Biuro podróży Oskar

Biuro Podróży Oskar - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 265 opinii)

5.3
  • Ogólne wrażenie
    5.3
    • Zgodność oferty z opisem 5.4
    • Opieka rezydentów 5.2
    • Stosunek jakości do ceny 5.4

Rekomendacja

89% poleca to biuro

Ranking

  • nr 11 z 57
  • 5.3

    marcelXD ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    w zeszlym roku bylem na extra obozie w bulgarihehe super pogoda, spoko plaza no i poznalwem spoko ludzi hehe w tym roku jade z tego biura tez na oboz do hiszpani i sie juz nie moge doczekac XD:D

    2015-05-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Michał Dworkiewicz ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Generalnie z wczasów w Hiszpanii w zeszłym roku jestem bardzo zadowolony. Jadąc ze znajomymi przywieźliśmy ponad tysiąc zdjęć - jest co przeglądać i wspominać. Byliśmy z Oskara w Lloret de Mar, w hotelu Central park. Co prawda wrzesień nie jest typowo wczasowy, szybciej się ciemno robi i pod wieczór jest już chłodniej - ale to są z kolei idealne warunki na zwiedzanie i piesze wycieczki. Z kumplami aktywowaliśmy się właśnie jak robiło się trochę lżej zato dziewczyny wiadomeczka, na leżingu. Wykupiliśmy opcję z pełnym wyżywieniem ale wiadomo, czasem ma się ochotę na jakieś chipsy czy wypad na miasto - polecam więc po mimo opcji all zabrać ze sobą trochę gotówki, albo chociaż kartę. Przejazd autokarami mnie osobiście jakoś nie męczy. Zawsze lubiłem tak podróżować - dla to frajda. A akurat musiałem zabrać ze sobą trochę pracy więc przez większą część dnia śmigałem na tablecie (własny korpo net) - ale reszta generalnie spała w podróży. Pozdrawiam M. Pokaż »

    2015-05-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    BasiaSowicka ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byliśmy z całą rodzinką na majówce w Haide Parku! Takich emocji jeszcze nie było! Niesamowite przeżycie, dzieciaki zachwycone, polecam każdemu! Podróż bardzo przyjemna, chociaż bałam się o dzieci bo ciężko im usiedzieć w miejscu ;) ale wszystko poszło świetnie, bardzo dziękuje naszej pilotce za troskę i cierpliwość! Pokaż »

    2015-05-25
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    kamilmierniak ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    polecam OSKARA! byłem na wycieczke w holandi i jestem mega zadowolomny!

    2015-05-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    sloma84 ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    W zeszłym roku chciałem pojechać do Albanii i zdecydowałem się na Biuro Podróży Oskar! Nie żałuje!!! Wszystko było elegancko zorganizowane. Rezydentka zawsze pomocna i w kontakcie, hotel super i plaże obłędne. Polecam.

    2015-05-22
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.7

    JustynaKrawczyk ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    W tym roku wybieramy się do Chorwacji z Centrum Turystyki Oskar. Możecie nam polecić lokalizację? Byliśmy już z nimi trzy razy Bułgaria, Rumunia i Grecja. Bardzo nam się podoba organizacja i zaangażowanie pilotów dlatego prosimy o pomoc w wyborze najlepszej opcji w Chorwacji. Pozdrawiamy Justyna i Janusz. Pokaż »

    2015-05-21
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    patrykkostarz ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    w kwietniu wybraliśmy się z żoną do Amsterdamu - fajne widoki! podroz przebiegla bez żadnych komplikacji, przewodnik nie zanudzał, ogólnie wypad bardzo udany

    2015-05-18
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.3

    falli ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Pare lat temu byłem na wakacjach z rodzicam i było supcio! W tym roku Hiszpania z biurem Oskar! WYPAS :D

    2015-05-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    bartekniedzialka ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    byliśmy z dziewczyną w Rzymie! wyjazd godny polecenia! obsługa biura, podróż, zakwaterowanie na 5! extra wyjazd, polecamy!

    2015-05-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    pawel_braniek ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    BYłem w zeszłym roku z ekipą na wypadzie do Heide Parku. Stwierdziliśmy, że musimy się przetestować na rollercoasterach. A, że zapowiadało się trochę ładnej pogody to jakoś tak wyszło. Jechaliśmy z biura z Poznania - z Oskara. Nikomu nie chciało się prowadzić po całym dniu na zabawkach. A tak śmignęłiśmy busem - super opcja, bez załatwiania samemu u NIemców. Pokaż »

    2015-05-15
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1026 27 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży