Biuro podróży Grecos Holiday

Biuro Podróży Grecos Holiday - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 248 opinii)

4.3
  • Ogólne wrażenie
    4.3
    • Zgodność oferty z opisem 4.4
    • Opieka rezydentów 4.1
    • Stosunek jakości do ceny 4.3

Rekomendacja

69% poleca to biuro

Ranking

  • nr 27 z 60
  • 6.0

    robertstrzeleck2 ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Właśnie wróciłem ze wspaniałych wakacji na Rodos . Organizatorem było biuro Grecos. Moim zdaniem wspaniała organizacja ( rezydent p.Ania cały czas do dyspozycji ) . Hotel pomimo zmiany rewelacja ( o 1,5 gwiazdki wyżej niż zamówiłem ) . Jedzenie do bólu - bardzo urozmaicone ( hotel Princess Sun ) - codziennie coś extra na kolację . Grecy wychodzą z siebie żeby umilić mi pobyt . Samo Rodos piękne i godne polecenia . Ogólnie polecam biuro Grecos - stają na wysokości zadania Pokaż »

    2016-08-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    Przemoo7986 ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Witam wszystkich i przestrzegam przed GRECOSem to biuro nawet na ocenę 1 nie zasługuje. Rezydentka która ma za nic swoich podopiecznych czyli klientów biura ŁASKAWIE pokaże sie raz na cały pobyt i to tylko żeby wcisnąć mocno przecenione wycieczki poza tym ma wszystko gdzieś i z miną "prosze nie przeszkadzać" odchodzi. Na lotnisku nawet nie wiadomo do którego autobusu wsiadać bo sami pracownicy biura nie wiedzą który gdzie ma jechać. sam hotel ALIAMARE na Rodos według Grecos 3 gwiazdki z aspiracjami do czterech w TUI to może by dostał 1 z możliwością na 2. W hotelu brakuje jedzenia i alkoholu Mimo iż w umowie mieliśmy zapis że jak wylot bym w godzinach nocnych (startowaliśmy o 3:00 a w hotelu byliśmy przed 9 rano) doba hotelowa zaczyna się w przed dzień wylotu musieliśmy w upale i na walizakach do 15:00!! czekać na pokój. DNO DNO i jeszcze raz DNO!!! Pokaż »

    2016-08-02
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 1.0

    Mirekczek ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Beznadziejne biuro podróży, dbające o interesy Small Planet, a nie swoich klientów. Czuję się oszukany. Nie polecam!!!

    2016-07-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 3.0

    Stas1 ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      3.0
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Niestety z przykrością muszę napisać o nie do końca uczciwym podejściu biura do klienta .Liczy się maksymalny zysk a nie zadowolenie klienta Do pokoju 2 os. sprzedawane (wciskane )są dostawki w postaci łóżka polowego na które nie ma miejsca w pokoju, nie mówiąc o tym, że na dostawce nie mieści się dziecko!!! Jest to nasz kolejny wyjazd (5 –os.) tym razem z biurem Grecos .Usługa wykupiona przez pośrednika TRAVELPLANET do hotelu Mare Nostrum Thalasso Grecja w lutym z gwarancją najniższej ceny , okazała się ceną najwyższą !Moje monity i argumenty o zwrot nadpłaconej kwoty lub innego uczciwego rozwiązania sprawy zostały „olane”. Travelplanet obarczał winą za zaistniałą sytuację biuro podróży Grecos a Grecos odsyłał mnie do pośrednika czyli Travelplanet . Przestrzegam wszystkich !!! Nie dajcie się nabrać na żadne „GWARANCJE NAJNIŻSZEJ CENY „ bo to jest tylko chwyt marketingowy !!! Najniższa cena dotyczy dnia zakupu usługi , o tym zostałem poinformowany podczas reklamacji. Czy tak postępuje uczciwa i rzetelna firma”? Pokaż »

    2016-07-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.3

    Jurek ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      3.3
      • Zgodność oferty z opisem 4.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Z Grecosem byliśmy na Skiathos. Hotel Belvedere - nie najgorszy, jeśli się nie chce siedzieć w hotelu tylko zwiedzać, jedzenie dobre, wyspa jest ładna, dużo pięknych plaż. Żona ładnie się opaliła. Możemy polecić to biuro,ale mam pewne zastrzeżenia do rezydentki ,mogłaby być milsza dla turystów. Pokaż »

    2016-07-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.3

    Jurek ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      3.3
      • Zgodność oferty z opisem 4.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Jak idzie o Grecos to wyjazd nie był najgorszy, można z nimi jeździć, hotel Belvedere na Skiathos w porządku, jedzenie też, no i sama wyspa ładna, ale myślałem, że nie będzie tyle ludzi. No i te opóźnienie samolotu- to prawdziwy skandal 15 godzin! I rezydentka średnia, mogłaby być milsza. Pokaż »

    2016-07-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    laka ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecam hotele sieci MITSIS ,zwłaszcza 5*.ALILA RESORT SPA na RODOS, rewelacja.Oferta zgodna, hotel rewelacja, opieka rezydenta też. Jedyny mankament zmiana godzin wylotu przez co straciłyśmy jeden dzień.

    2016-05-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    sylwiakorfu ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    PROFESJONALNA OBSŁUGA. Z GRECOSEM BYLIŚMY NA KRECIE, MAJĄ W OFERCIE BARDZO DOBRE HOTELE. BIURO GODNE POLECENIA.

    2016-05-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.3

    gabison ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.3
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Byliśmy na Zakhyntos. Hotel 4*. Nie było dla nas pokoi. Spaliśmy jedną noc na dostawce. Potem byliśmy dwa razy przenoszeni do różnych pokoi. W dniu wyjazdu nie było wczesnego śniadania, mimo zapewnień rezydentki. O wszystkim została poinformowana, ale Grecos twierdzi inaczej. Sprawę oddajemy do sądu. NIE POLECAM!!! Pokaż »

    2016-02-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    Amigos ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Byliśmy w hotelu Medblue Lardos na Rodos i hotel ten zupełnie się różnił od tego co Grecos wypisywał o tym "hotelu" w swoim katalogu. Po naszym przyjeździe próbowaliśmy reklamować hotel, ale oczywiście reklamacji nie uznali, próbując wmawiać, że wszystko było tak jak się należy...w hotelu rezydentka nie potrafiła nic zrobić, przyznała że hotel nie jest zgodny z opisem, ale niestety nic to nie dało. GENERALNIE JEST TO NAJGORSZE BIURO Z JAKIM BYŁEM NA WAKACJACH I NAJGORSZY HOTEL W JAKIM PRZEBYWAŁEM I NIKOMU NIE POLECAM TEGO BIURA. WARTO LATAĆ ZE SPRAWDZONYMI I PEWNYMI BIURAMI TAKIMI JAK : RAINBOW, TUI CZY EXIM...GRECOS TO DNO TAK SAMO JAK ITAKA !!! NASZ SZCZEGÓŁOWY OPIS NA TRIPADVISOR ORAZ HOLIDAY CHECKU... Pokaż »

    2015-10-19
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1024 25 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży