Biuro podróży Net Holiday

Biuro Podróży Net Holiday - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 139 opinii)

5.3
  • Ogólne wrażenie
    5.3
    • Zgodność oferty z opisem 5.4
    • Opieka rezydentów 5.4
    • Stosunek jakości do ceny 5.2

Rekomendacja

88% poleca to biuro

Ranking

  • nr 10 z 60
  • 5.7

    maciek71tychy ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Wszystko co oferowało biuro podroży Net Holiday w swojej ofercie zostało spełnione. Pani rezydent Ania, bardzo miła i pomocna w każdej kwestii, biuro podróży godne polecenia, nie mogliśmy narzekać na nic jeśli chodzi o organizację, obsługę i pomoc. Pokaż »

    2016-08-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    maciek71tychy ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Wszystko co oferowało biuro podroży Net Holiday w swojej ofercie zostało spełnione. Pani rezydent Ania, bardzo miła i pomocna w każdej kwestii, biuro podróży godne polecenia, nie mogliśmy narzekać na nic jeśli chodzi o organizację, obsługę i pomoc. Pokaż »

    2016-08-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.7

    jcw98 ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.7
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Hotel La Serra w Baia Domizia koło Neapolu w dniach 3 - 10.06. 2016. Problemy zaczęły się zaraz po przybyciu przybyciu do hotelu ok. 13.30 kiedy dowiedzieliśmy się, że obiad nie przysługuje chociaż był wydawany do godz. 14.00. A powinien przysługiwać bo ostatniego dnia wyjeżdżaliśmy wcześnie ze śniadaniem w formie suchego prowiantu. Wyżywienie mieliśmy All Inclusive Soft. W praktyce oznacza to HB+obiad i żadnych dodatków jak w normalnym All Inclusive. Należała się jeszcze tylko woda mineralna i wino lub piwo do obiadu i kolacji ale trzeba było się upominać. Piwa nie było. Wg oferty śniadania miały być "w formie urozmaiconego bufetu", a w rzeczywistości przez pierwsze dwa dni były podawane do stolika w postaci dwóch plasterków wędliny i sera żółtego tak cieniutkich, że chyba krojonych laserem, małej bułeczki i croissanta. Masło widzieliśmy w ciągu tygodnia raz, pomidory tak samo. Od trzeciego dnia "urozmaicony bufet" mieścił się na dwóch zsuniętych stolikach i poza tym co wcześniej, zawierał miskę z sałatką warzywną i półmisek plasterków zimnych gotowanych ziemniaków, których prawie nikt nie jadł. Umowa przewidywała "obiady i kolacje serwowane, wybór z kilku dań, szwedzki stół z sałatkami". W rzeczywistości prawie zawsze były do wyboru dwa dania, a żadnego szwedzkiego stołu nie było. Sałatki były nie do wszystkich dań i trzeba było się domagać żeby dali też do innych. Menu było po włosku i kelnerzy nie umieli wytłumaczyć co tam jest bo innego języka nie znali i czasem wołali na pomoc szefa, który trochę znał angielski. Często chcieli wcześniej wiedzieć co wybieramy na następny obiad czy kolację. Organizacja to też porażka. Kto nie jeździł na wycieczki to rezydentkę spotkał tylko w autokarze z i do lotniska oraz na jednym spotkaniu informacyjnym. W ogóle były nam dawane sprzeczne informacje. Hotel 4 gwiazdkowy, więc wysłaliśmy reklamację i przyszła odmowa. Nie polecam zdecydowanie. Pokaż »

    2016-08-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Ewa ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    TO BYŁY NASZE PIERWSZE WAKACJE Z BIUREM NET HOLIDAY, ALE JESTEŚMY BARDZO ZADOWOLENI. HOTEL, OPIEKA REZYDENTA(PANI ALDONA) SUPER.POELCAMY TO BIURO SERDECZNIE I ODPOCZYNEK W HOTELU EVENIA OLIMPIC PARK

    2016-08-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    veron ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    W hotelu 4 gwiazdkowym na Rodos do którego przyleciałem wraz z dziewczyną oraz znajomymi były karaluchy, mętna woda w basenie i okropne jedzenie. Kiedy ze względu na robactwo zostaliśmy wyśmiani przez rezydentkę Panią Renatę, nie byliśmy w stanie odpocząć i już wiedzieliśmy, że wyjazd nie będzie zaliczony do udanych. Nie mogliśmy również uzyskać żadnej pomocy od biura kiedy byliśmy na miejscu, a rezydentka nie miała ochoty nam pomóc. Zdecydowanie odradzam. Pokaż »

    2016-07-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    ANIA8080 ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    ODRADZAM!!!! NIE SA WCALE NAJTAŃSI !! DZIECKO ZŁAMAŁO OBOJCZYK A ŻE NIE WYKUPIŁAM REZYGNACJI BO NIE WIEDZIAŁAM TO NAWET NIE PRZYCHYLILI SIĘ DO NASZEJ PROSBY O PRZESUNIECIE TERMINU WYJAZDU ZA 4 TYGODNIE, BO TYLE NOSIŁA GIPS. WIĘC DO HISZPANII DZIECKO LECI Z GIPSEM OD SZYI DO PĘPKA!!! PSEUDO BIURO!!!!!! CAŁE RYZYKO PRZENOSZĄ NA KLIENTA. Pokaż »

    2016-07-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    AGNIESZKA WIELGUS-GÓROWSKA ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    To nasze pierwsze wakacje z biurem podróży net Holiday...i pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Przylot- Grecja-Kos-hotel Atlantis. Bardzo miła rezydentka i bardzo profesjonalne podejście do klienta. Cały czas do dyspozycji pod tel. jak i na częstych dyżurach osobiście. Wyjaśnia wszelkie nawet najbardziej błahe wątpliwości z uśmiechem na twarzy. Jeśli chodzi o hotel to uważam, iż cena jak najbardziej adekwatna do jakości. Opis oferty, który został nam przedstawiony z danego biura sprawdził się w 100%. Jeśli ktoś nie chce na wakacjach niemiłych niespodzianek i rozczarowań polecam wakacje z NET HOLIDAY! BIURO GODNE POLECENIA! Pokaż »

    2016-07-09
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    AGNIESZKA WIELGUS-GÓROWSKA ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    To nasze pierwsze wakacje z NET HOLIDAY... i już pierwsze wrażenie bardzo pozytywne :) Rezydentka Pani Ewa powitała nas na lotnisku szerokim uśmiechem w połowie nocy po przylocie. Cały czas do naszej dyspozycji, pod telefonem, w razie jakichkolwiek pytań mile i z dokładnością wyjaśniała nasze wątpliwości. Hotel zgodny z opisem, który został nam wcześniej przedstawiony. Cena adekwatna do jakości hotelu. Zachęcam wszystkich do podróży z NET Holiday! Wspaniała podróż, która długo pozostanie w naszej pamięci!!!... z bez przykrych niespodzianek...i rozczarowań...100% zgodności z opisem :) Pokaż »

    2016-07-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Aga Kwi ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wyjazd z Net Holiday do Grecji czerwiec 2016r. hotel Niriides beach - rewelacja. Wyjazd bardzo dobrze zorganizowany, miła obsługa. Rezydentka Pani Renaty życzliwa, otwarta , już na lotniku przywitała nas uśmiechem i dobrym słowem. Warunki w hotelu bardzo dobre, czysto, schludnie, cicho i spokojnie. Podróż samolotem i autokarem bez żadnych problemów, autokar wygodny, klimatyzowany dodatkowa atrakcja to radyjko z grecką muzyczką, które szybko wprowadza w ich klimat:):) Jedzenie pyszne i bardzo duży wybór każdy znajdzie coś dla siebie, różne rodzaje mięs, owoców, ciast i ciasteczek i co ważne pyszne lody dla dzieci. Obsługa hotelowa super zagaduje, uśmiecha się i co najważniejsze robi pyszne drinki. Polecam biuro Net Holiday. Pokaż »

    2016-06-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Aga Kwi ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byliśmy z Net Holiday w Grecji w okresie 13-20 czerwca 2016r. w hotelu Niriides beach i jak najbardziej możemy polecić organizatora. Opieka rezydentki Pani Renaty, która uśmiechem przywitała nas na lotnisku - rewelacyjna, to osoba bardzo otwarta, pomocna i życzliwa. Warunki w hotelu bardzo dobre, czysto, schludnie, cicho i spokojnie. Podróż autokarem bez żadnych problemów, autokar wygodny, klimatyzowany dodatkowa atrakcja to radyjko z grecką muzyczką szybko wprowadza w klimat:) Jedzenie all dogodzi każdemu, duży wybór wszystkiego, różne rodzaje mięs, , ciast, owoców każdy znajdzie coś dla siebie. A i bardzo duży plus dla obsługi hotelu zagadują, uśmiechają się i robią pyszne drinki. Pokaż »

    2016-06-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1013 14 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży