Biuro podróży Fun Club

Biuro Podróży Fun Club - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 90 opinii)

4.3
  • Ogólne wrażenie
    4.3
    • Zgodność oferty z opisem 4.3
    • Opieka rezydentów 4.4
    • Stosunek jakości do ceny 4.2

Rekomendacja

64% poleca to biuro

Ranking

  • nr 26 z 60
  • 4.3

    MonikaandTomek ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      4.3
      • Zgodność oferty z opisem 4.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    W tym roku wraz z mężem byliśmy w Llorett de Mar.Miasto piękne wąskie uliczki dużo sklepików pyszne lody dobre wino i kawa.Jest co zwiedzać.Mielismy na początku lekkie opuznienie ale nadrobilismy postoje byly co 3 godz zawsze kierowca informowal nas wcześniej. Co do hotelu to mial być duży taras a był maly na 1 krzeslo z widokiem na sąsiada.Ale to wkońcu wakacje codziennie po kawie i śniadaniu chodzilismy cały czas z przerwą na obiad. Co do wycieczek każda jest platna Barcelona kosztowala 45 euro od osoby. Warto zobaczyć hocby kościół Gaudiego.Ale uwazajcie mial byc rejs statkiem za 20 euro do Tossy piękna mała miejscowość ponieważ byly duże fale rejs odwolali i chcieli aby ludzie jechali autobusem skończyło się aferą bo sam autobus kosztuje 1 euro i 80 centów od osoby. Z biurem planujemy jechać na sylwestra. Jedyny minus że nie wzięliśmy z wyżywieniem bo były śniadania te same ale na obiad codziennie coś innego soki wody kawa herbata i codziennie lody.A jednak wyżywienie trochę kosztuje. Polecam restaurację meksykańska pyszne jedzenie dobre ceny.Jak się wyjdzie z hotelu Mireia to chyba 4 restauracja minutka drogi a kawałek dalej po prawej stronie stronie jest knajpka Ritz chyba jest tam pyszne wino i duża lampka najtaniejw Lloret 2 euro albo 1,5 .ppozdrawiam wszystkich mam nadzieje że moja opinia będzie pomocna.:) Pokaż »

    2015-09-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    kazikmic ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Byłęm w Albani w hotelu Grand Resort Europa niestety bardzo się rozczarowałem.Hotel co prawda ładny cztery gwiazdki ale tylko tyle.Brak ciepłej wody podświetlania basenu choć takie istnieje bardzo marne jedzenie to tyle o hotelu,natomiast plaże brudne nie zobaczycie takich plaż jakie można oglądać w internecie. Miasto Vlora jest brudne to wielki plac budowy ścieki z hoteli płynące wprost do morza. Odradzam szkoda kasy są lepsze oferty. Pokaż »

    2015-08-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    Janina ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Kolejny rok z Funclubem. Są dwa powody dlaczego wybieram to biuro: super autokary - genialni kierowcy, pozdrowienia dla Pana Łukasza! i bardzo dobra opieka na miejscu. Polecam Hiszpanie i hotel Mireia juz kilka lat jezdzimy w to miejsce i jest super! Za rok moze bulgaria! Pokaż »

    2015-08-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    Janina ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Kolejny rok w Hiszpanii w hotelu Mireia. Mimo tak długiej drogi autokarem podroz minela bardzo fajnie. To najlpesze biuro pod wzgledem transportu i kierowców. Pan Łukasz jest cudowny! Standard hotelu za cene 800 pln super! opieka i jakosc wypoczynku tez! POLECAMY! Pokaż »

    2015-08-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Baska123 ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    W tym roku, pierwszy raz wysłałam swoją córkę na obóz do Grecji. Bardzo bałam się tego wyjazdu - Laura ma 13 lat i był to jej pierwszy wyjazd zagraniczny. Jak się okazało strach ma wielkie oczy, Laura wróciła zachwycona. Oferta zgodna z tym co córka zastała na miejscu, profesjonalna i ludzka kadra, nie było czasu na nudę, bardzo sympatyczni kierowcy - podróż minęła bardzo szybko mojemu dziecku. Z całą pewnością polecam!!! :) Pokaż »

    2015-07-31
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    KASIA198 ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    W tym roku byliśmy z Funclubem w Bułgarii w Słonecznym Brzegu w hotelu Kotva. Wybraliśmy go ze względu na aquapark. Nasze dzieciaki były zachwycone. Hotel super, widać, że po remoncie, wszystko czyściutkie, w nowoczesnym stylu. Jedzenie typowo Bułgarskie ok, ale i tak większość posiłków jedliśmy na mieście. Autokary pierwsza klasa! Dzieci się nie nudziły dzięki temu, że mieliśmy miejsca przy stoliku i mogły grać w gry lub rysować. Dziękujemy kierowcom z autokaru A3 za super podróż. Pozdrawiamy Panią Madzię i do zobaczenia za rok! ASIA, TOMEK, HANIA i JANEK z Poznania. Pokaż »

    2015-07-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    facet666 ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    rezerwacja zrobiona w styczniu, informacja na stronie fun club"u impreza potwierdzona 100 % ale upsss niespodzianka tydzień przed wyjazdem dowiaduje się, Sunny Apartaments nie potwierdziło rezerwacji :( szok i niedowieżanie, od stycznia nie zrobiono nic? czekali do końca ?? a niby to poważne biuro :) do dostałem w zamian ? maleńki pokój w hotelu, trzy dorosłe osoby w pokoju 2-osobowym z dostawką, do tego jeszcze dopłata 80 euro za opcję AL, ta opcja powinna być sfinansowana przez biuro, jak mozna porównać komfort apartamentów tzn. duża sypialnia, do tego obszerny salon z aneksem kuchennym? do małego pokoiku w hotelu ?do tego w apartamentach mieszkają pracownice biura, więc co one robiły, że rezerwacja nie zosrtała potwierdzona ? na miejscu tak "wsopaniałego" biura rezydentki powinny po prostu same przenieść się do hotelu, a apartament odstąpić gościom, nie chcę spekulować jaka jest prawda, ale trochę mi to śmierdzi. Pewnie to będzie ostatnia podróż z tym biurem. Pokaż »

    2015-07-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    pitero1984 ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Po tegorocznym wyjeździe do Albanii moja opinia na temat biura podróży FunClub z Poznania jest zdecydowanie negatywna i to pomimo że wraz z Małżonką podróżujemy z tym biurem od wielu lat i nigdy byśmy się nie spodziewali takiego obrotu spraw jak podczas tegorocznego wyjazdu. Po pierwsze długa nie dopracowana logistycznie podróż fakt autokar luksusowy ale to marna pociecha tym bardziej, że obsada kierowców zupełnie nie doświadczona, po raz kolejny brak zarezerwowanych miejsc w autokarze. Hotel NewYork z pokojem bez klimatyzacji, brak rozwiązania problemu przez cały pobyt- rezydentka Pani Iza zupełnie nie ogarnięta i nie skuteczna w działaniu więc co mi po jej szerokiej wiedzy teoretycznej! Po powrocie biuro uznało reklamację proponując kwotę za brak klimatyzacji przez cały pobyt w kwocie około 100zł za wyjazd który kosztował ponad 3 tyś co dla mnie jest szczytem bezczelności i arogancji. Podsumowując w sumie chyba sześć wyjazdów z tego biura to fakt autokary luksusowe z kierowcami coś się popsuło więc to marna pociecha gdyby doszło do wypadku przez ich brak doświadczenia?. Rezydenci nie radzą sobie w sytuacjach nie standardowych co jest nie dopuszczalne bo po to są a biuro nie reaguje w żaden sposób aż w końcu potwierdzeniem tego wszystkiego był sposób rozpatrzenie reklamacji. Nie polecam!!!! Pokaż »

    2015-06-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 1.7

    pitero1984 ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      1.7
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Wyjazd do Albanii ogólnie ok mimo podróży ponad 36h ale wiadomo to autokar a nie samolot hotel też ok ale Pani rezydent Iza to jakaś porażka osoba z dużą wiedzą ale totalny brak w niej cech rezydenta z którym albańscy hotelarze by się liczyli przez co każdy problem był nie do rozwiązania Pokaż »

    2015-06-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 6.0

    buczekk ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wakacje z nimi zawsze udane! Parę razy już z nimi byłam na obozach, raz w Hiszpanii, dwa razy w Bułgarii i są super! Mają fajne hotele, ekstra opiekunów. Warto, warto!

    2015-06-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży