Biuro podróży Neckermann

Biuro Podróży Neckermann - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 111 opinii)

3.9
  • Ogólne wrażenie
    3.9
    • Zgodność oferty z opisem 4.3
    • Opieka rezydentów 3.3
    • Stosunek jakości do ceny 4.0

Rekomendacja

56% poleca to biuro

Ranking

  • nr 41 z 60
  • 1.0

    joanna_1972 ocenił biuro podróży Neckermann

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Szanowni konsumenci . Przestrzegam przed Neckermann Polska . prosze omijać szerokim łukiem. latamy z mężem od lat ale pierwszy raz mam do czynienia z takim brakiem kompetencji o brakiem odpowiedzialności. Wyjechaliśmy z męże i córką do Grecji - wyspa Corfu - hotel Marebleu Beach Resort. Wykupiliśmy pokój o podwyższonym stanardzie . Po przylocie dostaliśmy pokój poniżej poziomu gruntu , wejście z trawnika od razu na nasz balkon a potem do pokoju. Pokój - ciemna nora z zagrzybionymi ścianami , zatęchłymi meblami i grzybem w łazience. Pan manager hotelu nie miał dla nas czasu a Pani rezydent tylko rozkładała ręce. Obecnie składamy relamacje i wnioskujemy o zwrot całości kosztów. Takie biura muszą w końcu zapłacić za swoją niekompetencję i nabijanie Klientów w butelkę. Kiedyś to była wysoka półka a teraz nawet szkoda o poziomie usług rozmawiać bo go po prostu nie ma. Pozdrawiam i jeszcze raz bardzo przestrzegam przed Neckermann Polska Pokaż »

    2016-09-07
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.0

    flora23 ocenił biuro podróży Neckermann

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Usługi na bardzo niskim poziomie. Tani przewoźnik small planet z opóźnionym lotem o 10 godzin dopiero po interwencji pasażerów otrzymaliśmy dodatkowe jedzenie. A firmą neckerman zero reakcji kiedy próbowałam dodzwonić się do biuro w łodzi i poprosić o informacje pracownica powiedziała że nie może w tej chwili rozmawiać bo ma klientów a informacje które posiada są takie same jak nam udziela lotnisko. Nie wspomnę już o rezydencje który jedynie wzruszał ramionami . Zdecydowanie nie polecam Pokaż »

    2016-09-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.3

    obiektywnyturysta ocenił biuro podróży Neckermann

    • Ogólne wrażenie
      1.3
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Biuro Neckerman niestety z roku na rok świadczy coraz gorszy standard usług , rezydenci biura mało zainteresowani turystami tak na lotnisku jak i w hotelu , w katalogu w hotelu brak numeru kontaktowego do rezydenta / jest tylko nr tel. zespołu Connected który nie odpowiada na zadawane pytania / , w ofertach katalogowych brak odległości hotelu od lotniska , biuro nie informuje turystów o opłacie klimatycznej na Balearach - turyści dowiadują się o tym dopiero w hotelach . Tak naprawdę to obsługa klienta przez biuro Neckerman kończy się z chwilą zapłacenia za wczasy .Biuro traktuje dużo gorzej swoich polskich turystów. Pokaż »

    2016-07-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.3

    obiektywnyturysta ocenił biuro podróży Neckermann

    • Ogólne wrażenie
      1.3
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Biuro Neckerman niestety z roku na rok świadczy coraz gorszy standard usług , rezydenci biura mało zainteresowani turystami tak na lotnisku jak i w hotelu , w katalogu w hotelu brak numeru kontaktowego do rezydenta / jest tylko nr tel. zespołu Connected który nie odpowiada na zadawane pytania / , w ofertach katalogowych brak odległości hotelu od lotniska , biuro nie informuje turystów o opłacie klimatycznej na Balearach - turyści dowiadują się o tym dopiero w hotelach . Tak naprawdę to obsługa klienta przez biuro Neckerman kończy się z chwilą zapłacenia za wczasy .Biuro traktuje dużo gorzej swoich polskich turystów. Pokaż »

    2016-07-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    ewaniepl ocenił biuro podróży Neckermann

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Odradzam wycieczki z biurem Neckermann. Odwołali nam naszą wymarzoną podróż poślubną ot tak, zwyczajnie, bez żadnych dla Was konsekwencji na kilka dni przed wylotem. Podróż została zarezerwowana kilka miesięcy wcześniej i opłacona w całości. Zaproponowane przez Neckermann obiekty zastępcze mają niższy standard i nawet nie zbliżają się do zarezerwowanego oryginalnie hotelu pod względem jakości, komfortu, atrakcji, czy kondycji obiektu. "Ten lepszy hotel" z proponowanych przez Neckermann hoteli zastępczych jest oceniany niżej zarówno przez Państwa stronę, jak i stronę tripadvisor. Ceny w tym hotelu są także niższe od kwoty jaką zapłaciliśmy. Nie ma w nim wielu basenów, nie jest przystosowany dla dzieci. Nie ma w nim ładnego terenu, a jedynie wiele samodzielnych kwater - co od samego początku odrzucaliśmy przy wyborze hotelu. ODRADZAM firmę NECKERMANN!!!! Rezerwacja odbywała się telefonicznie. Obsługiwała niedoszły wyjazd Pani Katarzyna Bayraktar - Centrum Handlowe Janki Warszawa Pokaż »

    2016-06-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    Agnieszszka ocenił biuro podróży Neckermann

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Cóz mogę napisać niezapomniany urlop to prawda na miejszcu traktowanie ludzi z góry Polacy Rosjanie rasizm ze strony pracowników mieliśmy wykupiony pakiet VP,którego hotel Parkhotel w Harachovie nie posiadał miał tylko HB i 'in exclusive' w VP mielismy wykupione napoje do posiłków niestety musieliśmy za nie płacić bo hotel nie miał opcji VP po interwencjach do biura Neckerman olano nas zero odezwu odpowiedzi brak kontaktu pozostaliśmy zdani sami na siebie bez znajomości języka bez pomocy rzydenta napewno nie wróce była to moja pierwsza i napewno ostatnia podroz z neckermanem,również nagłosnie sprawę wśrod moich dalszych i blizszych znajomych.Czekałam pół roku na niezapomniany wyjazd na narty i był tylko szkoda,że w tym złym znaczeniu.Ostatnio rownież rezerwowałam wyjazd dobrze że jest tylko wstępnie zarezerwowany napewno zrezygnuję w 100 % i moi znajomi również którzy chcieli jechać z nami powodzenia pracownicy bardzo niekompetentni jak jest problem to nie potrafią go rozwiązać NIE POLECAM NIKOMU I NIE POLECĘ !!!!!! Co innego w umowie co innego w voucher Pokaż »

    2016-01-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Askkle ocenił biuro podróży Neckermann

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Neckermann to organizator na najwyzszym poziomie. Hotel dokladnie taki jak na zdjeciach. Cena adekwatna do wyjazdu. Na miejscu opieka rezydenta ok. Wszystko grało. To nasz 1 wyjazd z Neckermannem ale na pewno nie ostatni :))

    2015-07-31
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 5.7

    Alan ocenił biuro podróży Neckermann

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Pierwszy wyjazd z Neckermann Polska,praktyczni od a do z wszystko w jak najlepszym porządku. Od rezerwacji do powrotu wszystko wzorcowo. No może poza tym że rezydenta widziałem raz...na spotkaniu po przylocie. Ogólne informacje...i wycieczki kupcie państwo...no ale taka ich rola. Przez dwa tygodnie nie był nam do niczego potrzebny. Jestem w pełni zadowolony :) Zdecydowanie polecam Neckermann Polska :) Pokaż »

    2015-06-24
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.3

    Małgorzata ocenił biuro podróży Neckermann

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Zostałam pozytywnie zaskoczona jakością usług, wszystko było zgodne z ofertą, wszystko było przygotowane.

    2015-06-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 1.0

    LUKA_POT ocenił biuro podróży Neckermann

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Ostrzegam przed tym biurem. Drugi raz się z nimi wybrałem. Pierwszy raz około 8 lat temu i była to porażka, ale to juz opisałem swego czasu. Po tych 8 latach przebaczyłem i wybrałem się ponownie. Oszuści !!!. Moim kryterium wyboru tego biura były godziny lotu. Specjalnie tak szukałem biura, które ma wylot i powrót w godzinach rannych. I tak Neckermann miał w swych ulotkach i tak mnie zapewniała pani z obsługi klienta. Oczywiście parę dni przed wylotem zmienili z rannych na wieczorne, czyli dokładnie tak jak nie chciałem. Oni specjalnie podaję godziny lotów na ranne w ogłoszeniach - bo wiedzą, że ludzie się tym kierują. nikt nie chce przyjechać do hotelu w nocy, gdzie w razie problemów nic nie załatwi i nie chce wyjeżdżać wieczorem, gdzie cały ostatni dzień spędza w lobby, bo z pokoju go wykwaterowują o 10:00. Druga sprawa. mam prawie dorosłego syna - wysokiego. Zależało mi na pokoju rodzinnym z 3-ma wygodnymi łóżkami. Tak by mój syn nie musiał spać na jakimś rozkładanym fotelu. Panią z obsługi klienta prosiłem o wyszukanie takiego właśnie pokoju. Znalazła - najdroższy w tym hotelu. Oczywiście po przyjeździe w nocy do hotelu - dostałem zwykłą 2-kę z dostawką, 160 cm o 20 cm za krótszą od wzrostu mojego syna. Nic w nocy nie mogłem załatwić - na moje protesty obługa hotelowa chciała mnie pobić i straszyła policją. Na drugi dzień zglosiłem sprawę rezydentowi - ten stwierdził, że akurat jest niedziela i nie załatwi dzisiaj nic -ale jutro będzie kierowniczka hotelu i sprawę załatwi. Następnego dnia gościu się nie pokazał. Ponieważ to był tygodniowy wyjazd - połowę pobytu przemęczyłem się pokoju niezgodnym z ofertą -dałem se spokój - stwierdziłem będę reklamował pobyt. Złożyłem reklamacje po powrocie - odrzucili mi ją - złożyłem ponownie - nie odpowiedzieli. Krótko mówiąc -OSZUKUJĄ, KŁAMIĄ - BYLE TYLKO ZŁAPAĆ KLIENTA - RADZĘ OMIJAĆ TYCH OSZUSTÓW Pokaż »

    2015-06-14
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży