Biuro podróży Fun Club

Biuro Podróży Fun Club - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 102 opinii)

4.4
  • Ogólne wrażenie
    4.4
    • Zgodność oferty z opisem 4.3
    • Opieka rezydentów 4.5
    • Stosunek jakości do ceny 4.3

Rekomendacja

65% poleca to biuro

Ranking

  • nr 24 z 60
  • 2.5

    adam111111 ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      2.5
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Tydzień przed wyjazdem biuro zmienia wszystkie ustalenia związane z miejscem pobytu (inny hotel niż wybraliśmy kupując wycieczkę). Zmiana warunków wyżywienia (z all na same obiadokolacje) bez zmiany ceny . Hotel Princ znajdujący się na kompletnym zadupiu Albanii jest wielkim placem budowy z nieprzygotowanymi pokojami na przyjęcie gości. Hotelarze nie mówią w jez. ang i dziwią się że w hotelu 4 gwiazdkowym oczekujemy suszarki do włosów( nie maja na wyposażeniu) . Wyjazd tragiczny Pokaż »

    2016-09-18
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 2.3

    Paweł Sobolewski ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      2.3
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Po ostatnim wyjeździe stanowczo odradzam urlop z biurem Fun Club. Byłem z tym biurem we Włoszech i to po prostu była wielka porażka i żenada to co się działo . Hotel miał być LE PALME - jak w ofercie, jednak na 6 dni przed wyjazdem biuro zmieniło go (jak to określili " w trosce o lepsze wyżywienie") na PARK HOTEL. Gdy dojechaliśmy do Varazze p. Aneta (rezydentka) nie miała pojęcia jak dotrzeć do hotelu. Okazało się, że autokar nie dojedzie do hotelu więc szliśmy z walizkami 300m. "Hotel" był- jest położony 12m od torów kolejowych, nędzna dzielnica, nie hotelowa, straszny łomot gł. nocą nie pozwalał na wypoczynek,w pokojach popisane ściany, same żarówki,powyrywane gniazdka, balkon trzęsący się pod wpływem drgań przejeżdżającego pociągu.Wokół hotelu śmieci,wiadra z pędzlami po farbie. Śniadania-suchy chleb od kolacji, wyschnięty rogalik, -jako wzmocnienie- jak powiedziała p. Aneta- plasterek szynki i sera żółtego,kt. jest demonstracyjnie rozkładany przez panią z kuchni.Sok - tylko nazwa, bo ani z koloru ani ze smaku nie przypominał solu taki był rozcieńczony. Właściciel-skakał nad nami, żeby załagodzić sytuację aż do 4 posiłku- kiedy zabrakło mu rizzotto -dla kierowców i rezydentki. Do plaży ok. 400m-właściwie tylko płatna- 30 euro-2 os., przy hotelu Le PALME, kt. poszliśmy zobaczyć- była szeroka niepłatna plaża, hotel pięknie położony w bogatej dzielnicy.P. rezydent nie zdecydowała się na jakikolwiek gest, żeby coś zmienić,na wycieczkach, kt. wykupiliśmy, bo nie było właściwie plaży-wielu zobaczyło np. Riomagiorre, Portofino tylko w przelocie, bo nie było czasu.Na ostatni nocleg miano zawieźć nas nad jezioro Garda,droga okazałą się jak na Monte Casino i kierowcy w połowie stanęli nie wiedząc co robić;(! Złapano nas na HOTEL LE PALME, który NADAL JEST W OFERCIE!!! Oszukano nas na 10 wyjeździe! Pokaż »

    2016-08-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    joanna31187 ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    W Villi Vania są KARALUCHY!!! Ogromne i obrzydliwe, musieliśmy z nimi nocować przez 9 nocy, na parterze było ich najwięcej ,ale prawda jest taka że są w całej chacie bo wychodzą z kanalizy. Bezczelna pani rezydent Katarzyna Sobczyk tłumaczyła że to norma i że ona w Los Angeles widziała większe!! Kacha ty to chyba ciągniesz te robale z ameryki!! Masakra jak można tak ludziom niszczyć wakacje, zrezygnujcie z tej villi karaluchy są nie do wytępienia Pokaż »

    2016-08-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.3

    ZiBi Zbych ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      4.3
      • Zgodność oferty z opisem 4.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Podróżowałem parę razy z Funclubem i do tej pory było wszystko zgodnie z ofertą. Niestety tegoroczny wyjazd (2016) na Festiwal tulipanów uznaję za porażkę biura. Oto parę przykładów niezgodności z ofertą: 1. Inny autobus niż firma podaje na stronie WWW. Klienci tacy jak ja są zachęcani luksusowymi autobusami w standardzie Royal Class z większą przestrzenią między siedzeniami. My musieliśmy się gnieść w Scanii od Sołtysik Reisen służącej wcześniej do przewozów międzynarodowych w Sindbadzie. Podstawą tej podroży jest komfort. Szefostwo firmy zapomina o tym, liczy na większy zysk obniżając poprzeczkę i biorąc dodatkowe autobusy od innych firm. Na naszym wyjeździe aż trzy z ośmiu autobusów jadących do Amsterdamu były wynajęte od innych i nie spełniały standartu, którym się chwali Funclub. 2. Kierowcy z naszego autobusu nie potrafili opanować klimatyzacji. Było zbyt gorąco i duszno. Słaba klima nie wyrabiała z tyloma osobami, bardzo słabe nadmuchy nad głowami, już 20cm od wylotu nie było czuć, że klima pracuje. Kierowca twierdził, że to wina toreb pod siedzeniami. Było czuć że spod siedzeń wydobywało się gorące powietrze i czuć było zapach gorącej nagrzewnicy czyli układ utrzymania temperatury grzał, zamiast chłodzić. 3. Zła organizacja czasu: tylko 3 godz w ogrodach czyli głównym punkcie wycieczki. Przyjechaliśmy po innych autobusach z Funclub, a odjechaliśmy pierwsi już o 11:15. Do zobaczenia tulipanów zgromadzonych na 30ha to stanowczo za krótko. Podobno to wszystko po to aby kierowcy odpoczęli 9 godzin - co stoi na przeszkodzie aby wracać 1 lub 1.5 godz. później?. 4. Podczas zwiedzania Amsterdamu zamiast zrealizować plan zwiedzania i zrobić czas wolny min. 2-3 godziny dostawaliśmy 3 razy przerwy 0.5-1.5 godz. w których wiadomo, że nie zdąży się usiąść w restauracji lub zwiedzić muzeum. Podsumowanie: nieprzespane dwie noce w ciasnocie i zaduchu, bieganie po mieście i wracanie 3 krotne na miejsce zbiórki z bardzo krótkimi czasami dla siebie. Pokaż »

    2016-04-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 6.0

    Polikosia ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecam to biuro pordóży, wszystko to co opisane jest zgodne z rzeczywistością :)

    2016-04-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Polikosia ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byłam i bardzo mi się podobało, troche się obawiałam tego wyjazdu ale pod opieką takich rezydentów i animatorów nie ma się czego bać, pełna profeska!

    2016-04-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    ania kowalska ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byłam z mężem zeszyłm roku w Grecji było cudownie :) Autokar rewelacyjny, pani rezydentka była bardzo kochana i bardzo pomocna, ponieważ z mężem słabo znamy język :( w Tym roku jedziemy do Hiszpani i już chyba do konca zycia bedziemy jezdzić z Fun Clubem :) Polecam. Pozdrawiam Pokaż »

    2016-04-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 6.0

    Szulmon ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Obóz był świetnym przeżyciem pierwszy raz spotkałem się z taką atmosferą na jakimkolwiek obozie.Opiekunowie rozumieją potrzeby młodzieży i potrafią je spełniać a za razem dostarczają świetnej opieki

    2016-04-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Grigoryj ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byłem na obozie w Grecji i jestem mega zadowolony! Opiekunowie byli naprawdę świetni, byli wyluzowani, ale czułem, że byłem pod ich stałą opieką. Nasz plan zajęć był przepełniony różnymi ciekawymi zabawami oraz wycieczkami. Jedzenie było smaczne a pokoje schludne i naprawdę nie było na co narzekać. Poznałem też wielu świetnych ludzi. Gorąco polecam! Pokaż »

    2016-04-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    NinaXxX ocenił biuro podróży Fun Club

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byłam na obozie młodzieżowym w Chorwacji ! Było super ! Autokary bardzo wygodne, opiekunowie kochani, najlepszy obóz w moim życiu ! Poznałam tyle wspaniałych ludzi ! W tym roku znów jadę a moi rodzice w tym samym czasie jadą na wczasy również z funclubem :)) Pokaż »

    2016-02-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży