Biuro podróży Net Holiday

Biuro Podróży Net Holiday - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 142 opinii)

5.3
  • Ogólne wrażenie
    5.3
    • Zgodność oferty z opisem 5.4
    • Opieka rezydentów 5.4
    • Stosunek jakości do ceny 5.3

Rekomendacja

88% poleca to biuro

Ranking

  • nr 10 z 60
  • 6.0

    Agnieszka Wojtkowiak ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Oceniam Hotel Benitses bay viev na Korfu Piękny hotel w pięknej okolicy. Hotel prowadzony przez greków na dodatek bardzo miłych, zawsze uśmiechniętych gotowych do pomocy. Hotel bardzo czysty, jedzenie przepyszne. Raz w tygodniu organizowany wieczór grecki bardzo miła zabawa dla wszystkich gości hotelowych.Codziennie kilka razy bus hotelowy zwoził na plaże gości. W pokojach bardzo czysto codziennie sprzątane pokoiki. A widok z pokoju niesamowity na piękne morze, Albanie oraz lądujące i startujące samoloty. Net holiday najlepszym biurem :) Pokaż »

    2016-09-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Agnieszka Wojtkowiak ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Piękny hotel w pięknej okolicy. Hotel prowadzony przez greków na dodatek bardzo miłych, zawsze uśmiechniętych gotowych do pomocy. Hotel bardzo czysty, jedzenie przepyszne. Raz w tygodniu organizowany wieczór grecki bardzo miła zabawa dla wszystkich gości hotelowych.Codziennie kilka razy bus hotelowy zwoził na plaże gości. W pokojach bardzo czysto codziennie sprzątane pokoiki. A widok z pokoju niesamowity na piękne morze, Albanie oraz lądujące i startujące samoloty. Net holiday najlepszym biurem :) Pokaż »

    2016-09-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    kalajf ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wylecieliśmy z internetowym biurem "Net HOLIDAY" po raz pierwszy i na pewno nie po raz ostatni.Naszym celem podróży była przepiękna Majorka.Dziękujemy bardzo serdecznie naszej rezydentce Pani Sylwii :),która o każdej porze dnia i nocy potrafiła być w gotowości i udzielić wyczerpującej odpowiedzi na każde pytanie :)Z tego co wiem innym osobom bardziej wymagających od nas pomagała w nocy o 4.00 ze zmianą pokoju lub w innych jak dla nas mało ważnych sprawach.Słyszałam również o takim przypadku,że pomagała osobom starszym,które nie znały języka w porozumieniu się z obsługą hotelu.Udzieliła nam wiele cennych wskazówek jak np.z czego słynie Majorka,co zakupić sobie na pamiątkę i co zwiedzić na tej przepięknej wyspie.Polecone przez rezydentkę wycieczki w 100 % spełniły nasze oczekiwania.Zwiedziliśmy za dodatkową opłatą wiele atrakcyjnych miejsc,które do tej chwili bardzo miło wspominamy.Pani Sylwia witała nas na lotnisku przed wylotem na wakacje,jak i pożegnała nas po wakacjach w Hiszpanii w porze nocnej .Dzięki niej czuliśmy non stop opiekę i mieliśmy tą pewność,że cały czas nad nami czuwa.Te wakacje dla nas były jedną wielka przygodą.Jednogłośnie i całą rodzinką stwierdzamy,że były to nasze najlepsze wakacje pod słońcem :) Pokaż »

    2016-09-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    maciek71tychy ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Wszystko co oferowało biuro podroży Net Holiday w swojej ofercie zostało spełnione. Pani rezydent Ania, bardzo miła i pomocna w każdej kwestii, biuro podróży godne polecenia, nie mogliśmy narzekać na nic jeśli chodzi o organizację, obsługę i pomoc. Pokaż »

    2016-08-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    maciek71tychy ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Wszystko co oferowało biuro podroży Net Holiday w swojej ofercie zostało spełnione. Pani rezydent Ania, bardzo miła i pomocna w każdej kwestii, biuro podróży godne polecenia, nie mogliśmy narzekać na nic jeśli chodzi o organizację, obsługę i pomoc. Pokaż »

    2016-08-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.7

    jcw98 ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.7
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Hotel La Serra w Baia Domizia koło Neapolu w dniach 3 - 10.06. 2016. Problemy zaczęły się zaraz po przybyciu przybyciu do hotelu ok. 13.30 kiedy dowiedzieliśmy się, że obiad nie przysługuje chociaż był wydawany do godz. 14.00. A powinien przysługiwać bo ostatniego dnia wyjeżdżaliśmy wcześnie ze śniadaniem w formie suchego prowiantu. Wyżywienie mieliśmy All Inclusive Soft. W praktyce oznacza to HB+obiad i żadnych dodatków jak w normalnym All Inclusive. Należała się jeszcze tylko woda mineralna i wino lub piwo do obiadu i kolacji ale trzeba było się upominać. Piwa nie było. Wg oferty śniadania miały być "w formie urozmaiconego bufetu", a w rzeczywistości przez pierwsze dwa dni były podawane do stolika w postaci dwóch plasterków wędliny i sera żółtego tak cieniutkich, że chyba krojonych laserem, małej bułeczki i croissanta. Masło widzieliśmy w ciągu tygodnia raz, pomidory tak samo. Od trzeciego dnia "urozmaicony bufet" mieścił się na dwóch zsuniętych stolikach i poza tym co wcześniej, zawierał miskę z sałatką warzywną i półmisek plasterków zimnych gotowanych ziemniaków, których prawie nikt nie jadł. Umowa przewidywała "obiady i kolacje serwowane, wybór z kilku dań, szwedzki stół z sałatkami". W rzeczywistości prawie zawsze były do wyboru dwa dania, a żadnego szwedzkiego stołu nie było. Sałatki były nie do wszystkich dań i trzeba było się domagać żeby dali też do innych. Menu było po włosku i kelnerzy nie umieli wytłumaczyć co tam jest bo innego języka nie znali i czasem wołali na pomoc szefa, który trochę znał angielski. Często chcieli wcześniej wiedzieć co wybieramy na następny obiad czy kolację. Organizacja to też porażka. Kto nie jeździł na wycieczki to rezydentkę spotkał tylko w autokarze z i do lotniska oraz na jednym spotkaniu informacyjnym. W ogóle były nam dawane sprzeczne informacje. Hotel 4 gwiazdkowy, więc wysłaliśmy reklamację i przyszła odmowa. Nie polecam zdecydowanie. Pokaż »

    2016-08-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Ewa ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    TO BYŁY NASZE PIERWSZE WAKACJE Z BIUREM NET HOLIDAY, ALE JESTEŚMY BARDZO ZADOWOLENI. HOTEL, OPIEKA REZYDENTA(PANI ALDONA) SUPER.POELCAMY TO BIURO SERDECZNIE I ODPOCZYNEK W HOTELU EVENIA OLIMPIC PARK

    2016-08-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    veron ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    W hotelu 4 gwiazdkowym na Rodos do którego przyleciałem wraz z dziewczyną oraz znajomymi były karaluchy, mętna woda w basenie i okropne jedzenie. Kiedy ze względu na robactwo zostaliśmy wyśmiani przez rezydentkę Panią Renatę, nie byliśmy w stanie odpocząć i już wiedzieliśmy, że wyjazd nie będzie zaliczony do udanych. Nie mogliśmy również uzyskać żadnej pomocy od biura kiedy byliśmy na miejscu, a rezydentka nie miała ochoty nam pomóc. Zdecydowanie odradzam. Pokaż »

    2016-07-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 1.0

    ANIA8080 ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    ODRADZAM!!!! NIE SA WCALE NAJTAŃSI !! DZIECKO ZŁAMAŁO OBOJCZYK A ŻE NIE WYKUPIŁAM REZYGNACJI BO NIE WIEDZIAŁAM TO NAWET NIE PRZYCHYLILI SIĘ DO NASZEJ PROSBY O PRZESUNIECIE TERMINU WYJAZDU ZA 4 TYGODNIE, BO TYLE NOSIŁA GIPS. WIĘC DO HISZPANII DZIECKO LECI Z GIPSEM OD SZYI DO PĘPKA!!! PSEUDO BIURO!!!!!! CAŁE RYZYKO PRZENOSZĄ NA KLIENTA. Pokaż »

    2016-07-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    AGNIESZKA WIELGUS-GÓROWSKA ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    To nasze pierwsze wakacje z biurem podróży net Holiday...i pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Przylot- Grecja-Kos-hotel Atlantis. Bardzo miła rezydentka i bardzo profesjonalne podejście do klienta. Cały czas do dyspozycji pod tel. jak i na częstych dyżurach osobiście. Wyjaśnia wszelkie nawet najbardziej błahe wątpliwości z uśmiechem na twarzy. Jeśli chodzi o hotel to uważam, iż cena jak najbardziej adekwatna do jakości. Opis oferty, który został nam przedstawiony z danego biura sprawdził się w 100%. Jeśli ktoś nie chce na wakacjach niemiłych niespodzianek i rozczarowań polecam wakacje z NET HOLIDAY! BIURO GODNE POLECENIA! Pokaż »

    2016-07-09
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1014 15 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży