Biuro podróży Oskar

Biuro Podróży Oskar - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 389 opinii)

5.4
  • Ogólne wrażenie
    5.4
    • Zgodność oferty z opisem 5.4
    • Opieka rezydentów 5.3
    • Stosunek jakości do ceny 5.5

Rekomendacja

92% poleca to biuro

Ranking

  • nr 8 z 60
  • 6.0

    MirekMariola ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    To już nasz kolejny wyjazd z CT Oskar. W tym roku byliśmy na niezapomnianych wakacjach w Pardze. CT spisało się na medal. Wszystko było zgodnie z umową. Studio MATIAS do najnowszych nie należy, ale niczego nam nie brakowało. Parga to przepiękna miejscowość, a dzięki świetnej rezydentce P. Romie dowiedzieliśmy się wielu ciekawostek na temat Grecji. Bardzo miła, kompetentna, zaangażowana - odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Polecamy CT Oskar jako dobrego organizatora wypoczynku. Pokaż »

    2015-09-15
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 6.0

    zofia K ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    polecam serdecznie biuro podróży oskar!!! wspaniałe wycieczki fakultatywne i opieka rezydentów

    2015-09-15
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    zofia K ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    polecam biuro podróży Oskar, wspaniała opieka rezydentów, atrakcyjna cena, wspaniałe i ciekawe wycieczki fakultatywne

    2015-09-15
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    Krzysztof K ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecam!!!! biuro podróży OSKAR, jesteśmy baaardzo zadowoleni z wyjazdu, już poraz trzeci kupujemy w tym biurze wycieczki , cena do jakości bardzo korzystna, warunki i opieka świetne, serdecznie polecam Krzysztof.K.

    2015-09-15
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.3

    karolinaMarczak ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Cześć, chcę podzielić się z wami naszymi wspomnieniami z wakacji w Czarnogórze. Przede wszystkim zdecydowałyśmy się pojechać z paczką. Zawsze jest fajnie jechać w kilka osób bo jest weselej. Wybrałyśmy się na 15dni. Pierwszy raz udało nam się wyjechać na tak długo, dodatkowo w tak fajnej cenie - w tej kwocie byłam kiedyś na 7 dni w Turcji grrr... Podróż całkiem znośna, zwłaszcza zakrapiana alko, ale nie na tyle, żeby się pochorować. Później oczywiście było parcie na toalety ale bez większych problemów bo postoję w miarę regularne a w jednym skrajnym przypadku po prostu skorzystałyśmy z toalety w autobusie :) Willa Zoran, w której spałyśmy fenomenalnie umiejscowiona. Kij z centrum handlowym, które było pod nosem, ale przede wszystkim blisko do plaży i imprez na świeżym powietrzu. Trzeba przyznać, że nie spodziewałyśmy się, wbrew temu co nam mówiono w biurze Oskara, że na miejscu będzie tyle otwartych imprez. Bardzo fajny wyjazd nam się udał, nigdy bym nie podejrzewała, że z takiego małego biura można trafić na tak świetną okazję. Pokaż »

    2015-09-14
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.7

    Hanka Kosińska ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    My z mezem na poczetku sierpnia bylismy w Chorwacji, w Makarskiej dokladnie. Z biura jestesmy zadowoleni. Podroz zgodnie z programem, warunki tez nie przeklamane, a nie ukrywam troche sie balam, bo opinie na forach są dosc skrajne. Nie mieliśmy wyżywienia bo spalismy w osobnym apartamencie w willi wiec posilki przygotowywalismy sobie sami. Niezdecydowanym polecam i piekną Chorwację i biuro Oskar. Pozdrawiam, Hanka Pokaż »

    2015-09-11
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 6.0

    Magdalena Łukomska ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Dzięki Centrum Turystyki Oskar w Poznaniu zwiedziłam znaczną część Europy. Wracam zadowolona, opalona, a fotografie przypominają mi miejsca gdzie byłam. Tegoroczny pobyt w Albanii/Wlora uważam za bardzo udany. Szczególne podziękowania należą się przemiłej rezydentce p.Kasi Kwaśniewskiej, która tyle ciekawostek przekazała nam o Albanii. Na duże uznanie zasługuje hotel Haris. Codziennie pokoje były wysprzątane, ręczniki i pościel zmieniane. W 2016 roku ponownie wracam do Albanii, tym razem do Sarandy. Centrum Turystyki Oskar w Poznaniu oferuje wspaniałe wczasy za granicą, za niewielkie pieniądze. Wszystkim znajomym i rodzinie polecam to biuro. Magdalena Łukomska Pokaż »

    2015-09-10
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.3

    Maciek Wróbek ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Bardzo polecam. Jestem pozytywnie zdziwiony. Oferta bardzo kompetentnie skonstruowana, przejazd pierwsza klasa. Byłem z dziewczyną w Grecji w Paralii w połowie sierpnia. Udało nam się jeszcze we względnym spokoju zaliczyć pobyt i wyjazd. Grecja mimo to piękna i klimatyczna. Jeżdżę na wakacje raz do roku a porządnie taki charakter pracy - 17dni to niby chwila ale udało nam się trochę w Grecji zwiedzić i pobalować. Opaleni wiadomo, ja jak zwykle zaliczyłem raczka. Jeżeli chodzi o wyjazd. Autokary w porządku, nowe i pachnące. Dwu piętrowe, dużo miejsca. Możliwość korzystania z ubikacji - co pierwszy raz mi się zdarzyło. Nigdy jeszcze podczas wyjazdów autokarowych nie była toaleta udostępniana turystom - zazwyczaj tylko dla kierowców i pilotów była. W pokoju aneks kuchenny - wykupiliśmy tylko obiadokolacje ze względu na to, że ciężko nam zawsze idzie wstawanie - zwłaszcza po nocy w barze ;) TV, klima, ręczniki wszystko w cenie. Więc fajnie naprawdę wysoki poziom - nie spodziewaliśmy się, że tak ładnie trafimy. Do tego hotel ma fajny ogród - jeśli ktoś był zmęczony słońcem mozna było się tam spokojnie schować. Przy tak długim wyjeździe to bardzo istotne taka ostoja. Polecamy zwiedzić Ateny! W Grecji wręcz obowiązkowo - Oskar ma w ofercie. Pokaż »

    2015-09-09
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.3

    Maciek Wróbek ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Bardzo polecam. Jestem pozytywnie zdziwiony. Oferta bardzo kompetentnie skonstruowana, przejazd pierwsza klasa. Byłem z dziewczyną w Grecji w Paralii w połowie sierpnia. Udało nam się jeszcze we względnym spokoju zaliczyć pobyt i wyjazd. Grecja mimo to piękna i klimatyczna. Jeżdżę na wakacje raz do roku a porządnie taki charakter pracy - 17dni to niby chwila ale udało nam się trochę w Grecji zwiedzić i pobalować. Opaleni wiadomo, ja jak zwykle zaliczyłem raczka. Jeżeli chodzi o wyjazd. Autokary w porządku, nowe i pachnące. Dwu piętrowe, dużo miejsca. Możliwość korzystania z ubikacji - co pierwszy raz mi się zdarzyło. Nigdy jeszcze podczas wyjazdów autokarowych nie była toaleta udostępniana turystom - zazwyczaj tylko dla kierowców i pilotów była. W pokoju aneks kuchenny - wykupiliśmy tylko obiadokolacje ze względu na to, że ciężko nam zawsze idzie wstawanie - zwłaszcza po nocy w barze ;) TV, klima, ręczniki wszystko w cenie. Więc fajnie naprawdę wysoki poziom - nie spodziewaliśmy się, że tak ładnie trafimy. Do tego hotel ma fajny ogród - jeśli ktoś był zmęczony słońcem mozna było się tam spokojnie schować. Przy tak długim wyjeździe to bardzo istotne taka ostoja. Polecamy zwiedzić Ateny! W Grecji wręcz obowiązkowo - Oskar ma w ofercie. Pokaż »

    2015-09-09
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.0

    Sona ocenił biuro podróży Oskar

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Jeśli chodzi o biuro Oskar to ja moge polecic Bulgarie. BYłysmy z kolezankami w sierpniu w Slonecznym Brzegu. Jako ktos, kto siedzi w eventach i na imprezach troche sie zna, moge stwierdzic ze to miejsce jest idealne na aktywny (szczegolnie w nocy) wypoczynek ;) na poczatku przerazal mnie troche wizja podrozy, ale jak jedzie sie fajną ekipę i dodatkowo kolejną poznaje w dordze (pozdro dla chlopakow z Wrocka:P ) to te godziny spedzone razem sa bardzo fajne. W hotelu Azuro sniadania ok, kolacje jadlysmy w miescie - mnostwo restauracji, wiec kazdy znajdzie cos dla siebie. wyjazd warty polecenia ;) Pokaż »

    2015-09-07
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1038 39 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży