Biuro podróży Net Holiday

Biuro Podróży Net Holiday - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 79 opinii)

5.4
  • Ogólne wrażenie
    5.4
    • Zgodność oferty z opisem 5.4
    • Opieka rezydentów 5.4
    • Stosunek jakości do ceny 5.4

Rekomendacja

91% poleca to biuro

Ranking

  • nr 8 z 58
  • 6.0

    Karolina ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wakacje spedzilismy w Hurghadzie w hotelu Sindbad Aqua Hotel & Spa. Rezydent Szerif swietny czlowiek. Punktualny, kompetentny i bardzo sympatyczny. Wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu. Znajomosc jezyka polskiego godna podziwu. Serdecznie pozdrawiamy Szerifa z cala rodzina :) Jezeli chodzi o hotel to godny polecenia. Do dyspozycji gości trzy obiekty hotelowe, mozliwość korzystania z restauracji i infrastruktury w kazdym hotelu. Swietne polozony, wszedzie blisko. Za rok ponownie skorzystamy z oferty biura. Pokaż »

    2015-09-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    joannap60 ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Właśnie wróciłyśmy z Bułgarii. Wszystko było zgodne z opisem i bardzo dobrze zorganizowane. Pokoje czyste, dużo jedzenia do wyboru i przepiękny duży basen. Rezydentka p. Ania to właściwa osoba na właściwym miejscu, a p. Marta animatorka sympatyczna i zawsze pomocna. Polecam BP Net Holiday. Pokaż »

    2015-08-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Monisia ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Cudowne wakacje!!! W Turcji czwarty raz w tym po raz drugi z Net Holidey i najlepszym rezydentem Maged - razem w hotelu Mirador w 2014 roku oraz Kahya Resort @ Spa w 2015roku. Dziękujemy!!! Pozdrawiamy z Darłowa. Kochamy Turcję - Monika Galińska i Wiktoria Galińska Pokaż »

    2015-08-21
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.7

    jarydz ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byliśmy z mężem na ''cesarskich miastach'' a później tydzień pobytu w hotelu LTI, objazd fantastyczny - pilotka p.Magda (profesjonalistka - podejście do grupy cudowne - brak pośpiechu, wiedza, kultura osobista, poczucie humoru, a co najważniejsze z nią czuliśmy się bardzo bezpiecznie - co nas najbardziej martwiło jak to w tym Maroku może być). Program skonstruwany dobrze, hotele przyzwoite, jedzienie dobre (tylko w Agadirze - hotel Omega-fatalny- brudno i głośno). Pobyt - hotel LTI Agadir Beach Club cudowny - cichy,spokojny, dobra obsługa, jedzenie urozmaicone, wieczorem muzyka na żywo. Rezydenci na pobycie mili i pomocni (Marta i Oskar). Grtulujemy Net Holiday pracowników i prawidłowego traktowania turystów z profesjonalizmem (przy masówkach coraz mniej spotykane). Pozdrawiamy Pokaż »

    2015-08-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    Katarzyna ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Wbrew tego co się mówi w Polsce w mediach w Sharmie jest bardzo bezpiecznie! Nie odwołujcie lotów, bo będzecie żałować. Wyjazd z NetHoliday jak najbardziej udany. Hotel: Sunrise Select Diamond Beach Resort , oprócz pokojów w porządku, ale na 5* nie zasługuje. Ciekawe animacje dla dorosłych jak i dla dzieci. Wieeelki plus dla rezydenta Seddika! O co się go poprosiło to zaraz bylo zrobione :) Świetnie mówi po polsku, bardzo sympatyczny mężczyzna. Zawsze pomocny. Robił wszystko, by pobyt był jak najbardziej udany a klienci zadowoleni, wielki pluus za Niego. Duży plus dla polskiej animatorki Pauliny! Wspaniała dziewczyna! Ma świetny kontakt z dziećmi, które aż nie chciały się od niej odkleić:) Zawsze zapewni dzieciom (jak i dorosłym!) opiekę i fantastyczną rozrywkę. Również zawsze stara się pomóc i można na nią liczyć. a więc wyjazd jak najbardziej udany, jedyne do czego mogę się przyczepić to wygląd pokojów (ale zależy też na jaki pokój się trafi), jednak codziennie były ładnie posprzątane, a na łóżkach można było podziwiać codziennie inne arcydzieła z ręczników; ) Polecam. ! Pokaż »

    2015-07-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 5.3

    Sylwia_Robert_UK ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Spedzilismy wspanialy tydzien w Hiszpanii za sprawa Net Holiday. Z czystym sumieniem mozemy powiedziec ze to bardzo profesjonalne biuro podrozy! Swietna opieka i kontakt z rezydentem - pozdrowienia dla pani Aldonki! Genialnie zorganizowane i przeprowadzone wycieczki do pieknych miejsc Katalonii: Tossa De Mar, Barcelona i magiczne gory Montserrat. Duzym plusem byla rowniez atrakcyjna cena oraz elastycznosc oferty. Polecamy!!!! Pokaż »

    2015-07-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    anna126 ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Wakacje w Grecji na wyspie Rodos spędzone w pięknej scenerii słonecznego klimatu wyspy możemy ocenić na 5+. Organizacja przez biuro podróży rewelacyjna. Hotel Afandou Beach zapewniał wspaniałe wyżywienie, pokoje wyremontowane (w szczególności można polecić pokoje rodzinne), bardzo miła obsługa. Dziękujemy za udane wakacje! Pokaż »

    2015-07-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Rysiek ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Rewelacyjne biuro,bardzo dobra opieka,szczegolnie z strony animatorki Natali.Rezydenta wyreczała w wszystkim.Polecam w 100%

    2015-07-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.7

    piogaw ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Byliśmy w Maroku na ''cesarskich miastach'' a później tydzień pobytu. Wszystko przebiegało prawidłowo. Objazd fantastyczny (potwierdzam - ogromna wiedza przemiłej i zawsze pomocnej pilotki Magdy i fantastyczne podejście do grupy o różnych oczekiwaniach - kilka punktów ponad program). Pobyt udany - rezydenci młodzi (chyba zaczynający pracę) - pomocni i mili. Kilka spóźnień - samolot, transfery na lotnisko - ale to przy tak udanym urlopie bez znaczenia. POLECAM BARDZO OBJAZD - mała grupa świetna pilotka, dobry program (w porównaniu do innych biur gdzie autokary były pełne na full a u nas komfort - grupa 22 osoby i spokojne zwiedzanie - a nie w biegu) Pokaż »

    2015-07-09
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    Asiotk ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    To już nasz drugi udany wyjazd z Net Holiday.Tym razem wycieczka objazdowa Skarby Turcji zwiedzanie i wypoczynek. Wycieczka i hotele zgodne z opisem w ofercie.Na lotnisku przywitała nas miła pilotka p. Katarzyna Sadłowska. Hotele na objeździe b. dobre, czyste.Hotel w Antalii w samym centrum miasta , personel sympatyczny. Pamukkale hotel położony na uboczu ale za to z basenem zewnętrznym , brodzikiem dla dzieci i basenem z ciepłą wodą termalną w hotelu. Z okien hotelu widok na Pamukkale. Jedzenie smaczne .Kapadocja hotel zadbany z tarasem widokowym na górze-szkoda ze nie było tam stolików i krzeseł żeby podziwiać Kapadocję nocą .Posiłki urozmaicone.Od samego początku towarzyszył nam przesympatyczny turecki kierowca mikrobusu,pilot turecki Onur i polska pilotka p. Katarzyna Sadłowska z dużą wiedzą o Turcji. Umiała ją nam w ciekawy sposób przekazać.Na objeździe program zrealizowany w 100%.I po kilku wspaniale spędzonych dniach trzeba było się rozstać. Następnie pobyt w Alanyi w hotelu Kahya - rewelacja.Nowy czysty, hotel, pokoje urządzone funkcjonalnie , duża łazienka z kabiną prysznicową, dwie sypialnie , duży hol, balkon z widokiem na baseny i morze.Na balkonie stolik i krzesełka oraz... miłe zaskoczenie suszarka !!! Można było na niej było wysuszyć mokre ręczniki itp.Baseny przy hotelu z leżakami jeden o gł.150 cm z wydzielonym brodzikiem oraz tzw rwąca rzeka o gl.120 cm oraz kilka zjeżdżalni.Przejście na plażę hotelową tunelem pod ruchliwą ulicą. Zejście do wody kamieniste.Leżaki i ręczniki na plaży i przy basenach bezpłatne. Recepcjoniści . kelnerzy ,personel pomocniczy mili i uczynni.Kuchnia wspaniała, duży wybór wszystkiego a dekoracje z owoców przepiękne.Na terenie hotelu sklepiki , sprzedawcy byli mili i nie natarczywi, ceny przystępne.Jedynym mankamentem hotelu były windy w porze posiłków trzeba było trochę na nie poczekać.Przydałoby się też więcej leżaków przy basenach. Wróciliśmy zadowoleni i planujemy ponowny wyjazd z Net Holday. Pokaż »

    2015-07-07
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży