Biuro podróży Net Holiday

Biuro Podróży Net Holiday - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 68 opinii)

5.4
  • Ogólne wrażenie
    5.4
    • Zgodność oferty z opisem 5.4
    • Opieka rezydentów 5.4
    • Stosunek jakości do ceny 5.4

Rekomendacja

90% poleca to biuro

Ranking

  • nr 9 z 57
  • 5.5

    ewelina tramowska ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.5
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Pierwszy raz lecielismy z tego biura Netholiday i jesteśmy bardzo zadowoleni. Poznaliśmy bardzo miła i pomocna rezydentkę Anie, bardzo dobrze doradził nam w wycieczkach z pięknymi widokami. Napewno nasz wypad będzie z tym biurem

    2015-06-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    baziel ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    ''Cesarskie Miasta'' - oprócz opóźnienia lotu, dalszy nasz urlop przebiegał bez zarzutów. Organizacja sprawna, hotele dobre, a wielkim atutem tego wyjazdu była pilotka pani Magda - przekazała nam ogrom wiedzy o Maroku, pokazała kilka ciekawych miejsc poza programem, zawsze uśmiechnięta i do dyspozycji. Minus - rezydent marokańczyk mówiący po polsku (mało miły i pomocny). Pokaż »

    2015-06-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.7

    Hatszepsut ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      2.7
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Maroko-Cesarskie Miasta .Taki piękny i ciekawy kraj....szkoda,że niewłaściwie dobrany personel na miejscu .Osoba w postaci Pani pilot /Magdalena/pracowała jakby za karę duża wiedza o kraju ale zero entuzjazmu.Totalnie wypalona.Skłóciła swoim nie profesjonalnym podejściem część uczestników.Ogromne parcie na odpłatne wycieczki fakultatywne kosztem innych uczestników.Zamiast poznawać kraj i jego kulturę przegoniła nas pędem po medynach.Dziwię się jak dali radę starsi ludzie którzy stanowili większy procent uczestników.Nie było czasu na wymianę waluty,kupienie pamiątek.Na suku w Fezie zamiast dać nam czas wolny na zakupy lub pamiątki przegoniła nas do autokaru i o 15 zakwaterowała w hotelu.Tylko po co -przyjechałam zwiedzać Maroko nie na rajd żeby o 15 usłyszeć ,że mogę sobie wynająć taksówkę i wrócić do centrum.A dlaczego z pilotem nie mieliśmy takiej możliwości.Przecież stamtąd wróciliśmy tylko,że Pani pilot dała na to kilkanaście minut.No przecież nawet nie otrzymaliśmy informacji w jakich pokojach jest zakwaterowana ,a gdyby coś się przydarzyło,choćby problemy techniczne w pokoju..Cześć z uczestników nie znała przecież języka.Skandaliczne zachowanie w kwestii wymuszania zgody na odpłatną zmianę trasy powrotnej do Marakeszu /wodospady Ouzud/ W programie jak byk napisane ,że to dobrowolny fakultet i może się odbyć tylko przy zgodzie całości grupy.Takiej zgody nie było od 7 osób.Pozwoliła na drążenie tematu sugerując,że mamy być wdzięczni tym którzy się zgodzili zapłacić,że pozwalają nam ze sobą jechać..No skandal.Zapłaciłam za wycieczkę i jej realizację zgodnie z programem.Nikomu niczego nie zawdzięczam.Jak mąż śmiał się postawić usłyszałam nawet,że mogę Pana wysadzić w ...chyba Marakeszu nie usłyszałam tak się zdenerwowałam- co za tupet.Odradzam odradzam!Zepsute wakacje.Można było nam tyle pokazać, zarazić pasją do tego kraju...a tu nic nasze uwagi spływały jak po kaczce.To opinia większej części uczestników.Kraj na pewno warty odwiedzenia ale nie z tym biurem. Pokaż »

    2015-05-29
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 6.0

    Mariooosch ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Jesteśmy bardzo zadowoleni z wylotu z Warszawy do Egiptu z biurem Net Holiday . To nasze pierwsze wakacje z tym biurem i jesteśmy w 100% usatysfakcjonowani.Hotel Grand Plaza Resort . Po przylocie czekał na nas super rezydent Seddik który bardzo sprawnie przetransportował nas do hotelu. W trakcie pobytu było kilka dyżurów z rezydentem ,ale nie było potrzeby więc nie korzystaliśmy z pomocy .Wszelkie informacje od rezydenta dostaliśmy w języku polskim włącznie z numerem telefonu oraz informacją o możliwości kontaktu 24/7.Obsługa hotelu ok ,szczególne pozdrowienia dla kelnera - Michała :-) W ostatnim dniu wylotu ,doba hotelowa do 12 ,lecz rezydent załatwił nam opaski all inclusive do końca pobytu czyli 18,30 ,mogliśmy także korzystać z ręczników i całej infrastruktury hotelu.Hotel oraz biuro podróży godne polecenia!!!! Pozdrawiamy :-) Pokaż »

    2015-05-21
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    abasia_x ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Z Netholiday najlepsze wakacje! W jego ofercie znajdziecie świetny hotel Peninsula (Kreta, Agia Pelagia) położony na wspaniałym widokowo klifie, otoczony zielenią i palmami. Nieopodal hotelu znajdują się dwie plaże, sklepiki, tawerna i przemili sprzedawcy - również Polacy. Zawsze pyszne i rozmaite posiłki serwowane są w obszernej hotelowej restauracji , w której można podziwiać nie wyłącznie smaki podniebienia - morski pejzaż jest na wyciągnięcie dłoni . O greckich smakach nie pozwalają też zapomnieć Snack bar, Lobby bar i Pool bar. Hotel zapewnia przestronne pokoje z widokiem na morze, codzienny serwis sprzątający, sklepik z pamiątkami a także bar wewnętrzny z pięknym tarasem i salkę bilardową. Nad udanym pobytem czuwa przemiła obsługa i wspaniała REZYDENTKA (Marta), bardzo życzliwa, otwarta, cierpliwa, mentalnie i merytorycznie doskonała , kochająca ludzi i wciąż uśmiechnięta. Życie w Peninsuli codziennie umila ekipa animatorów dbająca o miłe, wesołe i aktywne spędzenie czasu. Zarówno dzieci jak i dorośli znajdą tu wiele ciekawych zajęć, bowiem na terenie hotelu są baseny, boisko, korty tenisowe, plac zabaw oraz kryty basen i centrum Spa. Ponadto netholiday posiada bogatą ofertę wycieczek fakultatywnych. Optymista zawsze znajdzie plusy ale wyłącznie plusy to rzadkość Pokaż »

    2015-05-10
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 6.0

    surya108 ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Bardzo profesjonalna praca rezydentów, punktualne i sprawne transfery z i na lotnisko, fantastyczne ceny last minute, polecam.

    2015-04-02
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    MarekZi ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Dzięki NetHoliday spędziłem z rodzinką wspaniałe wakacje. Szkoda, że tylko tygodniowe ale postanowiliśmy tam wrócić i z pewnością sprawdzimy ofertę NeyHoliday. Rezydent Net Holiday - Szerif bardzo pomocny, dostępny i w pełni fachowy. Znający nie tylko język ale i mentalność Polaków. Pewnie awansuje ale z pewnością wychowa godnego następcę. Pokaż »

    2015-03-19
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    Paulina ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    W tym roku był mój pierwszy wyjazd biurem Netholiday, ale na pewno nie ostatni. Nie dość, że ceny bardzo atrakcyjne to jeszcze tak profesjonalna obsługa klienta. Hotel Verginia Sharm w którym byłam tradycyjnie pozytywnie mnie zaskoczył. Z roku na rok jest coraz lepiej. Tegoroczni animatorzy byli po porostu fantastyczni, w hotelu nie dało się nudzić. Dodatkowo bardzo pozytywnie zaskoczył nas rezydent, Seddik, osoba zawsze uśmiechnięta, mega sympatyczna, bardzo pomocna. Każdemu życzę tak udanego wyjazdu Netholiday jaki ja miałam i tak fajnego rezydenta na miejscu! Pokaż »

    2015-03-13
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    RezydentNetHoliday ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Do Joanna Borek Bardzo się cieszę za taką wypowiedź, zapraszam na kolejne wakacje z Netholiday w przyszłym roku - do zobaczenia Rezydent NetHoliday

    2015-02-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.7

    Gosia ocenił biuro podróży Net Holiday

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Pobyt na Korfu w miejscowości Dassia hotel Magna Graecia 4* w dniach 16-30.09.2014. hotel zgodny z ofertą biura. Rezydent p.Jakub pomocny nawet poza godzinami dyżuru. (pozdrawiamy 13 osobowa grupa z Gdańska). Mimo niepochlebnych opinii o przeszłości zarządu biuro nie zawiodło i jeżeli znajdzie się oferta ciekawa cenowo i z wylotem z Gdańska to skorzystamy. Pokaż »

    2015-02-13
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży