Biuro podróży Ecco Travel

Biuro Podróży Ecco Travel - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 35 opinii)

5.2
  • Ogólne wrażenie
    5.2
    • Zgodność oferty z opisem 5.2
    • Opieka rezydentów 5.1
    • Stosunek jakości do ceny 5.2

Rekomendacja

80% poleca to biuro

Ranking

  • nr 14 z 58
  • 6.0

    Zbych ocenił biuro podróży Ecco Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Cesarskie Chiny , oferta godna polecenia . Podziękowania dla pana Jacka jak również dla jego Pomocników .Zakwaterowanie w na 5, jedzenie 5, wrażenia na 5 ,chociaż czuję trochę niedosyt z powodu tego ze nie zobaczyłem Pandy . A myślę że program można by ułożyć tak aby jednak można zobaczyć te zwierzątka jedyne w swoim rodzaju . Polecam wszystkim te imprezę i pozdrawiam tych co zwiedzali Chiny wraz ze mną t.z. 09.04.13-23.04.13. Pokaż »

    2013-08-28
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    EwaAndrzej ocenił biuro podróży Ecco Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    05.06.2013r wróciliśmy z Chin. P. Jacek B. jako opiekun, przewodnik spisał się na 1000% (tysiąc procent) Polecam z całego serca. Pozdrowienia dla tych co byli, będą w Chinach.... to piękny kraj.

    2013-06-10
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    alex60 ocenił biuro podróży Ecco Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Właśnie wróciliśmy z wycieczki "Pekin i okolice" i jesteśmy zachwyceni. Nasze Pilotki: polska- Agnieszka i chińska - Ivory nie dość ,że zrealizowały program w 100% , to jeszcze jakimś cudem udało im się pospełniać dodatkowe życzenia uczestników wycieczki . Obie stworzyły ciepłą, sympatyczną i niepowtarzalną atmosferę. Niezmordowane, zawsze pomocne i zawsze z uśmiechem na twarzy. To już druga nasza wycieczka z Ecco Travel i musimy przyznać ,że macie Pilotów na najwyższym poziomie. ( pierwsza nasza wycieczka odbyła się w listopadzie 2010 . Wtedy właśnie ukazująca nam piękno Meksyku Tosia ustawiła bardzo wysoko poprzeczkę profesjonalizmu i kunsztu pilota wycieczek) Można Was spokojnie każdemu polecić. Dziękujemy! Pokaż »

    2013-05-07
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    iwusia3 ocenił biuro podróży Ecco Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Właśnie wróciłam z wycieczki Złoty Trójkąt w Indiach z biurem Ecco Travel. Wiedza, kultura osobista, doskonałe podejście do gości, życzliwość i umiejętność rozwiązywania problemów p. Zosi Gącarzewicz naszej przewodniczki spowodowały, że chętnie wrócę z biurem na inną wycieczkę, a byłam z Ecco pierwszy raz. Wszystko było doskonale zorganizowane, hotele o wysokim standardzie i mnóstwo dodatkowych atrakcji, które nie były w programie a p. Zosia nam je zafundowała. Jestem zachwycona wycieczką i biurem. Gorąco pozdrawiam p. Zosię.. Pokaż »

    2013-04-27
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (4)
  • 6.0

    Bozmiet ocenił biuro podróży Ecco Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byliśmy na imprezie Pekin i okolice.Program bardzo ciekawie przygotowany i zrealizowany w 100%.Imprezy fakultatywne ciekawe - nie opuściliśmy żadnej.Pilot Jacek Bukowski z bardzo dużym doświadczeniem i ogromną wiedzą o Chinach,którą nam chętnie przekazywał.Na dodatek chiński przewodnik Dawid znał język polski i wiele wiadomości o życiu chińczyków nam przekazał.Polecamy wszystkim to Biuro Podróży. Pokaż »

    2013-03-09
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 3.3

    marta4 ocenił biuro podróży Ecco Travel

    • Ogólne wrażenie
      3.3
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Byliśmy na wycieczce złoty trójkąt Indie z pobytem na Goa W hotelu heritage Village Club zakwaterowano nas w najgorszym z mozliwych pokoji..W ogole okazało się,ze firma ecco wykupila pokoje o najnizszym standarcie wszystkie wychodzące na zaplecze hotelu. pokój który nam przydzielono wogóle nie nadawał się na przebywanie w nim chodzby pięciu minut nie tylko ze wzgledu na fatalny widok ale pzede wszystkim ze wzgledu na halas .Pokój nasz połozony był nad kuchnią hotelu gdzie podjezdzały samochody i co najgorsze tuż pod oknami i okropnym balkonem znajdowały się urządzenia centralnej wentylatorni oraz klimatyzacji i stacja transformatorowa 11 kw. wszystko to powodowało,ze halas w pokoju przez całe 24 godziny był w porownywalny z halasem powstałym podczas startowania samolotu.Nie muszę nadmieniać iż w takim pokoju nie można było przebywać nawet 5 minut nie mówiąc już o spaniu ,a przecięz przyjechaliśmy za bardzo duze pieniadze na wypoczynek. .Po dwoch koszmarnych nocach zamieniono,nam pokoj na taki jaki mieli klijenci innych narodowosci Pokaż »

    2013-02-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 6.0

    DanutaP ocenił biuro podróży Ecco Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wycieczka 17-25.01 Pekin i okolice bardzo udana. Program zrealizowany w 120 procentach. Mimo, że było mroźnie wrażeń nie brakowało. Pilot Pan Jacek Bukowski godny polecenia. Wiadomości, które nam przekazał długo zostaną w pamięci. Przez 8 dni zwiedziliśmy bardzo dużo. Po zwiedzaniu jeszcze niespodzianki. Na nudę nie było czasu. Wrażenia trudno opisać. Inna kultura. Wszystko trzeba zobaczyć i dotknąć osobiście. Wycieczka godna polecenia nawet w styczniu Pokaż »

    2013-01-31
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (1)
  • 2.7

    Ewe1 ocenił biuro podróży Ecco Travel

    • Ogólne wrażenie
      2.7
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 3.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Wycieczka ciekawa. Nie polecam jej jednak dla osób nie znających języka. Brak zorganizowania - niepełna opieka pilotów i rezydentów. Trzeba w wielu sytuacjach radzić sobie samemu. Wbrew opisom nie są to wczasy zorganizowane. Najlepiej wykupić samemu przelot i na miejscu korzystać z biur podroży - będzie taka sama impreza, ale znacznie tańsza. Pokaż »

    2012-12-01
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (8)
  • 6.0

    urszul ocenił biuro podróży Ecco Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Bralismy udział w wyprawie "Cesarskie Chiny " w dniach 18-09 do dnia 2-10-2012 jesteśmy pod wrażeniem tego co zobaczyliśmy ,realizacja programu 100% dobre hotele, jedzenie dobre i orginalne, profesjonalna opieka pilotki pani Iwony. Spedziliśmy wspaniałe wakacje . Kraków Pokaż »

    2012-11-21
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 6.0

    komokomokomo ocenił biuro podróży Ecco Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byłyśmy w sierpniu na wyprawie Cesarskie Chiny. Jesteśmy bardzo zadowolone, bardzo dobrze wspominamy i polecamy wszystkim. Hotele na wysokim poziomie, organizacja super, posiłki w porządku, a pilotka - Zuzanna Pyra to prawdziwa profesjonalistka. Dużo podróżujemy, ale to była najlepsza przewodnik jakiego spotkałyśmy. Pozdrawiamy serdecznie i już planujemy kolejne podróże. Pokaż »

    2012-11-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)

« poprzednia 1 2 3 4 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży