Biuro podróży Fun Club

Biuro Podróży Fun Club - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 80 opinii)

4.3
  • Ogólne wrażenie
    4.3
    • Zgodność oferty z opisem 4.3
    • Opieka rezydentów 4.4
    • Stosunek jakości do ceny 4.2

Rekomendacja

63% poleca to biuro

Ranking

  • nr 26 z 58
  • 5.3

    Janina ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Kolejny rok z Funclubem. Są dwa powody dlaczego wybieram to biuro: super autokary - genialni kierowcy, pozdrowienia dla Pana Łukasza! i bardzo dobra opieka na miejscu. Polecam Hiszpanie i hotel Mireia juz kilka lat jezdzimy w to miejsce i jest super! Za rok moze bulgaria! Pokaż »

    2015-08-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Baska123 ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    W tym roku, pierwszy raz wysłałam swoją córkę na obóz do Grecji. Bardzo bałam się tego wyjazdu - Laura ma 13 lat i był to jej pierwszy wyjazd zagraniczny. Jak się okazało strach ma wielkie oczy, Laura wróciła zachwycona. Oferta zgodna z tym co córka zastała na miejscu, profesjonalna i ludzka kadra, nie było czasu na nudę, bardzo sympatyczni kierowcy - podróż minęła bardzo szybko mojemu dziecku. Z całą pewnością polecam!!! :) Pokaż »

    2015-07-31
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    pitero1984 ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Po tegorocznym wyjeździe do Albanii moja opinia na temat biura podróży FunClub z Poznania jest zdecydowanie negatywna i to pomimo że wraz z Małżonką podróżujemy z tym biurem od wielu lat i nigdy byśmy się nie spodziewali takiego obrotu spraw jak podczas tegorocznego wyjazdu. Po pierwsze długa nie dopracowana logistycznie podróż fakt autokar luksusowy ale to marna pociecha tym bardziej, że obsada kierowców zupełnie nie doświadczona, po raz kolejny brak zarezerwowanych miejsc w autokarze. Hotel NewYork z pokojem bez klimatyzacji, brak rozwiązania problemu przez cały pobyt- rezydentka Pani Iza zupełnie nie ogarnięta i nie skuteczna w działaniu więc co mi po jej szerokiej wiedzy teoretycznej! Po powrocie biuro uznało reklamację proponując kwotę za brak klimatyzacji przez cały pobyt w kwocie około 100zł za wyjazd który kosztował ponad 3 tyś co dla mnie jest szczytem bezczelności i arogancji. Podsumowując w sumie chyba sześć wyjazdów z tego biura to fakt autokary luksusowe z kierowcami coś się popsuło więc to marna pociecha gdyby doszło do wypadku przez ich brak doświadczenia?. Rezydenci nie radzą sobie w sytuacjach nie standardowych co jest nie dopuszczalne bo po to są a biuro nie reaguje w żaden sposób aż w końcu potwierdzeniem tego wszystkiego był sposób rozpatrzenie reklamacji. Nie polecam!!!! Pokaż »

    2015-06-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 1.7

    pitero1984 ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      1.7
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Wyjazd do Albanii ogólnie ok mimo podróży ponad 36h ale wiadomo to autokar a nie samolot hotel też ok ale Pani rezydent Iza to jakaś porażka osoba z dużą wiedzą ale totalny brak w niej cech rezydenta z którym albańscy hotelarze by się liczyli przez co każdy problem był nie do rozwiązania Pokaż »

    2015-06-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 6.0

    buczekk ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wakacje z nimi zawsze udane! Parę razy już z nimi byłam na obozach, raz w Hiszpanii, dwa razy w Bułgarii i są super! Mają fajne hotele, ekstra opiekunów. Warto, warto!

    2015-06-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    dorota4110 ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byłam z Funclubem w Grecji,Hiszpanii,Monachium, Berlinie i ani razu się nie zawiodłam, Zawsze trafiam na sympatycznych kierowców ,przeważnie P.Krzysztofa i P, Rafała (Pozdrawiam :) ) Wszystko zgodne z ofertą , POLECAM!!!

    2015-05-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    nataaa ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Kupiliśmy mamie wycieczkę do Włoch- Skarby Italii. Wg mamy była to rewelacyjna przewodniczka, bardzo fajne hotele i program zawierający wszystko co najważniejsze. Naprawdę nie ma do czego się przyczepić:)

    2015-04-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 5.3

    Marek Darkowski ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    My też byliśmy na Kaziukach w Wilnie. Jechaliśmy z Poznania super autokarem LECHA. Wszystko odbyło się bez problemów i na czas. Szkoda tylko, że pogoda nie dopisała... Na pewno skorzystamy jeszcze z biura Funclub

    2015-03-31
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    mechanik1234 ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Wyjazd na Kaziuki - beznadzieja. Ciągłe spóźnienia. W Wilnie byliśmy ok 12:30. Pani przewodnik w ogóle nieprzygotowana. Większość osób zdecydowała się na samodzielne zwiedzanie. Wieczorem na zimnie czekaliśmy na autobus, który znowu się spóźnił. Pani Przewodniczka była bardziej zainteresowana odpoczynkiem ze swoim chłopakiem niż samą wycieczką. Pierwsza i ostatnia podróż z tym biurem. Pokaż »

    2015-03-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 1.0

    pitero1984 ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Nie polecam tego biura po tegorocznym wyjeździe do Albanii. Kompletna porażka a na dodatek biuro nie uznaje reklamacji rozpatrując ją w sposób arogancki. Pobyt w hotelu z zepsutą klimatyzacją mimo że było za nią zapłacone i zmarnowane wakacje a biuro udają że nic się nie stało. Pokaż »

    2015-03-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży