Biuro podróży Itaka

Biuro Podróży Itaka - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 726 opinii)

3.8
  • Ogólne wrażenie
    3.8
    • Zgodność oferty z opisem 4.0
    • Opieka rezydentów 3.5
    • Stosunek jakości do ceny 3.9

Rekomendacja

54% poleca to biuro

Ranking

  • nr 43 z 60
  • 5.7

    MonikaPK ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Zgodnosc oferty z opisem...jedynie mozna sie przyczepić do lobby którego nie było. Rezydent dostepny 24 godz na dobę. Bardzo pomocny i zyczliwy. Cena adekwatna do jakosci usług i pokoju.

    2015-06-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.0

    Krzysiekaaaaa ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      2.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Jak to powiedział jeden polityk: "Hu.. dupa i kamieni kupa" Z Itaką polecieliśmy na Cypr, hotel nie był jeszcze oceniony, więc polecieliśmy trochę w ciemno. Jak się okazało w zasadzie wszystko z oferty się NIE zgadzało. Po powrocie oceniliśmy hotel - i okazało się, że opinie negatywne niestety lubią znikać w jakiś przedziwnych okolicznościach - zatem system opinii Itaki o hotelach kochani czytający możecie sobie wsadzić w cztery litery - nigdy więcej Itaki. Pokaż »

    2015-05-30
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (2)
  • 2.0

    Krzysiekaaaaa ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      2.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Jak to powiedział jeden polityk: "Hu.. dupa i kamieni kupa" Z Itaką polecieliśmy na Cypr, hotel nie był jeszcze oceniony, więc polecieliśmy trochę w ciemno. Jak się okazało w zasadzie wszystko z oferty się NIE zgadzało. Po powrocie oceniliśmy hotel - i okazało się, że opinie negatywne niestety lubią znikać w jakiś przedziwnych okolicznościach - zatem system opinii Itaki o hotelach kochani czytający możecie sobie wsadzić w cztery litery - nigdy więcej Itaki. Pokaż »

    2015-05-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • Tommus ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      • Zgodność oferty z opisem 0.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 0.0

    Biuro podróży w Galerii Warmińskiej w Olsztynie to jakaś pomyłka. Panie nie znają odpowiedzi na moje pytania. Niczego nie można się dowiedzieć. Trzy dni temu po kolejnych zapytaniach obiecano mi telefon z biura i do tej pory nikt nie dzwoni. Kto zatrudnia takie kobietki?? Żenada. Spodziewałem się po Itace czegoś więcej. A tu takie dno. Pokaż »

    2015-05-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.0

    niezadowolona2015 ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      2.0
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Itaka ,pfeeeeeeeeee! Jeszcze nie wyjechałam, a już czuję się oszukana.W lutym 2015 dokonałam rezerwacji i przedpłaty na wycieczkę do Hiszpani w kwocie 2.595.- Oczom nie wierzyłam, że ta sama wycieczka kosztuje teraz 2.489.- Last minute - ponad miesiąc przed wyjazdem! Dzwoniłam, prosiłam o tę zniżkę, ależ skąd!!! Dla ITAKI dobra i stówka. Na pewno dla mnie to już ostatni wyjazd z tego biura. Dla moich dzieci też. Znajomym także odradzę omijanie tego biura szerokim łukiem.Barbara. Pokaż »

    2015-03-12
    Opinia pomocna?
    Tak (16) / Nie (12)
  • 5.3

    kasia 22 ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    My byliśmy z Itaką już pięć razy i wszystko zawsze było ok,w 2014 byliśmy w Turcji w hotelu Narcia Resort i pani rezydentka której nie pamiętam imienia bardzo pomocna

    2015-03-03
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 1.0

    kokolina ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Witam, zdecydowanie nie polecam ITAKI . Na tydzień przed wylotem biuro odwołało wycieczkę nawet nie przepraszając za niedogodności jakie z tego tytułu nas czekają. Wycieczka miała być na narty, wykupiona odpowiednio wcześniej. Biuro informując nas na tydzień przed wylotem zablokowało wszelkie możliwości wyszukania atrakcyjnej dla nas oferty - większość interesujących nas kierunków jest zarezerwowana lub w nie satysfakcojnujących cenach. Zdecydowanie nie polecam! Pokaż »

    2015-03-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.7

    aga_a ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      1.7
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    To biuro, to jakaś pomyłka. W opisie oferty było zaznaczone, ze hotel Serxhio ma własną plażę (nadal taka informacja widnieje w ofercie), gdy o to zapytałam w hotelu, to pracownicy byli zdziwieni, bo takowej plaży nie było i nie będzie! Przed wyjazdem dokładnie o wszystko się wypytywałam...a tu niespodzianka...z 8 dniowego wyjazdu zrobił się 6 dniowy. Zamiast wylatywać o 6.00 rano lecieliśmy ok 23. Po wylądowaniu na Korfu czekalismy ok 5 godz. na lotnisku, potem zawieźli nas do portu, gdzie czekalismy kolejne 4 godziny na odprawę promową do Albanii. koszmar! W ostatnim dniu pobytu o 11 juz siedzielismy w autokarze, który wiózł nas do portu na odprawę (czyli kolejny dzien zabrany z wycieczki). Rezydent- beznadziejny! Piękne widoki, wycieczki, które sami sobie organizowaliśmy (bo tak było taniej i nikt nas nie poganiał) oraz przesympatyczna obsługa hotelu wynagrodziła żal i zdenerwowanie ITAKĄ. Pokaż »

    2015-02-25
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (0)
  • 1.0

    Bartek ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Bardzo niepoważna firma. Jak można wziąść pieniądzę za usługę i twierdzić, że nie bierze się odpowiedzialności za rzetelne wykonanie tej usługi ? W Itace można !! Ostrzegam przed tą firmą. Latałem na wakacje przez kilka biur podróży, ale czegoś takiego jeszcze nie doświadczyłem. Okradli mnie w Egipcie w Sharm el Sheikh, a rezydent Itaki stwierdził że nic się nie stało. Nie polecam. Pokaż »

    2015-02-07
    Opinia pomocna?
    Tak (10) / Nie (0)
  • 6.0

    gremlinek28 ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    bardzo dobre biuro!!a rezydentka pierwsza klasa!polecam http://www.mojegipt.com/

    2015-01-22
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (3)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1072 73 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży