Biuro podróży Oskar

Biuro Podróży Oskar - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 389 opinii)

5.4
  • Ogólne wrażenie
    5.4
    • Zgodność oferty z opisem 5.4
    • Opieka rezydentów 5.3
    • Stosunek jakości do ceny 5.5

Rekomendacja

92% poleca to biuro

Ranking

  • nr 8 z 60
  • 6.0

    adam1976 ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Spędziłem z rodziną wakacje w Pardze w 2015 r. korzystając z oferty BP Oskar - transport, zakwaterowanie - wszystko zgodnie z ofertą - polecam :) W ogóle Parga to przepiękne miasteczko, byliśmy z Grecji w różnych miejscach ale Parga moim zdaniem najładniejsza :) Pokaż »

    2016-10-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Elzbieta Kryza ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    W tym roku również wykupiłam wczasy w "OSKARZE. " Ponownie wybrałam Makarską i jej okolice. Czerwcowa pogoda dopisałą. Widoki wspaniałe , Zakwaterowanie i opieka rezydenta bez uwag. Polecem Wam wakacje z "OSKAREM"

    2016-10-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    leszek123 ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Mój kolejny wyjazd z OSKAREM to "Trzy stolice". Tak jak i w przypadku poprzednich wyjazdów z tym Biurem zadowolenie, miłe wspomnienia i satysfakcja z udanej imprezy były tym czego każdy mógłby oczekiwać od organizatora.

    2016-08-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Beata ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Witam.Kolejny raz spędziłam wakacje z Oskarem ,tym razem Bułgaria hotel Aurro .Jesteśmy zadowoleni z pobytu , jak i z organizacji biura ,a na miejscu przemiła rezydentka Pani Marta ,była bardzo pomocna i sympatyczna Pozdrawiam Beata

    2016-08-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    leszek123 ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    W tym roku zwiedzałem z biurem OSKAR Dalmację. Nie pierwszy raz korzystam z usług tego biura i zawsze był to profesjonalizm dużych lotów. Jeżeli ktoś chce mieć uwagi np do godzinnego spóźnienia na trasie kilku tysięcy kilometrów, to znaczy, że nie powinien się ruszać z domu. Solidny i pewny transport są, w mojej opinii, wizytówką tego biura. Polecam. Pokaż »

    2016-07-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.0

    luk1 ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      3.0
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 3.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    W dniach 22.06.2016 - 03.07.2016 wraz z żoną byliśmy uczestnikami imprezy turystycznej zorganizowanej przez Centrum Turystyki Oskar, która odbyła się w Czarnogórze (Budva - Willa Zoran). 150 kilometrów przed celem podróży autokar, którym podróżowaliśmy zepsuł się. Kierowca około godziny 7:30 rano zmuszony był zjechać na pobocze niebezpiecznego odcinka górskiej drogi. Przy okazji wyrazy uznania dla tego właśnie kierowcy, ponieważ przez kilka godzin próbował dzielnie naprawić uszkodzony element , niestety nie dysponował wszystkimi potrzebnymi częściami. W czasie gdy kierowca walczył z materią, my wraz z około 90 innymi pasażerami autobusu (wśród nich małe dzieci) staliśmy na niewielkim skrawku pobocza, bez dostępu do toalety i wody. Wystawiony trójkąt ostrzegawczy powodował ryzykowne i niebezpieczne manewry czarnogórskich kierowców (szczególnie TIR'ów). Czuliśmy realne zagrożenie.. Dodatkowo od kierowców i pilotów docierały różne sprzeczne informacje co do planów rozwiązania zaistniałej sytuacji przez Centrum Turystyki Oskar. Kierownictwo biura, z którym kontaktowała się załoga, potraktowało nas jak bezosobowy przedmiot... W końcu po ok 5 godzinach stania obok zepsutego autokaru postanowiliśmy z żoną dokończyć podróż na własny koszt, taksówką. Po powrocie wysłałem do Centrum Turystyki Oskar (email'em) fakturę za taxi, z prośbą o zwrot poniesionych kosztów. Do dziś nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Obawiam się, że to kolejne biuro podróży dla którego liczy się tylko zysk. Moje pieniądze będę musiał prawdopodobnie odzyskać w sądzie. To przestroga dla innych, świadectwo tego jak Centrum Turystyki Oskar postępuje ze swoimi klientami w kryzysowych sytuacjach. Pokaż »

    2016-07-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    techno_star ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecam wakacje z biurem CT Oskar. Wszystko odbyło się w pełni profesjonalnie. Willa w Makarskiej zgodna z oczekiwaniami i ofertą. Podróż minęła super z uwagi na wygodny autokar i profesjonalizm kierowców. Za rok znowu wybiorę to biuro. Pokaż »

    2016-07-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 6.0

    techno_star ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecam wakacje z biurem CT Oskar. Wszystko odbyło się w pełni profesjonalnie. Willa w Makarskiej zgodna z oczekiwaniami i ofertą. Podróż minęła super z uwagi na wygodny autokar i profesjonalizm kierowców. Za rok znów wybiorę to biuro. Pokaż »

    2016-07-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Danusia2016 ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Pragnę wyrazić pełne zadowolenie z usług biura Oskar !Wyjazd do Makarskiej w Chorwacji w pełni spełnił moje oczekiwania.Podróż wygodnym autokarem, pokój w willi w centrum miasteczka i uprzejmość Rezydenta na miejscu. Wszystko to spowodowało , że w tym roku planuję ponownie wyjechać na urlop z tym biurem. Szczególne podziękowania dla Pani Ani z biura w Poznaniu za profesjonalizm i uprzejmość. Pokaż »

    2016-06-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    zenonwid ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Właśnie wróciliśmy z niezapomnianych wakacji w Sarandzie w Albanii.Jesteśmy pełni uznania dla Organizatora CT OSKAR,który wykazał pełen profesjonalizm i zapewnił komfort turystom na każdym etapie realizacji imprezy. Począwszy od etapu zawierania umowy poprzez dojazd, pobyt oraz powrót. Kontakt z biurem bardzo dobry. Uprzejmość,fachowość, rzetelność oraz profesjonalizm, przejazd autokarami wysokiej klasy.Kierowcy i pilot p.Maciej, profesjonalni, uprzejmi, dbający o komfort jazdy oraz dobre samopoczucie turystów, Rezydent p. Julita, pasjonatka swojej profesji, posiadająca ogromną wiedzę o Albanii, świetna organizatorka wycieczek fakultatywnych (byliśmy na JEEP SAFARI),obdarzona empatią, pomocna w każdej sytuacji.Nieustannie dba oraz wykazuje troskę o klienta. Cudny pobyt w cudownym zakątku Ziemi w uroczym hotelu ERDANO!!!Zachęcam do wyjazdów z tym Biurem!!!My na pewno ponownie skorzystamy z Waszej oferty.Naprawdę warto!!! Pokaż »

    2016-06-18
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1038 39 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży