Biuro podróży Globtrans

Biuro Podróży Globtrans - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 50 opinii)

5.9
  • Ogólne wrażenie
    5.9
    • Zgodność oferty z opisem 6.0
    • Opieka rezydentów 5.7
    • Stosunek jakości do ceny 5.9

Rekomendacja

100% poleca to biuro

Ranking

  • nr 2 z 60
  • 6.0

    klaudia1989 ocenił biuro podróży Globtrans

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wszystko w najlepszym porządku! Najlepsze wakacje jak dotąd. Oferta zgodna z opisem. W przyszłym roku na pewno również pojadę na urlop z tym biurem! Polecam! :)

    2015-09-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    klaudia1989 ocenił biuro podróży Globtrans

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Świetne wakacje! Wszystko grało i działało :) Polecam każdemu kto chce spędzić naprawdę fantastyczny czas. To wszystko dzięki wspaniałej organizacji - wszystkie warunki z oferty zostały spełnione. A ja nie mogę się doczekać przyszłorocznych wakacji :) Pokaż »

    2015-09-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    arcadio ocenił biuro podróży Globtrans

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wszystko na najwyższym poziomie. Pełna zgodność o ofertą i pełen profesjonalizm. Biuro godne polecenia. Bez wątpienia pojedziemy z tym Tour Operatorem na wakacje w przyszłym roku.

    2015-09-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    arcadio ocenił biuro podróży Globtrans

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wszystko zgodnie z ofertą. Wspaniała zabawa i świetny hotel. Jeździmy już w tym biurem 4 raz i ZAWSZE wszystko jest na najwyższym poziomie. Polecam gorąco.

    2015-09-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    donapz ocenił biuro podróży Globtrans

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byliśmy z tym biurem pierwszy raz, ale możemy go wszystkim polecić. Oferta zgodna z opisem. Miła obsługa, wszystkie formalności załatwione przez telefon i poczta elektroniczną - pełen profesjonalizm.

    2015-09-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    dandyska ocenił biuro podróży Globtrans

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Prze wspaniali kierowcy który pomimo nadmiaru bagażu bardzo na nas nie marudzili, robili postoje na nasze prośby w granicach rozsądku i puścili fajen filmy. Byli super

    2015-09-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Ryszard1985 ocenił biuro podróży Globtrans

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Super wyjazd , bardzo dobrze zorganizowane biuro , pod każdym względem , podróż autokarem zleciała w mgnieniu oka :D !! polecam :)

    2015-09-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    donapz ocenił biuro podróży Globtrans

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Pierwszy nasz wyjazd z tym biurem, ale z czystym sumieniem możemy go polecić innym. Oferta zgodna z opisem, bardzo miła obsługa wszystkie formalności załatwione telefonicznie i pocztą elektroniczną. Dziękujemy.

    2015-09-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.0

    popek ocenił biuro podróży Globtrans

    • Ogólne wrażenie
      4.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Witam pora pierwszy miałam przyjemność wykupić wyjazd z tego biura . Jestem bardzo zadowolona wszystko na 5+ . Miła obsługa i doradztwo . Polecam Panią Anię Kuglę jeśli chodzi o fachową obsługę i doradztwo . Jeszcze raz dziękuję i za rok też wykupię wyjazd z tego biura . Pokaż »

    2015-09-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    krzysztof zabkowski ocenił biuro podróży Globtrans

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    oferta zgodna z opisem, formalności załatwiane nawet na odległość bez wizyty w biurze. Kolejny wyjazd z tego biura bez problemów.

    2015-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży