Biuro podróży Exim Tours

Biuro Podróży Exim Tours - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 238 opinii)

4.3
  • Ogólne wrażenie
    4.3
    • Zgodność oferty z opisem 4.3
    • Opieka rezydentów 4.2
    • Stosunek jakości do ceny 4.3

Rekomendacja

66% poleca to biuro

Ranking

  • nr 26 z 60
  • 1.0

    Wiesław Stasiak ocenił biuro podróży Exim Tours

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Biuro zepsuło nam wakacje. Zmieniło bez uprzedzenia hotel w miejscu docelowym w Tunezji na pierwszą dobę. Polscy rezydenci byli aroganccy i w ogóle nie przejmowali się wczasowiczami. Słabość pozycji biura podróży widoczna była w hotelu gdzie najgorsze pokoje przydzielano Polakom. Pokaż »

    2012-09-16
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 1.3

    AgnieszkaiWojtek ocenił biuro podróży Exim Tours

    • Ogólne wrażenie
      1.3
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Nie polecam tego biura podróży, ponieważ właśnie wróciłam z wakacji z Turcji na których okazało się, już w dniu wylotu, ze oszukują klientów już od kilku tygodni, na wylotach i przylotach z WArszawy!!!! Sprzedają wycieczki na loty, o których dobrze wiedza, ze nie odbędą się w godzinach , o których dowiadujemy się kupując wycieczkę! Pózniej zmieniają co tydzień wylot powołując się na bankructwo linii lotniczych OLT express- tak robili przez dłuższy czas!!! Oczywiście mogą się zmienić godziny wylotu takie maja przysłowiowe prawo, ale czy mozna oszukiwać klienta w momencie, sprzedaży mu wycieczki? Sadze, ze nie!!! Złożyliśmy z chłopakiem reklamacje zamierzamy rownież nagłośnic sprawę w UOKiK , ponieważ mamy dowody na to, ze tak robili i wprowadzali konsumenta w błąd bezczelnie oszukujac!!!! Oczywiście po awanturach na lotnisku i po złożeniu wielu osób reklamacji rezydentowi wycieczki oczywiście wszystko już na stronie zmienili- na szczęście mamy zarzuty z ekranu!!!!! Pokaż »

    2012-09-14
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 5.0

    wioletta ocenił biuro podróży Exim Tours

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Wielki szacunek należy się dla Pani Klaudii ,która była przewodniczką po objazdówce "Turcja w pigułce " ,wysoka kompetencja,wiedza i dobra organizacja! natomiast brak zastrzezen również dla rezydentki w hotelu aczkolwiek widziałam ją tylko raz podczas tygodnia pobytu w hotelu ,ale grzeczna i miła. Pokaż »

    2012-09-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 1.3

    jotek1 ocenił biuro podróży Exim Tours

    • Ogólne wrażenie
      1.3
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Wykupiliśmy wczasy w Tunezji all inclusive w hotelu z Aquaparkiem, jeszcze na lotnisku w Katowicach pytaliśmy przedstawiciela biura o hotel, wrażenia turystów i pan przedstawiciel bez zmrużenia okiem zachwalał nam hotel mówiąc, że to nowo wybudowany obiekt, że właśnie wrócili turyści z tego hotelu i są bardzo zadowoleni. Na miejscu okazuje się, że hotelu nie ma - nie został jeszcze oddany do użytku. Zakwaterowano nas do innego hotelu bez Aquaparku. Rezydentka potwierdziła pisemnie na miejscu nasze (i innych uczestników) uwagi co do jakości hotelu. Reklamowaliśmy po powrocie różnice w wykupionym i zakwaterowanym hotelu, ale Exim tours odpowiedział, że nie potwierdza naszych uwag (rezydentka biura na piśmie potwierdziła wszystkim niezgodność hotelu z wykupioną ofertą) Dziwi mnie tylko fakt, że każdy z reklamujących, a jesteśmy w kontakcie otrzymał jakieś dziwne, różne wyjaśnienia , nijak mające się do składanej reklamacji. Rozumiem, że mogło zdarzyć się coś co spowodowało, niezależnie od biura podróży, konieczność zmiany hotelu (w tym przypadku sprawy budowlane) jednak wypadałoby uderzyć się w pierś i przeprosić. Najgorsze w tym jest to, że rodziny z wykupionym tym konkretnym hotelem wybrały go ze względu na istniejący tam aquapark, a dostali hotel z basenem, Exim Tours w ogóle nie poczuwa się winnym sytuacji, ich odpowiedzi do uczestników sugerują gdzie organizator ma tych co już zapłacili i są na miejscu. Nie wiem czy wiedząc już na lotnisku o braku tego hotelu zdecydowalibyśmy się na wylot. Będąc na miejscu mogliśmy tylko przełknąć tę gorzką pigułkę. Tunezja OK ale biuro ...... nie polecam. Pokaż »

    2012-08-30
    Opinia pomocna?
    Tak (7) / Nie (0)
  • 5.0

    Filip ocenił biuro podróży Exim Tours

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Biuro dobre, rezydentka bywała w hotelu.W sumie OK.

    2012-08-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  • 5.0

    Ba ocenił biuro podróży Exim Tours

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 4.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Wyjazd na Rodos uważam za udany, pomimo tego że na miejscu okazało się że zmieniono nam hotel na Avra Beach. Eximtours w ramach rekompensaty zorganizował nam darmowa wycieczkę, dostaliśmy najładniejsze pokoje typu studio (na dwie osoby), pełną lodówkę napoi i piwa, szampan na przywitanie w pokoju, darmowy internet, sejf i reczniki. Rezydentka bardzo kompetentna osoba i przesympatyczna.Pierwszy raz spotkałam się z taką opieka i naprawdę polecam to biuro mimo że w ofercie maja hotele średniej klasy. Pokaż »

    2012-08-19
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 6.0

    KamaSeba ocenił biuro podróży Exim Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecamy biuro, dobra organizacja, wszystko zgodne z ofertą.

    2012-08-15
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 5.0

    Marian Fudala ocenił biuro podróży Exim Tours

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Dzięki ofercie tego biura spędziliśmy z żoną bardzo przyjemny tydzień na Majorce. Wszystko to co zastaliśmy na miejscu było zgodne z ofertą i zdjęciami z katalogu. Bardzo miłe wrażenia przyćmiły kłopoty z przewoźnikiem, co skróciło nasz pobyt o pół doby. Nie spodziewamy się przeprosin ze strony organizatora, chociaż..... Pokaż »

    2012-08-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 6.0

    agaryb ocenił biuro podróży Exim Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byliśmy z tym biurem na wczasach 7+7 Maroko -objazd i pobyt hotel Adrar.Jechałam pełna obaw, które na szczęście nie spełniły się. Wszystko było w najlepszym porządku zarówno w hotelu ,jak i na objeździe.Szególne podziękowania należą się Pani rezydent i zarazem pilot objazdu Izie Pawlak.Pełen profesjonalizm i osobiste zaangażowanie w rozwiązywaniu każdej trudnej sprawy.Polecam to biuro każdemu. Pokaż »

    2012-08-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.7

    Monika W ocenił biuro podróży Exim Tours

    • Ogólne wrażenie
      4.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Rezydent pomocny-powiedział gdzie tanio można kupić, jak tanio jeździć taxi w Egipcie. Przed wyjazdem powiedziano nam, że powrót w godzinach wieczornych a wracaliśmy o 13:10 o 11:00 przy wykwaterowaniu trzeba było oddać opaski, ale jeśli zagadało się w recepcji można było pić i jeść do 13:) Pokaż »

    2012-08-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)

« poprzednia 1 24 5 6 7 8 9 10 11 12 13 1423 24 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży