Biuro podróży Net Holiday

Biuro Podróży Net Holiday - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 126 opinii)

5.4
  • Ogólne wrażenie
    5.4
    • Zgodność oferty z opisem 5.4
    • Opieka rezydentów 5.5
    • Stosunek jakości do ceny 5.3

Rekomendacja

89% poleca to biuro

Ranking

  • nr 8 z 60
  • 5.7

    Aga Sadowska ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Odwiedziłam miasteczko Rocquetas de Mar w tym roku razem z Net Holiday. Oferta się sprawdziła :). Świetny hotel - ATH Las Salinas, który z ofertą all inclusive spisał się rewelacyjnie - pokoje 9/10, łazienki 9/10, jedzienie 10, napoje 10, basen 10.. Po prostu hotel rewelacyjny - w stylu kolonialnym, świeżo po remoncie. Byłam pod wrażeniem. Odległość od plaży na którą widok jest z każdego okna - niesamowita, bo niemalże 100 m! W hotelu basen z aquaparkiem odpowiadającym wymaganiom dzieci. Śmiało mogę powiedzieć, że hotel jest wart odwiedzenia zarówno dla pary, paczki przyjaciół lub rodziny z dzieckiem. Idealna "baza wypadowa" do zwiedzania Andaluzji :). Jakbym miała wrócić do Andaluzji, to już wiem gdzie i z kim :). Pokaż »

    2015-10-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    mkostrooo ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Bardzo dobra opieka rezydentów na miejscu. Znają po kilka języków. Rozwiązują każdy problem. Miałem wrażenie, że lecąc z tym biurem mieliśmy lepszą obsługę od innych biur podróży będących na miejscu.

    2015-09-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 6.0

    Agnieszka M. ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Biuro Podróży NET HOLIDAY - to najlepsze biuro, z którym spędzałam wakacje ! Bardzo profesjonalni rezydenci - pomocni i uśmiechnięci ! Maged w Turcji - rezydent na MEDAL ! Super organizacja ze strony Net Holiday - POLECAM wszystkim !

    2015-09-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    tomeksz76 ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    miła i sympatyczna obsługa, bdb. kontakt z rezydentem. Godne polecenia

    2015-09-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Remigiusz Pater ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Profesjonalizm na każdym kroku jakiego do tej pory nie spotkałem. Opieka rezydentów od momentu lądowania do momentu wylotu. Dokładna informacja "co, gdzie jak i dlaczego". Pomoc nawet przy odprawie bagażu przy powrocie. Rezydentka służąca radą i pomocą a nie (jak dotychczas się spotykałem) pragnąca sprzedać wycieczki za wszelką cenę. Muszę przyznać, że biuro spisało się na medal i na pewno skorzystam z niego wybierając się w przyszłym roku na wakacje. Pokaż »

    2015-09-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.3

    kaktusy ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      3.3
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    Oferta wyjazdu wyglądała świetnie, na miejscu duże rozbieżności, przede wszystkim hotel 5-gwiazdkowy beznadziejny. Wakacje mocno przepłacone. Na nasze pismo reklamujące pobyt, biuro wysłało sztampową odpowiedź nie odnosząc się do poruszonych kwestii oraz w ogólnie zbywającym tonie. Nie polecam tego biura podróży - korzystaliśmy z niego pierwszy i ostatni raz. Pokaż »

    2015-09-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    tomik2020 ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Maroko - objazd a później pobyt w Agadirze w hotelu Agadir Beach Club. Jeździmy dużo z różnymi biurami, ale wakacje jakie spędziliśmy wykupując ofertę z Net Holiday to po prostu bajka - wszystko dopracowane i zorganizowane wedle oferty. Pilotka na objeździe - profesjonalizm 100%, dobre hotele jak na imprezę objazdową, mała grupa 20osób - duży autokar. Pobyt - brak upałów, rezydent zabawny i do spraw błachych pomocny (choć trochę mało wiarygodny- jakby coś się poważnego działo). Hotel bez zastrzeżeń, samoloty o czasie. A samo Maroko nas zaczarowało - na pewno wrócimy na południe i koniecznie z pilotką p.Magda i z Net holiday. Dziękujemy za wspaniałe wakacje. Pokaż »

    2015-09-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    tomik2020 ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Maroko - objazd a później pobyt w Agadirze w hotelu Agadir Beach Club. Jeździmy dużo z różnymi biurami, ale wakacje jakie spędziliśmy wykupując ofertę z Net Holiday to po prostu bajka - wszystko dopracowane i zorganizowane wedle oferty. Pilotka na objeździe - profesjonalizm 100%, dobre hotele jak na imprezę objazdową, mała grupa 20osób - duży autokar. Pobyt - brak upałów, rezydent zabawny i do spraw błachych pomocny (choć trochę mało wiarygodny- jakby coś się poważnego działo). Hotel bez zastrzeżeń, samoloty o czasie. A samo Maroko nas zaczarowało - na pewno wrócimy na południe i koniecznie z pilotką p.Magda i z Net holiday. Dziękujemy za wspaniałe wakacje. Pokaż »

    2015-09-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    bartlomiejjjj ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecam wczasy z biura Net Holiday. Wszystko jak w katalogu, szybko,sprawnie i bez żadnych problemów.Bardzo profesjonalna praca rezydenta Seddik,bardzo pomocny i dostępny 24 godz :)

    2015-09-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Karolina ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wakacje spedzilismy w Hurghadzie w hotelu Sindbad Aqua Hotel & Spa. Rezydent Szerif swietny czlowiek. Punktualny, kompetentny i bardzo sympatyczny. Wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu. Znajomosc jezyka polskiego godna podziwu. Serdecznie pozdrawiamy Szerifa z cala rodzina :) Jezeli chodzi o hotel to godny polecenia. Do dyspozycji gości trzy obiekty hotelowe, mozliwość korzystania z restauracji i infrastruktury w kazdym hotelu. Swietne polozony, wszedzie blisko. Za rok ponownie skorzystamy z oferty biura. Pokaż »

    2015-09-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1012 13 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży