Biuro podróży Oskar

Biuro Podróży Oskar - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 293 opinii)

5.4
  • Ogólne wrażenie
    5.4
    • Zgodność oferty z opisem 5.4
    • Opieka rezydentów 5.3
    • Stosunek jakości do ceny 5.4

Rekomendacja

90% poleca to biuro

Ranking

  • nr 10 z 58
  • 5.3

    Mara89 ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Byliśmy ze znajomymi w Grecji w Parali. Jesteśmy bardzo zadowoleni Wybraliśmy hotel Denis, położony niedaleko plaży. Hotel sam w sobie bardzo zadbany. Mieliśmy też niedaleko do sklepów, pubów i restauracji, więc wieczory spędzaliśmy w pobliskich pubach. jesteśmy bardzo zadowoleni bo lokalizacja dla nas okazała się strzałem w dziesiątkę. Podczas spotkania z rezydentką przedstawione zostały nam różne dodatkowe wycieczki fakultatywne, dodatkowo płatne. My zdecydowaliśmy się na Ateny, bo grzechem byłoby nie zwiedzić stolicy ;) Mimo skwaru, bardzo nam się podobało, Ateny mają swój urok dzięki wymieszaniu różnorodnych kultur z przeszłości. Te wakacje zaliczamy jak najbardziej do udanych! Pewnie nie raz jeszcze odwiedzimy Grecje :) Pokaż »

    2015-08-19
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 6.0

    Joaska7 ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Z całą rodzinką wyjechaliśmy z Centrym Turystyki Oskar do Albanii. Byliśmy w bardzo urokliwej miejscowości Saranda. Plaże niestety kamieniste, ale wystarczy wyposażyć się w odpowiednie obuwie i nie ma problemu lub spędzać czas nad basenem :) moje dzieciaki były bardzo zadowolone spędzając cały dzień w hotelowym basenie :) Trochę obawialiśmy się podróży autoakrem z dziećmi, ale muszę przyznać że jestem pozytywnie zaskoczona. Podczas podróży puścili kilka fajnych bajek, więc maluchy zachwycone i jakoś czas zleciał. Ogólnie autokar nowoczensy i bardzo zadbany. Jesteśmy bardzo zadowoleni z całej organizacji biura jak i opieki naszej rezydentki :) Serdecznie pozdrawiam, Asia. Pokaż »

    2015-08-14
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.7

    konczi ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Ja byłam teraz w Hiszpanii i jestem zadowolona. Ogólnie szukałam czegoś tańszego i Oskar wydaje mi się, dobrze sie spisał. Wybrałam zakwaterowanie w hotelu Esplendid ze względu n to, że nie chciałam porzucić mojego aktywnego stylu życia na wakacje - bo później ciężko jest wrócić do ćwiczeń. A tam właśnie były i korty tenisowe i do squasha, można było sobie pograć, do tego dość ciekawe zabawy organizowane przez animatorów. Samo miejsce położone dla mnie dość korzystnie - kolejny argument, który przemawiał za tym hotelem. B blisko do plaży, niecały kilometra czyli mały spacerek do ścisłego centrum. po drodze bazary, bary i imprezy. Transport oceniam jako udany - bo nie było żadnych opóźnień a kierowcy robili przerwy kiedy trzeba. Gdyby ktoś wykupywał opcje z wyżywieniem to w samym hotelu nie podają alkoholu. Pokaż »

    2015-08-12
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.7

    konradszt ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    byłem z oskara w Makarskiej w willi bożenka. Dojechaliśmy bez niespodzianek. Przyjechaliśmy na miejsce między 6-7 rano. Mieliśmy szczęście, bo pokój na nas czekał, także od razu się wprowadziliśmy. Powrót także bez problemów, właścicielka pozwalała użyć prysznica po wykwaterowaniu. Powrót także bez żadnych problemów. Organizacja papierów ze strony biura sprawna. Pokaż »

    2015-08-12
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    Marcin Klip ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    W lipcu tego roku byłem w Chorwacji. Zdecydowałem się na wyjazd z Oskara generalnie ze względu na relację ceny do jakości - przeszperałem naprawdę dużo różnych opinii i wypytałem kilka osób. W końcu zdecydowałem sie na willę Ivan i to był naprawdę dobry wybór. Na miejscu czysto, z klimą i takimi podstawowymi warunkami, ale właściciele są perłami tego miejsca. Przemili, przesympatyni ludzie. Bardzo się cieszę, że na nich trafiłem - podpowiedzieli wiele rzeczy. Jeżeli zaś chodzi o samą organizację wyjazdu - nie mam nic do zarzucenia. Nic przykrego nas nie spotkało - autokar czysty, klima działała wyrobiliśmy się na czas. Pokaż »

    2015-08-06
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.7

    Roman Rak ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Opinia dotyczy wyjazdu do Grecji - Parga.Biuro wywiązało się ze swoich obowiązków bardzo dobrze z wyjątkiem małego zamieszania z przesiadką ,która miała miejsce na Węgrzech.To trzeba jeszcze dopracować.Sam przejazd zorganizowany dobrze w wygodnych autokarach.Miejscowość bardzo ładna.Apartamenty Filio trochę należałoby odświeżyć i doposażyć (nowe ręczniki i pościel) ale ogólnie dobrze.Największym atutem Oskara okazała się rezydentka p. Roma.Bardzo miła ,kompetentna i zawsze do dyspozycji.Przekazała nam dużo informacji i ciekawostek o miejscowości,zwyczajach i kulturze regionu.Towarzyszyła nam na wycieczkach i zajmowała się nami.Ogólnie impreza bardzo udana.Z powrotem wracaliśmy luksusowym autokarem co było miłym zaskoczeniem na koniec imprezy. Polecam CT Oskar jako dobrego organizatora wypoczynku. Pokaż »

    2015-08-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    LukiSza ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Z CT OSKAR byliśmy w Bułgarii. Bardzo miło wspominamy ten wypad. Mieszkaliśmy w hotelu Azurro - bardzo przyjazni ludzie, czyste pokoje no i dobra kuchnia. Niedaleko naszego hotelu był park rozrywki Lazur, więc nasze dziecko było zachwycone. A tak to w ciągu dnia głównie przesiadywaliśmy nad basenem, gdzie animatorzy organizowali fajne gry dla dzieciaków. Z wycieczek fakultatywnych skorzystaliśmy z Jeep Safari - rewelacja! To było to! Mały do dzisiaj o tym opowiada. Baliśmy się trochę podróży, czy nasze dziecko jest w stanie wysiedzieć tyle czasu, ale w trakcie jazdy puścili ciekawe filmy więc mały był zadowolony. A sam autokar bardzo nowoczesny, komfortowy no i przede wszystkim czysty! Bardzo polecam wycieczki z tego biura. Pokaż »

    2015-08-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    mzet ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Moja przygoda z Centrum Podróży Oskar zaczęła się wiele lat temu i z perspektywy podróżnika korzystającego z wyjazdów różnych biur podróży muszę przyznać, że Oskar zasługuje na WIELKIE UZNANIE. Włochy(dwukrotnie), Hiszpania, Chorwacja (dwukrotnie), Grecja, Albania, Bułgaria to miejsca, które odwiedziłem z Oskarem (dotychczas nie udało mi się wyjechać jedynie do Rumunii, czego nie mogę odżałować). Za każdym razem wyjazd był ciekawy, a przede wszystkim dobrze zorganizowany, a oferowane wycieczki poszerzały wiedzę najbardziej wybrednych. Zawsze mogłem liczyć na pomoc rezydenta, a za najlepszą rezydentkę uważam p. Tasulę w Grecji – z tego co wiem – nadal pracuje dla Oskara. Warunki zakwaterowania z roku na rok są coraz lepsze, a hotele spełniają standard opisany w ofercie. Zazwyczaj nie korzystam z całodziennego wyżywienia, próbując we własnym zakresie lokalnej kuchni. Natomiast zdecydowanie polecam wykupienie śniadań – to dobry początek dnia. Podczas wielu wyjazdów tylko raz przytrafiła mi się awaria autokaru, która w możliwie szybkim tempie została usunięta. W tym zakresie również Oskar zrobił duży postęp – w ubiegłym roku podróżowałem autokarem pierwsza klasa! Trzyosobowa obsada kierowców pozwala na bezpieczny dojazd na miejsce. Nie mogę pominąć także znakomitej obsługi Centrum Podróży. Oprócz całodobowej infolinii, zawsze kompetentną pomocą służy p. Anna Sołogub. W tym roku po raz kolejny wybrałem Oskara i Albanię. Dodam tylko, że podróżuję z rodziną i grupą przyjaciół i oni mają podobnie dobre wrażenia. I najważniejsze – pogoda z Oskarem zawsze gwarantowana! Dziękuję za dotychczasową i przyszłą współpracę! Pokaż »

    2015-07-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 5.3

    Ollkaa ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    z Oskara bylam rok temu z kumpelą na obozie w Bulgari :D ale bylo suuper! do dziś wspominamy ten wyjazd:D poznalysmy wielu zajfajnych ludzi, opieunkowie zawsze wymyslali jakies fajne zabawy na plazy czy tez przy basenie, zwidzilismy tez co nie co! podroz nie moze odtsraszyc, autokary baredzo wygodne i przede wszystkim zadbane! :D bardzo polecam, zaluje ze w tym roku nie udało mi się załapać na żaden obóz, ale za rok juz na bank pojadę! :D Pokaż »

    2015-07-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Rozii ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    W tym roku spędziliśmy dzięki OSKAROWI świetny czerwcowy weekend w Heide Parku! Szaleństwa nie z tej ziemii! :D Odjazd autokatru był punktualnie, bardzo wygodne siedzenia, nie można narzekąc. SUper atrakcje! Pełno różnych kolejek górkisch, były też takie tratwy wodne w któych się płynęło po rzece, rewelacja!! Polecamy BAAAAAAAAAARDZO :D Pokaż »

    2015-07-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1029 30 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży