Biuro podróży Fun Club

Biuro Podróży Fun Club - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 73 opinii)

4.3
  • Ogólne wrażenie
    4.3
    • Zgodność oferty z opisem 4.2
    • Opieka rezydentów 4.4
    • Stosunek jakości do ceny 4.2

Rekomendacja

60% poleca to biuro

Ranking

  • nr 27 z 57
  • 5.3

    Marek Darkowski ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    My też byliśmy na Kaziukach w Wilnie. Jechaliśmy z Poznania super autokarem LECHA. Wszystko odbyło się bez problemów i na czas. Szkoda tylko, że pogoda nie dopisała... Na pewno skorzystamy jeszcze z biura Funclub

    2015-03-31
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    mechanik1234 ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Wyjazd na Kaziuki - beznadzieja. Ciągłe spóźnienia. W Wilnie byliśmy ok 12:30. Pani przewodnik w ogóle nieprzygotowana. Większość osób zdecydowała się na samodzielne zwiedzanie. Wieczorem na zimnie czekaliśmy na autobus, który znowu się spóźnił. Pani Przewodniczka była bardziej zainteresowana odpoczynkiem ze swoim chłopakiem niż samą wycieczką. Pierwsza i ostatnia podróż z tym biurem. Pokaż »

    2015-03-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 1.0

    pitero1984 ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Nie polecam tego biura po tegorocznym wyjeździe do Albanii. Kompletna porażka a na dodatek biuro nie uznaje reklamacji rozpatrując ją w sposób arogancki. Pobyt w hotelu z zepsutą klimatyzacją mimo że było za nią zapłacone i zmarnowane wakacje a biuro udają że nic się nie stało. Pokaż »

    2015-03-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 1.0

    pitero1984 ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Po tegorocznym wyjeździe do Albanii moja opinia na temat biura podróży FunClub z Poznania jest zdecydowanie negatywna i to pomimo że wraz z Małżonką podróżujemy z tym biurem od wielu lat i nigdy byśmy się nie spodziewali takiego obrotu spraw jak podczas tegorocznego wyjazdu. Po pierwsze długa nie dopracowana logistycznie podróż fakt autokar luksusowy ale to marna pociecha tym bardziej, że obsada kierowców zupełnie nie doświadczona, po raz kolejny brak zarezerwowanych miejsc w autokarze. Hotel NewYork z pokojem bez klimatyzacji, brak rozwiązania problemu przez cały pobyt- rezydentka Pani Iza zupełnie nie ogarnięta i nie skuteczna w działaniu więc co mi po jej szerokiej wiedzy teoretycznej! Po powrocie biuro uznało reklamację proponując kwotę za brak klimatyzacji przez cały pobyt w kwocie około 100zł za wyjazd który kosztował ponad 3 tyś co dla mnie jest szczytem bezczelności i arogancji. Podsumowując w sumie chyba sześć wyjazdów z tego biura to fakt autokary luksusowe z kierowcami coś się popsuło więc to marna pociecha gdyby doszło do wypadku przez ich brak doświadczenia?. Rezydenci nie radzą sobie w sytuacjach nie standardowych co jest nie dopuszczalne bo po to są a biuro nie reaguje w żaden sposób aż w końcu potwierdzeniem tego wszystkiego był sposób rozpatrzenie reklamacji. Nie polecam!!!! Pokaż »

    2015-03-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 6.0

    Penelopa4242 ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Z Funclubem wyjeżdżamy zawsze dwa razy w roku i zawsze wyjazd jest udany. W czerwcu byliśmy rodzinnie w Albaniii. Była to nowość w tym roku w Funclubie i postanowiłam zaryzykować i poznać nowy kierunek. Nie zawiodłam się, wakacje były rewelacyjne, spaliśmy w Hotelu Primavera, bardzo ładny hotel, dobre jedzonko, miła obsługa zawsze uśmiechnięta. Z hotelu mieliśmu naprawdę blisko do sklepów, knajpek z rewelacyjnymi owocami morza i dyskotek. Plaża blisko hotelu, piasek, ciepła woda bajka! Czego więcej chcieć na wakacjach!:) Na miejscu we Vlorze czekała na nas rezydentka, Pani Iza, osoba bardzo oddana swojej pracy z ogromną wiedzą na temat Albanii. W przyszłym roku planujemy wakacje w Sarandzie, napewno będą tak samo udane! Pokaż »

    2014-11-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    basiaok ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Świetne biuro, już nie mogę się doczekać kolejnego wyjazdu :) Z hotelu Palma w Makarskiej wróciliśmy w ubiegłym roku super zadowoleni! Hotel czysty, zadbany, po remoncie, wszystko grało, jak powinno. Blisko do centrum, blisko do plaży. Idealnie na te parę dni wypoczynku. I rezydenci super! Bardzo mili, pomocni. Żywa reklama biura! Mamy nadzieję, że w Grecji załoga funclubu jest równie sympatyczna :) Pokaż »

    2014-11-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    Klient_niewymagajacy ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Witam, zdecydowanie nie polecam biura podróży traktującego klientów przedmiotowo. Brak opieki rezydenta, w trudnych sytuacjach losowych. Ceny wycieczek niskie i nie życzę nikomu, żeby się przekonał na własnej skórze dlaczego.

    2014-10-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 2.0

    Bodziu ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      2.0
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    Stanowczo odradzam podróże z tym biurem.Do Bułgarii jechaliśmy 40 godzin na powrocie 43.Panowie logistycy z biura zafundowali nam 4 przesiadki - zapomnieli chyba że zarządzają turystami w autobusach a nie paczkami w ciężarówkach.Pan rezydent w złotych piaskach sprzedawał niesprawdzone imprezy np. zamiast pełnomorskiego połowu na łodzi sprzedał amatorski połów na teleskopach na komunistycznym starym statku-śmierdziało spalinami.Powiadomił nas ,że leżaki na plaży hotelowej są darmowe co nie było prawdą.Widać że nie raczył ruszyć swoich 4 liter aby to sprawdzić,ale nie miał na to czasu bo ciągle kręcił się z laptopem i papieroskiem pan rezydent z Warszawy. Pokaż »

    2014-10-05
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 3.7

    Aka12 ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      3.7
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    NIE POLECAM USŁUG FUNCLUB ZE WZGLEDU NA BEZSENSOWNIE WYDŁUŻANY CZAS PODRÓŻY I CHAMSKICH KIEROWCÓW. Wybraliśmy się na wypoczynek do LLoret de Mar, odjazd miał być z W-Wy o 4rano, kierowcy łaskawie podjechali o 4:15, zanim wszystkich zapakowali,w łodzi byliśmy już 45 min spóznieni. do granicy z Niemcami nie działała łazienka, kierowca nie raczył poinformowac wszystkich dlaczego, po dopytywaniu wyjawil, że dopiero przy granicy może oproznic toalete, która jest pelna po poprzednim kursie. 30% osob zalewało się alkoholem, kierowcy sprzedawali im jeszcze piwo, już po 12h w tym smordzie nie dało się wytrzymać. co 3 h przystanki, z czego kilka polegało na "zmianie kierowców", nikt nie mógł wysiąść oprócz kierowcy, który wypałał papierosa. Kierowcy chamscy, niesympatyczni, nie mieli ochoty panować nad pijaną młodzieżą, z każdego przystanku odjeżdzaliśmy po wyznaczonym czasie. Hotel Selvmar lata swietnosci ma za sobą, ale jest czysto, obsluga mila, a pokoje z widokiem na basen sa ok, gorzej mieli Ci, ktorzy mieli widok na brudny mur. Jedzenia dużo i smaczne urozmaicone obiadokolacje, sniadania codziennie takie same, BRAK WARZYW na sniadanie, co dla mnie było szokiem. codziennie tylko rogalik , dzem lub szynka z serem. that's all. Rezydentki sympatyczne. z dużą wiedzą na temat Hiszpanii, wycieczki fakultatywne drogie, ale przyjemne. Samo Lloret nie robi dobrego wrażenia, następnym razem wybiore miasto bliżej Barcelony z piaszczystą plażą bo w lloret jest żwir zamiast piasku. Pobyt upłynął szybko i przyjemnie i rozpoczęła się mordęga powrotu. Inne grupy wyjezdzaly ok 16, nasz wyjazd rozpoczął się o 18:30, z innymi kierowcami, ale niewiele przyjemniejszymi (mily byl tylko 1 mlody kierowca, pewnie dopiero zaczynał swoją przygode z funclubem:))), znowu przystanki co kilka godzin, znowu kierowcy nie odjezdzali o czasie, i zamiast w Warszawie o północy bylismy dopiero w Poznaniu, gdzie czekały mniejsze busiki, do Wwy dotraliśmy o 4 rano czyli w podrozy spedzilismy 33h! Pokaż »

    2014-09-23
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (2)
  • 3.7

    wczasowicz2014 ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      3.7
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    Biuro i rezydentka są naprawdę OK, ale niektórzy kierowcy to zwyczajni prostacy i chamy. Tak jest już od wielu lat. W hotelu Mireia przy basenie rządzi i sieje strach Pan Rysio, który jest tylko zarządcą tego obiektu. Hotel w rozsypce nic nie remontowane. Pokaż »

    2014-09-21
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży