Biuro podróży Grecos Holiday

Biuro Podróży Grecos Holiday - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 230 opinii)

4.4
  • Ogólne wrażenie
    4.4
    • Zgodność oferty z opisem 4.5
    • Opieka rezydentów 4.2
    • Stosunek jakości do ceny 4.4

Rekomendacja

71% poleca to biuro

Ranking

  • nr 24 z 57
  • 1.3

    raven66 ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.3
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Hotel i warunki kompletnie niezgodne z opisem. Grecos przedstawia "hotel po gruntowym remoncie", tymczasem był on udostępniony jeszcze w trakcie remontu. To "coś" nie powinno w ogóle to być otwarte na przyjazd klientów, a Grecos, mimo że doskonale wiedział, że miejsce nie jest gotowe, i tak pakował wczasowiczów do takich warunków. Właściciel hotelu arogancki. Pokoje dostaliśmy po wykłóceniu się prawie 2 godziny po przyjeździe na miejsce (o godzinie 17:30), podróżując z małym 15 mies. dzieckiem. Pseudo-restauracja wyglądała jak kolonie nad polskim morzem w latach 60-tych. Monotonność, brak wyboru (ok. 14 pojemników z jedzeniem na CAŁY hotel). Brud, niemyte talerze i sztućce, braki szklanek, misek, serwetek. W takich warunkach nietrudno o zatrucie pokarmowe, któremu zresztą uległem ja i moje dziecko. Grecos NIE WIDZI PROBLEMU - wg ich biura głównego oraz rezydentów "warunki są w porządku". Rezydenci są chyba na wyspie tylko po to, żeby być. Kompletnie niepomocni, nie potrafią albo nie chcą nic załatwić, pomóc. "Nie da się". Główny rezydent na Kos - cwaniak i nie widzi żadnych problemów w tym, że dziesiątki ludzi składają reklamacje. Ogólnie w przypadku jakiegokolwiek telefonu odpowiedzialność jest spychana przez rezydentów na biuro, a przez biuro na rezydentów. Oczywiście NIC "nie da się" zrobić ani poprawić. KPINA. Na do widzenia zafundowano nam jeszcze powrót z Grecji do Krakowa przez GDAŃSK z przymusowym prawie 1,5 godzinnym czekaniem w terminalu w Gdańsku. Grecos Holidays - jedna wielka kpina, żenada, nieprofesjonalizm, cwaniactwo. Jak już raz kupisz kliencie naszą wycieczkę, to potem bujaj się sam z problemami - to chyba ich dewiza. Nie polecam nawet najgorszemu wrogowi. Pokaż »

    2015-06-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    Margaret Tatcher ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Brak leżaków i parasoli bitwa o 6/00 rano. Brak obsługi na jadalni, brudne stoły, naczynia odnosiliśmy sami nie mówiąc o ścieraniu stołów. Bezpłatne gry elektroniczne to: płatny 2 euro bilard i za 1 euro piłkarzyki. Brud, brud i jeszcze raz brud. Oceńcie to Państwo sami. My osobiście zakończyliśmy naszą przygodę z Grecosem Pokaż »

    2015-06-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    Margaret Tatcher ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Żenada. Pierwszy i ostatni raz z Grecosem. Oferta kompletnie odbiega od rzeczywistości, a rezydent reprezentuje hotel a nie klientów

    2015-06-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.0

    GA ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      2.0
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Wypoczynek "7 dni" (: 1 dzień wylot z Gdańska + transfer z lotniska , w hotelu godz. 23.30 , 7 dzień transfer z hotelu na lotnisko 5.40 . Doba hotelowa zaczyna się 12.00 ). Ocenę pozostawiam potencjalnym klientom biura Grecos .

    2015-06-10
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.0

    Kasia ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    3 raz wyjazd z grecosem bez wpadki. Troszke przykre spotkasnie z rezydenten Adanem, pol Polakiem pol Hiszpanem, który oprowadzał nas po katedrze palma de mallorca. ogolnie polecam ;)

    2015-02-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 3.3

    ELAt ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      3.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    Hotel zgodny z opisem ,przemiła obsługa hotelowa ,a NIE grecosowa! Rezydentki na wiecznym urlopie,przerzucające problemy turystów na barki dwóch wspaniałych Animatorek. Tylko te 2 Dziewczyny zasługują na +. Główna rezydentka samym widokiem odstrasza,gdzie grecos ogłasza castingi??? Na zlocie czarownic na Łysej Górze,ludzie ,ta kobieta nie dość ,że odpychająca to jeszcze niemiła ,arogancka i bezczelna .Pokazała się na turnusie raz z całą rodzinką na basenie i...tyle jej pracy.Grecos następne w kolejce,jeśli nie zrobi przesiewu pracowników. Pokaż »

    2014-10-23
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 1.0

    PARO ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    NIE POLECAM GRECOS HOLIDAY!!!!!!!! OFERTA SIĘ NIE ZGADZAŁA Z OFERTA KATALOGOWĄ ZGŁOSIŁEM REZYDENTCE TO KAZAŁA MI BYĆ CICHO BO MNIE WYRZUCA Z HOTELU. SMIESZNE BIURO PO PROSTU. WRÓCIŁEM DO POLSKI ZGŁOŻYŁEM REKLAMACJE BIURO PRZYZNAŁO SIĘ DO BŁEDU ZAPROPONOWALI MI 5% RABATU NA NASTĘPNE WAKACJE HAHAHA ZGŁOSIŁEM SPRAWĘ DO RZECZNIKA PRAW KONSUMENTA PO JEGO INTERWENCJI BIURO ZGODZIŁO SIĘ NA ZWROT 130pln WYCIECZKA KOSZTOWAŁA 3800ZŁ URLOP POPSUTY I 130ZŁ NIE CHCIALEM ROBIC WIECEJ PROBLEMOW WIEC SIE ZGODZILEM NO I TUTAJ ZASKOCZENIE MIJA 4 MIESIAC A BIURO NADAL NIE WYPŁACIŁO 130PLN POWIEDZIALEM ZE NIE DARUJE I WNIOSŁEM POZEW DO SĄDU. Pokaż »

    2014-10-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  • 4.3

    asia2209 ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      4.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Hotel zgodny z opisem. Wakacje super. Wszystko przebiegło ok. Brak jakichkolwiek zastrzeżeń do rezydentów i biura.

    2014-10-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 1.3

    glooshek ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.3
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Zakynthos godne polecenia, opieka rezydentów ok,zawiódł nas hotel i biuro,bo pokoje odbiegaly od tego,co było w ofercie.Po przyjeździe do hotelu nie było dla nas pokoju,a podróżowalismy z 2 małych dzieci.Dostaliśmy po klotniach i nerwach zastępcze lokum,a następny dzień straciliśmy na szukaniu kogoś z recepcji,kto mógł zadecydować,że możemy zmienić pokój na właściw.W sumie zapłaciliśmy za pokój rodzinny,a dostaliśmy dwójkę.Odradzam Grecosa duuuzo dzwonilismy i nikt nic nie pomógł,zepsute wakacje i niepotrzebny stres!!! Pokaż »

    2014-10-14
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (1)
  • 1.0

    pztrycjasocha ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Masakra!!! Niepoważna, nieprofesjonalna i nieprzyjemna firma. Potrafią zniszczyć wakacje. Kłamią i robią z ludzi głupków. Wybralam hotel, który odpowiadał mi pod każdym względem jakim się kieruje jadąc na urlop. Po czym rezydent odbierający nas na lotnisku na Korfu informuje ze nie po jedziemy do hotelu, który wykupilam tylko do zupelnie innego (kompletne przeciwienstwo tego, który wybralam). Nie potrafił nam nikt z grecosa wyjaśnić ani powiedzieć prawdy czemu tak się stało. Na dzień dobry próbowali wcisnąć nam kit że nasz docelowy hotel (Blue Princess Beach) jest zalany, ale to klamstwo szybko udalo nam się zweryfikować. Zostaliśmy zmuszeni zostać w hotelu, który wybrał dla nas Grecos ponieważ do wyboru mieliśmy hotel lub lotnisko. Do domu tez nie mogliśmy wrócić bo samoloty latają raz w tygodniu. Pokaż »

    2014-09-19
    Opinia pomocna?
    Tak (7) / Nie (2)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1022 23 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży