Biuro podróży Grecos Holiday

Biuro Podróży Grecos Holiday - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 252 opinii)

4.3
  • Ogólne wrażenie
    4.3
    • Zgodność oferty z opisem 4.4
    • Opieka rezydentów 4.1
    • Stosunek jakości do ceny 4.3

Rekomendacja

68% poleca to biuro

Ranking

  • nr 27 z 60
  • 1.0

    WiktoriaS ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    BARDZO PROSZĘ NIE USUWAĆ MOJEJ OPINII !!Bardzo nie polecam tego biura podróży !!!!!! NAJGORSZE!!! kupiliśmy wakacje w bardzo fajnym, świeżo odnowionym hotelu, zdala od ludzi i hałasu.Zaniepokojeni opiniami na temat Grecos'a - że zmieniają ludziom hotele po fakcie, napisaliśmy e-mail w którym uzyskaliśmy odpowiedź, że na pewno nie dowiemy się o tym po fakcie, w razie over-bookingu dostaniemy wiadomość wcześniej z możliwością wyboru hotelu lub 100% zwrotu pieniędzy, zadzwoniliśmy również z tym samym pytaniem, uzyskaliśmy tą samą odpowiedź.Niestety po przylocie okazało się,że nastąpił over-booking i jedziemy do dużżżżżżo słabszego hotelu :))))) Winda w hotelu nie działa do drugiego piętra, a do trzeciego, na którym jesteśmy umieszczeni w ogóle nie ma :) Mamy 4 walizki ważące 20 kg + 3 małe ważące 5 kg,a na dodatek mój tata miał niedawno poważną operacje i nie może chodzić po schodach...W pokojach jest stara wykładzina, nie działający telewizor, smród i jeszcze większy smród z łazienki, jedzenie fatalne, czekały na nas resztki zrzucone na 4 talerze + stare płatki, których nie dało się jeść.Ponad to hotel w którym zostaliśmy ulokowani jest o wiele tańszy w ofercie Grecosa niż ten który zakupiliśmy.Chcąc uzyskać pomoc zadzwoniłam do rezydentki Martyny Gizińskiej, powiedziała, że nic z tym nie zrobi, bo o tej porze ludzie śpią(a my nie mamy gdzie spać) i dała mi do zrozumienia, że ma nas totalnie w dupie, dodała także, że ona pod tym e-mailem się nie podpisywała. Dzięki temu dwa dni jesteśmy w plecy,bo wciąż liczę, że GRECOS nie okaże się tak fatalnym biurem podróży i zaoferuje nam lepszy hotel, co Grecos na to? GORĄCO NIE POLECAM, NAJGORSZE BIURO PODRÓŻY, JEŚLI NIE CHCECIE SIĘ ROZCZAROWAĆ TO NIE JEDŹCIE Z GRECOSEM! Pokaż »

    2016-09-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    WiktoriaS ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    BARDZO PROSZĘ NIE USUWAĆ MOJEJ OPINII !!Bardzo nie polecam tego biura podróży !!!!!! NAJGORSZE!!! kupiliśmy wakacje w bardzo fajnym, świeżo odnowionym hotelu, zdala od ludzi i hałasu.Zaniepokojeni opiniami na temat Grecos'a - że zmieniają ludziom hotele po fakcie, napisaliśmy e-mail w którym uzyskaliśmy odpowiedź, że na pewno nie dowiemy się o tym po fakcie, w razie over-bookingu dostaniemy wiadomość wcześniej z możliwością wyboru hotelu lub 100% zwrotu pieniędzy, zadzwoniliśmy również z tym samym pytaniem, uzyskaliśmy tą samą odpowiedź.Niestety po przylocie okazało się,że nastąpił over-booking i jedziemy do dużżżżżżo słabszego hotelu :))))) Winda w hotelu nie działa do drugiego piętra, a do trzeciego, na którym jesteśmy umieszczeni w ogóle nie ma :) Mamy 4 walizki ważące 20 kg + 3 małe ważące 5 kg,a na dodatek mój tata miał niedawno poważną operacje i nie może chodzić po schodach...W pokojach jest stara wykładzina, nie działający telewizor, smród i jeszcze większy smród z łazienki, jedzenie fatalne, czekały na nas resztki zrzucone na 4 talerze + stare płatki, których nie dało się jeść.Ponad to hotel w którym zostaliśmy ulokowani jest o wiele tańszy w ofercie Grecosa niż ten który zakupiliśmy.Chcąc uzyskać pomoc zadzwoniłam do rezydentki Martyny Gizińskiej, powiedziała, że nic z tym nie zrobi, bo o tej porze ludzie śpią(a my nie mamy gdzie spać) i dała mi do zrozumienia, że ma nas totalnie w dupie, dodała także, że ona pod tym e-mailem się nie podpisywała. Dzięki temu dwa dni jesteśmy w plecy,bo wciąż liczę, że GRECOS nie okaże się tak fatalnym biurem podróży i zaoferuje nam lepszy hotel, co Grecos na to? GORĄCO NIE POLECAM, NAJGORSZE BIURO PODRÓŻY, JEŚLI NIE CHCECIE SIĘ ROZCZAROWAĆ TO NIE JEDŹCIE Z GRECOSEM! Pokaż »

    2016-09-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    woles77 ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Porażka po wylądowaniu na wyspie Rodos na lotnisku dowiedzieliśmy się z żoną ,że będziemy w innym hotelu niż wykupiliśmy w tym biurze. Ale to jeszcze nic ,nasi znajomi lecieli z nami i mieli być też w innym hotelu.Po przyjeździe do hotelu czekali na meldunek co się okazało że musieli zasuwać z walizkami o pierwszej w nocy ponad 600 metrów szukając pokoju.Prosili rezydentkę panią Annę żeby im pomogła w recepcji Miraluna Garden ponieważ znajomi nie znali języka angielskiego a ona dosłownie ich spławiła Tłumacząc tym że ma dużo telefonów do wykonania i niema czasu i sobie poszła olewając totalnie w innym kraju-obcym swoich rodaków Myślę że Grecos wyciągnie konsekwencję z tego incydentu To były wakacje na Rodos w term.02-09-2016 do 09-09-2016 Hotel Miraluna Garden Pokaż »

    2016-09-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    technick ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byliśmy z żoną na Krecie w Agia Marina. Pobyt 7 nocy. Przed wylotem naczytaliśmy się bardzo negatywnych opinii o tym biurze. Ale po pobycie i powrocie wspólnie stwierdziliśmy że osoby które dają ocenę 1 to albo byli z jakimś innym biurem albo konkurencja wypisuje bzdury. Jeśli chodzi o nasz pobyt: Godziny lotów co do minuty się sprawdziły, hotel 100% jak w opisie. Rezydent sympatyczny, kontakt z nim - bezproblemowy. Dziękujemy Grecosowi za super wakacje !! Pokaż »

    2016-09-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    robertstrzeleck2 ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Właśnie wróciłem ze wspaniałych wakacji na Rodos . Organizatorem było biuro Grecos. Moim zdaniem wspaniała organizacja ( rezydent p.Ania cały czas do dyspozycji ) . Hotel pomimo zmiany rewelacja ( o 1,5 gwiazdki wyżej niż zamówiłem ) . Jedzenie do bólu - bardzo urozmaicone ( hotel Princess Sun ) - codziennie coś extra na kolację . Grecy wychodzą z siebie żeby umilić mi pobyt . Samo Rodos piękne i godne polecenia . Ogólnie polecam biuro Grecos - stają na wysokości zadania Pokaż »

    2016-08-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    Przemoo7986 ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Witam wszystkich i przestrzegam przed GRECOSem to biuro nawet na ocenę 1 nie zasługuje. Rezydentka która ma za nic swoich podopiecznych czyli klientów biura ŁASKAWIE pokaże sie raz na cały pobyt i to tylko żeby wcisnąć mocno przecenione wycieczki poza tym ma wszystko gdzieś i z miną "prosze nie przeszkadzać" odchodzi. Na lotnisku nawet nie wiadomo do którego autobusu wsiadać bo sami pracownicy biura nie wiedzą który gdzie ma jechać. sam hotel ALIAMARE na Rodos według Grecos 3 gwiazdki z aspiracjami do czterech w TUI to może by dostał 1 z możliwością na 2. W hotelu brakuje jedzenia i alkoholu Mimo iż w umowie mieliśmy zapis że jak wylot bym w godzinach nocnych (startowaliśmy o 3:00 a w hotelu byliśmy przed 9 rano) doba hotelowa zaczyna się w przed dzień wylotu musieliśmy w upale i na walizakach do 15:00!! czekać na pokój. DNO DNO i jeszcze raz DNO!!! Pokaż »

    2016-08-02
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 1.0

    Mirekczek ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Beznadziejne biuro podróży, dbające o interesy Small Planet, a nie swoich klientów. Czuję się oszukany. Nie polecam!!!

    2016-07-27
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 3.0

    Stas1 ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      3.0
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Niestety z przykrością muszę napisać o nie do końca uczciwym podejściu biura do klienta .Liczy się maksymalny zysk a nie zadowolenie klienta Do pokoju 2 os. sprzedawane (wciskane )są dostawki w postaci łóżka polowego na które nie ma miejsca w pokoju, nie mówiąc o tym, że na dostawce nie mieści się dziecko!!! Jest to nasz kolejny wyjazd (5 –os.) tym razem z biurem Grecos .Usługa wykupiona przez pośrednika TRAVELPLANET do hotelu Mare Nostrum Thalasso Grecja w lutym z gwarancją najniższej ceny , okazała się ceną najwyższą !Moje monity i argumenty o zwrot nadpłaconej kwoty lub innego uczciwego rozwiązania sprawy zostały „olane”. Travelplanet obarczał winą za zaistniałą sytuację biuro podróży Grecos a Grecos odsyłał mnie do pośrednika czyli Travelplanet . Przestrzegam wszystkich !!! Nie dajcie się nabrać na żadne „GWARANCJE NAJNIŻSZEJ CENY „ bo to jest tylko chwyt marketingowy !!! Najniższa cena dotyczy dnia zakupu usługi , o tym zostałem poinformowany podczas reklamacji. Czy tak postępuje uczciwa i rzetelna firma”? Pokaż »

    2016-07-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.3

    Jurek ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      3.3
      • Zgodność oferty z opisem 4.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Z Grecosem byliśmy na Skiathos. Hotel Belvedere - nie najgorszy, jeśli się nie chce siedzieć w hotelu tylko zwiedzać, jedzenie dobre, wyspa jest ładna, dużo pięknych plaż. Żona ładnie się opaliła. Możemy polecić to biuro,ale mam pewne zastrzeżenia do rezydentki ,mogłaby być milsza dla turystów. Pokaż »

    2016-07-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.3

    Jurek ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      3.3
      • Zgodność oferty z opisem 4.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Jak idzie o Grecos to wyjazd nie był najgorszy, można z nimi jeździć, hotel Belvedere na Skiathos w porządku, jedzenie też, no i sama wyspa ładna, ale myślałem, że nie będzie tyle ludzi. No i te opóźnienie samolotu- to prawdziwy skandal 15 godzin! I rezydentka średnia, mogłaby być milsza. Pokaż »

    2016-07-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1025 26 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży