Biuro podróży Exim Tours

Biuro Podróży Exim Tours - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 235 opinii)

4.3
  • Ogólne wrażenie
    4.3
    • Zgodność oferty z opisem 4.4
    • Opieka rezydentów 4.2
    • Stosunek jakości do ceny 4.3

Rekomendacja

66% poleca to biuro

Ranking

  • nr 27 z 60
  • 1.0

    Inorys ocenił biuro podróży Exim Tours

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Na wszystkich łączach biura EXIM-TOURS jest tylko Pani KICKA ,która w każdym temacie (również reklamacji ) jest innego zdania- innego jak uczestnicy,jak biuro pośrednctwa turystycznego nawet jak DEPARTAMENT KULTUR,.PROMOCJI I TURYSTYKI URZĘDU MARSZAŁKOWSKIEGO w WARSZAWIE który stwierdził ; że biuro EXIM TOURS stworzył " ZAGROŻENIE DLA MIENIA I ŻYCIA uczestników IMPREZY" .Wyrok mówi wszystko. Można dużo jeszcze mówić ,ale tylko wspomy;Pilotka SYLWIA ROMANIUK współtworzy program i np. jedziemy do Brazylii.po to tylko żeby P. SYLWIA ROMANIUK kupiła kiełbasę dla całej rodziny,"bo tam jest dobra przebitka" .P. sylwia jest mieszkańcem Wenezueli. Odradzamy zdecydowanie korzystanie z biura EXIM-TOURS . Wyrok do wzglądu. Pokaż »

    2016-01-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    Inorys ocenił biuro podróży Exim Tours

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Na wycieczce objazdowej w Wenezueli 7 dniowej przez dwa dni(3 i 6 dzień)pilotka Sylwia Romaniuk opuszcza część grupy ,"przyczyniając się tym samym do stworzenia potęcjalnego zagrożenia dla mienia i życia pozostałych uczestników imprezy,W Wenezueli wystepuje duże zagrożenie przestępczością pospolitą we wszystkich miejscach publicznych " Taka jest sentencja postępowania prowadzonego przez Departament Kultury , Promicji i Turystyki Urzędu Marszałkowskiego w Warszawie.Nr Kanc.: 156866 .Biuro Exim Tours oszukuje też klientów że jest członkiem Krajowej Izby Turystyki a NIE JEST ! Kontakt możliwy tylko z P. Kicką która ignoruje klientów a z żadną inną - kompetentną osobą kontakt jest niemożliwy Szczenie polecam tego biura. Pokaż »

    2015-10-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 1.0

    jd123 ocenił biuro podróży Exim Tours

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    UWAGA - biuro z poważnymi kłopotami finansowymi. No chyba że lubicie takie ryzyko

    2015-08-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 6.0

    marcin ocenił biuro podróży Exim Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecam biuro ze względu na rzetelność opisu do faktu rzeczywistego ,bardzo dobra opieka polskiego rezydenta -Pani Grażyna ,uczynna rzetelna i pomocna .

    2015-07-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 2.7

    balbinkasz ocenił biuro podróży Exim Tours

    • Ogólne wrażenie
      2.7
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Składając zamówienie byłam pewna, że zamawiam hotel 5* (na stronie widniała taka informacja), po dokonaniu rezerwacji, na dokumentach zauważyłam, że hotel jest jednak 4*. Na moje zapytanie jak to możliwe otrzymałam informację, że faktycznie jest 4* i mają nieścisłość w ofercie za co jedynie zostałam przeproszona. uznali, że hotel (notabene sieciowy w ich mniemaniu jest dobrej jakości i nie widzą problemu). Oczywiście cena była odpowiednia dla hotelu o standardzie 5*. Jak widać, biuro tej rangi również oszukuje klientów. Pokaż »

    2015-07-01
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (3)
  • 2.7

    balbinkasz ocenił biuro podróży Exim Tours

    • Ogólne wrażenie
      2.7
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Składając zamówienie byłam pewna, że zamawiam hotel 5* (na stronie widniała taka informacja), po dokonaniu rezerwacji, na dokumentach zauważyłam, że hotel jest jednak 4*. Na moje zapytanie jak to możliwe otrzymałam informację, że faktycznie jest 4* i mają nieścisłość w ofercie za co jedynie zostałam przeproszona. uznali, że hotel (notabene sieciowy w ich mniemaniu jest dobrej jakości i nie widzą problemu). Oczywiście cena była odpowiednia dla hotelu o standardzie 5*. Jak widać, biuro tej rangi również oszukuje klientów. Pokaż »

    2015-07-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 6.0

    MIDO ocenił biuro podróży Exim Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Witam. Wakacje w tym roku z rodzina spedzilismy na Djerbie. Byly to udane wakacje. Wszystko bez zarzutu. Dopiete na ostatni guzik. Bardzo duZo dobrych wspomnien zawdzieczamy Pani rezydent Iwonie. Pierwszy raz spotkanie z rezydentem bylo wypelnione konkretnymi informacjami. Nie bylismy zmyszani do zakupu wycieczek, a i tak pojechalismy na dwie z nich. Kobieta-skarbnica wiedzy. Uwielbiala mowic i opowiadac o Tunezji. Tym zachecila nas do zwiedzenia wielu miejsc pod jej przewodnictwem. Mieszkala u nas w hotelu. Wieczorami turysci siadali przy niej a ona opowiadala, opowiadala, opowiadala.. Pierwszy raz spotkalismy takiego rezydenta... Polecamy to biuro z pelna odpowiedzialnoscia... Wrocimy do Tunezji dzieki rzetelnosci biura i jego Pani rezydent. Pokaż »

    2015-06-24
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.0

    zabkao ocenił biuro podróży Exim Tours

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Po raz kolejny wyjazd z tym biurem, tym razem 7+7 magiczne południe Maroka i po raz drugi pobyt w hotelu Iberostar Founty Beach...nie ma się do czego przyczepić, jedzenie ok, obsługa bardzo miła, opieka rezydenta na duży plus. Wszystko było w najlepszym porzadku. Polecam:) Pokaż »

    2015-06-20
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.3

    gosska ocenił biuro podróży Exim Tours

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Trudno mi oceniać biuro, bo byłam tylko tydzien na pobycie w Hurgadzie. Jednak piszę. Wyloty w obie strony punktualne. Po przylocie do Hurgady byliśmy rozwożeni po hotelach z polską rezydentką, która pomagała przy meldowaniu. Spotkanie następnego dnia z rezydentka panią Grażyną było konkretne i rzeczowe. Ogólne informacje, krótka prezentacja wycieczek, ale nie było mowy o ewentualnych oszustach z lokalnych biur. Podane godziny dyżurów. Żadnych nacisków na zakup wycieczek z biura Exim. Oceniam spotkanie pozytywnie. Biuro rownież. Pokaż »

    2015-02-15
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 6.0

    Jerzy Talik ocenił biuro podróży Exim Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Zdegustowany zwiedzaniem końcem sierpnia Gruzji, postanowiłem zobaczyć równie coś mało sympatycznego i brudnego. Wybrałem Maroko. Chciałem polecieć z Rainbow, ten jednak zaczął dźwigać cenę, wybrałem więc ofertę Eximu i za dużo mniejsze pieniądze i w mniejszej grupie 28 osób objechałem południe Maroka. Wycieczka należała do bardzo udanych i moje pierwotne negatywne nastawienie uległo całkowitej zmianie. Trasa przez pasma Atlasu, oazy i miasta na południe od Marakeszu zapiera dech w piersiach swym urokiem, czystością i sympatycznymi Berberami. Jest co oglądać. Nie tylko pasma gór, ale i bogatą warstwę historyczno-etnograficzną. Stosunkowo niezawielka grupa i bardzo kompetentna oraz przychylna dla wszystkich pilotka - pani Małgorzata Mielcarek, stworzyły sympatyczny klimat towarzyski wycieczki. Moje zdziwienie budzi natomiast fakt dużo wyższej ceny tej samej wycieczki, po tej samej trasie i w tych samych hotelach, jaką zaoferowało biuro Rainbow, które wlokło do tego grupę prawie 50-cioosobową. Myślę, że po kilku latach przerwy powrócę do wyjazdów z Eximem, z którym kiedyś dużo jeździłem do Egiptu - polecam rejs po Nilu. Pokaż »

    2014-11-03
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1023 24 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży