Biuro podróży Oskar

Biuro Podróży Oskar - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 364 opinii)

5.4
  • Ogólne wrażenie
    5.4
    • Zgodność oferty z opisem 5.4
    • Opieka rezydentów 5.3
    • Stosunek jakości do ceny 5.4

Rekomendacja

91% poleca to biuro

Ranking

  • nr 10 z 60
  • 5.7

    kuchtamalgorzata ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecam wakacje z biurem Oskar. Wszystko przebiegło zgodnie z planem i ofertą tego biura. Podróżowaliśmy z nimi już dwa razy na Makarską i do Pargi. Wygodne autokary doświadczeni kierowcy, służący pomocą przy bagażach, częste postoje rekompensowały długą podróż. Studia w Makarskiej Iwanka i Irini w Pardze okazały się strzałem w dziesiątkę. Czyste, wygodne i położone w spokojnej okolicy. Polecam wakacje z biurem Oskar. Pokaż »

    2016-01-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    anetablaszczyk ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 4.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Cześć, z tego biura byłam w Hiszpanii z moim facetem i parą znajomych i wspominamy ten wyjazd bardzo dobrze. Zarezerwowaliśmy dwa pokoje w hotelu Montevista. Na miejscu byliśmy 9 dni. Pobyt pół na pół plażą i basen przed hotelem. Były takie dni, że po prostu nie chciało nam się na plaże chodzić. Hiszpania bardzo się nam podobała, do tego za namową miejscowych zorganizowaliśmy sobie sami wycieczkę do Barcelony - około 1h lokalnymi połączeniami autokarowymi. Oprócz tego wykupiliśmy sobie jedną wycieczkę oferowaną z biura - rejs statkiem wycieczkowym do wioski rybackiej, połączony z opalaniem i kąpaniem w morzu. Świetna sprawa, dla mnie pierwszy taki rejs, widoki wspaniałe. Obsługa w hotelu skromna i uśmiechnięta, bardzo miło się tam spędzało czas. Podczas posiłków dosyć tłoczno, warto być w miarę punktualnie. Rozkład dań dosyć powtarzalny ale za to szeroki więc można zawsze zjeść coś innego. Oczywiście jak to w hotelach przy basenie animacje, czasami dosyć głośne ale było wesoło - my z chęcią dawaliśmy się w nie wciągnąć. Pokaż »

    2016-01-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    aleksK ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Z takich najważniejszych rzeczy to myślę takich kilka warto wymienic. Od startu, to autokar dostalismy nowy i to zdecydowanie na plus wyszlo, bo mielismy Klime, TV, częste postoje, a poza tym wiadomo widoki na trasie tez jakos rekompensowaly godziny w autokarze. Na miejscu byliśmy w hotelu Erdano, mogę smiało go polecic. ;) Śniadania dosc monotonne ale to chyba normalne przy szewdzkich stolach w tańszych hotelach. Do centrum 5 minut doslownie. Spoko rezydentka, Julitka ;) 10 dni na miejscu optymalne. NIe polece zadnych dodatkowych wycieczek, bo z niczego nie skorzystalismy, tylko z lezenia i slonca. Jak za te cene wycieczka mega! Pokaż »

    2015-12-29
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.3

    KarolLip ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Antyczna Grecja - świetna wycieczka po starożytnych miejscach. Można się wiele dowiedzieć, zwiedzanie dobrze zorganizowane. Na trasie wyjazdu jest Olimp, Meteory, Ateny i Termopile i z tego co pamiętam Saloniki. Gdzieś miałem rozpiskę, ale najwygodniej zobaczyć u nich na stronie. Wyważone miejsca, które trzeba zobaczyć i czas na pamiątki czy indywidualne spacery. Jest tez jeden wolny dzień na plażowanie - naprawdę się przydaje, nawet tym, którzy standardowo nie lubią wylegiwać się na słońcu. O bezczynności nie ma tu mowy. Zakwaterowanie ok. Pamiętajcie ludzie, przewodniki kupujemy w PL. W ofercie jest wyżywienie: śniadań i obiadokolacji. Na wyprawy radzę się w coś zapatrzeć - mówię to ja, facet z żołądkiem bez dna. Baza noclegowa w Paralii. Pokaż »

    2015-11-29
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    jagoda3710 ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    w tym roku byliśmy w Makarskiej z biurem podróży OSKAR.Makarska piękna,rezydent bardzo miły,w kazdej sprawie pomocny.autokar wygodny,kierowcy kompetentni,sympatyczni.Willa IVANKA i jej włascicielka super!!!POLECAM BIURO PODRÓŻY OSKAR!!! Pokaż »

    2015-11-10
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.7

    Sylwia ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Bardzo polecam CT Oskar. Biuro trzyma się na rynku dość długo i prężnie się rozwija. Ja skusiłam się na pierwszy wyjazd z nimi w zeszłym roku, kiedy jeszcze nie mieli tak dobrych autokarów jak teraz. Wtedy do Grecji dojechaliśmy dosyć komfortowo. Wróciliśmy też terminowo, pełna klima, przystanki regularne, barek z gorącymi napojami czynny. Grecja to oczywiście gwarancja fantastycznej pogody. Trzeba wręcz opanować techniki nie spieczenia się za mocno. Kontakt z obsługą miejsca gdzie byliśmy zakwaterowani w porządku. W tym roku z wielką ciekawością patrzę na oferty bożonarodzeniowych jarmarków. W szczególności interesuje mnie Amsterdam, bo w Berlinie już kiedyś z tej okazji byłam. Nie ma co dwa razy wchodzić do tej samej rzeki ;) Chciałabym wejść do muzeum Van Gogha. To jedno z moich kluczowych zachcianek na tą wycieczkę. A skoro jeszcze piszą, że przejazd teraz jest autokarem lux - to już mnie w sumie namówili :) Taki wyjazd idealny na weekend. Pokaż »

    2015-11-09
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    piotr240 ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byłem dwukrotnie na wakacjach z biurem Oskar , nie ma się do czego przyczepić, polecam w 100 %

    2015-11-05
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.0

    joanka77 ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    byłam z nimi niedawno na objezdówce po stolicach. Najpierw Bratysława, pozniej Budapeszt i Wiedeń na koniec. Oczywiscie jak na tak bogate w zabytki miasta czasu bylo za malo, zeby zobaczyc wszystko dokladnie. Wiec bardziej przybral wyjazd forme citysightingu. Dobre było to, że w czasie wolnym mozna bylo samemu zadecydowac, co zwiedzac w srodku. Bo bilety wstepu byly osobno plate. Udogodnieniem bylo tez to, ze kazdy mial sluchawki, przynajmnniej szmery nie zagluszaly jak ktos siedial z tylu. Na pewno na taki wyjazd trzeba duzo wziac jedzenia. Bo jak wyjechalismy wieczorem z Poznania, to dopiero od nich posilek byl tam wieczorem nastepnego dnia. A czas wolny lepiej poswiecic na zwiedzaie niz szukanie restauracji Pokaż »

    2015-11-04
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.7

    ludwik56 ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Od kilku lat jestem klientem Biura Podróży „OSKAR”. W usługach tego biura można znaleźć popatrzeć się pewnych wad ale ogólnie jestem zadowolony i będę jeszcze długo korzystał z jego usług. Odpowiada mi jego oferta cenowa i geograficzna (tzn. interesują mnie kraje gdzie organizowane są jego imprezy). Zachęcam też innych do korzystania z ofert tego biura. Ludwik z Gliwic Pokaż »

    2015-10-29
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.3

    Monika K. ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Drodzy, ostatnio z koleżankami z pracy wybrałam się na 5 dni do Paryża. Z Oskarem wyjeżdżaliśmy z Poznania. Naszym przewodnikiem była pani Klaudia. Osoba o dużej wiedzy dot. samej Francji jak i historii Paryża. Najlepszą częścią wycieczki były typowo francuskie śniadania. Tosty i rogaliki z dżemami, słodkości i lekka kawa z mlekiem. Aż nie chciało się od stołu odchodzić rano. Przede wszystkim należy pochwalić dobrą organizację. Grupa była odpowiednio zmobilizowana, żeby stawiać się zawsze na czas - to podstawa jeżeli chce się zachować terminowość w trakcie zwiedzania. Wycieczka dość wyczerpująca, ale zawsze miałyśmy chwilę czasu, żeby pobuszować wśród pamiątek. Obowiązkowo magnes na lodówkę z wieżą. W drodze powrotnej wyspałyśmy się w autokarze. Swoją drogą całkiem wygodnym. Pokaż »

    2015-10-27
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1036 37 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży