Biuro podróży Grecos Holiday

Biuro Podróży Grecos Holiday - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 262 opinii)

4.2
  • Ogólne wrażenie
    4.2
    • Zgodność oferty z opisem 4.3
    • Opieka rezydentów 4.0
    • Stosunek jakości do ceny 4.2

Rekomendacja

66% poleca to biuro

Ranking

  • nr 29 z 60
  • 3.7

    kassm ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      3.7
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Nie polecam. Zapłaciliśmy 3 tys. za osobę, miało być pięknie i all inclusive, a było pięknie i wydaliśmy dwa razy więcej, ponieważ nasza podróż nie miała nic wspólnego z "all inclusive". Jedzenie i napoje były tak słabe, że nie dało się jeść w hotelu. Prysznic odpadał. Było stanowczo za drogo za taką jakość. Rezydenci bardzo pomocni, uprzejmi. Pokaż »

    2017-01-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.7

    kassm ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      3.7
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Nie polecam. Zapłaciliśmy 3 tys. za osobę, miało być pięknie i all inclusive, a było pięknie i wydaliśmy dwa razy więcej, ponieważ nasza podróż nie miała nic wspólnego z "all inclusive". Jedzenie i napoje były tak słabe, że nie dało się jeść w hotelu. Prysznic odpadał. Było stanowczo za drogo za taką jakość. Rezydenci bardzo pomocni, uprzejmi. Pokaż »

    2017-01-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    Adii ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Totalna porażka, w przeciągu 7 dni dwa razy Grecos zmieniał nam hotel. Warunki tego drugiego bardzo fatalne, robactwo, pleśń, smród. Opieka rezydenta żadna, nie uczestniczył w transferach, nie reagował na nasze prośby i skargi co do warunków. Miał być poludniowy Peloponez a byla zatoka w północnej części Grecji. Stracone pieniądze, czas i nerwy. Wakacje życia zepsute przez Grecos. NIE POLECAM Pokaż »

    2016-10-31
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.7

    woli ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.7
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    urlop na Rodos w Faliraki. Najwyrażniej Niemcy są w tym hotelu uprzywilejowani. Nic dziwnego - ich rezydenci dbają o swoich klientów. Najgorszym problemem jednak są przeloty. Póżne terminy i międzylądowania a do tego opóżnienia. Przy 7 dniowym pobycie niwiele zostaje z wypoczynku. Biura podróży nie polecam. Przed 2 laty także złe doświadczenia z biurem sun&fun. Lepiej organizować wyjazd na własną rękę. Pozdrawiam Woli Pokaż »

    2016-10-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    Wirus11 ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Skrócone wakacje o 1,5 doby o czym zostaliśmy poinformowani na ostatnią chwilę. Pakowaliśmy się w pośpiechu, aby zdążyć na transport. Zmiana środka transportu, zmiana hotelu na ostatnią noc pobytu na dużo, dużo gorsz, brak cieplej wody przez połowę pobytu. Rezydentka Basia po złożeniu reklamacji wyparła się wszystkiego choć jeszcze na lotnisku rozmawialiśmy o reklamacji. Przez cały pobyt zgłaszaliśmy wszystko na bieżąco.Reklamacja rozpatrzona odmownie. To skandal. Nigdy nie byliśmy na tak fatalnie rozganizowanym wyjeździe. Sprawa w sądzie. Nie polecam. Pokaż »

    2016-10-22
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 1.0

    marian1234 ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Dostaliśmy nie zamawianą wycieczkę objazdową po Krecie bo okazało się że w hotelu za który zapłaciliśmy nie ma zwyczajnie dla nas miejsca. NIE POLECAM

    2016-10-10
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 5.3

    Agadoh ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Udane wakacje na Peloponezie z biurem Grecos.Wspaniała rezydentka Pani Kasia-wspaniale doradzi, pomoże w wyborze trasy samodzielnej wycieczki-wszystko z uśmiechem i sympatią.

    2016-10-08
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 1.0

    MartaaK ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    stanowczo odradzam wakacje z biurem podróży Grecos. Może się okazać, że w połowie pobytu zostaniecie przeniesieni do hotelu o "takim samym standardzie" gdzie nie będzie prądu, wody, w pokojach będzie śmierdziało szambem, będzie pleśń, itp. mało tego! Tego typu sytuacja może Cię zastać na lotnisku po wylądowaniu i okaże się, że do swojego wymarzonego hotelu w ogóle nie trafisz. Beznadziejne biuro! Pokaż »

    2016-10-05
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 1.0

    MartaaK ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    stanowczo odradzam wakacje z biurem podróży Grecos. Może się okazać, że w połowie pobytu zostaniecie przeniesieni do hotelu o "takim samym standardzie" gdzie nie będzie prądu, wody, w pokojach będzie śmierdziało szambem, będzie pleśń, itp. mało tego! Tego typu sytuacja może Cię zastać na lotnisku po wylądowaniu i okaże się, że do swojego wymarzonego hotelu w ogóle nie trafisz. Beznadziejne biuro!!! Pokaż »

    2016-10-05
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 6.0

    Agnes321 ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Czytając złe opinie o biurze Grecos to nam się chyba udało. To były najpiękniejsze wakacje jakie mieliśmy. Wszystko na czas, samolot, dowóz, przywóz, hotel, jedzenie, atrakcje itd....Jestem zachwycona. Wszystko zależy też od człowieka, jeśli rozumie sytuacje, jeśli jest elastyczny i jeśli ma pozytywne podejście do zycia to nigdzie nie znajdzie błędów. Ja takie mam. Co niektórzy na tej samej wycieczce tez byli oburzeni jedzeniem, rezydentką...a ja byłam w szoku bo ja byłam zachwycona. Ludzie czepiali się posiłków jakby w swoich domach na co dzień mieli tak duży wybór jedzenia jak w kurortach. Tam było tyle jedzenia że ja miałam problem co wziąść że zjeść a nie wybuchnąć od ilości. Drink bary non stop czynne, ciasta, napoje....baseny, blisko morze. Nie wiem dlaczego takie opinie ale ja byłam w raju :)))) Dziękuję Grecos za cudowne wakacje :)))) Pokaż »

    2016-10-04
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1026 27 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży