Biuro podróży Net Holiday

Biuro Podróży Net Holiday - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 60 opinii)

5.4
  • Ogólne wrażenie
    5.4
    • Zgodność oferty z opisem 5.4
    • Opieka rezydentów 5.4
    • Stosunek jakości do ceny 5.3

Rekomendacja

90% poleca to biuro

Ranking

  • nr 9 z 57
  • 6.0

    RezydentNetHoliday ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Do Joanna Borek Bardzo się cieszę za taką wypowiedź, zapraszam na kolejne wakacje z Netholiday w przyszłym roku - do zobaczenia Rezydent NetHoliday

    2015-02-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Gosia ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Pobyt na Korfu w miejscowości Dassia hotel Magna Graecia 4* w dniach 16-30.09.2014. hotel zgodny z ofertą biura. Rezydent p.Jakub pomocny nawet poza godzinami dyżuru. (pozdrawiamy 13 osobowa grupa z Gdańska). Mimo niepochlebnych opinii o przeszłości zarządu biuro nie zawiodło i jeżeli znajdzie się oferta ciekawa cenowo i z wylotem z Gdańska to skorzystamy. Pokaż »

    2015-02-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Maciek Witkowski ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wakacje wykupiliśmy w biurze podróży Bliżej Świata przy ul.Dzieci Warszawy 27a POLECAM !!!!! Pani Ewa szalenie kompetentna osoba wynalazła nam tą wycieczkę od samego początku do samego końca dbała o każdy szczegół ,łącznie z tym ,że zawozi swoich klientów na lotnisko i tam bez żadnej kolejki dzięki jej pomocy nadaliśmy Bagaże !!! Rewelacja! Wycieczka na najwyższym poziomie ,statek Semiramis czysty,luksusowy 5* Przewodnik Ahmed z ogromną wiedzą choć na każdym kroku napominał nas o jakieś dodatkowe napiwki co bywało niesmaczne... hotel Royal Makadi Bay ...Jeśli Egipt to tylko ten hotel ...to mój trzeci wyjazd do Egiptu i nigdy tak dopieszczony i bezpieczny jak tym razem się nie czułem ...Wielki ukłon w stronę p.Ewy !!! Pokaż »

    2015-02-07
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    rafał drewniak ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    wycieczka ok hotel ok,rezydent SEDDIK SUPER(pozdrawiam)

    2015-01-26
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    Jolanta Borek ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Organizacja biura po przylocie na lotnisko w Hurghadzie na wysokim poziomie, przedstawiciel biura czekał na nas z wizami do wypełnienia i rezydent po wyjściu z lotniska. Szybki transfer do hotelu, zameldowanie, obiad i spotkanie organizacyjne z rezydentem. Ocena rezydenta w hotelu Sunrise Holidays SZERIFA po tygodniowym pobycie "6+". Dostępny był dla gości 24h/dobę. Można było się z nim kontaktować telefonicznie przez recepcję hotelową i wszystko załatwić od ręki. SUPER CZŁOWIEK Pokaż »

    2015-01-26
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    SIOSTRY ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    POZDRAWIAM WSZYSTKICH KTÓRZY PRACUJĄ, WSPÓŁPACUJĄ Z NET HOLIDAY. Wszystko było dopięte na ostatni guzik. Bliska osoba powiedziała nam: wsiadacie w Polsce do samolotu i nic więcej Was nie interesuje. TAK TEŻ BYŁO. Opieka rezydenta /sympatyczny młody człowiek bardzo dobrze mówiący po polsku/ na 6+ dostępny 24h na dobę. Na wycieczkach /polecam Biały Kanion oraz piramidy - NAPRAWDĘ WARTO/ oprócz tego, że było dużo śmiechów i wygłupów również było dużo informacji o Egipcie, Kairze, mieszkańcach i ich kulturze. Czas przeznaczony na zwiedzanie, zakupy i odpoczynek, Super przewodnicy również bardzo dobrze mówiący po polsku na 6+. Organizacja jak w szwajcarskim zegarku. Byłyśmy w Sharm El Sheikh w hotelu Faraana Reef Resort - piękna architektura, miła obsługa, animacja czasu wolnego - plaża, rafa i klify przepiękne. GORĄCO POLECAM. Pokaż »

    2014-10-26
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    jaceksylwia ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wszystko grało jak w zegarku. Bardzo miły, konkretny i z olbrzymią wiedzą o Turcji rezydent. W przyszłym roku planując wakacje na pewno zacznę od przeglądania ofert tego biura podróży.

    2014-10-02
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    apiekar ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Gorąco polecam. Wszystko zgodnie z ofertą. Wspaniałe wakacje z ciekawą oferta animacji dla całej rodziny.

    2014-09-23
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    Ewa ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecam wczasy z biura Net Holiday. Wszystko jak w katalogu, szybko,sprawnie i bez żadnych problemów. Opieka animatorek do dzieci oraz rezydenta do turystów na wysokim poziomie. (Szczególne podziękowania dla P. Jarosława)

    2014-09-19
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.7

    AsikG ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byliśmy z mężem w Lloret de Mar w hotelu Evenia Olimpic Resort w terminie 30.08.-13.09., wyjazd organizowany przez biuro podróży Net Holiday. Mieliśmy na początku obawy co do tego biura, jest dopiero 2 lata na rynku ale bardzo szybko się przekonaliśmy że dokonaliśmy bardzo dobrego wyboru :-) Hotel super z wieloma atrakcjami, z trzema basenami - jeden basen dla dzieci, ze zjeżdżalniami dla maluchów i dorosłych, drugi basen z wodą chlorowaną a trzeci z wodą słoną - super wybór, super przestrzeń...Pokoje odnowione, czyste, codziennie sprzątane. Wieczorami ciekawe występy i pokazy. Dla dzieci animacje w języku polskim. Jedzenie - różnie, nie wszystko Nam smakowało ale był tak duży wybór że zawsze wychodziliśmy z restauracji najedzeni. Jedyny minus to obiad w godzinach 13-14:15 - za szybko i za krótko. Ale w ramach rekompensaty (dla gości All inclusive) przy basenach był bar od 10:00 do 17:30 w którym można było się najeść w pełni hamburgerami, hot dogami, frytkami, owocami itp. Z wycieczek fakultatywnych byliśmy w większości zadowoleni - nasza rezydentka Pani Aldona - super się Nami opiekowała, ciekawie opowiadała, sumiennie podpowiadała co warto zobaczyć, gdzie warto zjeść itd. Naprawdę szczerze polecamy zarówno biuro Net Holiday jak i hotel Evenia Olimpic Resort. Pokaż »

    2014-09-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży