Biuro podróży Net Holiday

Biuro Podróży Net Holiday - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 147 opinii)

5.4
  • Ogólne wrażenie
    5.4
    • Zgodność oferty z opisem 5.4
    • Opieka rezydentów 5.4
    • Stosunek jakości do ceny 5.3

Rekomendacja

88% poleca to biuro

Ranking

  • nr 10 z 60
  • 5.3

    ninefoto ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Na początku września br. byliśmy z mężem i dwiema córkami (studentki) na tygodniowym wypoczynku w Grecji organizowanym przez Net Holiday na Kos w miejscowości Lambi w hotelu Atlantis. Miłe niespodzianki zaczęły się już w Polsce podczas wyboru miejsca wyjazdu w Travel Shops przy ul. Struga w Łodzi. Pani Anita Pan Jakub mieli dla nas baaardzo dużo cierpliwości szczególnie wówczas gdy kilkakrotnie zmienialiśmy plany odnośnie wyjazdu. Sam wyjazd przebiegał miło i sprawnie. Hotel Atlantis jest bardzo duży a w jego skład wchodzi kilka 4 piętrowych budynków i bardzo dużo bungalowów znajdujących się w ogrodzie z 3 basenami i z placem zabaw dla dzieci. Bezpośrednio przy hotelu jest plaża (piasek i małe kamyki) a na końcu ulicy (bardzo blisko) jest piękna piaszczysta plaża. Wszystkie plaże na Kos są publiczne więc nie ma problemu z dostępem do nich. Zameldowani byliśmy w dwóch dwuosobowych pokojach z łazienkami. Pokoje czyste a ręczniki i pościel wymieniane co 2 dni. Klima działała bez zarzutu. Wyżywienie w hotelu jest bardzo różnorodne i jest go bardzo dużo nawet przed zamknięciem restauracji. Do dyspozycji są 2 restauracje a wszystkie posiłki są w formie bufetu i z napojami. W ciągu dnia czynny jest bar z napojami, przekąskami i lodami, który wieczorami serwuje też alkohole. Rezydentka Ewa – niezwykle serdeczna i miła – bardzo dbała o nas. Zawsze chętna do pomocy – odbierała telefony nawet nocą gdy dzwoniliśmy w sprawie nagłej choroby. Jeśli chodzi o ubezpieczenie zdrowotne w ramach wyjazdu z Net Holiday, to obejmuje ono również organizację i wizytę lekarza u chorego w hotelu oraz leki – my ponosimy wkład własny 25 euro. Blisko hotelu jest wiele wypożyczalni rowerów i samochodów na wycieczki po wyspie. Sama wyspa jest górzysta – uwaga drogi górskie są bardzo wąskie i kręte. Polecam zwiedzanie miasta Kos (myśmy chodzili pieszo z hotelu) oraz wycieczkę objazdową po wyspie. Nasz wypoczynek był bardzo udany. Polecam! Pokaż »

    2016-10-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    MWojcik33 ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wakacje z biurem podróży Net Holiday wspominamy jako jedne z najlepszych. Oprócz dobrej organizacji i miłej obsługi dostaliśmy hotel dokładnie taki o jaki nam chodziło. Lokalny rezydent okazał się bardzo pomocną, sympatyczną i uczynną osobą. Wszystko było tak jak być powinno. Zero opóźnień na lotnisku, szybki komfortowy transport. To już moje drugie wakacje z Net Holiday i na pewno nie ostatnie. Pokaż »

    2016-10-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Remigiusz Pater ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Podróżowaliśmy z Net Holiday po raz kolejny i po raz kolejny wszystko na najwyższym poziomie. Zero opóźnień, pomocni rezydenci, wszystko tak jak być powinno. Tylko upewniłem się w tym, że w kolejnym roku na wycieczkę wybieram się również z tym biurem :) Pokaż »

    2016-10-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Krystian Raszewski ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    W hotelu odpoczywałam z mężem i 3,5 letnim synem. Wróciliśmy zadowoleni i opaleni. Widoki są fantastyczne, rozrywki nienachalne, jedzenie smaczne, obsługa bardzo się stara, żeby umilić pobyt. Polecam osobom, które nie szukają klimatu dyskotekowego, ale spokojnego, rodzinnego odpoczynku z lazurowym morzem w tle. Pokaż »

    2016-10-11
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    Barbara G ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecam biuro podróży Net Holiday. Kolejne udane rodzinne wakacje z biurem. Oferta zgodna z opisem, bez żadnych rozczarowań na miejscu. Z niecierpliwością czekam na następny sezon letni, aby spędzić miłe rodzinne chwile dzięki Net Holiday. Pokaż »

    2016-10-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Agnieszka Wojtkowiak ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Oceniam Hotel Benitses bay viev na Korfu Piękny hotel w pięknej okolicy. Hotel prowadzony przez greków na dodatek bardzo miłych, zawsze uśmiechniętych gotowych do pomocy. Hotel bardzo czysty, jedzenie przepyszne. Raz w tygodniu organizowany wieczór grecki bardzo miła zabawa dla wszystkich gości hotelowych.Codziennie kilka razy bus hotelowy zwoził na plaże gości. W pokojach bardzo czysto codziennie sprzątane pokoiki. A widok z pokoju niesamowity na piękne morze, Albanie oraz lądujące i startujące samoloty. Net holiday najlepszym biurem :) Pokaż »

    2016-09-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Agnieszka Wojtkowiak ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Piękny hotel w pięknej okolicy. Hotel prowadzony przez greków na dodatek bardzo miłych, zawsze uśmiechniętych gotowych do pomocy. Hotel bardzo czysty, jedzenie przepyszne. Raz w tygodniu organizowany wieczór grecki bardzo miła zabawa dla wszystkich gości hotelowych.Codziennie kilka razy bus hotelowy zwoził na plaże gości. W pokojach bardzo czysto codziennie sprzątane pokoiki. A widok z pokoju niesamowity na piękne morze, Albanie oraz lądujące i startujące samoloty. Net holiday najlepszym biurem :) Pokaż »

    2016-09-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    kalajf ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wylecieliśmy z internetowym biurem "Net HOLIDAY" po raz pierwszy i na pewno nie po raz ostatni.Naszym celem podróży była przepiękna Majorka.Dziękujemy bardzo serdecznie naszej rezydentce Pani Sylwii :),która o każdej porze dnia i nocy potrafiła być w gotowości i udzielić wyczerpującej odpowiedzi na każde pytanie :)Z tego co wiem innym osobom bardziej wymagających od nas pomagała w nocy o 4.00 ze zmianą pokoju lub w innych jak dla nas mało ważnych sprawach.Słyszałam również o takim przypadku,że pomagała osobom starszym,które nie znały języka w porozumieniu się z obsługą hotelu.Udzieliła nam wiele cennych wskazówek jak np.z czego słynie Majorka,co zakupić sobie na pamiątkę i co zwiedzić na tej przepięknej wyspie.Polecone przez rezydentkę wycieczki w 100 % spełniły nasze oczekiwania.Zwiedziliśmy za dodatkową opłatą wiele atrakcyjnych miejsc,które do tej chwili bardzo miło wspominamy.Pani Sylwia witała nas na lotnisku przed wylotem na wakacje,jak i pożegnała nas po wakacjach w Hiszpanii w porze nocnej .Dzięki niej czuliśmy non stop opiekę i mieliśmy tą pewność,że cały czas nad nami czuwa.Te wakacje dla nas były jedną wielka przygodą.Jednogłośnie i całą rodzinką stwierdzamy,że były to nasze najlepsze wakacje pod słońcem :) Pokaż »

    2016-09-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    maciek71tychy ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Wszystko co oferowało biuro podroży Net Holiday w swojej ofercie zostało spełnione. Pani rezydent Ania, bardzo miła i pomocna w każdej kwestii, biuro podróży godne polecenia, nie mogliśmy narzekać na nic jeśli chodzi o organizację, obsługę i pomoc. Pokaż »

    2016-08-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    maciek71tychy ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Wszystko co oferowało biuro podroży Net Holiday w swojej ofercie zostało spełnione. Pani rezydent Ania, bardzo miła i pomocna w każdej kwestii, biuro podróży godne polecenia, nie mogliśmy narzekać na nic jeśli chodzi o organizację, obsługę i pomoc. Pokaż »

    2016-08-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1014 15 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży