Biuro podróży Grecos Holiday

Biuro Podróży Grecos Holiday - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 241 opinii)

4.3
  • Ogólne wrażenie
    4.3
    • Zgodność oferty z opisem 4.4
    • Opieka rezydentów 4.1
    • Stosunek jakości do ceny 4.4

Rekomendacja

69% poleca to biuro

Ranking

  • nr 26 z 60
  • 3.0

    Stas1 ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      3.0
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Niestety z przykrością muszę napisać o nie do końca uczciwym podejściu biura do klienta .Liczy się maksymalny zysk a nie zadowolenie klienta Do pokoju 2 os. sprzedawane (wciskane )są dostawki w postaci łóżka polowego na które nie ma miejsca w pokoju, nie mówiąc o tym, że na dostawce nie mieści się dziecko!!! Jest to nasz kolejny wyjazd (5 –os.) tym razem z biurem Grecos .Usługa wykupiona przez pośrednika TRAVELPLANET do hotelu Mare Nostrum Thalasso Grecja w lutym z gwarancją najniższej ceny , okazała się ceną najwyższą !Moje monity i argumenty o zwrot nadpłaconej kwoty lub innego uczciwego rozwiązania sprawy zostały „olane”. Travelplanet obarczał winą za zaistniałą sytuację biuro podróży Grecos a Grecos odsyłał mnie do pośrednika czyli Travelplanet . Przestrzegam wszystkich !!! Nie dajcie się nabrać na żadne „GWARANCJE NAJNIŻSZEJ CENY „ bo to jest tylko chwyt marketingowy !!! Najniższa cena dotyczy dnia zakupu usługi , o tym zostałem poinformowany podczas reklamacji. Czy tak postępuje uczciwa i rzetelna firma”? Pokaż »

    2016-07-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    sylwiakorfu ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    PROFESJONALNA OBSŁUGA. Z GRECOSEM BYLIŚMY NA KRECIE, MAJĄ W OFERCIE BARDZO DOBRE HOTELE. BIURO GODNE POLECENIA.

    2016-05-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    Amigos ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Byliśmy w hotelu Medblue Lardos na Rodos i hotel ten zupełnie się różnił od tego co Grecos wypisywał o tym "hotelu" w swoim katalogu. Po naszym przyjeździe próbowaliśmy reklamować hotel, ale oczywiście reklamacji nie uznali, próbując wmawiać, że wszystko było tak jak się należy...w hotelu rezydentka nie potrafiła nic zrobić, przyznała że hotel nie jest zgodny z opisem, ale niestety nic to nie dało. GENERALNIE JEST TO NAJGORSZE BIURO Z JAKIM BYŁEM NA WAKACJACH I NAJGORSZY HOTEL W JAKIM PRZEBYWAŁEM I NIKOMU NIE POLECAM TEGO BIURA. WARTO LATAĆ ZE SPRAWDZONYMI I PEWNYMI BIURAMI TAKIMI JAK : RAINBOW, TUI CZY EXIM...GRECOS TO DNO TAK SAMO JAK ITAKA !!! NASZ SZCZEGÓŁOWY OPIS NA TRIPADVISOR ORAZ HOLIDAY CHECKU... Pokaż »

    2015-10-19
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 5.3

    gogunia ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Udane wakacje na wyspie Kos. Wszystko zgodnie z opisem, profesjonalnie przygotowane koperty z informacjami, wizytówki rezydentów ze zdjęciem, dobry kontakt. szybki transport z lotniska i z powrotem. Jedyny minus to przewoźnik small planet ( samolot miał awarie przed lądowaniem co podniosło ciśnienie pasażerom). Wakacje z Grecosem polecam! Pokaż »

    2015-09-09
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.0

    ande ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Nigdy więcej z Grecos oferta 4 gwiazdkowego pokoju to oszustwo !!!!! Nie zgodne z tym co było w ofercie zgrzybiałe pokoje o łazienkach nie wspomnę !!

    2015-08-23
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.0

    Agnieszka975 ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Proszę Państwa z całego serca polecam wakacje z Grecos, cała moja 5 osobowa Rodzina wróciła zadowolona- bardzo zadowolona> Pan Rezydent kompetentny, życzliwy, pomocny z uśmiechem i lekkością południowców odpowiadał na moje wredne i dociekliwe pytania. Ciocie Animatorki Asia i Kasia najlepsze Ciocie na świecie dzieci bardzo tęsknią :) jak dzieci ochrzciły Animator Wujek Mateusz - godny polecenia, utrzymujący w dobrej formie fizyczno-psychicznej wypoczywających turystów w hotelu Mikri Poli, a hotel bajka dla Rodzin z Dziećmi - przyjazna i oddana obsługa sprzątająca bałagan na jadalni itp po prostu bardzo dziękujemy za super odpoczynek. Pokaż »

    2015-08-05
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.3

    raven66 ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.3
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Hotel i warunki kompletnie niezgodne z opisem. Grecos przedstawia "hotel po gruntowym remoncie", tymczasem był on udostępniony jeszcze w trakcie remontu. To "coś" nie powinno w ogóle to być otwarte na przyjazd klientów, a Grecos, mimo że doskonale wiedział, że miejsce nie jest gotowe, i tak pakował wczasowiczów do takich warunków. Właściciel hotelu arogancki. Pokoje dostaliśmy po wykłóceniu się prawie 2 godziny po przyjeździe na miejsce (o godzinie 17:30), podróżując z małym 15 mies. dzieckiem. Pseudo-restauracja wyglądała jak kolonie nad polskim morzem w latach 60-tych. Monotonność, brak wyboru (ok. 14 pojemników z jedzeniem na CAŁY hotel). Brud, niemyte talerze i sztućce, braki szklanek, misek, serwetek. W takich warunkach nietrudno o zatrucie pokarmowe, któremu zresztą uległem ja i moje dziecko. Grecos NIE WIDZI PROBLEMU - wg ich biura głównego oraz rezydentów "warunki są w porządku". Rezydenci są chyba na wyspie tylko po to, żeby być. Kompletnie niepomocni, nie potrafią albo nie chcą nic załatwić, pomóc. "Nie da się". Główny rezydent na Kos - cwaniak i nie widzi żadnych problemów w tym, że dziesiątki ludzi składają reklamacje. Ogólnie w przypadku jakiegokolwiek telefonu odpowiedzialność jest spychana przez rezydentów na biuro, a przez biuro na rezydentów. Oczywiście NIC "nie da się" zrobić ani poprawić. KPINA. Na do widzenia zafundowano nam jeszcze powrót z Grecji do Krakowa przez GDAŃSK z przymusowym prawie 1,5 godzinnym czekaniem w terminalu w Gdańsku. Grecos Holidays - jedna wielka kpina, żenada, nieprofesjonalizm, cwaniactwo. Jak już raz kupisz kliencie naszą wycieczkę, to potem bujaj się sam z problemami - to chyba ich dewiza. Nie polecam nawet najgorszemu wrogowi. Pokaż »

    2015-06-29
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (4)
  • 1.0

    Margaret Tatcher ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Brak leżaków i parasoli bitwa o 6/00 rano. Brak obsługi na jadalni, brudne stoły, naczynia odnosiliśmy sami nie mówiąc o ścieraniu stołów. Bezpłatne gry elektroniczne to: płatny 2 euro bilard i za 1 euro piłkarzyki. Brud, brud i jeszcze raz brud. Oceńcie to Państwo sami. My osobiście zakończyliśmy naszą przygodę z Grecosem Pokaż »

    2015-06-29
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 1.0

    Margaret Tatcher ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Żenada. Pierwszy i ostatni raz z Grecosem. Oferta kompletnie odbiega od rzeczywistości, a rezydent reprezentuje hotel a nie klientów

    2015-06-29
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 1.7

    robert777 ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.7
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 3.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Nie polecam oszustów, zamieniają 7-dniowy pobyt w 5-dniowy, w dodatku informują cię o tym siedem godzin przed wylotem.

    2015-06-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1024 25 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży