Biuro podróży Rainbow Tours

Biuro Podróży Rainbow Tours - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 539 opinii)

4.7
  • Ogólne wrażenie
    4.7
    • Zgodność oferty z opisem 4.8
    • Opieka rezydentów 4.6
    • Stosunek jakości do ceny 4.6

Rekomendacja

71% poleca to biuro

Ranking

  • nr 18 z 60
  • 6.0

    henrykaM ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byłam 8-15 kwietnia br. na objazdówce Maroko- Cesarskie Miasta. Sukcesem była pilotka - Pani Krystyna. "Przeżyłam" wielu różnych pilotów, różnych biur , na różnych trasach świata i bywało różnie.... Pani Krystyna była REWELACYJNA! I absolutnie "z górnej półki" ! Świetna organizacja, przeogromna wiedza i wspaniały sposób jej przekazywania, wielka kultura osobista . To dzięki Niej wycieczka była wspaniała. Program zawsze znany jest przed wyjazdem, natomiast pilot jest zawsze "niewiadomą" i źle wybrany potrafi zepsuć każdy wyjazd. Dzięki Pani Krystynie oceniam tę wycieczkę bardzo dobrze. Dużym plusem dla Biura było zaopatrzenie grupy w odbiorniki ( nadajnik u pilota). To świetne rozwiązanie i ogromne udogodnienie. Pokaż »

    2016-04-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    wioletta ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Był to mój kolejny wyjazd z tym biurem i jestem bardzo zadowolona z organizacji oraz opieki na objeżdzie( 10 dni) i pobycie (5 dni).Bardzo dobra opieka ze strony pilota wycieczki Pani Ewy-osoba ciepła z dużą wiedzą,pomocna ,uczynna i dobra organizatorka.Hotele na objeżdzie o dobrym standardzie.Jedynym minusem dla mnie osobiście było to ,że tajlandzki przewodnik posługuje sie językiem angielskim a ja pojechałam z polskiego biura i oczekiwałabym informacji w języku polskim.Poza tym biuro bez zastrzeżeń. Pokaż »

    2016-04-19
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.0

    stantr ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      3.0
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Zamierzałem wybrać się z tym biurem na wycieczkę do Chorwacji. Próbując zrobic rezerwację stwierdziłem w kolejnym kroku niezgodność ceny z podaną na wstępie. "Konsultantka" nie widziała potrzeby wytłumaczenia mi różnicy w cenie podobnie jak i "Centrala" która nie raczyła nawet odpisać na moje pytania. Oczywiście słowo "przepraszam" nie jest pracownikom biura znane jak widać ..........niedaleko pada jabłko od jabłoni. Zatem niedoszły podróżniku nie licz w tym biurze na RAJ.. BO....W najlepszym ... przypadku czeka Cię olewanie klienta już na wstępnym etapie. Pokaż »

    2016-01-30
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 6.0

    Maria ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Biuro ponownie mnie nie zawiodło. Wycieczka do Wietnamu była perfekcyjnie opracowana,program ciekawy, pilotka rewelacyjna. Gdy zaistniała niecodzienna sytuacja, biuro stanęło na wysokości zadania i sprawnie, bez specjalnego uszczerbku dla turystów interweniowało skutecznie.Autokary wygodne,zapewniona codziennie butelka wody do picia, przy istniejących upałach, była rewelacją. Pokaż »

    2016-01-06
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.7

    Artur_W ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Polecam biuro, obsługa przy zakupie bardzo dobra, bardzo dobra opieka rezydentów (porównując do innych biur duża różnica).

    2015-09-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.7

    gogunia ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      4.7
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Muszę przyznać, że jestem rozczarowana co do jakości usług biura. To był mój 3 pobyt z tym organizatorem i z roku na rok jest gorzej. Transfer do hotelu ponad godzina, wcześniej z innym biurem trwało pół godziny! Bo niby korki i trzeba było jechać inną drogą do okoła Słonecznego Brzegu. Co może nie byłoby problemem, gdyby nie upał ponad 30 stopni, a autokar bez klimatyzacji! W zeszłym roku byłam z tym biurem w Bodrum i było podobnie, niczy nie różnią się od Itaki, która też tak postępuje. Rezydentka słabo zorientowana, hotel ok, fatalne godziny lotów z Gdańska. Pokaż »

    2015-09-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.3

    Radas66 ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      4.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Brak opieki rezydenta po przylocie (transfer do hotelu i na lotnisko realizuje kierowca). Walkę o przyzwoity (normalny) pokój musiałem prowadzić osobiście.

    2015-07-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (5)
  • 1.3

    nevka ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      1.3
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    W grudniu 2014 r złożona reklamacja wraz ze zdjęciami potwierdzającymi stan hotelu określonego na 4 gwiazdki: pleśń, brud, oblepione syfem futryny, zagrzybiona łazienka, remont w hotelu itd. Do dzisiaj czyli lipca 2015 brak odpowiedzi na reklamacje co zgodnie z prawem wiąże się z uznaniem ją przez biuro. Niestety do dnia dzisiejszego nie wypłacono odszkodowania. Zero kontaktu. Po wielu mailach i telefonach do działu reklamacji pod nr tel 426803864 i zapewnieniach o rozwiązaniu sprawy ze strony biura CISZA! Na Facebooku kasują negatywne wpisy! Na lotnisku w PL nie było nawet rezydenta! NIE POLECAM TEGO BIURA! Pokaż »

    2015-07-10
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 1.3

    nevka ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      1.3
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    W grudniu 2014 r złożona reklamacja wraz ze zdjęciami potwierdzającymi stan hotelu określonego na 4 gwiazdki: pleśń, brud, oblepione syfem futryny, zagrzybiona łazienka, remont w hotelu itd. Do dzisiaj czyli lipca 2015 brak odpowiedzi na reklamacje co zgodnie z prawem wiąże się z uznaniem ją przez biuro. Niestety do dnia dzisiejszego nie wypłacono odszkodowania. Zero kontaktu. Po wielu mailach i telefonach do działu reklamacji pod nr tel 426803864 i zapewnieniach o rozwiązaniu sprawy ze strony biura CISZA! Na Facebooku kasują negatywne wpisy! Na lotnisku w PL nie było nawet rezydenta! NIE POLECAM TEGO BIURA! Pokaż »

    2015-07-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    Marek Ka ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Polecam biuro, pomimo ze kupilismy wczasy poprzez agenta biuro w pelni wywiazalo sie z umowy. Na miejscu w Bulgarii super opieka rezydenta. Nie bylo zadnych opoznien. Po przylocie z uwagi na klopoty z hotelem docelowym zmieniono nam hotel. Nie musielismy czekac na zmiane, rezydentka juz miala przygotowany hotel. Polecamy Pokaż »

    2015-07-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1053 54 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży