Biuro podróży Itaka

Biuro Podróży Itaka - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 726 opinii)

3.8
  • Ogólne wrażenie
    3.8
    • Zgodność oferty z opisem 4.0
    • Opieka rezydentów 3.5
    • Stosunek jakości do ceny 3.9

Rekomendacja

54% poleca to biuro

Ranking

  • nr 43 z 60
  • 5.0

    Jolanta ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    ja korzystam z usług Itaki od kilku lat i tak naprawdę nigdy się nie zawiodłam,owszem bywają małe wpadki,ale to zdarza się w każdym biurze

    2014-05-09
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    Tomek121 ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Pierwszy wyjazd z Itaką i miłe zaskoczenie , bez problemów na trasie Egipt, Izrael, Palestyna, Jordania .Obsługa super , hotele względne ale przecież to arabskie 2-3 gwiazdki , więc dużo nie ma co wymagać . Wg mojej oceny na podstawie tego wyjazdu biuro godne polecenia. Pokaż »

    2014-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.3

    Igrek ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Z czystym sumieniem mogę polecić Itakę. Oferta zgodna z opisem, dobra opieka rezydenta, zadbany hotel. Jedynym mankamentem była dosyć wysoka cena jak na 3* hotel.

    2014-04-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.0

    Molek102 ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Słabiuteńkie biureczko jakie znam biorą zaliczki potem kręcą by anulować imprezę . Chcesz zmarnować dni wolne zaplanuj wycieczkę w „burze podróży” ITAKA i tak zostaniesz w domu. ITAKA MIAŁA BYĆ WYCIECZKA

    2014-04-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  • Weronika Kłosek ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      • Zgodność oferty z opisem 0.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 0.0

    Najgorsze biuro jakie znam Biorą zaliczki potem kręcą by anulować imprezę . NIE KORZYSTAJCIE Z TEGO BIURO TO SKANDAL JAK DENERWUJĄ KLIENTA

    2014-03-24
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (5)
  • 1.3

    kubaaaaaaaaa ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      1.3
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    To straszne, najgorsze biura na swiecie, zawsze tensam problem, nawet dwa, pierwszy dlugi loto dziadowskim samolote, tzw puszka, a czlowiek czuje sie w niej jak sardynka, no a dwa brak zgrania w czasie, czlowiek placi a co ma to ze 5h musi czekac az laskawie zawiaza czlowieka na lotniska, i czekanie byle gdzie oczywiscie nie w pokoju, co z tego ze czlowiek zaplacil doba hotelowa od 14 a czlowiek byl tu ok 22, apowrot o 12 wypad z pokoju i se radz 5h , to zgroza, tui tak nie ma i tui polecamtam wszystko na tip top a nie tak w itace kleska, juz 2 raz jechalem z itaki ito jest moj ostatni raz!!!!!!! Pokaż »

    2014-02-22
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (10)
  • 1.7

    Lupa ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      1.7
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Biuro odwołuje wycieczke na Ibize w ostatnim momencie. Ale na moje szczęście skożystałem później z Angielskiego biura podróży i wyszło mnie 1000zł taniej niż w Itace mając przy tym hotel wyższej klasy.

    2014-02-19
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 2.3

    Rudy ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      2.3
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    Niestety poziom usług oferowanych przez biuro oceniam na niski. Po przyjeździe do hotelu w środku nocy nasz opiekun nie poczekał na nasze zakwaterowanie. porzucił nas w holu hotelu i odjechał.....po czym okazało się że nie ma dla nas pokoju...zostaliśmy zaprowadzeni do innego hotelu.. Następnego dnia dostaliśmy miejsce we właściwym hotelu, które okazało się norą z meblami gorszymi niż wyrzuca się na śmietnik, grzybem w łazience i dziurami w ścianach. ( Oczywiście wykupując ofertę zdecydowaliśmy się na odnowiony hotel z pięknymi pokojami po remoncie) Hotel składał się z części którą Itaka prezentowała w folderze oraz z drugiej części tej obskurnej.. oczywiście obsługa hotelu była głucha na nasze protesty, a rezydent bezradny. Dopiero po dwóch dniach kiedy uzmysłowiłam rezydentowi że popełnili oszustwo oraz wyłudzenie ( no i że jestem adwokatem) pokoje się znalazły..... niesmak jednak pozostał do końca pobytu. Kolejną kwestią budzącą niesmak jest naciąganie na wycieczki..są one drogie i nastawione na to żeby zawieźć ludzi do sklepów z podpisanymi umowami, żeby ta mogli wydać pieniądze. Przykładowo na wycieczce do Pamukkale został nam obcięty czas na zwiedzanie tylko po to żeby po drodze zmusić nas do długiego postoju w sklepie z bawełną... uczestnicy zbuntowali się i uciekli ze sklepu a pomimo to staliśmy tam ponieważ jedna osoba chciała zrobić zakupy! Kolejnym naciągactwem było to że rezydent nie poinformował pewnej starszej pary że wycieczka na naukę nurkowania jest z opiekunem mówiącym wyłącznie po angielsku. Gdybyśmy nie pomagali im tłumaczyć jego instrukcji, nie byli by w stanie zrozumieć instruktora i nurkować... Reasumując biuro Itaka jest nastawione na wyciągnięcie pieniędzy za wszelką cenę, nie oferując urlopowiczom należytej opieki.. Nie polecam! Pokaż »

    2014-02-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (4)
  • 5.7

    Rafał Szymański ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Fantastycznie zorganizowany wypoczynek, od momentu rozpoczęcia startu samolotu, poprzez zorganizowanie wypoczynku, opiekę rezydenta, wycieczki fakultatywne, transport na zakończeniu imprezy w Polsce. Jak dla mnie to najlepsze polskie biuro, oczywiście dla tych, którzy świadomie wybierają miejsce wakacji i hotel. Pokaż »

    2014-02-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 6.0

    Katarzyna ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Oferta last minute do Taby hotel Sofitel to znakomity wybór. Hotel zgodny z opisem, znakomita organizacja, rezydentka Pani Sybilla bardzo zorganizowana i życzliwa. Jej praca nie ograniczyła się wyłącznie do sprzedaży wycieczek, sprawowała opiekę nad Klientami biura od momentu wylądowania na lotnisku, poprzez pomoc w zakwaterowaniu, udzielanie niezbędnych informacji, po odprawę przed wylotem. Itaka powinna doceniać wartościowych pracowników, to właśnie Oni są wizytówką biura. Polecam Egipt w hotelu Sofitel Taba Heights z Itaką. Pokaż »

    2014-02-01
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)

« poprzednia 1 25 6 7 8 9 10 11 12 13 14 1572 73 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży