Biuro podróży Rainbow Tours

Biuro Podróży Rainbow Tours - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 552 opinii)

4.6
  • Ogólne wrażenie
    4.6
    • Zgodność oferty z opisem 4.7
    • Opieka rezydentów 4.5
    • Stosunek jakości do ceny 4.5

Rekomendacja

70% poleca to biuro

Ranking

  • nr 18 z 60
  • 5.3

    Freak ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Całkiem przyjemny wypoczynek z rainbow tours. Polecam przede wszystkim ze względu na fantastyczną opiekę rezydentki, która na prawdę robi to co lubi i kocha miejsce, w którym rezyduje.

    2014-11-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  • 6.0

    Oleslawa ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Niezdecydowanym rekomenduję Rainbow Tours na wypoczynek, a szczególnie Kretę, a uszczególniając już całkowicie - Hotel Kiani Beach. Fantastyczna obsługa, a na dodatek na terenie hotelu organizowane są animacje w ramach tzw. Figloklubów dla dzieci do 12 lat. Wyżywienie jedno z najlepszych na imprezach wypoczynkowych, podobnie obsługa. Pokaż »

    2014-10-29
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.0

    ELAt ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    Biuro zasługuje na pochwałę ,od momentu wykupu w filii firmy w Legnicy -miła profesjonalna obsługa,do momentu wylotu i powrotu do kraju.Rezydentka dostępna niemalże na okrągło.Bardzo pomocna i życzliwa . Zebranie organizacyjne sprawnie i dobrze zrobione. Jedynie fakultety,jak to z każdego polskiego BP,mają ceny z kosmosu. Reszta bez zarzutu. Pokaż »

    2014-10-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 5.7

    Momme ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Biuro wyszło na spotkanie potrzebom rodzin z dziećmi i zorganizowało figlokluby czyli zajęcia i animacje dla dzieci. W tym roku skorzystaliśmy z tego udogodnienia w Tunezji (hotel Soviva Resort). Zajęcia prowadzą ogarnięte animatorki z drygiem pedagogicznym, same zabawy skonstruowane tak, żeby zadowolić zarówno 4- jak i 10- latka. Byłam pod wrażeniem, bo o ile już wcześniej posyłaliśmy dzieci na zajęcia w klubach hotelowych, to Rainbow Tours ze swoimi figloklubami bardzo podnieśli poprzeczkę. Pokaż »

    2014-10-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 6.0

    Halina75 ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    W styczniu tego roku byliśmy z mężem na objazdówce w Kenii o nazwie Powitanie z Afryką. Postanowiłam napisać kilka ciepłych słów na temat wycieczki, jako, że obecnie rozglądamy się za kolejnym objazdem z Rainbow Tours. Wycieczka zaczęła się bardzo sympatyczne od 2 - dniowego wypoczynku, po czym rozpoczęła się część objazdowa, skupiająca się głównie na mojej ulubionej atrakcji, czyli safari w przepięknych parkach afrykańskich. Niesamowite doświadczenie dla miłośników przyrody i nie tylko. Pilotka swoją osobowością i poczuciem humoru sprawiła, że wycieczka upływała w bardzo przyjemnej atmosferze, że nie wspomnę o jej wiedzy i zaangażowaniu. Częstowała nas dobrym humorem i ciekawostkami na każdym kroku. Słoneczna, pogodna wycieczka, jedna z najwspanialszych na jakich byłam. W tym roku planujemy Azję (Wietnam albo Tajlandię). Liczymy na powtórkę z rozrywki. Pokaż »

    2014-10-17
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    mackowa2 ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wycieczka była dokładnie taka, jaką sobie wymarzyliśmy. A była to nasza podróż poślubna. Hotel spełnił nasze oczekiwania, nasz pokój też, było czysto i schludnie, codzienne sprzątanie itd. Jedzenie ciekawe, ale dobre, duże porcje, zawsze wystarczało, jeśli przyszło się spóźnionym, nawet bardzo (co nam się zdarzyło) uprzejma obsługa przynosiła śniadanie. Rezydentka pomocna, zawsze na miejscu kiedy była potrzebna. Trafili nam się też wspaniali ludzie, z którymi już umówiliśmy się na wyjazd w przyszłym roku. A sama Tunezja jest piękna. Pokaż »

    2014-10-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 6.0

    Wymagajaca ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Miło mi polecić biuro Rainbow Tours jako obecnie mojego ulubieńca na polskim rynku. A wszytko za sprawą tegorocznych wczasów w Egipcie. Wybór RT był całkowicie przypadkowy - nie mieliśmy czasu ani ochoty zastanawiać się nad ofertami, dlatego w zasadzie wylosowaliśmy spośród największych touroperatorów tego, u którego kupimy usługę. Nie żałuję, bo po raz pierwszy w moim życiu wszystko było tak jak trzeba, tzn. piękny hotel, czysty i schludny pokój, dobre jedzenie i miła obsługa. A do plaży bliżej niż myśleliśmy. Może nie powinnam oceniać biura po jednym wyjeździe, ale jestem naprawdę zadowolona, a jestem osobą dosyć wymagającą. Pokaż »

    2014-10-12
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 4.3

    dichi ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      4.3
      • Zgodność oferty z opisem 4.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Niestety były to moje pierwsze i ostatnie wakacje z Rainbow Tours. Kiepska organizacja i same problemy na lotnisku (w jedną jak i drugą stronę).

    2014-10-03
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 2.3

    jolka44 ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      2.3
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Pierwszy i, jestem pewna, ostatni raz, byłam w tym roku na 2 wycieczkach objazdowych w Maroku z Rainbowtours. Do tej pory jeździłam z Tui i wyobrażałam sobie, że wycieczki organizowane przez inne, duże biuro będą miały podobna jakość.Jestem jednak naiwna!!!!! Jedynie pilotki były w porządku- reszta to ABSOLUTNA KATASTROFA!!!! Hotele , w katalogu opisywane jako 3/4 gwiazdki, na miejscu miały powieszone nad wejściem góra 2 gwiazdki. I to były 2 gwiazdki arabskie. Bród, smród, ubóstwo i codzienny głód. Wszyscy szukali sklepów, by kupić coś do jedzenia i nie chodziło tu o przekąski tylko np o sniadanie lub kolację. W pokojach był grzyb, nie działały spłuczki w toaletach, smród i bród był tak ogromny, że nawet w butach ciężko bylo wejśc do wanny. Absolutnym hitem były w 2 hotelach PLUSKWY, które dotkliwie pogryzły kilka osób ( mamy je udokumentowane na taśmie video!!!- kilku biologów nie miało wątpliwości, że były to pluskwy). Pomijam drobiazgi, jak zwiedzanie masy sklepów, by w nich coś kupić. To na prawdę drobiazg przy ciele pogryzionym przez pluskwy. I to za, jednak, niemałe moje pieniądze. Planowalam wybrac się jeszcze z rainbotoursem do Ameryki Południowej ale po pobycie w Maroku wiem, że tego błędu więcej nie popełnię. NIGDY WIĘCEJ Z RAINBOWTOURSEM!!! Pokaż »

    2014-09-30
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.7

    Chlebodawczyni ocenił biuro podróży Rainbow Tours

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Były lepsze i gorsze momenty, ale ogółem wyjazd wypadł bardzo dobrze. Powód, dla którego w ogóle zdecydowałam się napisać komentarz, to całkowita zgodność wyjazdu z ofertą i opisem, co przy innym biurach praktycznie się nie zdarzało. Obsługa biura przed wyjazdem super - jestem dociekliwa, a biuro odpowiadało na wszystkie moje pytania i zachcianki informacyjne. I do tego kapitalna rezydentka - z przyjemnym usposobieniem i co najważniejsze - poinformowana. Pokaż »

    2014-09-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1055 56 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży