Biuro podróży Rainbow Tours

Biuro Podróży Rainbow Tours - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 552 opinii)

4.6
  • Ogólne wrażenie
    4.6
    • Zgodność oferty z opisem 4.7
    • Opieka rezydentów 4.5
    • Stosunek jakości do ceny 4.5

Rekomendacja

70% poleca to biuro

Ranking

  • nr 18 z 60
  • 1.7

    hanarz ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      1.7
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    Pobyt sylwestrowy w Abu Dabi pierwszy raz wyjazd z biura podróży Rainbow i ostatni pilotka nie jaka Pani Maria nazwiska nie podała swoim tupetem arogancją potrafiła zniechęcić do pobytu.Sprawa dotyczy przejazdu z lotniska do hotelu ,który miał trwać do 2 godzin w umowie wszyscy mieli taki zapis a trwał 4 godziny 55 minut oczym dowiedzieliśmy sie jak ruszył autokar ,ponieważ przed wejściem do autokaru nie będzie nikogo jnformować zostaliśmy bez butelki wody po 6 godzinach lotu i 1 godzinie odprawy najważniejsze ,, pani pilot miała co pić .W Hotelu nie umiała nam odpowiedzieć czy sylwester jest w cenie czy nie co chwilę zmieniała zdanie dobrze ,że w recepcji na nasze pytania udzielono informacji.Powrót wyglądał tak 5 godzin powrotu na lotnisko i 6 godzin czekania na samolot . Piloci z tej firmy nie znają słowa przepraszam a szkoda widocznie są szkoleni do takiego zachowania . To jest jeden incydent a było ich trochę. Zawsze jeździmy z tui to była jedyna i ostatnia próba wyjazdu z innego biura a szkoda!!!!!!! Pokaż »

    2017-01-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    Lorka ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Naszą grupę Rainbow naciąnęło na zbędny wydatek po kilkaset złotych od osoby. Przekręt polega na tym,że w ofercie była opcja "dopłata do obiadokolacji"Jako że trudno przez tydzień nic nie jeść,dopłacaliśmy.Na miejscu okazało się że posiłek można zapłacić u kelnera.Posiłek kosztował 10 dolarów a Rainbow zrzeźbił z nas po 30 dolarów.Reklamacji nie przyjmują. Pokaż »

    2016-10-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.0

    Tekila ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Wykupiłam wycieczkę z biura Rainbow Tours do miejscowości Ulcinj, hotel Villa Faliraki. Jednak na miejscu okazało się, że z dziwnym trafem właściciel hotelu Villa Faliraki wyprzedał miejsca noclegowe i w autobusie oznajmiono nam, że przenoszą nas do innego hotelu. Przewieziono nas do hotelu "Mediteran", który znajdował się w wiele gorszej lokalizacji. Daleko od Vielikiej Plazy, na której mieliśmy wypoczywać. W nocy hałas z pobliskich dyskotek nie dawał nam spać. Dodatkowo biuro podróży Rainbow Tours zakwaterowało nas nie w samym hotelu "Mediteran", lecz w budynkach przyhotelowych! Warunki w pokojach były straszne- grzyb oraz dziury w ścianach, kable elektryczne na wierzchu, smród z klimatyzacji, obdrapane futryny, urwana klamka od balkonu oraz kotara, w rogu pająki i pajęczyny. Mimo wielu próśb do rezydentki- pokoju nie udało się zmienić. Złożyłam reklamację do biura Rainbow, która została odrzucona z odpowiedzią- "tego typu elementy tworzą lokalny koloryt. Proszę uprzejmie uznać to za element specyfiki kraju(...)". Dziury w ścianach, kable na wierzchu, pleśń, grzyb, smród z klimatyzacji to "lokalny koloryt"? Nie polecę biura podróży Rainbow Tours nikomu. Pokaż »

    2016-10-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 1.0

    Lorka ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Rainbow stosuje nie uczciwe praktyki naciagając turystów na zbedne wydatki. Na wycieczce kilkanaście osób straciło po kilkaset złotych.Nigdy więcej Rainbow.

    2016-10-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.3

    JJJ ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      2.3
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Niemiłe wrażenia pozostaną na długo. Nie poinformowano nas o zmianie godzin wylotu w związku z czym musieliśmy dotrzeć do Hiszpanii we własnym zakresie. Zgodzili się na zwrot kosztów, mimo, że do winy się nie poczuwają, ale od 3 miesięcy nie wypłacili ani złotówki. Nie mam ochoty na sądową batalię, ale nie dają mi wyboru. Pokaż »

    2016-09-21
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 2.3

    Aldi1972 ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      2.3
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Biuro podróży skoncentrowane tylko na zysku. Rażące działanie na niekorzyść klienta. W momencie złożenia reklamacji w piękny sposób umywa ręce od odpowiedzialności. Nigdy więcej nie skorzystam z biura podróży Raibow Tours. Przestrzegam przed podpisywaniem umowy online. Pokaż »

    2016-08-22
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 6.0

    olivia ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    W związku z tym, iż lecieliśmy 3 raz do tego samego hotelu (TTC Sunny Beach) nie spodziewaliśmy się żadnych niespodzianek:) i tak było, czyli wszytko ok. Szczególne podziękowania należą się pani Justynie, naszej rezydentce za przewspaniałą opiekę i wszelka pomoc. Do zobaczenia:) Pokaż »

    2016-08-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 5.7

    agatapisarska ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Bardzo dobre biuro podróży,wszystko zgodnie z opisem,wspaniali piloci.Byłam już 4x,będę jeszcze na pewno jeżdzić z RT

    2016-08-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 6.0

    sylwiakorfu ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byliśmy na Korfu z Rainbow. Profesjonalna obsługa klienta.Bardzo miłe rezydentki. Dlatego kupiliśmy drugi wyjazd z tego biura na czerwiec. Będziemy korzystać. Polecamy.

    2016-05-25
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 6.0

    henrykaM ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byłam 8-15 kwietnia br. na objazdówce Maroko- Cesarskie Miasta. Sukcesem była pilotka - Pani Krystyna. "Przeżyłam" wielu różnych pilotów, różnych biur , na różnych trasach świata i bywało różnie.... Pani Krystyna była REWELACYJNA! I absolutnie "z górnej półki" ! Świetna organizacja, przeogromna wiedza i wspaniały sposób jej przekazywania, wielka kultura osobista . To dzięki Niej wycieczka była wspaniała. Program zawsze znany jest przed wyjazdem, natomiast pilot jest zawsze "niewiadomą" i źle wybrany potrafi zepsuć każdy wyjazd. Dzięki Pani Krystynie oceniam tę wycieczkę bardzo dobrze. Dużym plusem dla Biura było zaopatrzenie grupy w odbiorniki ( nadajnik u pilota). To świetne rozwiązanie i ogromne udogodnienie. Pokaż »

    2016-04-26
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1055 56 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży