Biuro podróży Rainbow Tours

Biuro Podróży Rainbow Tours - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 552 opinii)

4.6
  • Ogólne wrażenie
    4.6
    • Zgodność oferty z opisem 4.7
    • Opieka rezydentów 4.5
    • Stosunek jakości do ceny 4.5

Rekomendacja

70% poleca to biuro

Ranking

  • nr 18 z 60
  • 2.0

    Iwona ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      2.0
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Brak pomocy przy wyborze wakacji w Biurze Rainbow Tour. Po przylocie na miejsce wyjazd do hotelu bez opieki tylko z kierowcą, tak samo powrót - z hotelu odbiera gości tylko kierowca, brak komunikacji kierowca zna tylko grecki. Na miejscu trzeba radzić sobie samemu, chyba że się jedzie na wycieczkę -w tym przypadku pojawia się Rezydent. Pokaż »

    2014-07-11
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.7

    AnnTa ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Podróżuję z biurami od 4 lat, po raz pierwszy mój wybór padł na Rainbow Tours. Wybraliśmy imprezę objazdową O sole Mio! do Włoch. Kompleksowy program, z różnymi atrakcjami, pięknymi miastami, zabudowami, morzem, rejsami. Sporo się dzieje, dużo się jeździ, ale jest też czas na odpoczynek, spędzenie czasu w miłej atmosferze przy włoskiej kolacji, samodzielne wycieczki. Zobaczyliśmy naprawdę dużo, jak na tydzień zwiedzania. Kwestie logistyczne też ok, śniadania w cenie, niezbyt wykwintne, ale dobre, za to wykupione obiadokolacje - pycha, we włoskim stylu. W Neapolu koniecznie trzeba wybrać się na pizzę. Pilotka, pani Olga jest świetną organizatorką, wesołą i pogodną kobietą, która sporo wniosła do tej wyprawy. Fajnie integruje grupę. Jeśli ktoś rozważa, to polecam, bo warto. Pokaż »

    2014-07-09
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    turysta_4 ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wspaniałe biuro. Dobra opieka rezydenta. Wystąpiły małe problemy z hotelem, rezydent błyskawicznie zaproponował zastępcze rozwiązanie. Polecam w 100%.

    2014-07-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 6.0

    Samurajka ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byłam z Rainbow Tours w Krainie gejsz i samurajów, czyli w Japonii. Wycieczka nie należy do najtańszych, ale biorąc pod uwagę ile kosztują przeloty i ogólnie życie w Japonii i hotele, nie ma się co dziwić. Uważam, że ogólnie jak na wycieczkę na takim poziomie i tak jest ona bardzo tania. Ja bym sobie takiej imprezy za takie pieniądze we własnym zakresie nie zorganizowała. Zwłaszcza, że atrakcji było co nie miara. Sama Japonia jest z naszego europejskiego punktu widzenia krajem tak dziwnym, odmiennym i nieprzewidywalnym, że tam samo oglądanie witryn sklepowych jest niesamowitym przeżyciem. Smakowanie przedziwnych potraw, przyglądanie się przedziwnym zachowaniom Japończyków, to było dla mnie bardzo przyjemne i pilot dał na to czas, co uważam za duży plus. Jeśli chodzi o atrakcje przewidywane w programie, na mnie największe wrażenie zrobił nocleg w japońskiej gospodzie - tego nie da się opowiedzieć - to trzeba przeżyć. Z serca polecam. Pokaż »

    2014-07-04
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    Kima ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Biuro porządne, obsługa porządna, sama oferta jasna i przejrzysta, pełna kompetencja, wszelkie transfery bardzo komfortowe, hotel ładny i zadbany. Wszystko ok.

    2014-06-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.7

    Oenaa ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byliśmy na wyjeździe wypoczynkowym z Rainbow w Sharm w Egipcie i było naprawdę dobrze. Wszystko tak jak powinno być, hotel piękny i z pięknym widokiem, fajna okolica, było co robić. Wszelkie kwestie organizacyjne po stronie biura bardzo przyzwoicie ogarnięte. Nie mam zastrzeżeń. Pokaż »

    2014-06-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Jagoda359 ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wycieczka Kraje Beneluksu dla wygodnych. To już moja któraś z kolei wycieczka z Rainbow Tours. Tak jak wszystkie poprzednie, wycieczka udana i bardzo ciekawa. Pilotka, p. Dorota miła i kompetentna. Hotele i śniadania nawet powyżej oczekiwań. Dokupione obiadokolacje też smaczne i duże porcje w odróżnieniu np. od Francji. Nawet przesiadki w Polsce też przebiegły sprawnie. Same plusy) Pokaż »

    2014-06-29
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.7

    Werone ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Najlepszy wyjazd jak do tej pory. Pierwsze biuro w jakim hotel był całkowicie zgodny z opisem, wszystko tak jak chcieliśmy, pokój jaki chcieliśmy, jedzenie pyszne, rezydentka fajna kobietka. Tylko trochę trudno teraz wrócić do rzeczywistości :) Pokaż »

    2014-06-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.3

    rozyczka53 ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Ocena biura pozytywna,jest to nasz trzeci wyjazd i bez zastrzeżeń co do hotelu i opieki rezydenta.

    2014-06-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 5.7

    agaja ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Właśnie wróciłam z wycieczki na Sycylię, organizowanej przez Rainbow Tours. Była to moja pierwsza wycieczka z tym biurem i muszę powiedzieć, że jestem oczarowana organizacją, punktualnością i profesjonalizmem (czego brakowało często innym biurom). Duży wpływ na moją opinię miała Pani Jola Kowalska - rezydentka, która oprócz swojej fachowej wiedzy przekazywanej w sposób bardzo interesujący i kompetentny, dodawała informacje praktyczne, różne ciekawostki niedostępne w przewodnikach, otaczała opieką turystów w zależności od potrzeb, zawsze miła, uśmiechnięta i życzliwa. Jeszcze raz dziękuję Pani Jolu, a korzystać będę już tylko z Rainbow Tours. Małgorzata Pokaż »

    2014-06-19
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)

« poprzednia 1 25 6 7 8 9 10 11 12 13 14 1555 56 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży