ewastrz ocenił biuro podróży Ecco Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wybraliśmy trasę Cesarskie Chiny. Pełna satysfakcja. Program i wyjazd przemyślany i realizowany w dobry sposób. Warunki bardzo dobre lub dobre. Wspaniały przewodnik

    2013-09-02
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 6.0

    Zbych ocenił biuro podróży Ecco Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Cesarskie Chiny , oferta godna polecenia . Podziękowania dla pana Jacka jak również dla jego Pomocników .Zakwaterowanie w na 5, jedzenie 5, wrażenia na 5 ,chociaż czuję trochę niedosyt z powodu tego ze nie zobaczyłem Pandy . A myślę że program można by ułożyć tak aby jednak można zobaczyć te zwierzątka jedyne w swoim rodzaju . Polecam wszystkim te imprezę i pozdrawiam tych co zwiedzali Chiny wraz ze mną t.z. 09.04.13-23.04.13. Pokaż »

    2013-08-28
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    EwaAndrzej ocenił biuro podróży Ecco Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    05.06.2013r wróciliśmy z Chin. P. Jacek B. jako opiekun, przewodnik spisał się na 1000% (tysiąc procent) Polecam z całego serca. Pozdrowienia dla tych co byli, będą w Chinach.... to piękny kraj.

    2013-06-10
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    alex60 ocenił biuro podróży Ecco Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Właśnie wróciliśmy z wycieczki "Pekin i okolice" i jesteśmy zachwyceni. Nasze Pilotki: polska- Agnieszka i chińska - Ivory nie dość ,że zrealizowały program w 100% , to jeszcze jakimś cudem udało im się pospełniać dodatkowe życzenia uczestników wycieczki . Obie stworzyły ciepłą, sympatyczną i niepowtarzalną atmosferę. Niezmordowane, zawsze pomocne i zawsze z uśmiechem na twarzy. To już druga nasza wycieczka z Ecco Travel i musimy przyznać ,że macie Pilotów na najwyższym poziomie. ( pierwsza nasza wycieczka odbyła się w listopadzie 2010 . Wtedy właśnie ukazująca nam piękno Meksyku Tosia ustawiła bardzo wysoko poprzeczkę profesjonalizmu i kunsztu pilota wycieczek) Można Was spokojnie każdemu polecić. Dziękujemy! Pokaż »

    2013-05-07
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    iwusia3 ocenił biuro podróży Ecco Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Właśnie wróciłam z wycieczki Złoty Trójkąt w Indiach z biurem Ecco Travel. Wiedza, kultura osobista, doskonałe podejście do gości, życzliwość i umiejętność rozwiązywania problemów p. Zosi Gącarzewicz naszej przewodniczki spowodowały, że chętnie wrócę z biurem na inną wycieczkę, a byłam z Ecco pierwszy raz. Wszystko było doskonale zorganizowane, hotele o wysokim standardzie i mnóstwo dodatkowych atrakcji, które nie były w programie a p. Zosia nam je zafundowała. Jestem zachwycona wycieczką i biurem. Gorąco pozdrawiam p. Zosię.. Pokaż »

    2013-04-27
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (4)
  • 6.0

    Bozmiet ocenił biuro podróży Ecco Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byliśmy na imprezie Pekin i okolice.Program bardzo ciekawie przygotowany i zrealizowany w 100%.Imprezy fakultatywne ciekawe - nie opuściliśmy żadnej.Pilot Jacek Bukowski z bardzo dużym doświadczeniem i ogromną wiedzą o Chinach,którą nam chętnie przekazywał.Na dodatek chiński przewodnik Dawid znał język polski i wiele wiadomości o życiu chińczyków nam przekazał.Polecamy wszystkim to Biuro Podróży. Pokaż »

    2013-03-09
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 3.3

    marta4 ocenił biuro podróży Ecco Travel

    • Ogólne wrażenie
      3.3
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Byliśmy na wycieczce złoty trójkąt Indie z pobytem na Goa W hotelu heritage Village Club zakwaterowano nas w najgorszym z mozliwych pokoji..W ogole okazało się,ze firma ecco wykupila pokoje o najnizszym standarcie wszystkie wychodzące na zaplecze hotelu. pokój który nam przydzielono wogóle nie nadawał się na przebywanie w nim chodzby pięciu minut nie tylko ze wzgledu na fatalny widok ale pzede wszystkim ze wzgledu na halas .Pokój nasz połozony był nad kuchnią hotelu gdzie podjezdzały samochody i co najgorsze tuż pod oknami i okropnym balkonem znajdowały się urządzenia centralnej wentylatorni oraz klimatyzacji i stacja transformatorowa 11 kw. wszystko to powodowało,ze halas w pokoju przez całe 24 godziny był w porownywalny z halasem powstałym podczas startowania samolotu.Nie muszę nadmieniać iż w takim pokoju nie można było przebywać nawet 5 minut nie mówiąc już o spaniu ,a przecięz przyjechaliśmy za bardzo duze pieniadze na wypoczynek. .Po dwoch koszmarnych nocach zamieniono,nam pokoj na taki jaki mieli klijenci innych narodowosci Pokaż »

    2013-02-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)

« poprzednia 1 2 3 4 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży