Biuro podróży Rainbow Tours

Biuro Podróży Rainbow Tours - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 548 opinii)

4.6
  • Ogólne wrażenie
    4.6
    • Zgodność oferty z opisem 4.8
    • Opieka rezydentów 4.6
    • Stosunek jakości do ceny 4.6

Rekomendacja

71% poleca to biuro

Ranking

  • nr 18 z 60
  • 2.3

    JJJ ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      2.3
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Niemiłe wrażenia pozostaną na długo. Nie poinformowano nas o zmianie godzin wylotu w związku z czym musieliśmy dotrzeć do Hiszpanii we własnym zakresie. Zgodzili się na zwrot kosztów, mimo, że do winy się nie poczuwają, ale od 3 miesięcy nie wypłacili ani złotówki. Nie mam ochoty na sądową batalię, ale nie dają mi wyboru. Pokaż »

    2016-09-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.3

    Aldi1972 ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      2.3
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Biuro podróży skoncentrowane tylko na zysku. Rażące działanie na niekorzyść klienta. W momencie złożenia reklamacji w piękny sposób umywa ręce od odpowiedzialności. Nigdy więcej nie skorzystam z biura podróży Raibow Tours. Przestrzegam przed podpisywaniem umowy online. Pokaż »

    2016-08-22
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    olivia ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    W związku z tym, iż lecieliśmy 3 raz do tego samego hotelu (TTC Sunny Beach) nie spodziewaliśmy się żadnych niespodzianek:) i tak było, czyli wszytko ok. Szczególne podziękowania należą się pani Justynie, naszej rezydentce za przewspaniałą opiekę i wszelka pomoc. Do zobaczenia:) Pokaż »

    2016-08-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    agatapisarska ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Bardzo dobre biuro podróży,wszystko zgodnie z opisem,wspaniali piloci.Byłam już 4x,będę jeszcze na pewno jeżdzić z RT

    2016-08-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    sylwiakorfu ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byliśmy na Korfu z Rainbow. Profesjonalna obsługa klienta.Bardzo miłe rezydentki. Dlatego kupiliśmy drugi wyjazd z tego biura na czerwiec. Będziemy korzystać. Polecamy.

    2016-05-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    henrykaM ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byłam 8-15 kwietnia br. na objazdówce Maroko- Cesarskie Miasta. Sukcesem była pilotka - Pani Krystyna. "Przeżyłam" wielu różnych pilotów, różnych biur , na różnych trasach świata i bywało różnie.... Pani Krystyna była REWELACYJNA! I absolutnie "z górnej półki" ! Świetna organizacja, przeogromna wiedza i wspaniały sposób jej przekazywania, wielka kultura osobista . To dzięki Niej wycieczka była wspaniała. Program zawsze znany jest przed wyjazdem, natomiast pilot jest zawsze "niewiadomą" i źle wybrany potrafi zepsuć każdy wyjazd. Dzięki Pani Krystynie oceniam tę wycieczkę bardzo dobrze. Dużym plusem dla Biura było zaopatrzenie grupy w odbiorniki ( nadajnik u pilota). To świetne rozwiązanie i ogromne udogodnienie. Pokaż »

    2016-04-26
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.3

    wioletta ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Był to mój kolejny wyjazd z tym biurem i jestem bardzo zadowolona z organizacji oraz opieki na objeżdzie( 10 dni) i pobycie (5 dni).Bardzo dobra opieka ze strony pilota wycieczki Pani Ewy-osoba ciepła z dużą wiedzą,pomocna ,uczynna i dobra organizatorka.Hotele na objeżdzie o dobrym standardzie.Jedynym minusem dla mnie osobiście było to ,że tajlandzki przewodnik posługuje sie językiem angielskim a ja pojechałam z polskiego biura i oczekiwałabym informacji w języku polskim.Poza tym biuro bez zastrzeżeń. Pokaż »

    2016-04-19
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.7

    Adziorek ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      1.7
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 3.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Ktorys z kolei moj wyjazd z Rainbow, niestety ostatni. Biuro nie dotrzymuje warunkow umowy-w umowie na Sylwestra miał byc hotel 4* all inclusive a był 3* (wg biura Rainbow bo w rzeczywistosci to byla nora max 2*) bez opcji all. Po reklamacji dostalismy 3 strony unizonych przeprosin i jako rekompensate bon....na 100 zlotych...zenada. Pokaż »

    2016-03-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 1.3

    zetel47 ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      1.3
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    ŁAJDACY I ZŁODZIEJE czyli firma RAINBOW TOURS S.A. z Łodzi. Na wstępie dwie uwagi: Łajdak - to osobnik wpędzający drugiego człowieka w kłopoty i spokojnie przyglądający się jak jego ofiara tonie. Złodziej to ktoś , kto ma czyjeś pieniądze z tytułu zakupu lub usługi i nie zwracający ich, chociaż nie zrobił tego, za co mu zapłacono. W grudniu zapłaciłem Rainbow Tours za wycieczkę do Indii i za załatwienie indyjskich wiz dla 2 osób. 31 stycznia na Okęciu w momencie odprawy, otrzymałem w kopercie od rezydentki Rainbowa pani Katarzyny Piątek, kartkę z telefonami do rezydentki w Delhi i z wizami. Po przesiadce w Dubaju i wylądowaniu w Delhi, w momencie kontroli na lotnisku okazało się, że moja „wiza” jest de facto odmową wpuszczenia mnie do Indii. Zostałem otoczony przez urzędników indyjskich i poinformowano mnie, że popełniłem przestępstwo usiłując nielegalnie dostać się na terytorium Indii i że grozi mi za to uwięzienie. Usiłowałem dodzwonić się do rezydentki Rainbow, ale okazało się, że otrzymane od Rainbow telefony są fałszywe. Polska ambasada w Delhi mimo iż była 9.30., nie odbierała telefonu. W Polsce była 5.00 rano i Rainbow nie pracował. W międzyczasie zmieniono mi straż na uzbrojoną i umundurowaną i po odprowadzeniu do strefy imigracyjnej, przekazano decyzję o deportacji do Dubaju. Byłem bez paszportu, bagażu, możliwości picia i jedzenia. Osoba mi towarzysząca, po przejściu przez kontrolę powiadomiła ustnie rezydentkę i zabezpieczyła mój bagaż. Udało im się skontaktować z numerem alarmowym Rainbow w Polsce, ale pomoc z Rainbow była zerowa. Wieczorem, po całodziennym przetrzymaniu mnie w strefie imigracyjnej lotniska, w asyście i za pokwitowaniem przez kapitana samolotu, wsadzono mnie na oczach wszystkich pasażerów do Boeinga Emirates i wyekspediowano do Dubaju, gdzie czekali na mój odbiór pracownicy urzędu imigracyjnego ZEA. Rainbow nie wykazał żadnego zainteresowania moim losem, przez cały dzień nawet do mnie nie zadzwoniono. Wielką życzliwość okazali mi p Pokaż »

    2016-02-29
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.0

    stantr ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      3.0
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Zamierzałem wybrać się z tym biurem na wycieczkę do Chorwacji. Próbując zrobic rezerwację stwierdziłem w kolejnym kroku niezgodność ceny z podaną na wstępie. "Konsultantka" nie widziała potrzeby wytłumaczenia mi różnicy w cenie podobnie jak i "Centrala" która nie raczyła nawet odpisać na moje pytania. Oczywiście słowo "przepraszam" nie jest pracownikom biura znane jak widać ..........niedaleko pada jabłko od jabłoni. Zatem niedoszły podróżniku nie licz w tym biurze na RAJ.. BO....W najlepszym ... przypadku czeka Cię olewanie klienta już na wstępnym etapie. Pokaż »

    2016-01-30
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1054 55 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży