Biuro podróży Grecos Holiday

Biuro Podróży Grecos Holiday - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 260 opinii)

4.2
  • Ogólne wrażenie
    4.2
    • Zgodność oferty z opisem 4.3
    • Opieka rezydentów 4.0
    • Stosunek jakości do ceny 4.2

Rekomendacja

67% poleca to biuro

Ranking

  • nr 29 z 60
  • 1.0

    Adii ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Totalna porażka, w przeciągu 7 dni dwa razy Grecos zmieniał nam hotel. Warunki tego drugiego bardzo fatalne, robactwo, pleśń, smród. Opieka rezydenta żadna, nie uczestniczył w transferach, nie reagował na nasze prośby i skargi co do warunków. Miał być poludniowy Peloponez a byla zatoka w północnej części Grecji. Stracone pieniądze, czas i nerwy. Wakacje życia zepsute przez Grecos. NIE POLECAM Pokaż »

    2016-10-31
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.7

    woli ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.7
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    urlop na Rodos w Faliraki. Najwyrażniej Niemcy są w tym hotelu uprzywilejowani. Nic dziwnego - ich rezydenci dbają o swoich klientów. Najgorszym problemem jednak są przeloty. Póżne terminy i międzylądowania a do tego opóżnienia. Przy 7 dniowym pobycie niwiele zostaje z wypoczynku. Biura podróży nie polecam. Przed 2 laty także złe doświadczenia z biurem sun&fun. Lepiej organizować wyjazd na własną rękę. Pozdrawiam Woli Pokaż »

    2016-10-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    Wirus11 ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Skrócone wakacje o 1,5 doby o czym zostaliśmy poinformowani na ostatnią chwilę. Pakowaliśmy się w pośpiechu, aby zdążyć na transport. Zmiana środka transportu, zmiana hotelu na ostatnią noc pobytu na dużo, dużo gorsz, brak cieplej wody przez połowę pobytu. Rezydentka Basia po złożeniu reklamacji wyparła się wszystkiego choć jeszcze na lotnisku rozmawialiśmy o reklamacji. Przez cały pobyt zgłaszaliśmy wszystko na bieżąco.Reklamacja rozpatrzona odmownie. To skandal. Nigdy nie byliśmy na tak fatalnie rozganizowanym wyjeździe. Sprawa w sądzie. Nie polecam. Pokaż »

    2016-10-22
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 1.0

    marian1234 ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Dostaliśmy nie zamawianą wycieczkę objazdową po Krecie bo okazało się że w hotelu za który zapłaciliśmy nie ma zwyczajnie dla nas miejsca. NIE POLECAM

    2016-10-10
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 5.3

    Agadoh ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Udane wakacje na Peloponezie z biurem Grecos.Wspaniała rezydentka Pani Kasia-wspaniale doradzi, pomoże w wyborze trasy samodzielnej wycieczki-wszystko z uśmiechem i sympatią.

    2016-10-08
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 1.0

    MartaaK ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    stanowczo odradzam wakacje z biurem podróży Grecos. Może się okazać, że w połowie pobytu zostaniecie przeniesieni do hotelu o "takim samym standardzie" gdzie nie będzie prądu, wody, w pokojach będzie śmierdziało szambem, będzie pleśń, itp. mało tego! Tego typu sytuacja może Cię zastać na lotnisku po wylądowaniu i okaże się, że do swojego wymarzonego hotelu w ogóle nie trafisz. Beznadziejne biuro! Pokaż »

    2016-10-05
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 1.0

    MartaaK ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    stanowczo odradzam wakacje z biurem podróży Grecos. Może się okazać, że w połowie pobytu zostaniecie przeniesieni do hotelu o "takim samym standardzie" gdzie nie będzie prądu, wody, w pokojach będzie śmierdziało szambem, będzie pleśń, itp. mało tego! Tego typu sytuacja może Cię zastać na lotnisku po wylądowaniu i okaże się, że do swojego wymarzonego hotelu w ogóle nie trafisz. Beznadziejne biuro!!! Pokaż »

    2016-10-05
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 6.0

    Agnes321 ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Czytając złe opinie o biurze Grecos to nam się chyba udało. To były najpiękniejsze wakacje jakie mieliśmy. Wszystko na czas, samolot, dowóz, przywóz, hotel, jedzenie, atrakcje itd....Jestem zachwycona. Wszystko zależy też od człowieka, jeśli rozumie sytuacje, jeśli jest elastyczny i jeśli ma pozytywne podejście do zycia to nigdzie nie znajdzie błędów. Ja takie mam. Co niektórzy na tej samej wycieczce tez byli oburzeni jedzeniem, rezydentką...a ja byłam w szoku bo ja byłam zachwycona. Ludzie czepiali się posiłków jakby w swoich domach na co dzień mieli tak duży wybór jedzenia jak w kurortach. Tam było tyle jedzenia że ja miałam problem co wziąść że zjeść a nie wybuchnąć od ilości. Drink bary non stop czynne, ciasta, napoje....baseny, blisko morze. Nie wiem dlaczego takie opinie ale ja byłam w raju :)))) Dziękuję Grecos za cudowne wakacje :)))) Pokaż »

    2016-10-04
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 1.0

    WiktoriaS ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    BARDZO PROSZĘ NIE USUWAĆ MOJEJ OPINII !!Bardzo nie polecam tego biura podróży !!!!!! NAJGORSZE!!! kupiliśmy wakacje w bardzo fajnym, świeżo odnowionym hotelu, zdala od ludzi i hałasu.Zaniepokojeni opiniami na temat Grecos'a - że zmieniają ludziom hotele po fakcie, napisaliśmy e-mail w którym uzyskaliśmy odpowiedź, że na pewno nie dowiemy się o tym po fakcie, w razie over-bookingu dostaniemy wiadomość wcześniej z możliwością wyboru hotelu lub 100% zwrotu pieniędzy, zadzwoniliśmy również z tym samym pytaniem, uzyskaliśmy tą samą odpowiedź.Niestety po przylocie okazało się,że nastąpił over-booking i jedziemy do dużżżżżżo słabszego hotelu :))))) Winda w hotelu nie działa do drugiego piętra, a do trzeciego, na którym jesteśmy umieszczeni w ogóle nie ma :) Mamy 4 walizki ważące 20 kg + 3 małe ważące 5 kg,a na dodatek mój tata miał niedawno poważną operacje i nie może chodzić po schodach...W pokojach jest stara wykładzina, nie działający telewizor, smród i jeszcze większy smród z łazienki, jedzenie fatalne, czekały na nas resztki zrzucone na 4 talerze + stare płatki, których nie dało się jeść.Ponad to hotel w którym zostaliśmy ulokowani jest o wiele tańszy w ofercie Grecosa niż ten który zakupiliśmy.Chcąc uzyskać pomoc zadzwoniłam do rezydentki Martyny Gizińskiej, powiedziała, że nic z tym nie zrobi, bo o tej porze ludzie śpią(a my nie mamy gdzie spać) i dała mi do zrozumienia, że ma nas totalnie w dupie, dodała także, że ona pod tym e-mailem się nie podpisywała. Dzięki temu dwa dni jesteśmy w plecy,bo wciąż liczę, że GRECOS nie okaże się tak fatalnym biurem podróży i zaoferuje nam lepszy hotel, co Grecos na to? GORĄCO NIE POLECAM, NAJGORSZE BIURO PODRÓŻY, JEŚLI NIE CHCECIE SIĘ ROZCZAROWAĆ TO NIE JEDŹCIE Z GRECOSEM! Pokaż »

    2016-09-28
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 1.0

    WiktoriaS ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    BARDZO PROSZĘ NIE USUWAĆ MOJEJ OPINII !!Bardzo nie polecam tego biura podróży !!!!!! NAJGORSZE!!! kupiliśmy wakacje w bardzo fajnym, świeżo odnowionym hotelu, zdala od ludzi i hałasu.Zaniepokojeni opiniami na temat Grecos'a - że zmieniają ludziom hotele po fakcie, napisaliśmy e-mail w którym uzyskaliśmy odpowiedź, że na pewno nie dowiemy się o tym po fakcie, w razie over-bookingu dostaniemy wiadomość wcześniej z możliwością wyboru hotelu lub 100% zwrotu pieniędzy, zadzwoniliśmy również z tym samym pytaniem, uzyskaliśmy tą samą odpowiedź.Niestety po przylocie okazało się,że nastąpił over-booking i jedziemy do dużżżżżżo słabszego hotelu :))))) Winda w hotelu nie działa do drugiego piętra, a do trzeciego, na którym jesteśmy umieszczeni w ogóle nie ma :) Mamy 4 walizki ważące 20 kg + 3 małe ważące 5 kg,a na dodatek mój tata miał niedawno poważną operacje i nie może chodzić po schodach...W pokojach jest stara wykładzina, nie działający telewizor, smród i jeszcze większy smród z łazienki, jedzenie fatalne, czekały na nas resztki zrzucone na 4 talerze + stare płatki, których nie dało się jeść.Ponad to hotel w którym zostaliśmy ulokowani jest o wiele tańszy w ofercie Grecosa niż ten który zakupiliśmy.Chcąc uzyskać pomoc zadzwoniłam do rezydentki Martyny Gizińskiej, powiedziała, że nic z tym nie zrobi, bo o tej porze ludzie śpią(a my nie mamy gdzie spać) i dała mi do zrozumienia, że ma nas totalnie w dupie, dodała także, że ona pod tym e-mailem się nie podpisywała. Dzięki temu dwa dni jesteśmy w plecy,bo wciąż liczę, że GRECOS nie okaże się tak fatalnym biurem podróży i zaoferuje nam lepszy hotel, co Grecos na to? GORĄCO NIE POLECAM, NAJGORSZE BIURO PODRÓŻY, JEŚLI NIE CHCECIE SIĘ ROZCZAROWAĆ TO NIE JEDŹCIE Z GRECOSEM! Pokaż »

    2016-09-28
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1025 26 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży