Biuro podróży Oasis Tours

Biuro Podróży Oasis Tours - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 344 opinii)

3.5
  • Ogólne wrażenie
    3.5
    • Zgodność oferty z opisem 3.6
    • Opieka rezydentów 3.0
    • Stosunek jakości do ceny 3.7

Rekomendacja

54% nie poleca tego biura

Ranking

  • nr 49 z 60
  • aga321 ocenił biuro podróży Oasis Tours

    • Ogólne wrażenie
      • Zgodność oferty z opisem 0.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 0.0

    Oszuści.Trzy dni przed wylotem sprawdzałam ofertę tego biura,hotel w którym miałam wykupioną wycieczkę zniknął z ich oferty,dzwoniac do Oasis tours słysze ze to napewno pomyłka i napewno bedę zakwaterowana w wybranym hotelu,lecz na nastepny dzień otrzymuje informacje że jest to niemożliwe,w zamian proponują o dziwo gorsze hotele.Wiele nerw ,rezygnacja z wycieczki i zmarnowany urlop Pokaż »

    2015-07-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    Beata ocenił biuro podróży Oasis Tours

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    NIE POLECAM!!!! Uważajcie, wykupiliśmy hotel do Tunezji wrzesien 2013, jeden dzień przed wylotem zadzwonili do nas że przepraszają ale nie ma miejsc w Hotelu, to był szok, my już spakowani a tu taka informacja, zgodnie z umową jaką podpisaliśmy natychmiast mieli zwrócić pieniądze... Odzyskaliśmy wpłatę po 1,5 miesiąca wykonując po kilka telefonow dziennie, Jeśli nie chcecie przeżyć takiego stresu jak my to zastanówcie się poważnie nad tym buirem... Pokaż »

    2014-05-30
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 6.0

    marta1312 ocenił biuro podróży Oasis Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    w tym roku byliśmy 2 razy z Oasisem na przełomie czerwiec/lipiec 2 tyg i sierpień 1tydz ja mogę powiedzieć tyle Biuro na prawdę godne polecenia bez żadnych stresów rezydentki 100% spełniały swoją prace P.Dorotka bardzo miła i cieplutka!!!POLECAM W 100% za rok skorzystamy ponownie!!! Pokaż »

    2013-09-07
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.3

    jimmius ocenił biuro podróży Oasis Tours

    • Ogólne wrażenie
      3.3
      • Zgodność oferty z opisem 4.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Biuro jak na swoje niskie ceny jest jak najbardziej OK ! Wszystko było sprawnie załatwione... żadnej wpadki. Jedynie rezydentka była już chyba przemęczona pracą albo jej bardzo nie lubiła bo była zmierzła strasznie. Jak oczywiście przychodziło do zapłaty za wycieczki fakultatywne to od razu pojawiał się jej uśmieszek na twarzy... Poza tym biuro POLECAM ! Pokaż »

    2013-08-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    cuseeo ocenił biuro podróży Oasis Tours

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Rok temu opisywałem sytuację jak Oasis organizowało leczenie turystów w Egipcie. Otóż w razie wystąpienia choroby należało zgłosić się do rezydenta, który kierował do zaprzyjaźnionej kliniki, gdzie trzeba było zapłacić 25$ za wizytę, pieniądze te miały być do zwrotu w PL. Niestety po przyjeździe nikt nie chce pieniędzy oddać, firma ubezpieczeniowa bo nie było zgłoszone do centrum alarmowego, Oasis tak samo i nie przyznają się do błędu. Po interwencji Federacji Konsumentów przysyłają pismo, gdzie zobowiązują się do zwrotu kosztów leczenia, od tego czasu 5 miesięcy minęło, kasy nie ma, na maile odpowiadają, że sprawa jest cały czas prowadzona. Serdecznie nie polecam tego biura podróży. Pokaż »

    2013-08-19
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 6.0

    doma ocenił biuro podróży Oasis Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Biuro podróży do tej pory uważałam za naprawde godne polecenia, gdyby tylko nie te plotki o rzekomym zbliżającym sie upadku... Rezydenci bardzo o nas dbali, cena niewygórowana, a wakacje mega

    2013-08-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.3

    ajek2 ocenił biuro podróży Oasis Tours

    • Ogólne wrażenie
      4.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Własnie wróciliśmy, z Tunezji z Venus Beach wylatywaliśmy pełni obaw czytajac opinie o Oasis ale niepotrzebnie wszystko było ok, hotel może nie powalający ale za to super animacje, i tragiczne jedzenie ale ze strony organizatora wszystko jak w najlepszym porzadku na pochwałę zasługują również Tunezyjskie linie lotnicze NOUVELAIR . Ogólnie jesteśmy zadowoleni. Pokaż »

    2013-07-31
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    gosik123 ocenił biuro podróży Oasis Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byliśmy w Thalasie Sousse i nie było do czego się przyczepić, było cudownie. Na pewno znowu tam wrócimy.Korzystamy z tego biura co roku i mogę innym polecić, a porównanie z innym organizatorami mamy duże, bo często latamy na tygodniówki. Pokaż »

    2013-07-26
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 6.0

    koliber87 ocenił biuro podróży Oasis Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    polecam jak najbardziej to biuro podróży! wszystko jak w ofercie, nie ma do czego się przyczepić. bez zastanowienie po raz kolejny pojadę z Oasis Tours

    2013-07-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    grupafamilia ocenił biuro podróży Oasis Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byliśmy w czerwcu 2013 hotel Venus Beach Hammamet hotel zgodnie z opisem Rezydentka Monika miła, profesjonalna , doświadczona . Animatorzy to piąta kolumna hotelu - pozdrawiamy , obsługa w porządku . Czepiać można się zawsze . My napewno tam wrócimy . To był drugi wyjazd z Oassisem . Pokaż »

    2013-07-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1034 35 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży