Biuro podróży Grecos Holiday

Biuro Podróży Grecos Holiday - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 226 opinii)

4.4
  • Ogólne wrażenie
    4.4
    • Zgodność oferty z opisem 4.6
    • Opieka rezydentów 4.2
    • Stosunek jakości do ceny 4.5

Rekomendacja

72% poleca to biuro

Ranking

  • nr 23 z 57
  • 5.0

    Kasia ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    3 raz wyjazd z grecosem bez wpadki. Troszke przykre spotkasnie z rezydenten Adanem, pol Polakiem pol Hiszpanem, który oprowadzał nas po katedrze palma de mallorca. ogolnie polecam ;)

    2015-02-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 3.3

    ELAt ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      3.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    Hotel zgodny z opisem ,przemiła obsługa hotelowa ,a NIE grecosowa! Rezydentki na wiecznym urlopie,przerzucające problemy turystów na barki dwóch wspaniałych Animatorek. Tylko te 2 Dziewczyny zasługują na +. Główna rezydentka samym widokiem odstrasza,gdzie grecos ogłasza castingi??? Na zlocie czarownic na Łysej Górze,ludzie ,ta kobieta nie dość ,że odpychająca to jeszcze niemiła ,arogancka i bezczelna .Pokazała się na turnusie raz z całą rodzinką na basenie i...tyle jej pracy.Grecos następne w kolejce,jeśli nie zrobi przesiewu pracowników. Pokaż »

    2014-10-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 1.0

    PARO ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    NIE POLECAM GRECOS HOLIDAY!!!!!!!! OFERTA SIĘ NIE ZGADZAŁA Z OFERTA KATALOGOWĄ ZGŁOSIŁEM REZYDENTCE TO KAZAŁA MI BYĆ CICHO BO MNIE WYRZUCA Z HOTELU. SMIESZNE BIURO PO PROSTU. WRÓCIŁEM DO POLSKI ZGŁOŻYŁEM REKLAMACJE BIURO PRZYZNAŁO SIĘ DO BŁEDU ZAPROPONOWALI MI 5% RABATU NA NASTĘPNE WAKACJE HAHAHA ZGŁOSIŁEM SPRAWĘ DO RZECZNIKA PRAW KONSUMENTA PO JEGO INTERWENCJI BIURO ZGODZIŁO SIĘ NA ZWROT 130pln WYCIECZKA KOSZTOWAŁA 3800ZŁ URLOP POPSUTY I 130ZŁ NIE CHCIALEM ROBIC WIECEJ PROBLEMOW WIEC SIE ZGODZILEM NO I TUTAJ ZASKOCZENIE MIJA 4 MIESIAC A BIURO NADAL NIE WYPŁACIŁO 130PLN POWIEDZIALEM ZE NIE DARUJE I WNIOSŁEM POZEW DO SĄDU. Pokaż »

    2014-10-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.3

    asia2209 ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      4.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Hotel zgodny z opisem. Wakacje super. Wszystko przebiegło ok. Brak jakichkolwiek zastrzeżeń do rezydentów i biura.

    2014-10-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.3

    glooshek ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.3
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Zakynthos godne polecenia, opieka rezydentów ok,zawiódł nas hotel i biuro,bo pokoje odbiegaly od tego,co było w ofercie.Po przyjeździe do hotelu nie było dla nas pokoju,a podróżowalismy z 2 małych dzieci.Dostaliśmy po klotniach i nerwach zastępcze lokum,a następny dzień straciliśmy na szukaniu kogoś z recepcji,kto mógł zadecydować,że możemy zmienić pokój na właściw.W sumie zapłaciliśmy za pokój rodzinny,a dostaliśmy dwójkę.Odradzam Grecosa duuuzo dzwonilismy i nikt nic nie pomógł,zepsute wakacje i niepotrzebny stres!!! Pokaż »

    2014-10-14
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 1.0

    pztrycjasocha ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Masakra!!! Niepoważna, nieprofesjonalna i nieprzyjemna firma. Potrafią zniszczyć wakacje. Kłamią i robią z ludzi głupków. Wybralam hotel, który odpowiadał mi pod każdym względem jakim się kieruje jadąc na urlop. Po czym rezydent odbierający nas na lotnisku na Korfu informuje ze nie po jedziemy do hotelu, który wykupilam tylko do zupelnie innego (kompletne przeciwienstwo tego, który wybralam). Nie potrafił nam nikt z grecosa wyjaśnić ani powiedzieć prawdy czemu tak się stało. Na dzień dobry próbowali wcisnąć nam kit że nasz docelowy hotel (Blue Princess Beach) jest zalany, ale to klamstwo szybko udalo nam się zweryfikować. Zostaliśmy zmuszeni zostać w hotelu, który wybrał dla nas Grecos ponieważ do wyboru mieliśmy hotel lub lotnisko. Do domu tez nie mogliśmy wrócić bo samoloty latają raz w tygodniu. Pokaż »

    2014-09-19
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 4.0

    oliwia1998 ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      4.0
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 3.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Hotel 3,5 gwiazdki spełniał wymagania wypoczynku.

    2014-09-14
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 1.7

    izabela1979 ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.7
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    hotel Gelina Village w Acharavi na Korfu. Jedzenie słabe, napoje rozwodnione do granic możliwości. Cola nie przypominała wogóle coli. pokoje czyste ale wystrój troche nie na czasie.malo lezakow na plazy. problemy w restauracji ze sztućcami, talerzami czystymi. opieka rezydentów-żadna. Skrócenie nam pobytu o 12 h. Informacja na kilka godzin przed wylotem. brak empatii, brak rzeczowego wyjasnienia dlaczego akurat my mamy wracac wczesniej. nie polecam nikomu. Pokaż »

    2014-09-11
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 2.3

    przeciwnikGRECOSA ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      2.3
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Jak to się robi? > > > > > > > > > > > > > > > Prosty mechanizm: Atrakcyjna oferta przestaje być atrakcyjna dla klientów już w kilka godzin po wyprzedaży ostatnich miejsc! Następuje bowiem natychmiastowa i znacząca zmiana warunków umowy. > > > > > > > > > > > > > > Przykład: Lot z Warszawy do Aten - pobyt rodzinny (wczasy polecane rodzinom z dziećmi) > > > > > > > > > > > > > > > Oferta w momencie zakupu: Oferta idealna na pobyt i podróż z małymi dziećmi. Obejmuje ona 7 noclegów i bardzo dogodne godziny podróży. Wylot 26 czerwca o godz. 11:10 - 14:45 i powrót 2 lipca br. o godz. 8:45-10:25 > > > > > > > > > > > > > > > Nastepnego dnia po wykupieniu przez klientów ostatnich miejsc w samolocie następuje drastyczna i nieuprawniona zmiana oferty: z 7 gwarantowanych w umowie noclegów klientowi pozostaje jedynie 5 nocy. Daty wylotu pozostają bez zmian, jednak godziny wylotu ulegają znaczącej zmianie, oczywiście na niekorzyść klienta! Wylot zostaje opóźniony o 11 godzin a powrót przyspieszony o 4 godziny. > > > > > > > > > > > > > > Link do oferty poinizej, juz po obnizonej cenie: > > > > > > > > http://www.grecos.pl/Wakacje/Grecja/Hotel-Golden-Coast.html?tripFrom=2&tripRoom=1&tripBoardDb=3 > > > > > > > > > > > > > > > > Wniosek: Finalnie Klient otrzymuje usługę diametralnie różniącą się od tej, którą zakupił. Grecos rząglując sprytnie godzinami wylotów sprawia, że z ofety z 7 noclegami Klientowi pozostaje jedynie 5 noclegów! Dodatkowo traci pierwszy dzień pobytu na uregulowanie prawidłowego rytmu funkcjonowania dzieci jak i swojego. Nie byłoby w tym nic złego i niestosownego, gdyby owe 11 godzin przesunięcia Grecos oddał wydłużając pobyt, a Grecos dodatkowo skraca go o kolejne 4 godziny!!" Pokaż »

    2014-09-05
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.7

    gogunia ocenił biuro podróży Grecos Holiday

    • Ogólne wrażenie
      4.7
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    Oferta biura zgodna z opisem, transport z lotniska bardzo sprawny, opieka rezydentek na Majorce bardzo dobra. Panie miłe, uczynne, grzeczne, zawsze uśmiechnięte. Starają się rozwiązać każdy problem, nie traktują gości jak zło konieczne. Widać, że lubią to co robią, wiedzą po co są. Nie starają się wciskać wycieczek na siłę, umieją współpracować z innym rezydentami na lotnisku, aby wszystko sprawnie szło. W hotelu obecne 4 dni w tygodniu! Szczególne podziękowania dla Pani Leny i Moniki! Taka opieka ze strony rezydentów to już niestety rzadkość! Pokaż »

    2014-09-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1022 23 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży