Biuro podróży Net Holiday

Biuro Podróży Net Holiday - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 128 opinii)

5.4
  • Ogólne wrażenie
    5.4
    • Zgodność oferty z opisem 5.4
    • Opieka rezydentów 5.4
    • Stosunek jakości do ceny 5.3

Rekomendacja

89% poleca to biuro

Ranking

  • nr 10 z 60
  • 3.7

    krystyna mrozek ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      3.7
      • Zgodność oferty z opisem 4.0
      • Opieka rezydentów 3.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    hotel oceniam wysoko wszystko było okey,natomiast rezydentka to jakaś porażka , niezbyt dobrze zorientowana w ofercie wycieczkowej a wycieczka do granady to kompletne fiasko ,brak biletów do perełki Grenady- Alhambry(bo nie dostała) w zamian za to zwiedzanie mało ciekawego klasztoru Kartuzów oraz kaplicy królowej Izabeli , przegoniła nas przez miasto stanowczo za szybko, wycieczka droga a jej program nieadekwatny do ceny- trzeba to zmienić. przy wypożyczeniu samochodu - brak mapy samochodowej (była turystyczna) rezydentka polecała plaże godne zobaczenia, jednak miał małe pojęcie o dojazdach do tych miejsc. uważam że pani rezydentka powinna się jeszcze wiele nauczyć . Pokaż »

    2016-06-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    Andrzej ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 3.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Jesli szukacie dobrej ceny to w tym biurze ja znajdziecie. Bylismy w kwietniu w Hurghadzie w hotelu Sindbad Club. Hotel spelnil nasze oczekiwania, co prawda wczesniej przeszperalem internet i wiedzialem gdzie chce jechac. Przed wyjazdem zmieniono nam godzine powrotu z 23.00 na 10.55, dzwoniac w tej sprawie przesympatyczna Pani z Net zrobila mi dluzszy wyklad na temat jakie zasady obowiazuja w ruchu lotniczym, ale nie podala konkretnego powodu zmiany godziny. W temacie ruchu lotniczego byla dobrze przygotowana. Nie umiala mi tez wytlumaczyc roznic w opisie ubezpieczenia. Nadmieniam , ze poprosilem o rozszezone, a na jednym druku podano mi podstawowe. Tez musialem to sam rozgryzc.Nie otrzymalem tez informacji co robic w razie pojawienia sie jakiegos problemu zdrowotnego, gdyz z poprzednich wyjazdow wiem, ze nie moge isc do pierwszego z brzegu lekarz a dzwonic i wskaza gdzie, tylko ze ta informacje wyszukalem sam a moim zdanie powinienem dostac to z dokumentami podrozy. Rezydenci na miejscu przywiezli i odwiezli, ale juz kiedy poprosilismy o sprawdzenie mozliwosci przedluzenia pobytu, pomimo zapewnien o oddzwonieniu niebawem, nic takiego nie mialo miejsca i pobytu nie przedluzylismy. Reasumujac - przywioza, odwioza, ale na nic wiecej nie liczcie. Hotel polecam spelnil wszystkie nasze oczekiwania, a nawet wiecej jak na Egipt. Biuro tez moge polecic, ale tylko ze wzgledu na cene. Pokaż »

    2016-04-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Aga Sadowska ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Odwiedziłam miasteczko Rocquetas de Mar w tym roku razem z Net Holiday. Oferta się sprawdziła :). Świetny hotel - ATH Las Salinas, który z ofertą all inclusive spisał się rewelacyjnie - pokoje 9/10, łazienki 9/10, jedzienie 10, napoje 10, basen 10.. Po prostu hotel rewelacyjny - w stylu kolonialnym, świeżo po remoncie. Byłam pod wrażeniem. Odległość od plaży na którą widok jest z każdego okna - niesamowita, bo niemalże 100 m! W hotelu basen z aquaparkiem odpowiadającym wymaganiom dzieci. Śmiało mogę powiedzieć, że hotel jest wart odwiedzenia zarówno dla pary, paczki przyjaciół lub rodziny z dzieckiem. Idealna "baza wypadowa" do zwiedzania Andaluzji :). Jakbym miała wrócić do Andaluzji, to już wiem gdzie i z kim :). Pokaż »

    2015-10-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    mkostrooo ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Bardzo dobra opieka rezydentów na miejscu. Znają po kilka języków. Rozwiązują każdy problem. Miałem wrażenie, że lecąc z tym biurem mieliśmy lepszą obsługę od innych biur podróży będących na miejscu.

    2015-09-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 6.0

    Agnieszka M. ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Biuro Podróży NET HOLIDAY - to najlepsze biuro, z którym spędzałam wakacje ! Bardzo profesjonalni rezydenci - pomocni i uśmiechnięci ! Maged w Turcji - rezydent na MEDAL ! Super organizacja ze strony Net Holiday - POLECAM wszystkim !

    2015-09-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    tomeksz76 ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    miła i sympatyczna obsługa, bdb. kontakt z rezydentem. Godne polecenia

    2015-09-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Remigiusz Pater ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Profesjonalizm na każdym kroku jakiego do tej pory nie spotkałem. Opieka rezydentów od momentu lądowania do momentu wylotu. Dokładna informacja "co, gdzie jak i dlaczego". Pomoc nawet przy odprawie bagażu przy powrocie. Rezydentka służąca radą i pomocą a nie (jak dotychczas się spotykałem) pragnąca sprzedać wycieczki za wszelką cenę. Muszę przyznać, że biuro spisało się na medal i na pewno skorzystam z niego wybierając się w przyszłym roku na wakacje. Pokaż »

    2015-09-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.3

    kaktusy ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      3.3
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    Oferta wyjazdu wyglądała świetnie, na miejscu duże rozbieżności, przede wszystkim hotel 5-gwiazdkowy beznadziejny. Wakacje mocno przepłacone. Na nasze pismo reklamujące pobyt, biuro wysłało sztampową odpowiedź nie odnosząc się do poruszonych kwestii oraz w ogólnie zbywającym tonie. Nie polecam tego biura podróży - korzystaliśmy z niego pierwszy i ostatni raz. Pokaż »

    2015-09-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    tomik2020 ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Maroko - objazd a później pobyt w Agadirze w hotelu Agadir Beach Club. Jeździmy dużo z różnymi biurami, ale wakacje jakie spędziliśmy wykupując ofertę z Net Holiday to po prostu bajka - wszystko dopracowane i zorganizowane wedle oferty. Pilotka na objeździe - profesjonalizm 100%, dobre hotele jak na imprezę objazdową, mała grupa 20osób - duży autokar. Pobyt - brak upałów, rezydent zabawny i do spraw błachych pomocny (choć trochę mało wiarygodny- jakby coś się poważnego działo). Hotel bez zastrzeżeń, samoloty o czasie. A samo Maroko nas zaczarowało - na pewno wrócimy na południe i koniecznie z pilotką p.Magda i z Net holiday. Dziękujemy za wspaniałe wakacje. Pokaż »

    2015-09-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    tomik2020 ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Maroko - objazd a później pobyt w Agadirze w hotelu Agadir Beach Club. Jeździmy dużo z różnymi biurami, ale wakacje jakie spędziliśmy wykupując ofertę z Net Holiday to po prostu bajka - wszystko dopracowane i zorganizowane wedle oferty. Pilotka na objeździe - profesjonalizm 100%, dobre hotele jak na imprezę objazdową, mała grupa 20osób - duży autokar. Pobyt - brak upałów, rezydent zabawny i do spraw błachych pomocny (choć trochę mało wiarygodny- jakby coś się poważnego działo). Hotel bez zastrzeżeń, samoloty o czasie. A samo Maroko nas zaczarowało - na pewno wrócimy na południe i koniecznie z pilotką p.Magda i z Net holiday. Dziękujemy za wspaniałe wakacje. Pokaż »

    2015-09-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1012 13 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży