Biuro podróży Oskar

Biuro Podróży Oskar - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 247 opinii)

5.3
  • Ogólne wrażenie
    5.3
    • Zgodność oferty z opisem 5.3
    • Opieka rezydentów 5.2
    • Stosunek jakości do ceny 5.4

Rekomendacja

88% poleca to biuro

Ranking

  • nr 11 z 57
  • 6.0

    annabasika ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    byłam na objazdówce po Chorwacji wycieczka była super .super klimat towarzyski, fajne odlotowe miejsca, chcę to jeszcze powtórzyć napewno. Opieka rezydenta wzorowa.Polecam Oskara.

    2015-03-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    DanutaXYZ ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Z Oskarem jeżdżę na wakacje od lat. Zawsze są to udane i pełne wrażeń wakacje. Podróż choć długa przebiega w komfortowych warunkach- wygodne autokary,miła obsługa.Polecam wyjazd do Chorwacji,Czarnogóry,Albanii, Bułgarii. W ty roku jadę do Grecji. Pozdrawiam,Danka z Wrocławia. Pokaż »

    2015-03-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Tomek1981 ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Z zeszłym roku byliśy z OSKARem w Sarandzie w Albanii. Standard hotelu zdecydowanie zaskoczył na plus, w szczególności jeśli weźmiemy pod uwagę atrakcyjną cenę za wyjazd. Wyjazd dobrze zorganizowany, miła obsługa w biurze, po drodze w autokarze i na miejscu. Sama Saranda i okolice to strzał w dziesiątkę - polecamy wszystkim, pospieszcie się z odwiedzeniem Albanii, widać, że kraj szybko rozwija swoją ofertę turystyczną, jeszcze można zobaczyć "dzikość" Albanii i skorzystać z jeszcze bardzo przystępnych cen na miejscu - niższych niż nad Bałtykiem:) W tym roku wracamy na Bałkany z Oskarem - tym razem czas na Czarnogórę. Pokaż »

    2015-02-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Aniartg ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Najlepszy stosunek jakości do ceny ,ale czasem jest nawet lepiej.Miły kontakt,wszystko sprawnie załatwiane,super autobusy i kierowcy.Polecam w 100 %

    2015-01-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Gogol ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Bardzo mile spędzone wakacje.Opieka rezydentki i przewodniczki Tani rewelacyjna.Właściciel willi Zoran to przemiły i goscinny człowiek.Kontakt z biurem a w szczególnosci z p.Anią która jest bardzo cierpliwa oceniam też na 10 pkt.Można polecić wyjazd z Oskarem. Pokaż »

    2015-01-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Rafał Matusik ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byliśmy już w Grecji ,Chorwacji z OSKAREM po raz kolejny na urlop udajemy się z żoną w ramach promocji do Grecji Olimpic Beach.Rezydentka Pani Tasula bardzo miła, warto z nią jechać na wycieczki,kobieta z pasją. BARDZO DOBRY kontakt z biurem szczególnie z Panią Anią gorąco polecamy !! Pokaż »

    2015-01-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    WHITE ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Spędziliśmy za pośrednictwem tego biura super wakacje w Czarnogórze w miejscowości Budva . Rezydentka Pani Tania bardzo sympatyczna i uczynna osoba znająca bardzo dobrze historię swojego regionu i nie tylko - na wycieczkach przekazywała nam mnóstwo wiedzy o tym kraju, o obyczajach tam panujących,o kulturze i historii. Właściciel willi Zoran również bardzo miły człowiek - generalnie były to jedne z lepszych wyjazdów urlopowych. Pokaż »

    2015-01-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    hankapalka ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wszystko zgodnie z opisem, pełny i dobry kontakt. Jak najbardziej biuro godne polecenia

    2014-11-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Dariusz1972 ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wycieczka super. Rezydenci godni polecenia szczególnie Pani Paulina. Autokar wygodny a i kierowcy profesjonalni. Gorąco polecam. Jak Chorwacja to Makarska i willa IVAN. Będziecie zadowoleni z warunków.

    2014-10-31
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Male ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecam wakacje z Oskarem. Byłam w sierpniu 2012r razem z rodziną w Albanii, niedaleko Vlore. Wszystko odbyło się zgodnie z ofertą, miejscowość fantastyczna, jedzenie świeże i dobre, hotel praktycznie nowy, a pokoje prezentowały się lepiej niż na zdjęciach. Rezydentka ciepła i serdeczna, zawsze służyła pomocą. Bardzo dobrze zorganizowane i ciekawe wycieczki fakultatywne. Spędziłam z Oskarem naprawdę wspaniałe wakacje - jeszcze raz polecam to biuro Pokaż »

    2014-10-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1024 25 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży