Biuro podróży Net Holiday

Biuro Podróży Net Holiday - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 62 opinii)

5.4
  • Ogólne wrażenie
    5.4
    • Zgodność oferty z opisem 5.4
    • Opieka rezydentów 5.4
    • Stosunek jakości do ceny 5.3

Rekomendacja

90% poleca to biuro

Ranking

  • nr 9 z 57
  • 6.0

    MarekZi ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Dzięki NetHoliday spędziłem z rodzinką wspaniałe wakacje. Szkoda, że tylko tygodniowe ale postanowiliśmy tam wrócić i z pewnością sprawdzimy ofertę NeyHoliday. Rezydent Net Holiday - Szerif bardzo pomocny, dostępny i w pełni fachowy. Znający nie tylko język ale i mentalność Polaków. Pewnie awansuje ale z pewnością wychowa godnego następcę. Pokaż »

    2015-03-19
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    Paulina ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    W tym roku był mój pierwszy wyjazd biurem Netholiday, ale na pewno nie ostatni. Nie dość, że ceny bardzo atrakcyjne to jeszcze tak profesjonalna obsługa klienta. Hotel Verginia Sharm w którym byłam tradycyjnie pozytywnie mnie zaskoczył. Z roku na rok jest coraz lepiej. Tegoroczni animatorzy byli po porostu fantastyczni, w hotelu nie dało się nudzić. Dodatkowo bardzo pozytywnie zaskoczył nas rezydent, Seddik, osoba zawsze uśmiechnięta, mega sympatyczna, bardzo pomocna. Każdemu życzę tak udanego wyjazdu Netholiday jaki ja miałam i tak fajnego rezydenta na miejscu! Pokaż »

    2015-03-13
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    RezydentNetHoliday ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Do Joanna Borek Bardzo się cieszę za taką wypowiedź, zapraszam na kolejne wakacje z Netholiday w przyszłym roku - do zobaczenia Rezydent NetHoliday

    2015-02-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.7

    Gosia ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Pobyt na Korfu w miejscowości Dassia hotel Magna Graecia 4* w dniach 16-30.09.2014. hotel zgodny z ofertą biura. Rezydent p.Jakub pomocny nawet poza godzinami dyżuru. (pozdrawiamy 13 osobowa grupa z Gdańska). Mimo niepochlebnych opinii o przeszłości zarządu biuro nie zawiodło i jeżeli znajdzie się oferta ciekawa cenowo i z wylotem z Gdańska to skorzystamy. Pokaż »

    2015-02-13
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.7

    Maciek Witkowski ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wakacje wykupiliśmy w biurze podróży Bliżej Świata przy ul.Dzieci Warszawy 27a POLECAM !!!!! Pani Ewa szalenie kompetentna osoba wynalazła nam tą wycieczkę od samego początku do samego końca dbała o każdy szczegół ,łącznie z tym ,że zawozi swoich klientów na lotnisko i tam bez żadnej kolejki dzięki jej pomocy nadaliśmy Bagaże !!! Rewelacja! Wycieczka na najwyższym poziomie ,statek Semiramis czysty,luksusowy 5* Przewodnik Ahmed z ogromną wiedzą choć na każdym kroku napominał nas o jakieś dodatkowe napiwki co bywało niesmaczne... hotel Royal Makadi Bay ...Jeśli Egipt to tylko ten hotel ...to mój trzeci wyjazd do Egiptu i nigdy tak dopieszczony i bezpieczny jak tym razem się nie czułem ...Wielki ukłon w stronę p.Ewy !!! Pokaż »

    2015-02-07
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    rafał drewniak ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    wycieczka ok hotel ok,rezydent SEDDIK SUPER(pozdrawiam)

    2015-01-26
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    Jolanta Borek ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Organizacja biura po przylocie na lotnisko w Hurghadzie na wysokim poziomie, przedstawiciel biura czekał na nas z wizami do wypełnienia i rezydent po wyjściu z lotniska. Szybki transfer do hotelu, zameldowanie, obiad i spotkanie organizacyjne z rezydentem. Ocena rezydenta w hotelu Sunrise Holidays SZERIFA po tygodniowym pobycie "6+". Dostępny był dla gości 24h/dobę. Można było się z nim kontaktować telefonicznie przez recepcję hotelową i wszystko załatwić od ręki. SUPER CZŁOWIEK Pokaż »

    2015-01-26
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    SIOSTRY ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    POZDRAWIAM WSZYSTKICH KTÓRZY PRACUJĄ, WSPÓŁPACUJĄ Z NET HOLIDAY. Wszystko było dopięte na ostatni guzik. Bliska osoba powiedziała nam: wsiadacie w Polsce do samolotu i nic więcej Was nie interesuje. TAK TEŻ BYŁO. Opieka rezydenta /sympatyczny młody człowiek bardzo dobrze mówiący po polsku/ na 6+ dostępny 24h na dobę. Na wycieczkach /polecam Biały Kanion oraz piramidy - NAPRAWDĘ WARTO/ oprócz tego, że było dużo śmiechów i wygłupów również było dużo informacji o Egipcie, Kairze, mieszkańcach i ich kulturze. Czas przeznaczony na zwiedzanie, zakupy i odpoczynek, Super przewodnicy również bardzo dobrze mówiący po polsku na 6+. Organizacja jak w szwajcarskim zegarku. Byłyśmy w Sharm El Sheikh w hotelu Faraana Reef Resort - piękna architektura, miła obsługa, animacja czasu wolnego - plaża, rafa i klify przepiękne. GORĄCO POLECAM. Pokaż »

    2014-10-26
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    jaceksylwia ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wszystko grało jak w zegarku. Bardzo miły, konkretny i z olbrzymią wiedzą o Turcji rezydent. W przyszłym roku planując wakacje na pewno zacznę od przeglądania ofert tego biura podróży.

    2014-10-02
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    apiekar ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Gorąco polecam. Wszystko zgodnie z ofertą. Wspaniałe wakacje z ciekawą oferta animacji dla całej rodziny.

    2014-09-23
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży