Biuro podróży Fun Club

Biuro Podróży Fun Club - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 95 opinii)

4.4
  • Ogólne wrażenie
    4.4
    • Zgodność oferty z opisem 4.4
    • Opieka rezydentów 4.5
    • Stosunek jakości do ceny 4.3

Rekomendacja

66% poleca to biuro

Ranking

  • nr 24 z 60
  • 6.0

    Polikosia ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecam to biuro pordóży, wszystko to co opisane jest zgodne z rzeczywistością :)

    2016-04-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    ania kowalska ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byłam z mężem zeszyłm roku w Grecji było cudownie :) Autokar rewelacyjny, pani rezydentka była bardzo kochana i bardzo pomocna, ponieważ z mężem słabo znamy język :( w Tym roku jedziemy do Hiszpani i już chyba do konca zycia bedziemy jezdzić z Fun Clubem :) Polecam. Pozdrawiam Pokaż »

    2016-04-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Szulmon ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Obóz był świetnym przeżyciem pierwszy raz spotkałem się z taką atmosferą na jakimkolwiek obozie.Opiekunowie rozumieją potrzeby młodzieży i potrafią je spełniać a za razem dostarczają świetnej opieki

    2016-04-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Grigoryj ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byłem na obozie w Grecji i jestem mega zadowolony! Opiekunowie byli naprawdę świetni, byli wyluzowani, ale czułem, że byłem pod ich stałą opieką. Nasz plan zajęć był przepełniony różnymi ciekawymi zabawami oraz wycieczkami. Jedzenie było smaczne a pokoje schludne i naprawdę nie było na co narzekać. Poznałem też wielu świetnych ludzi. Gorąco polecam! Pokaż »

    2016-04-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    NinaXxX ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byłam na obozie młodzieżowym w Chorwacji ! Było super ! Autokary bardzo wygodne, opiekunowie kochani, najlepszy obóz w moim życiu ! Poznałam tyle wspaniałych ludzi ! W tym roku znów jadę a moi rodzice w tym samym czasie jadą na wczasy również z funclubem :)) Pokaż »

    2016-02-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.3

    MonikaandTomek ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      4.3
      • Zgodność oferty z opisem 4.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    W tym roku wraz z mężem byliśmy w Llorett de Mar.Miasto piękne wąskie uliczki dużo sklepików pyszne lody dobre wino i kawa.Jest co zwiedzać.Mielismy na początku lekkie opuznienie ale nadrobilismy postoje byly co 3 godz zawsze kierowca informowal nas wcześniej. Co do hotelu to mial być duży taras a był maly na 1 krzeslo z widokiem na sąsiada.Ale to wkońcu wakacje codziennie po kawie i śniadaniu chodzilismy cały czas z przerwą na obiad. Co do wycieczek każda jest platna Barcelona kosztowala 45 euro od osoby. Warto zobaczyć hocby kościół Gaudiego.Ale uwazajcie mial byc rejs statkiem za 20 euro do Tossy piękna mała miejscowość ponieważ byly duże fale rejs odwolali i chcieli aby ludzie jechali autobusem skończyło się aferą bo sam autobus kosztuje 1 euro i 80 centów od osoby. Z biurem planujemy jechać na sylwestra. Jedyny minus że nie wzięliśmy z wyżywieniem bo były śniadania te same ale na obiad codziennie coś innego soki wody kawa herbata i codziennie lody.A jednak wyżywienie trochę kosztuje. Polecam restaurację meksykańska pyszne jedzenie dobre ceny.Jak się wyjdzie z hotelu Mireia to chyba 4 restauracja minutka drogi a kawałek dalej po prawej stronie stronie jest knajpka Ritz chyba jest tam pyszne wino i duża lampka najtaniejw Lloret 2 euro albo 1,5 .ppozdrawiam wszystkich mam nadzieje że moja opinia będzie pomocna.:) Pokaż »

    2015-09-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    kazikmic ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Byłęm w Albani w hotelu Grand Resort Europa niestety bardzo się rozczarowałem.Hotel co prawda ładny cztery gwiazdki ale tylko tyle.Brak ciepłej wody podświetlania basenu choć takie istnieje bardzo marne jedzenie to tyle o hotelu,natomiast plaże brudne nie zobaczycie takich plaż jakie można oglądać w internecie. Miasto Vlora jest brudne to wielki plac budowy ścieki z hoteli płynące wprost do morza. Odradzam szkoda kasy są lepsze oferty. Pokaż »

    2015-08-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    Janina ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Kolejny rok z Funclubem. Są dwa powody dlaczego wybieram to biuro: super autokary - genialni kierowcy, pozdrowienia dla Pana Łukasza! i bardzo dobra opieka na miejscu. Polecam Hiszpanie i hotel Mireia juz kilka lat jezdzimy w to miejsce i jest super! Za rok moze bulgaria! Pokaż »

    2015-08-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.3

    Janina ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Kolejny rok w Hiszpanii w hotelu Mireia. Mimo tak długiej drogi autokarem podroz minela bardzo fajnie. To najlpesze biuro pod wzgledem transportu i kierowców. Pan Łukasz jest cudowny! Standard hotelu za cene 800 pln super! opieka i jakosc wypoczynku tez! POLECAMY! Pokaż »

    2015-08-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Baska123 ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    W tym roku, pierwszy raz wysłałam swoją córkę na obóz do Grecji. Bardzo bałam się tego wyjazdu - Laura ma 13 lat i był to jej pierwszy wyjazd zagraniczny. Jak się okazało strach ma wielkie oczy, Laura wróciła zachwycona. Oferta zgodna z tym co córka zastała na miejscu, profesjonalna i ludzka kadra, nie było czasu na nudę, bardzo sympatyczni kierowcy - podróż minęła bardzo szybko mojemu dziecku. Z całą pewnością polecam!!! :) Pokaż »

    2015-07-31
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży