Biuro podróży Itaka

Biuro Podróży Itaka - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 726 opinii)

3.8
  • Ogólne wrażenie
    3.8
    • Zgodność oferty z opisem 4.0
    • Opieka rezydentów 3.5
    • Stosunek jakości do ceny 3.9

Rekomendacja

54% poleca to biuro

Ranking

  • nr 43 z 60
  • 3.7

    marpru ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      3.7
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Pobyt w Maroko miasto Agadir.Co do biura to dwa zastrzeżenia. Wylot powrotny o 22:00 a z pokoju trzeba się wymeldować do 12:00 (brak zapewnionego miejsca do przechowania bagażu w hotelu stały cały dzień przy recepcji, brak miejsca do przebrania i odświeżenia). Rezydent to jedna wielka porażka pojawił się raz aby sprzedać wycieczki lokalne i tyle go widzieliśmy ( wycieczki niestety też słabo zorganizowane co innego opowiedział rezydent a co innego było naprawdę). Można do niego było oczywiście dzwonić ale na swój koszt (połączenie z tel polskiego 15pln/zł z hotelowego połowę tego). Pokaż »

    2014-07-31
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 4.0

    Paweł ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      4.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Oferta przedstawiona przez biuro zgodna z tym co zastaliśmy a miejscu. Hotel, transfer w tą i powrotem ok. Jedyny minus to rezydentka średnio zainteresowana sprawami turystów.

    2014-07-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 5.3

    anna_63 ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Nie mamy uwag. Wszystko bez zastrzeżeń. Nasz pobyt na Korfu, to udane wakacje. Hotel zgodny z opisem (Korfu, Pantokrator). Dodatkowy super pozytyw dla Pana Piotra - przewodnika wycieczek po Korfu i Albanii oraz Pani Ani - rezydentki, których serdecznie pozdrawiamy. Pokaż »

    2014-07-28
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 5.0

    stiwen1 ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Kolejny wyjazd z Itaką zaliczam do udanych biuro zapewniło nam obiecane w ofercie wygody i wrażenia ,hotel miejsce i opieka ze strony rezydenta zadowalająca mimo opóźnionego wylotu o 3 godziny z Warszawy ,od razu dostaliśmy kanapki i napoje , oceniam biuro wysoko i polecam usługi Itaki . Pokaż »

    2014-07-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    agnieszka ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wszystko w jak najlepszym porządku, na lotnisku info, po przylocie - od razu kierowanie na stanowiska autokarów, rezydent - normalna kobieta, transfer na lotnisko super - opieka od początku do końca!

    2014-07-25
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.7

    Zgagawa64 ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Świetna opieka i animacje, przesympatyczni ludzie, bardzo serdeczni. Polskim animatorom z Hotelu Giorgiopoulis Resort koło Kavros na Krecie nalezy sie szczególne podziekowanie i uznanie!!! Pozdrawiam Paulinę, Izę i rafała a także Bułgara Giorgio!!! Pokaż »

    2014-07-21
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 5.3

    ssssssss ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Itaka spisała się na piątkę; opieka rezydentów od chwili przylotu, poprzez pobyt, wycieczki fakultatywne oraz wylot bardzo dobra.

    2014-07-17
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (2)
  • 6.0

    Ania ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Biuro od początku do końca oceniam na szóstkę.Wszystko zgodnie z ofertą,godziny wylotu i przylotu takie jak na umowie.Dziękuję organizatorowi za wspaniałe i udane wakacje,polecam :)

    2014-07-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.3

    ankasz ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Kolejne wakacje z Itaką i kolejne udane wakacje, żadnych przykrych niespodzianek, wszystko zgodnie z opisem, jesteśmy zadowoleni. Byliśmy na wycieczce w Jerozolimie, przewodniczka, pani Kasia ( o ile dobrze pamiętam ) sympatyczna i kompetentna, z wycieczki jesteśmy zadowoleni, było warto. Pokaż »

    2014-07-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.3

    shengi ocenił biuro podróży Itaka

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Kolejne udane wakacje z BP Itaka, tym razem w południowo-wschodniej Krecie. Niestety nie ma się do czego doczepić. Opieka rezydenta bardzo dobra. Hotel zgodny z ofertą, pokoje sprzątane codziennie. Bardzo dobre wyżywienie i sympatyczna obsługa. Dziwie się tym ludziom, którzy tyle jadu wylewają na to BP. Widać, że winią biuro za wszystko co im się nie udało w trakcie wyjazdu. Podejrzewam, że czasami te niepowodzenia są generowane z ich winy, ale przecież najłatwiej powiedzieć, iż zawiniło BP, ich rezydent lub inna siła "nieczysta", która zapewne jest z nimi w zmowie. Niestety nie zawsze ktoś weźmie za rękę i poprowadzi we właściwym kierunku. Pokaż »

    2014-07-14
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1072 73 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży