Biuro podróży Itaka

Biuro Podróży Itaka - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 722 opinii)

3.8
  • Ogólne wrażenie
    3.8
    • Zgodność oferty z opisem 4.0
    • Opieka rezydentów 3.5
    • Stosunek jakości do ceny 3.9

Rekomendacja

54% poleca to biuro

Ranking

  • nr 42 z 60
  • 3.7

    milka15478 ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      3.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Wszystko zgodne z opisem i warunki mieliśmy super:) pokój widok na morze, jedzenie super,obsługa bardzo miła. Problem w tym ze animatorki nie robiły nic (no moze poza jedna która podrywała mojego męża podczas greckiego wieczoru,kiedy ja siedziałam obok ...) ta sytuacja popsuła nam tydzień miodowy !! Takie osoby powinny pracować w innych miejscach... Pokaż »

    2016-09-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    Sławek ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Po raz kolejny z ITAKĄ .Jak dla mnie rewelacyjne biuro.Polecam w 100%

    2016-09-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.3

    Adam Tomicki ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      2.3
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 3.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Itaka nie zapewnia swoim klientom warunków jakie podaje w opisie. W naszym przypadku ( hotel Happy Days - Kreta, Kavros) Polacy otrzymują pokoje od strony ulicy - hałas !!!, łazienki bez prysznicy. Traktowani jesteśmy jak ludzie 2 kategorii (faworyzowani Niemcy) Zenada. Firma nie potrafi zadbać o swoich klientów. Absolutnie NIE POLECAM Itaki !!!!!! Pokaż »

    2016-09-01
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.3

    stiwen1 ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      4.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 3.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Oferta zgodna z opisem ze strony Itaki ,rezydenta i innych pracowników na miejscu jestem zadowolony .Hotel zgodny z opisem , brak podziału na klient Itaki czy innych biur pokoje przydzielane przypadkowo wraz z moimi znajomymi mieliśmy 4 pokoje . Wszystkie odpowiadały opisowi i zdjęciom z folderu . Rezydent nie był mi potrzebny ale i tak zamieniłem kilka słów z miłym gościem . Kolejny udany wyjazd z Itaką , oby tak dalej !! Pokaż »

    2016-08-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    Paweł ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Oferta zgodna z tym co rezerwowaliśmy w listopadzie 2015. Hotel Barcelo Margaritas był zgodny z tym co oferowano. Rezydenci ok. Animatorzy - Super. Wyjazd zorganizowany bardzo dobrze. Oferta zgodna z tym co rezerwowaliśmy.

    2016-08-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    justal ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Nie dojechałam na wakacje na Wyspy Kanaryjskie. Zapłaciłam zaliczkę w postaci 2309 zł 1 sierpnia .3 sierpnia otrzymałam z Itaki sms że mam przy zameldowaniu zapłacić około 100 euro ( jakiś deputat za osobę ). Zadzwoniłam i zrezygnowałam z takiego hotelu bo traktowanie tak klienta jest poniżej krytyki. Za rezygnację potrącili mi 1460 zł ....Złodzieje . teraz jestem z nimi na sprawie sadowej . UWAGA!! Zmienili warunki umowy i nie chcą się o tego przyznać. ale Ja nie popuszczę. UWAGA TO ZŁODZIEJE Pokaż »

    2016-08-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.0

    malgosia1969 ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      2.0
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Po zapłaceniu całej kwoty za wycieczkę zmieniono nam godziny powrotu z godzin popołudniowych na godziny wczesnoporanne. Zabrali tym sposobem cały dzień pobytu. Hotel będziemy musieli około godziny 3 - 4 rano. Wyjazd na wakacje jest również w godzinach nocnych, ale o tym wiedzieliśmy od początku. Czyli na tydzień urlopu 2 zarwane noce. Uważam, że biuro organizujące WYPOCZYNEK powinno zadbać o sensowną organizację wyjazdu i powrotu. Dlatego wybrałam biuro podróży i transport samolotem. Pomyliłam się. Następnym razem zorganizuję sobie wyjazd sama bez pośredników. Pokaż »

    2016-08-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.0

    malgosia1969 ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      2.0
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Po zapłaceniu całej kwoty za wycieczkę zmieniono nam godziny powrotu z godzin popołudniowych na godziny wczesnoporanne. Zabrali tym sposobem cały dzień pobytu. Hotel będziemy musieli około godziny 3 - 4 rano. Wyjazd na wakacje jest również w godzinach nocnych, ale o tym wiedzieliśmy od początku. Czyli na tydzień urlopu 2 zarwane noce. Uważam, że biuro organizujące WYPOCZYNEK powinno zadbać o sensowną organizację wyjazdu i powrotu. Dlatego wybrałam biuro podróży i transport samolotem. Pomyliłam się. Następnym razem zorganizuję sobie wyjazd sama bez pośredników. Pokaż »

    2016-08-02
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.7

    zetkorni ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      2.7
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 3.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    I..Taka to ściema, czyli jak zmieniała się oferta. Postaram się opisać w paru słowach sytuacje jaka miała miejsce. Umowę podpisałem w lutym. Hotel Royal Park Albatros. Lipiec . W pokojach zgodnie z umową miał być bezpłatny bezprzewodowy internet , indywidualnie sterowana klimatyzacja. W miarę upływu czasu z opisu znikały te zapisy . O tym ,że nie mamy klimatyzacji dowiedzieliśmy się na 10 dni przed wyjazdem !!! Doszła też kaucja, 60 euro, pobierana przez hotel za ewentualne zniszczenia o której w opisie nie było mowy. Po interwencjach zaproponowano ofertę zastępczą , która okazała się fikcją . W końcu zaproponowano mi zniżkę 100 zł/os z której, dla świętego spokoju, skorzystałem. Jestem przekonany ,że było to celowe działanie biura, na niekorzyść klientów BP Itaka. Pokaż »

    2016-07-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.3

    edyta ratajczak ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      2.3
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    To juz nasz czwarty raz z tym biurem. Jest coraz gorzej. Dla mnie to juz ostatni raz z Itaką.Pobyt na Korfu jeśli chodzi o organizację to same minusy.Juz po wylądowaniu na lotnisku zrobił się bałagan, półtorej godziny czekania w kolejce do punktu Itaki. Hotel kupiony jako 4* w katalogu, a na miejscu wszyscy zgodnie przyznaliśmy mu 2*. Nieuczciwe to ze strony biura.Dla pani rezydentki Karoliny priorytetem jest sprzedanie wycieczek i tyle. Za każdym razem to samo. Na każdym kierunku powtrarzaja się te same błędy. Dlatego więcej szans nie będzie. Pokaż »

    2016-06-30
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1072 73 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży