Biuro podróży Fun Club

Biuro Podróży Fun Club - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 69 opinii)

4.4
  • Ogólne wrażenie
    4.4
    • Zgodność oferty z opisem 4.4
    • Opieka rezydentów 4.6
    • Stosunek jakości do ceny 4.3

Rekomendacja

62% poleca to biuro

Ranking

  • nr 24 z 57
  • 6.0

    Penelopa4242 ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Z Funclubem wyjeżdżamy zawsze dwa razy w roku i zawsze wyjazd jest udany. W czerwcu byliśmy rodzinnie w Albaniii. Była to nowość w tym roku w Funclubie i postanowiłam zaryzykować i poznać nowy kierunek. Nie zawiodłam się, wakacje były rewelacyjne, spaliśmy w Hotelu Primavera, bardzo ładny hotel, dobre jedzonko, miła obsługa zawsze uśmiechnięta. Z hotelu mieliśmu naprawdę blisko do sklepów, knajpek z rewelacyjnymi owocami morza i dyskotek. Plaża blisko hotelu, piasek, ciepła woda bajka! Czego więcej chcieć na wakacjach!:) Na miejscu we Vlorze czekała na nas rezydentka, Pani Iza, osoba bardzo oddana swojej pracy z ogromną wiedzą na temat Albanii. W przyszłym roku planujemy wakacje w Sarandzie, napewno będą tak samo udane! Pokaż »

    2014-11-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    basiaok ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Świetne biuro, już nie mogę się doczekać kolejnego wyjazdu :) Z hotelu Palma w Makarskiej wróciliśmy w ubiegłym roku super zadowoleni! Hotel czysty, zadbany, po remoncie, wszystko grało, jak powinno. Blisko do centrum, blisko do plaży. Idealnie na te parę dni wypoczynku. I rezydenci super! Bardzo mili, pomocni. Żywa reklama biura! Mamy nadzieję, że w Grecji załoga funclubu jest równie sympatyczna :) Pokaż »

    2014-11-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    Klient_niewymagajacy ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Witam, zdecydowanie nie polecam biura podróży traktującego klientów przedmiotowo. Brak opieki rezydenta, w trudnych sytuacjach losowych. Ceny wycieczek niskie i nie życzę nikomu, żeby się przekonał na własnej skórze dlaczego.

    2014-10-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 2.0

    Bodziu ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      2.0
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    Stanowczo odradzam podróże z tym biurem.Do Bułgarii jechaliśmy 40 godzin na powrocie 43.Panowie logistycy z biura zafundowali nam 4 przesiadki - zapomnieli chyba że zarządzają turystami w autobusach a nie paczkami w ciężarówkach.Pan rezydent w złotych piaskach sprzedawał niesprawdzone imprezy np. zamiast pełnomorskiego połowu na łodzi sprzedał amatorski połów na teleskopach na komunistycznym starym statku-śmierdziało spalinami.Powiadomił nas ,że leżaki na plaży hotelowej są darmowe co nie było prawdą.Widać że nie raczył ruszyć swoich 4 liter aby to sprawdzić,ale nie miał na to czasu bo ciągle kręcił się z laptopem i papieroskiem pan rezydent z Warszawy. Pokaż »

    2014-10-05
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 3.7

    Aka12 ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      3.7
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    NIE POLECAM USŁUG FUNCLUB ZE WZGLEDU NA BEZSENSOWNIE WYDŁUŻANY CZAS PODRÓŻY I CHAMSKICH KIEROWCÓW. Wybraliśmy się na wypoczynek do LLoret de Mar, odjazd miał być z W-Wy o 4rano, kierowcy łaskawie podjechali o 4:15, zanim wszystkich zapakowali,w łodzi byliśmy już 45 min spóznieni. do granicy z Niemcami nie działała łazienka, kierowca nie raczył poinformowac wszystkich dlaczego, po dopytywaniu wyjawil, że dopiero przy granicy może oproznic toalete, która jest pelna po poprzednim kursie. 30% osob zalewało się alkoholem, kierowcy sprzedawali im jeszcze piwo, już po 12h w tym smordzie nie dało się wytrzymać. co 3 h przystanki, z czego kilka polegało na "zmianie kierowców", nikt nie mógł wysiąść oprócz kierowcy, który wypałał papierosa. Kierowcy chamscy, niesympatyczni, nie mieli ochoty panować nad pijaną młodzieżą, z każdego przystanku odjeżdzaliśmy po wyznaczonym czasie. Hotel Selvmar lata swietnosci ma za sobą, ale jest czysto, obsluga mila, a pokoje z widokiem na basen sa ok, gorzej mieli Ci, ktorzy mieli widok na brudny mur. Jedzenia dużo i smaczne urozmaicone obiadokolacje, sniadania codziennie takie same, BRAK WARZYW na sniadanie, co dla mnie było szokiem. codziennie tylko rogalik , dzem lub szynka z serem. that's all. Rezydentki sympatyczne. z dużą wiedzą na temat Hiszpanii, wycieczki fakultatywne drogie, ale przyjemne. Samo Lloret nie robi dobrego wrażenia, następnym razem wybiore miasto bliżej Barcelony z piaszczystą plażą bo w lloret jest żwir zamiast piasku. Pobyt upłynął szybko i przyjemnie i rozpoczęła się mordęga powrotu. Inne grupy wyjezdzaly ok 16, nasz wyjazd rozpoczął się o 18:30, z innymi kierowcami, ale niewiele przyjemniejszymi (mily byl tylko 1 mlody kierowca, pewnie dopiero zaczynał swoją przygode z funclubem:))), znowu przystanki co kilka godzin, znowu kierowcy nie odjezdzali o czasie, i zamiast w Warszawie o północy bylismy dopiero w Poznaniu, gdzie czekały mniejsze busiki, do Wwy dotraliśmy o 4 rano czyli w podrozy spedzilismy 33h! Pokaż »

    2014-09-23
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 3.7

    wczasowicz2014 ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      3.7
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    Biuro i rezydentka są naprawdę OK, ale niektórzy kierowcy to zwyczajni prostacy i chamy. Tak jest już od wielu lat. W hotelu Mireia przy basenie rządzi i sieje strach Pan Rysio, który jest tylko zarządcą tego obiektu. Hotel w rozsypce nic nie remontowane. Pokaż »

    2014-09-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.0

    monika1205 ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      2.0
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 0.0

    Nie polecam nikomu! Jeżeli ktoś wyjezdza do Hiszpanii di Lloret de mar to lepiej niech tam nie jedzie jeżeli nie skończył 16. Fun club może zapewniać ze wkręci was do klubu ale to kłamstwo. Musisz mieć śliczną 16 co di minuty. Moja przyjaciółka miała 1 miesiąc do urodzin i nie chcieli jej puścić. Nie w klubie lecz kadra. Jeden chłopak musiał czekać do minuty po północy ale opiekun go puścił. Większość kadry jest spoko. Radzę uważać na kacpra bo jest to straszna menda i ma nieustannie jakiś problem. Odradzilabym hiszpanie z fun clubem każdemu. Pokaż »

    2014-08-24
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 1.0

    smusuu ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    W tamtym roku byłam na obozie młodzieżowym w Lloret De Mar. Był naprawdę udany więc postanowiłam wrócić i... to była najgorsza dezycja w moim życiu a przede wszystkim pieniądze wyrzucone w błoto. Nie wiem czy to biuro zmieniło się w ciągu roku czy trafiłam na beznadziejną kadrę. W opisie oferty hotel Selvamar oferuje pokoje 2,3 i 4-osobowe. Jednak w rzeczywistości pokoje są dwu osobowe z dwoma wciśniętymi na siłe łóżkami - mówiąc bardziej po polsku - w pokoju dwu osobowym muszą zmieścić się cztery osoby. Przykładowo koleżanki, które przyjechały same w dwójkę nie miały nic do gadania, że nie chcą dzielić pokoju z obcymi osobami. Miejsca w autokarze są ustalone i każdy według listy wsiada do poszczególnych pojazdów. Fakt, że jechałam sama odzielona od znajomych przez 30 godzin nikogo nie obchodził. Nie było to dla mnie tragedią ale naprawdę nie rozumiałam problemu zamienienia mnie z kimś innym, żebym trafiła tam gdzie chciałam. Po prostu jest lista i koniec. Opiekunowie nie posiadają tabletek przeciwbólowych nie wspominając już o podstawowej apteczce. Mając pod opieką grupę 70 osób wydaje się to być żałosne. Pani rezydent Beata, która podobno służy pomocą zawsze odpowiada "to nie mój problem, ja się nie wtrącam", jej ulubionym przymiotnikiem jest słowo "zajebiście" i opowiada nam o zajebistych zdjęciach, zajebistych wycieczkach itp. Nie wiem czy to jej styl bycia czy próbuje być "wyluzowana" ale dla mnie jest to słabe. Nie polecam nikomu trafienia na opiekunkę Iwonę. Jeden z obozowiczów skarżąc się rodzicom na sytuacje panującą na obozie dał telefon Pani Iwonie aby rodzcic mógł z nią porozmawiać. Pani Iwona udawała, że połączenie przerwa i nie słyszy rozmówcy po czym oddała telefon i powiedziała, że ona ma "inne rzeczy do roboty". Pozwolę sobie jeszcze dać radę funclubowi - wstawcie w opisie oferty rzeczywiste zdjęcia stołówki i pokoi. Stołówka którą przedstawiacie na zdjęciach jest przeznaczona dla osób spoza obozu, my mamy odzielną z 1/3 stołu szwedzkiego Pokaż »

    2014-08-08
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (1)
  • 2.0

    Krzysztof Borkowski ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      2.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    NIE POLECAM TEGO BIURA PODRÓŻY !!!!!, OFERTĘ KTÓRĄ PRZEDSTAWILI MIAŁ BYĆ HOTEL 4 GWIAZDKI BYŁY TRZY !!!!, KONTAKT Z OSOBA ODPOWIEDZIALNĄ W BIURZE BARDZO SŁABY OSOBA NIC NIE WIE NAJLEPIEJ WPŁACIĆ PIENIĄDZE, A PÓŹNIEJ MARTW SIĘ SAM, WYCIECZKI PO HISZPANII BARDZO DROGIE, ZWIEDZANIE A PÓŹNIEJ NIGDZIE NIE MOŻNA WEJŚĆ BO NIE MA CZASU WIĘC PO CO TAKIE WYCIECZKI, JAK BĘDĘ CHCIAŁ COŚ ZOBACZYĆ Z DALEKA TO POPATRZĘ SOBIE W INTERNECIE, JEDNYM SŁOWEM NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pokaż »

    2014-08-03
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    Dawid Huk ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Najrzetelniejsze biuro podrozy z jakim byłem na wczasach. Koordynacja pracownikow oraz ich zainteresowanie nieskazitelna. Kazdy przykłada sie do swoich obowiazkow najlepiej jak potrafi, co daje gwarancje satysfakcji klientom. Jakość oferowanych usług jest na poziomie bardzo wysokim, wiec wyjazdy sa warte kazdej złotówki. Oferty na stronie opisane w sposob przejrzysty i w 100% oddajacy realistyczny obraz osobom planującym wypoczynek. Rezydenci doskonale przygotowani do należytego spełniania swojej funkcji, staraj sie jak tylko moga, aby kazdy klient swoje wakacje spędził bezproblemowo i wrócił z nich z niesamowitymi oraz pozytywnymi wspomnieniami. Wczasy z funclubem sa stanowczo warte polecenia. Nie czekaj, sam sie o tym przekonaj! Pokaż »

    2014-06-26
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (6)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży