Biuro podróży Oskar

Biuro Podróży Oskar - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 281 opinii)

5.3
  • Ogólne wrażenie
    5.3
    • Zgodność oferty z opisem 5.4
    • Opieka rezydentów 5.3
    • Stosunek jakości do ceny 5.4

Rekomendacja

89% poleca to biuro

Ranking

  • nr 10 z 57
  • 6.0

    Malko ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Z biurem OSKAR byliśmy w zeszłym roku z kumplami w Grecji :D uoooo super wakacje, do dzis je wspominamy :d miejsce świetne, pogoda doskonala, ceny calkiem spoko :D mega sie wybawiliśmy, nie musieliśmy się o nic martiwć, jak mielismy jakies watpliwosci zawsze moglisby sie zwrocic sie do naszej rezydentki :D przesymaptyczna pani, pozdrawiamy! :D Pokaż »

    2015-07-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    weronik ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Chorwacja to pięne miejsce. Czasami wręcz pustynne, czasami pełne zielen. Tyle się napatrzyłam na zdjęcia, czy to znajomych, którzy już od dawna Chorwację zwiedzają, czy to na internecie, że postanowiłam z mężem wyjachać i przekonać się na własne oczy jak to tam jest. A jest wspaniale, wyspy, wysekpki skalne plaże (i te betonowe też ;)) wodospady! Byliśmy teraz w czerwcu na wycieczce obaizdowej Skarby Adratyku? Albo Perły Adriatyku. Program napakowany po brzegi ale to wspaniale bo odwiedziliśmy i Plitvicki Park Narodowy i Dubrownik i Split i PN Krka - gdzie kręcono Winetou. Noclegi z kolei w czeroosoowych apartamentach - wygodnie i czysto. Także polecam- chociaż teraz pewnie słońce już mocniej przypieka Pokaż »

    2015-07-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    sobek ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Jesteśmy bardzo zadowoleni z Oskara. Byliśmy z nimi na wycieczce w Chorwacji a dokładniej w Makarskiej. Willa Bernarda była dla nas idealna bo mieliśmy do dyspozycji apartament z sypialnią pokojem dziennym, kuchnią łazienką i balkonem. Pełen luksus szczególnie że uwielbiamy gotować (nawet na wakacjach). Do plaży kawałek jakieś 700m troszkę kamienista ale szeroka. Dużo atrakcji naokoło różnego rodzaju sporty kawiarnie, kluby, bary. Zabawa super wiec polecamy :) Pokaż »

    2015-07-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    sbks ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecam wyjazdy z Centrum Turystyki Oskar! Podróż i sam pobyt w Chorwacji wspominamy bardzo miło, nie mamy żadnych zastrzeżeń. Pracownicy biura i rezydenci - pomocni i kompetentni. W tym roku również korzystamy z oferty Biura :)

    2015-06-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    mlistkowiak ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Z rodziną byliśmy w Albanii rok temu w miesteczku Saranda. Hotel polecony nam przez Panią w biurze pod©óży Oskar był rewelacyjny. Prywatna plaża, leżaki i parasole, zaraz obok promenada do cetrum miasta. Dzięki Pani Iwonie zobaczyliśmy Zamek Lukursi, Park Narodowy Butrint co było atrakcją dla naszych dzieciaków. Rewelacyjne wakacje gorąco polecamy! Pokaż »

    2015-06-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    kaczmar ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    W tym roku z oskarem byłam w Grecji w Pardze. Niesamowite miejsce i atmosfera! Starałam się wykorzystać każdą chwilę i na szczęscie było to możliwe. Piękne wycieczki dzięi którym zobaczyłam jaka grecja jest piękna, i na pewno wróce żeby zobaczyć więcej :D Pokaż »

    2015-06-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    kalinowski ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    W dwie pary pojechaliśmy do Chorwacji z biurem Oskar. Mieliśmy fajny apartament z dwoma sypialniami i kuchnią (idealne rozwiazanie dla nas. Na śniadanie nie trzeba było się spieszyć bo robiliśmy sobie w naszej kuchni i tylko na obiady chodziliśmy gdzieś na miasto :) Mały kawałek do plaży w ogole nam nie przeszkadzał. Willa Bernarda to super opcja. Pokaż »

    2015-06-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    FKA ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Byłam w Amsterdamie na Festiwalu Tulipanów. Ekipa os oskara rewelacyjna zobaczyliśmy wszytsko co interesujące, a zapachy kwiatów cały czas nam towarzyszyły. Naprawde polecam :D

    2015-06-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Robacka ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Chciałam polecić Centrum Turystyki OSKAR. W tym roku już dwukrotnie z całą rodzinką byliśmy z tym biurem na wycieczkach. Za pierwszym razem pojechaliśmy do Amsterdamu na festiwal tulipanów - coś pięknego! Pierwszy raz widziałam tyle kwiatów na raz hihi. A całkiem niedawno wróciliśmy z Heide Parku! Co za wrażenia, niezapomniane! Ah dzieciaki są bardzo zadowolone, z resztą ja też! Pokaż »

    2015-06-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    zosiaa1 ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    juz dwa razy bylam z tego biura na wyjazdach. rok temu w bulgari na obozie, gdzie byl mega klimat a teraz bylismy z rodzicami w heide parku! mega wypad! odjechane kolejki, nie ma nudy! super sprawa!

    2015-06-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1028 29 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży