Biuro podróży Student Travel

Biuro Podróży Student Travel - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 8 opinii)

2.8
  • Ogólne wrażenie
    2.8
    • Zgodność oferty z opisem 3.3
    • Opieka rezydentów 2.1
    • Stosunek jakości do ceny 2.9

Rekomendacja

63% nie poleca tego biura

  • Student_Travel ocenił biuro podróży Student Travel

    • Ogólne wrażenie
      • Zgodność oferty z opisem 0.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 0.0

    Przykro nam, jeżeli wystąpiły jakieś niedogodności na Waszych wyjazdach. Niestety jednak nie wszystko da się przewidzieć. Takie rzeczy jak opóźnienie autokaru ze względu na warunki na trasie, czy zmiany w programie, często zdarzają się z przyczyn od nas niezależnych. Kadrę zawsze staramy się dobierać na najwyższym poziomie i świadczą o tym liczne pozytywne opinie powyjazdowe naszych uczestników oraz nowe przyjaźnie, które powstają. Oczywiście bierzemy pod uwagę również Wasze negatywne opinie i robimy wszystko, by wszystkie niedociągnięcia znikały. W końcu te wyjazdy tworzymy wspólnie z Wami. Pozdrawiamy Zespół Student Travel. Pokaż »

    2015-02-07
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (2)
  • 1.0

    Sabine66 ocenił biuro podróży Student Travel

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    NIGDY WIĘCEJ WYJAZDÓW ZE STUDENT TRAVEL!!!!!!!! Powiedzieć, że ich organizacja jest żenująca jest niewystarczająca. Byłam w tym roku pod koniec sierpnia, początkiem września na wyjeździe w Bułgarii, Złote Piaski ze Student Travel. Piloci naszego wyjazdu ( Gabi, Gosia i Iwo) byli totalnie nieogarnięci i niezorganizowani ( zdecydowanie przodował Iwo). Planowane imprezy zawsze zaczynały się ze sporym opóźnieniem, często dostawaliśmy o nich informacje nawet 20 min przed imprezą. Jednego razu jak organizowana była animacja w jednym z hoteli, osoba, która miała prowadzić te animacje, nawet nie wiedziała, że ma cos prowadzić. Dowiedziała się jak już cała grupa się zebrała, wiec wymyślała to na poczekaniu. Zwieńczeniem całego pobytu był dzień wyjazdu. Mieliśmy wyjechać o godzinie 10 rano. Niestety Student Travel nie dogadał się z przewoźnikiem. Kierowcy przyjechali spóźnieni, a do tego musieli sobie zrobić 9 godzin przerwy. W efekcie wyjechaliśmy z 13 godzinnym opóźnieniem. Nie otrzymaliśmy od biura żadnej rekompensaty. Nawet nie zapewnili nam ciepłego posiłku. Bułgarie i Złote Piaski gorąco polecam. Student Travel szczerze odradzam, robią ludzi w chu* Pokaż »

    2014-09-30
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 1.0

    korfu2014 ocenił biuro podróży Student Travel

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Koszmat i tragedia!!! Nigdy więcej! Dwa wyjazdy z nimi i dwa razy zmarnowane pieniądze i zepsute wakacje!!! Organizacja na kompromitującym poziomie, błędy i ignorancję biura widać nawet w podstawowych kwestiach. Poczynając od nieumiejętnego organizowania planu wycieczki i złego kwaterowania uczestników wyjazdu, poprzez niekontrolowanie pośredników, a kończąc na nieustannych kłamstwach, bezczelności i braku jakiejkolwiek odpowiedzialności za swoje błędy można śmiało stwierdzić, że jest to jedynie żałosna imitacja biura podróży. Nie polecam, radzę omijać szerokim łukiem!!!!!!!! Pokaż »

    2014-08-13
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 3.0

    jvm ocenił biuro podróży Student Travel

    • Ogólne wrażenie
      3.0
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    Mógłby być świetny wyjazd - w piekne miejsce, tani. Ale organizacja beznadziejna. Piloci i rezydenci zainteresowani imprezowaniem, nie organizowaniem. Przejazd antenowy polega na tym, że w środku nocy wyganiają Cię z autobusu (nawet nie podwiozą na dworzec) i radź sobie sam ( a kosztował 120 zł). Straszny brak profesjonalizmu, a szkoda bo miejsce ma ogromny potencjał na "rajskie" wakacje. Pokaż »

    2014-05-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.3

    yolo123 ocenił biuro podróży Student Travel

    • Ogólne wrażenie
      2.3
      • Zgodność oferty z opisem 4.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Na pierwszy rzut oka niska cena, po dodaniu opłaty za b. słabe jedzenie już nie jest tak super. Po drugie naprawdę niski poziom rezydentów. Zamiast zajmować się organizacją wyjazdu, podrywali nas. Nie miałabym nic przeciwko, gdyby byli chociaż trochę bardziej przystojni :P Pokaż »

    2014-02-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    goscc ocenił biuro podróży Student Travel

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    szczerze mówiąc nie polecam biura. Byłam na wyjeździe w Portugalii, według oferty miałam być zakwaterowana w hotelu w Lagos a po przyjeździe okazało się, że nagle nie ma tam miejsc i wywieźli nas 10 km od Lagos do jakiegoś pensjonatu. Ogólnie dużo rzeczy było niezgodnych z ofertą, więc zamiast odpoczynku biuro zapewniło wiele stresu. Pokaż »

    2012-08-23
    Opinia pomocna?
    Tak (8) / Nie (4)
  • 5.3

    ankus ocenił biuro podróży Student Travel

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Dużo ofert mają robionych z biurem gandalf travel, ja właśnie na taką ofertę trafiłam,i jestem bardzo zadowolona, za 12 dni ( po drodze zwiedzanie i nocleg w Paryżu, Monaco, Wenecji) 9 dni na miejscu w Lloret de mar zapłacilam troche ponad 1000 zł. Transport z biura Gandalf rewelacja. Autokar bardzo wygodny, kierowcy uprzejmi, kulturalni i jeszcze wszystkie superlatywy powinnam napisac o kierowcach .Dodatkowo miejsca przyznawane przez załogę uważam za duży plus ponieważ każdy miał wyznaczone miejsce i koniec. Podróż przebiegła bez problemów. W Paryżu było tak jak było wspomniane w ofercie. Hotel w Lloret the Mar, może być, za taką cene trudno wymagać wielkich luksusów. Wycieczki fakultatywne były rewelacyjne  wszystko tak jak w ofercie. Najgorsze to było wykwaterowanie o godz 9.00 i czekanie na wyjazd do 18. Ale wiem z doświadczenia że tak jest często więc musieliśmy to jakoś przeżyc. Wenecja , Monte Carlo i podróż powrotna do Polski ok.  Bez żadnych problemów. Wiem że są różne opinie na temat biura ale ja miałam szczęście i naprawdę wszystko było tak jak w ofercie. Pokaż »

    2011-09-23
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (12)
  • 5.7

    arkadiusz844 ocenił biuro podróży Student Travel

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byłem z nimi w połowie lipca w Złotych Piaskach i z grubsza jestem zadowolony.. Jak na ceny jakie oferują to byliśmy z dziewczyną bardzo pozytywnie zaskoczeni. Było kilka niedociągnięć - czasem ich posiłki w restauracji były lekko mówiąc dziwne, ale ogólne nasze odczucie jest bardzo pozytywne - myślę że się jeszcze się wybierzemy gdzieś z nimi. Pokaż »

    2010-08-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (28)

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży