Biuro podróży Marco

Biuro Podróży Marco - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 26 opinii)

5.9
  • Ogólne wrażenie
    5.9
    • Zgodność oferty z opisem 5.9
    • Opieka rezydentów 5.9
    • Stosunek jakości do ceny 5.8

Rekomendacja

100% poleca to biuro

Ranking

  • nr 1 z 60
  • 6.0

    janbeata ocenił biuro podróży Marco

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Bez uwag . Autokary ok, obsługa ok, czasy przejazdu rewelacja.

    2013-07-21
    Opinia pomocna?
    Tak (7) / Nie (5)
  • 6.0

    leszu ocenił biuro podróży Marco

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wszystko zgodne z ofertą katalogową,wspaniali kierowcy,pilot i rezydentka.Polecam !

    2013-07-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 6.0

    henar ocenił biuro podróży Marco

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Kapitalnie prowadzona wycieczka,ładne i schludne hotele nad samym morzem.Wyżywienie bardzo smaczne.Zobaczyliśmy mnóstwo ciekawych rzeczy.Atrakcyjny program wycieczki!

    2013-05-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 6.0

    Wiesław Byrski ocenił biuro podróży Marco

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Z BP Marco w tym roku byłem po raz 11 na wycieczce w Chorwacji /poprzednio 2x Włochy 5x Chorwacja,Litwa,Budapeszt, Grecja / Biuro świetne polecam każdemu Standard zgodny z obietnicą i stosunkowo przystępną ceną.Pracownicy b.kompetetni.Biuro uczciwe i rzetelne. Tak trzymać ! Pokaż »

    2012-12-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    oliwed ocenił biuro podróży Marco

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Biuro godne polecenia, oferta zgodna z katalogową, dużym plusem biura jest rezydentka (Pani Ania), bardzo kompetentna osoba, doskonale spełniajaca swoją rolę jak również kierowcy, którzy dbają świetnie o bezpieczną drogę.

    2012-09-18
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 5.7

    JagodaBryla ocenił biuro podróży Marco

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Po 10 latach, ponownie skorzystałam z BP MARCO i nie zawiodłam się. Organizacja wyjazdu , pobytu i powrotu do kraju bez zarzutu. Wszystko zgodne z opisem katalogowym. Właściciel biura obecny i przy wyjeździe i przy powrocie. Opieka pilotów super (pani Agnieszka) , kierowcy perfekcyjni ;-)) Malutkie niedociągnięcia (nie działające czajniki , niezbyt sprawne lodówki - Hotel ZEUS). Po za tym gorąco polecam! Pokaż »

    2012-09-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 6.0

    monika85005 ocenił biuro podróży Marco

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Pierwszy raz jechałam z Biurem podróży Marco z Bielska Białej i musze przyznać, że świetna organizacja profesjonalna obsługa oraz rezydenci którzy nie wyglądają jak by ich karali za wyjazd z turnusem ! Uśmiechnici i bardzo pomocni więcej takich jak Pani Grażyna :) Z przyjemnością pojadę z tym biurem za rok :) Pozdrawiam turnus 27-08 - 07-09-2012 Monika Pokaż »

    2012-09-10
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 6.0

    tuptolina ocenił biuro podróży Marco

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecam wszystkim wycieczkę objazdową do Francji. Super organizacja. Pani przewodnik Lidia ogromna wiedza, bardzo ciekawie opowiada i ma duże poczucie humoru co daje dobrą atmosferę .Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!

    2012-08-31
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 6.0

    Ganja21 ocenił biuro podróży Marco

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Biuro godne polecenia. Wszystko zgodne z opisem ;) Rezydentki były bardzo fajne ;)

    2012-08-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 6.0

    mama ocenił biuro podróży Marco

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Porządne, uczciwe choć nieduże biuro podróży. W tym roku wyjechałam z nimi ponownie. Na miejscu zastałam dokładnie to co opisane w katalogu. Droga bezpieczna, kierowcy prawdziwi profesjonaliści (Pan Boguś i Pan Boguś), w Chorwaci przemiła rezydentka Pani Ania. Z przekonaniem polecam :-) Pokaż »

    2012-08-02
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)

« poprzednia 1 2 3 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży