Biuro podróży Rainbow Tours

Biuro Podróży Rainbow Tours - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 507 opinii)

4.7
  • Ogólne wrażenie
    4.7
    • Zgodność oferty z opisem 4.8
    • Opieka rezydentów 4.6
    • Stosunek jakości do ceny 4.6

Rekomendacja

72% poleca to biuro

Ranking

  • nr 17 z 58
  • 4.3

    Radas66 ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      4.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Brak opieki rezydenta po przylocie (transfer do hotelu i na lotnisko realizuje kierowca). Walkę o przyzwoity (normalny) pokój musiałem prowadzić osobiście.

    2015-07-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.3

    Marek Korzeniewski ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Polecam biuro, pomimo ze kupilismy wczasy poprzez agenta biuro w pelni wywiazalo sie z umowy. Na miejscu w Bulgarii super opieka rezydenta. Nie bylo zadnych opoznien. Po przylocie z uwagi na klopoty z hotelem docelowym zmieniono nam hotel. Nie musielismy czekac na zmiane, rezydentka juz miala przygotowany hotel. Polecamy Pokaż »

    2015-07-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.7

    Bladziak ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      1.7
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    RAINBOW - TOURS NA BAWARSKIM SZLAKU Podczas wyjazdu na bawarski wieczór chciałem wsiąść do autokaru który odwoził chętne osoby do Garmisch-Partenkirchen żeby sobie samemu zwiedzić miasto - PILOT ODMÓWIŁ mi wejścia do autokaru argumentując to iż cyt. "Taka jest polityka firmy" !!! W efekcie pojechałem pociągiem do miasta do którego grupa udała się autokarem wycieczki. Na infolini Rainbow Tours żadna z pytanych osób tj. M.L. D.M. A.T nie była w stanie wytłumaczyć co to jest ta polityka firmy dlaczego odmówiono mi przejazdu autokarem. Pomimo składanych obietnic (najpierw za 2h potem nastepnego dnia) infolinia nie skontaktowała się ze mną jak również odmówiła połączenia z kierownikiem kierunku. Dlaczego DYSKRYMINACJA ? Następnego dnia biorąc udział w wyjeździe na Zugspitze (ja też) grupa osób została pozostawiona w Garmisch-Partenkirchen a reszta - ze mną - udała się na Zugspitze - następnie autokar zjechal do Garmisch-Partenkirchen po te pozostawione tam osoby (pomimo iż nie brały w niej udziału) i wywiózł je do końcowej stacji kolejki na Zugspitze. Pomimo iż tak musiałby by po drodze przejeżdzac przez Garmisch-Partenkirchen. TUTAJ POLITYKA FIRMY już nie przeszkadzała wywieź osoby do końcowego punktu wycieczki którego nie mieli w programie - ba autokar musiał wykonać dodatkowy kurs. czyli DYSKRYMINACJA. Dowód 2. Na prośbę kilku osób (niewielka grupa) poproszono o zatrzymanie się przy skoczni w Insbrucku. Pilot oznajmił przez interkom iż na prośbę kilku osób zatrzymamy się przy skoczni w Insbrucku (w środku realizacji planu dnia) OK. Ale w analogicznej sytuacji na prośbę większej grupy osób o zatrzymanie się przy stadionie Alianz Arena - FC Bayern Monachium w którym obecnie gra Robert Lewandowski odpowiedziano cyt "nie ma takiej możliwości" pomimo iż stadion znajduje się przy autostradzie A9 (widać go było z okien autokaru o czym pilot złośliwie nawet nie wspomniał) oraz sytuacja miała miejsce po zrealizowaniu wszystkich zaplanowanych na ten dzień punktów wycieczki i ud Pokaż »

    2015-07-03
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 6.0

    Gosia ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    P.Małgorzata miła i kompetentna. W recepcji bardzo nie miła obsługa czego sama doświadczała. Ale starała się jak mogła nam dogodzić, niezwykle cierpliwa w stosunku do marudnych turystów.

    2015-06-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.0

    wioletta ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Objazdówka- Między niebem ziemią a morzem,polecam :-)

    2015-06-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.7

    MarekDE ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      1.7
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    Dojazd do oraz zakwaterowanie w miejscu pobytu - Val di Sole i Tonale z lodowcem Presena oceniam pozytywnie. Jednakże brak informacji na temat tras zjazdowych oraz możliwości używania różnych sprzętów zjazdowych na stoku np. zakaz jazdy na snowbike'u - na czym osobiście jeżdżę. Bardzo utrudniona droga reklamacji, tylko drogą listową. Brak możliwości kontaktu telefonicznego z działem reklamacji. Call centre niedoinformowany. Warto dobrze przeczytać ogólne warunki umowy, które bardzo uszczuplają możliwości ubiegania się o odszkodowanie. Praktycznie je do minimum redukują pod wieloma względami. Biuro oceniam negatywnie. Pokaż »

    2015-06-18
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (3)
  • 6.0

    KatiaK2 ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecam biuro, moja objazdówka po Maroko się udała znakomiecie, super organizacja (system walizkowy w hotelach, słuchaweczki - to cos czego nei maja inne biura), FENOMENALNY przewodnik p.Nina spowodowała że pokochaliśmy Maroko i na pewno tam jeszcze wrócimy. Program ciekawy, hotele w [rządku (objazd), nie moge powiedziec złego słowa. Jedynie rezydentka w hotelu pobytowym w Agadirze beznadziejna (Patrycja) ale akurat nam nei była potrzebna do niczego. Było jakies spore zamieszanie z wylotem do kraju ale to nie wina biura. Pokaż »

    2015-06-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Gabriel ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wszystko sprawnie , profesjonalnie bez problemów .Polecam .

    2015-06-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.3

    ZbigniewB ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    To nasz czwarty wyjazd z tym biurem no i po raz kolejny jesteśmy bardzo zadowoleni i dlatego wykupiliśmy kolejny wyjazd.Wy[ot z Poznania opuzniony jedynie 20 min a powrót punktualnie.Rezydenta bardzo sympatyczna i pomocna,Hotel więcej niż zgodny z opisem zaskoczył nas pozytywnie.POLECAM! Pokaż »

    2015-02-01
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 2.7

    Anna Kowalska ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      2.7
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Zarówno ja jak również moi znajomi nie polecamy BRT. Jeśli chodzi o cenę wycieczki to trafiliśmy bardzo dobrze ale po za tym to nic dobrego nie mogę napisać. 1.Zmiana godziny wylotu w w dniu wyjazdu o 12 god. jak również powrót przesunięty co najmniej o 4 godziny. 2.Problem przy zameldowaniu w pokoju a głownie brak na liście gości. 3.Żadna nasza prośba skierowana do biura nie została zrealizowana mimo tego ,że kupiliśmy pobyt co najmniej 2 miesiące wcześniej. 4.Brak pomocy ze strony rezydentki jak również przekazywanie przez nią błędnych informacji 5.Zakup pokoju rodzinnego dla 4 osób a otrzymanie standardowego i oczywiście BP oprócz przeprosin nic więcej nie mogło zrobić-kazano reklamować po powrocie. Ogólnie mówiąc bardzo się zawiedliśmy i z nimi już więcej na pewno nie pojedziemy - polecać również nie będziemy. Pokaż »

    2015-01-31
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (1)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1050 51 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży