Biuro podróży Oasis Tours

Biuro Podróży Oasis Tours - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 344 opinii)

3.5
  • Ogólne wrażenie
    3.5
    • Zgodność oferty z opisem 3.6
    • Opieka rezydentów 3.0
    • Stosunek jakości do ceny 3.7

Rekomendacja

54% nie poleca tego biura

Ranking

  • nr 49 z 60
  • 1.0

    Kinga ocenił biuro podróży Oasis Tours

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Oasis Tours... byłam z tym biurem raz na wakacjach i wiem jedno - nigdy więcej z nim się nigdzie nie wybiorę. Oferta niby o pięknym czystym hotelu - na miejscu syf, jakiego bym sobie w życiu nie wyobraziła. Wiele jestem w stanie zrozumieć, że to inny kraj i inna kultura - w porządku. Wiem to, podróżowałam trochę i mam porównanie nawet z innymi hotelami w Tunezji. Skandaliczne zachowanie rezydentek, kiedy zdarzyła nam się kradzież, bo któraś osoba z naszej grupy Polaków ukradła mi z kieszeni iPhone'a. Zero pomocy, zero inicjatywy, sami musieliśmy ją PROSIĆ, żeby z nami pojechała na policję, po czym okazało się, że nie znała ani angielskiego ani francuskiego (o arabskim nie wspomnę). Zero reakcji też na wszelkie zgłaszania awarii tudzież wszechobecnych mrówek. Cały hotel to jeden ogromny syf - wszędzie brud, sztućce ubrudzone Bóg wie czym, stołki w restauracji brudne od ptasich odchodów, ręczniki tylko przepłukiwane (śmierdziały wiecznie po każdej "wymianie" na podobno czyste). Na dodatek, po wielu skargach i załączonych zdjęciach, Oasis nie potrafi przyznać się do winy i faktycznie zrekompensować nerwów straconych podczas wakacji. Jest to NAJGORSZE BIURO, z jakim kiedykolwiek byłam na wakacjach! TRAGEDIA, zero szacunku dla klienta i zero dbałości o jego zadowolenie! Pokaż »

    2013-07-11
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.7

    bkazmierska ocenił biuro podróży Oasis Tours

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Biuro podroży nie zawiodlo.Zmienili miejsce wylotu,wszystko zorganizowane.

    2013-07-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 2.3

    niezadowolona87 ocenił biuro podróży Oasis Tours

    • Ogólne wrażenie
      2.3
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Rok temu pojechałam z koleżanką na wycieczkę z tym biurem. Fakt cena zachęcała i pewnie dlatego też wiele osób nadal korzysta z Oasis. Jednak należałoby się zastanowić, czy warto. Owe biuro notorycznie, co roku robi "przekręty" ze skracaniem turnusu, czy z przenoszeniem do innych hoteli. W naszym przypadku niby tygodniowy wyjazd dostal skrocony o 1 dzien, chociaż biorac pod uwage dziwne nocne godziny przlotów, to w rzeczywistości bylyśmy tam jedynie 4 dni. Pani rezydentka w żaden sposób nei potrafiła pomóc w zaistniałej sytuacji, a w siedzibie biura w Polsce nikt nie odbierał telefonów. Rzekomo takowa sytuacja wczesniej nie miała miejsca (bzdury). Załuję, ze wcześniej nie weszłam na to forum, bo zapewne zastanowiłabym sie 2 razy, czy lecieć. Rozumiem, że przewoźnik może zmienić godzinę wylotu z przyczyn losowych, ale nie jesli chodzi o zmianę daty i praktycznie co turnus. Niech biuro zorganizuje przeloty w taki sposób, aby takie sytuacje nie miały miejsca, albo niech zmienia przewoznika! Po powrocie z tak krótkiej wycieczki, pisałyśmy odwołanie z groźbą o powiadomienie konkretnych instytucji. Po kilku listach, biuro przyznało się do błędu i zaoferowało zwrot pieniędzy za stracony dzień pobytu. CAŁE 44ZŁ OD OSOBY!!! Kpina, w dodatku owe pieniądze nadal nie wpłyneły na nasze konto! Nigdy więcej z biurem Oasis Tours. Kto nie miał takich przygód, niech się cieszy, ale innym stanoczo odradzam! Pokaż »

    2013-06-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.7

    Artur ocenił biuro podróży Oasis Tours

    • Ogólne wrażenie
      3.7
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Byłem w lipcu 2012 roku z Oasis'em w Carribean World Nabeul - transport z lotniska do hotelu - porażka. Autokar bez klimy, rezydentka (z innego hotelu niż nasz) wysiadła z turystami chyba w drugim hotelu - do pozostałych autokar nas dowiózł, ale każdy musiał pilnować sam, gdzie ma wysiąść. Dopiero w hotelu powitali nas polscy animatorzy - Kamil i Marlena. Spotkanie z rezydentką polegało na przekazaniu podstawowych informacji i głównym skupieniu na sprzedaży wycieczek. Powrót - masakra - tylko wywieszka na tablicy o której autobus - i martw się sam o siebie. Godziny wylotów w obie strony bez zmian. Warunki zgodne z ofertą. W sumie gdyby nie sprawa z transferem do hotelu i z hotelu na lotnisko to byłoby neutralnie... a tak z powyższych powodów - nie polecam. Pokaż »

    2013-06-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 2.3

    kris61 ocenił biuro podróży Oasis Tours

    • Ogólne wrażenie
      2.3
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Samo biuru ok. ale czas zmienić rezydentkę Panią Marię. Pozdrawiam Kris61

    2013-05-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    999 ocenił biuro podróży Oasis Tours

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Zdecydowanie nie polecam,rezydent miał nas gdzies,telefony do biura w polsce nic nie dały,hotel absolutnie nie taki jak z katalogu,jedzenie jak w budzie z hotdogami z lat 90.Był problem natury medycznej z poparzona dziewczynka w hotelu tez ani rezydent ani hotel ani biuro w polsce nikt nie pomógł biedemu dziecku i jego rodzicą.Pomagalismy my,turysci z polski i ze swiata mieszkajacy w tym hotelu.Czesto latam na takie wakacjie ale jeszcze tak zobojetniałego biura podróży na swojej drodze nie spotkałem.Jestem ciekaw kto dodaje te pozytywne oceny,chyba sami pracownicy biura bo po ludziach na turnusie nie widac było eufori wakacyjnego luxusu Pokaż »

    2013-03-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 6.0

    marta1312 ocenił biuro podróży Oasis Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byłam z rodziną i ze znajomymi z tym biurem w Sousse jak najbardziej polecam!!! dziwią mnie te negatywne opinie bo naprawdę nie było się czego czepiać, jak czytam że nigdy wiecej bo lot przesunięty to mi się chce śmiać bo to nie wina biura przecież tylko przewoznika!!! nasz wyjazd był w 100% zadowalający od A do Z i napewno skorzystam jeszcze raz !!! Pokaż »

    2013-01-15
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (5)
  • 4.0

    rafal_bydgoszcz ocenił biuro podróży Oasis Tours

    • Ogólne wrażenie
      4.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    W grecji bylismy na Krecie w hotelu aqua sun vilage (znany tez jako eri sun village). Opieka rezydenta sprowadza sie do odbioru turystow z lotniska, na dzien dobry musielismy wysluchac jak to Panie maja ciezko ile roboty bo turystow trzeba odebrac, potem spotkanie sprzedaz wycieczek i... radz sobie sam w razie problemow spotkamy sie w autobusie odwozacym turystow na lotnisko. A to bylo tak... Kupilsmy wycieczke w marcu, potem splajtowala triada, sprawdzamy oasis w KRD i okazuje sie ze po upadku triady sa na pierwszym miejscu pod wzgledem zadluzenia (dane z maj/czerwiec). Na miejscu kupilismy wycieczke od rezydentki Asi (?) na Santorini. Do autobusu trzeba bylo zejsc na dol (hotel polozony byl na gorze) ale zapewniano nas ze odwiezie nas do hotelu zebysmy zdazyli na kolacje (hotel nie oferuje suchego prowiantu). Kierowca zostawil nas na dole. Wejscie na gore trwa okolo 20 minut wiec z dziecmi na barana bedzilismy ile sil w nogach zeby zdazyc na kolacje. Dotarlismy 5 minut po godzinie w ktorej wydawane byly posilki al;e nie wpuszczono nas na stolowke. Dzownimy do rezydentki zeby pomogla nam ale nie odbierala telefonow. Zostalismy bez kolacji. My to my ale nasze maluchy (5 i 8 lat). Do miasta bysmy nie dali rady dojsc ale gdybysmy wiedzieli ze kolacji nie bedzie zostali bysmy na dole i cos zjedli. Przy okazji poznalismy kilkoro ludzi ktorzy mieli problemy z rezydentkami, okazalo sie tez ze te same wycieczki z tym samym lokalnym biurem z ktorym jechalismy moglismy kupic taniej 50 euro za osobe. Pozniej problem z odzyskaniem pieniedzy na kolejne wycieczki ale poszlismy na zebranie z nowymi goscmi, zrobilismy afere i odrazu pieniadze sie znalazly. Sam hotel OK i warty polecenia, obsluga hotelu bardzo dobra. Tylko ta dziwna zasada nie wpuszczania nikogo 5 minut po zamknieciu stolowki. Moze male zastrzezenie ze przez 1,5 tygodnia arbuzy byly kwasne i smierdzialy. Hotel polecamy biura OASIS ze wzgledu na obsluge posprzedazna stanowczo NIE polecamy Pokaż »

    2012-12-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    bajbars ocenił biuro podróży Oasis Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    To był mój pierwszy wyjazd z Oasis. Nie mam żadnych zastrzeżeń, oferta została zrealizowana zgodnie z jej warunkami, a niewątpliwym plusem była osoba rezydentki w Sharm w osobie p.Ludmiły Sucheckiej! To miła, życzliwa, profesjonalna kobieta, i tylko takich sobie życzyć! Pokaż »

    2012-11-05
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 6.0

    darcio2009 ocenił biuro podróży Oasis Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Bylismy w sierpniu z biurem oasis tours w tunezji w hotelu venus beach hammamet wszystko bardzo dobrze zorganizowane , przez dwa tygodnie nie było mowy żeby nudzic, opieka super, jedzenie znakomite obsługa bardzo dobra nie było żadnych podziałów na polaków francuzów czy innych... jak to w innych hotelach .wszyscy dobrze się bawili.polecam ten hotel dla rodzin . info darcio2009@tlen.pl Pokaż »

    2012-11-05
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1034 35 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży