Biuro podróży Oskar

Biuro Podróży Oskar - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 287 opinii)

5.4
  • Ogólne wrażenie
    5.4
    • Zgodność oferty z opisem 5.4
    • Opieka rezydentów 5.3
    • Stosunek jakości do ceny 5.4

Rekomendacja

90% poleca to biuro

Ranking

  • nr 10 z 58
  • 6.0

    LukiSza ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Z CT OSKAR byliśmy w Bułgarii. Bardzo miło wspominamy ten wypad. Mieszkaliśmy w hotelu Azurro - bardzo przyjazni ludzie, czyste pokoje no i dobra kuchnia. Niedaleko naszego hotelu był park rozrywki Lazur, więc nasze dziecko było zachwycone. A tak to w ciągu dnia głównie przesiadywaliśmy nad basenem, gdzie animatorzy organizowali fajne gry dla dzieciaków. Z wycieczek fakultatywnych skorzystaliśmy z Jeep Safari - rewelacja! To było to! Mały do dzisiaj o tym opowiada. Baliśmy się trochę podróży, czy nasze dziecko jest w stanie wysiedzieć tyle czasu, ale w trakcie jazdy puścili ciekawe filmy więc mały był zadowolony. A sam autokar bardzo nowoczesny, komfortowy no i przede wszystkim czysty! Bardzo polecam wycieczki z tego biura. Pokaż »

    2015-08-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    mzet ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Moja przygoda z Centrum Podróży Oskar zaczęła się wiele lat temu i z perspektywy podróżnika korzystającego z wyjazdów różnych biur podróży muszę przyznać, że Oskar zasługuje na WIELKIE UZNANIE. Włochy(dwukrotnie), Hiszpania, Chorwacja (dwukrotnie), Grecja, Albania, Bułgaria to miejsca, które odwiedziłem z Oskarem (dotychczas nie udało mi się wyjechać jedynie do Rumunii, czego nie mogę odżałować). Za każdym razem wyjazd był ciekawy, a przede wszystkim dobrze zorganizowany, a oferowane wycieczki poszerzały wiedzę najbardziej wybrednych. Zawsze mogłem liczyć na pomoc rezydenta, a za najlepszą rezydentkę uważam p. Tasulę w Grecji – z tego co wiem – nadal pracuje dla Oskara. Warunki zakwaterowania z roku na rok są coraz lepsze, a hotele spełniają standard opisany w ofercie. Zazwyczaj nie korzystam z całodziennego wyżywienia, próbując we własnym zakresie lokalnej kuchni. Natomiast zdecydowanie polecam wykupienie śniadań – to dobry początek dnia. Podczas wielu wyjazdów tylko raz przytrafiła mi się awaria autokaru, która w możliwie szybkim tempie została usunięta. W tym zakresie również Oskar zrobił duży postęp – w ubiegłym roku podróżowałem autokarem pierwsza klasa! Trzyosobowa obsada kierowców pozwala na bezpieczny dojazd na miejsce. Nie mogę pominąć także znakomitej obsługi Centrum Podróży. Oprócz całodobowej infolinii, zawsze kompetentną pomocą służy p. Anna Sołogub. W tym roku po raz kolejny wybrałem Oskara i Albanię. Dodam tylko, że podróżuję z rodziną i grupą przyjaciół i oni mają podobnie dobre wrażenia. I najważniejsze – pogoda z Oskarem zawsze gwarantowana! Dziękuję za dotychczasową i przyszłą współpracę! Pokaż »

    2015-07-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 5.3

    Ollkaa ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    z Oskara bylam rok temu z kumpelą na obozie w Bulgari :D ale bylo suuper! do dziś wspominamy ten wyjazd:D poznalysmy wielu zajfajnych ludzi, opieunkowie zawsze wymyslali jakies fajne zabawy na plazy czy tez przy basenie, zwidzilismy tez co nie co! podroz nie moze odtsraszyc, autokary baredzo wygodne i przede wszystkim zadbane! :D bardzo polecam, zaluje ze w tym roku nie udało mi się załapać na żaden obóz, ale za rok juz na bank pojadę! :D Pokaż »

    2015-07-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Rozii ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    W tym roku spędziliśmy dzięki OSKAROWI świetny czerwcowy weekend w Heide Parku! Szaleństwa nie z tej ziemii! :D Odjazd autokatru był punktualnie, bardzo wygodne siedzenia, nie można narzekąc. SUper atrakcje! Pełno różnych kolejek górkisch, były też takie tratwy wodne w któych się płynęło po rzece, rewelacja!! Polecamy BAAAAAAAAAARDZO :D Pokaż »

    2015-07-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    IzkaKa ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Z Centrum Turystyki OSKAR byłam wraz z koleżankami w Amsterdamie na festiwalu tulipanów! CUDO! CUDO i jeszcze raz CUDO! W życiu nie widziałam tak pięknych ogrodów! Jetsemy zachwycona całym wyjazdem! Świetna organizacja biura, wykwalifikowani kierowcy i znający się na rzeczy przewodnicy. Myślimy, czy za rok również nie pojechać, tym razem w jeszcze większym gronie! Pozdrawiamy serdecznie! :) Pokaż »

    2015-07-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    weronia ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecam gorąco wycieczkę z Oskara "Perły Adriatyku". Niesamowite wrażenia, cudowne widoki - od dawna marzyłam, żeby pojechać zwiedzić m.in.Chorwację a tu na poczatku czerwca mąż mi zrobił wspaniałą niespodziankę i końcówkę miesiąca spędziliśmy na Chorwacji i Czarnogórze. To było tak niesamowite wrażenie, muc doświadczyć z bliska ogramu wodospadów w parku Krka, czy próbować uchwycić piękno Plitvickiego Parku Narodowego. Po powrocie do Poznania wywołamam zdjecia i zrobiłam z nich widokówki znajomym! Pokaż »

    2015-07-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Malko ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Z biurem OSKAR byliśmy w zeszłym roku z kumplami w Grecji :D uoooo super wakacje, do dzis je wspominamy :d miejsce świetne, pogoda doskonala, ceny calkiem spoko :D mega sie wybawiliśmy, nie musieliśmy się o nic martiwć, jak mielismy jakies watpliwosci zawsze moglisby sie zwrocic sie do naszej rezydentki :D przesymaptyczna pani, pozdrawiamy! :D Pokaż »

    2015-07-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    weronik ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Chorwacja to pięne miejsce. Czasami wręcz pustynne, czasami pełne zielen. Tyle się napatrzyłam na zdjęcia, czy to znajomych, którzy już od dawna Chorwację zwiedzają, czy to na internecie, że postanowiłam z mężem wyjachać i przekonać się na własne oczy jak to tam jest. A jest wspaniale, wyspy, wysekpki skalne plaże (i te betonowe też ;)) wodospady! Byliśmy teraz w czerwcu na wycieczce obaizdowej Skarby Adratyku? Albo Perły Adriatyku. Program napakowany po brzegi ale to wspaniale bo odwiedziliśmy i Plitvicki Park Narodowy i Dubrownik i Split i PN Krka - gdzie kręcono Winetou. Noclegi z kolei w czeroosoowych apartamentach - wygodnie i czysto. Także polecam- chociaż teraz pewnie słońce już mocniej przypieka Pokaż »

    2015-07-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 5.3

    sobek ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Jesteśmy bardzo zadowoleni z Oskara. Byliśmy z nimi na wycieczce w Chorwacji a dokładniej w Makarskiej. Willa Bernarda była dla nas idealna bo mieliśmy do dyspozycji apartament z sypialnią pokojem dziennym, kuchnią łazienką i balkonem. Pełen luksus szczególnie że uwielbiamy gotować (nawet na wakacjach). Do plaży kawałek jakieś 700m troszkę kamienista ale szeroka. Dużo atrakcji naokoło różnego rodzaju sporty kawiarnie, kluby, bary. Zabawa super wiec polecamy :) Pokaż »

    2015-07-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    sbks ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecam wyjazdy z Centrum Turystyki Oskar! Podróż i sam pobyt w Chorwacji wspominamy bardzo miło, nie mamy żadnych zastrzeżeń. Pracownicy biura i rezydenci - pomocni i kompetentni. W tym roku również korzystamy z oferty Biura :)

    2015-06-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1028 29 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży