Biuro podróży Globtrans

Biuro Podróży Globtrans - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 50 opinii)

5.9
  • Ogólne wrażenie
    5.9
    • Zgodność oferty z opisem 6.0
    • Opieka rezydentów 5.7
    • Stosunek jakości do ceny 5.9

Rekomendacja

100% poleca to biuro

Ranking

  • nr 2 z 60
  • 6.0

    Mar_Mar ocenił biuro podróży Globtrans

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Super Biuro. Wszystkie sprawy załatwiliśmy telefonicznie i mailowo. Przemiłe Panie, wielce pomocne, zawsze miłe i życzliwe. To nasz pierwszy wyjazd z Globtransem i na pewno nie ostatni. Polecamy wszystkim

    2015-09-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    wojtasmo ocenił biuro podróży Globtrans

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wakacje marzenie! Profesjonalnie, szybko, bezpiecznie i trafione w dziesiątkę! Gorąco polecam Globtrans!!!

    2015-08-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Spewcia ocenił biuro podróży Globtrans

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Bardzo profesjonalna obsługa. Wszelkie formalności udało się załatwić drogą mailową. Już trzy razy korzystałam z pośrednictwa biura Globtrans i to jest chyba najlepsza rekomendacja:)

    2015-04-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    dzarz ocenił biuro podróży Globtrans

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Z firmą Globtrans podróżujemy od kilku lat tzn. ja i moja rodzina. Korzystamy z oferty zimowej . Jest ona zawsze starannie przygotowana i rzetelnie odzwierciedla to co widzimy po przyjeździe na miejsce. Pracownicy Firmy są zawsze pomocni co już dwa razy sprawdziłem przyjeżdżając na miejsce w nie ustalonym czasie albo późno w nocy co wymagało ich pomocy dla mnie. Jestem bardzo zadowolony i polecam innym Pokaż »

    2015-04-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    lichat ocenił biuro podróży Globtrans

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Szybko, profesjonalnie i przez internet. Na miejscu zastaliśmy apartamenty o bardzo wysokim standardzie! Zdecydowanie polecam

    2015-04-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    JacekJ ocenił biuro podróży Globtrans

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Już 10 raz a może 11 raz (już straciłem rachubę) byłem z tym Biurem na nartach w Austrii, a razem ze mną moi znajomi (czyli ok. 20 osób). Czy może być lepsza rekomendacja?

    2015-03-31
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    trish ocenił biuro podróży Globtrans

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wyjazd zorganizowany na ponad 100 osób i z tego co widziałam- wszyscy byli zadowoleni. Bardzo udany wyjazd pod kątem organizacyjnym, finansowo naprawdę ok- polecam !!

    2014-09-09
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 6.0

    krzysztof zabkowski ocenił biuro podróży Globtrans

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    oferta zgodna z opisem, wszystkie formalności załatwione 3 telefonami, umowa i dokumenty przyszły pocztą bez potrzeby osobistego odbioru.

    2014-08-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Stasiu_ps ocenił biuro podróży Globtrans

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Poleam współpracę z biurem Globtrans wszystkim tym którzy poszukują świetnie dobranych ofert względem przedstawionych oczekiwań. W moim przypadku był to wyjazd na narty do Austrii. Rekomendacja lokalizacji, wybór hotelu, ostateczna cena i cała współpraca absolutnie spełniła nasze oczekiwania i była na bardzo wysokim poziomie. Z pewnością ponownie skorzystam z usług biura Globtrans i polceam innym turystom. Pokaż »

    2014-04-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    MarekSPiotrkowTryb ocenił biuro podróży Globtrans

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Biuro godne polecenia. Miła i fachowa obsługa. Kompetencja uber alles. Opis apartamentów (ROMERHOF) i całej infrastruktury narciarskiej w Bad Kleinkirchheim (Karyntia) zgodny ze stanem faktycznym. Wybór biura GLOBTRANS to strzał w 10-kę. Już zaglądam na strony w poszukiwaniu ofert ZIMA 2015. Pokaż »

    2014-04-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży