Biuro podróży Gandalf Travel

Biuro Podróży Gandalf Travel - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 95 opinii)

3.5
  • Ogólne wrażenie
    3.5
    • Zgodność oferty z opisem 3.5
    • Opieka rezydentów 3.4
    • Stosunek jakości do ceny 3.7

Rekomendacja

54% nie poleca tego biura

Ranking

  • nr 48 z 60
  • 6.0

    An Zi ocenił biuro podróży Gandalf Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wyjazd w sierpniu bieżącego roku na Makarską w 100% udany. Autokar bardzo wygodny, Villa Maria czyściutka z pięknym widokiem ( z tarasu na morze, z sypialni na góry). Bardzo dobra opieka rezydentów na miejscu, organizacyjnie bez zarzutu ( wszystkie informacje na bieżąco smsami). Z wycieczek fakultatywnych polecam piękny Dubrownik i cudowny, orientalny Mostar. Pokaż »

    2016-08-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    rafirafi ocenił biuro podróży Gandalf Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byliśmy z biurem w Chorwacji (Makarska) w Czerwcu. Wyjazd super udany, autokar super wygodny, rezydentka Sylwia przemiła i dyspozycyjna :). Makarska jak i cała Chorwacja przepiękna. Zostaliśmy zakwaterowani w Willi Zvonko pokoje przestronne i czyściutkie a gospodarze bardzo gościnni ;-))) Napewno skorzystamy z oferty biura w przyszłości. RiM Pokaż »

    2016-06-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    zuzanna_ka ocenił biuro podróży Gandalf Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Bardzo mile wspominamy wyjazd. Wszystko było tak, jak trzeba.

    2016-04-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    remifun ocenił biuro podróży Gandalf Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byłem w les 2 alpes z tym biurem, świetna obsługa, autokar nowy, kierowca Darek i Filip mili i pomocni. Warunki zakwaterowania takie jak podane na stronie, do tego warunki na stoku genialne. Po prostu polecam

    2016-01-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    remifun ocenił biuro podróży Gandalf Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byłem w les 2 alpes z tym biurem, świetna obsługa, autokar nowy, kierowca Darek i Filip mili i pomocni. Warunki zakwaterowania takie jak podane na stronie, do tego warunki na stoku genialne. Po prostu polecam

    2016-01-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    barkas ocenił biuro podróży Gandalf Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Bardzo udany pobyt w Czarnogórze. Szybki dojazd autokarem, kierowcy (Pan Darek) rewelacja! Nowiutki autokar, fajna atmosfera, dało sie przeżyć długi przejazd:) W Budvie Montenegro było bardzo blisko do plaży, śmieszny właściciel Ljubo, ogólnie dla wszystkich którzy szukają miejsca do korzystania z miasta super lokalizacja. Pokoje ok, klima, lodówka w każdy. Polecam tym którzy lubią miejsca gdzie można się pobawić - Budva naprawde robi wrażenie:) Ogólnie za niewielki pieniądze jesteśmy bardzo zadowoleni! Pokaż »

    2016-01-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    patka25 ocenił biuro podróży Gandalf Travel

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Wakacje w Bułgarii " ZŁOTE PIASKI" - grupon - hotel ZDRAVEC Jedna wielka porażka i tragedia. W życiu nie byliśmy na tak beznadziejnych wakacjach Minusy -jedzenie okropne, wszystko mielone, przesolone, frytki w panierce z wegety, zupy codziennie inaczej wyglądające - smakujące tak samo zrobione z resztek (pływały w nich ziemniaki, makaron, ryż, wszystko) do wszystkiego używana jedna przyprawa. Jak "rzucili" rozgotowane skrzydełka to każdy się wręcz rzucał byle nie jeść kolejny dzień mielonki :p jeśli ktoś jest wegetarianinem to śmiało - pomidory i arbuzy ok :) jak na śniadanie były jajka to później na obiad sałatka z ogórków i jajek (ŁE!) -pokoje - wszystko odpadało, w prysznicu, muszle klozetowe się ruszały, łazienki były pozalewane ( sprawdzane w 6 pokojach) , okropny smród z kanalizacji, piloty do prastarych telewizorów nie działały, na balkonie plastikowe krzesełka rozjeżdżające się .... pokoje były czasami sprzątane, czasami nie - ręczniki wymienili nam dopiero jak o to poprosiliśmy; -obsługa nie mówiła po angielsku, "kelnerki" chodziły pół nago (krótkie bluzki kończące się pod biustem, krótkie spodenki), jedzenie w STOŁÓWCE było przez kelnera zrzucane na jeden talerz w trakcie konsumowania na tym samym stole przez inne osoby, -basen malusi, leżaków było niecałe 20 gdzie hotel mieści 150 osób, po 23 żądają 20€ za przepłynięcie a i co było kwintesencją pobytu przy owym basenie, byliśmy straszeni policją :) ponieważ siedzieliśmy przy basenie po 23:00. (Za stłuczoną szklankę 11,50zł) -od Złotych Piasków pieszo około 40 MINUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ten cały hotel Zdravec nie mieści się w Złotych Piaskach tylko w Czajce obok Złotych piasków -piwo ohydne... inne alkohole ok, ale ileż można w tak ciepłe dni :) PLUSY -dobre towarzystwo Nie polecam ! Chyba że ktoś chce przeżyć najgorsze wakacje - jedzcie za te 1600 zł do Włoch i nie traćcie czasu na GANDALF TRAVEL ! Mogę podesłać zdjęcia potwierdzające moje słowa zainteresowanych zapraszam patka19-91@o2.pl dzięk Pokaż »

    2015-08-24
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.0

    mazder ocenił biuro podróży Gandalf Travel

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Od 19 do 31 lipca przebywałem w Sant Alessio Siculo w hotelu Kennedy.Wyjazd organizowało biuro Gandalf Travel.Oferta obejmowała zwiedzanie Rzymu,Florencji,Neapolu oraz wypoczynek na Sycylii.Jeśli chodzi o hotel to spełniał warunki oferty,tylko balkon był z widokiem na morze ale innych balkonów.Do hotelowej plaży bardzo blisko(2 strona ulicy),Posiłki syte,może zbyt monotonne śniadania.Miejscowość mała,dobrze położona,jeden super-market,drobne bary itd.Polecam rodzinom z dziećmi i tym ,którzy chcą zwiedzać.Biuro już na starcie sprzedaje w autokarze fakultety,ja wziąłem Etnę i Syrakuzy-nie żałuję.Do Taorminy kursują autobusy co godzinę za ok.4 euro powrotny a nie fakultatywnie za35.Gandalf zgodny ze swoją ofertą ale terminy to chyba 1 w lipcu a drugi w sierpniu.Mają lekki bałagan ,myślę że to kwestia doświadczenia i ceny.Brawa dla kierowcy-pana Darka rezydentka ogólnie dobra.Biuro polecam,może skorzystam jeszcze,tylko muszą wcześniej potwierdzać terminy. Pokaż »

    2015-08-12
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (7)
  • 5.0

    mazder ocenił biuro podróży Gandalf Travel

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    31 lipca 2015 wróciłem z wycieczki na Sycylię,impreza zgodna z ofertą.Mankamentem było to,że terminy na stronie sobie a rzeczywistość sobie.Gandalf chyba robi jeden wyjazd w lipcu a drugi sierpniu.Wycieczka super,Sycylia niesamowita,zwiedzanie Rzymu,Neapolu i Florencji zgodne z programem a nawet bogatsze.Fakultety godne uwagi to Etna i Syrakuzy,do Taorminy bardziej się opłaca indywidualnie(bilet 2 strony ok.4euro) .Miejscowość spokojna dla chcących odpocząć od zgiełku,mieszkają tam Włosi a nie sami turyści,dla imprezowiczów polecam Taorminę.Hotel adekwatny do ceny,śniadania monotonne ale syte,kolacje serwowane ale dokładki makaronu,2 kolejne dania i deser załatwiają sprawę.Prywatna hotelowa plaża chroni przed tłumem-uwaga-wskazane buty do wody.Ogólnie polecam w skali od 1-6 śmiało+4. Pokaż »

    2015-08-06
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.0

    Agnieszka55 ocenił biuro podróży Gandalf Travel

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Nie polecam tego biura nikomu, zwykli oszuści wzięli pieniądze za program obozu a go nie zrealizowali.

    2015-07-22
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży