Biuro podróży Student Travel

Biuro Podróży Student Travel - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 13 opinii)

2.6
  • Ogólne wrażenie
    2.6
    • Zgodność oferty z opisem 2.8
    • Opieka rezydentów 2.3
    • Stosunek jakości do ceny 2.7

Rekomendacja

69% nie poleca tego biura

Ranking

  • nr 58 z 60
  • 1.0

    kroolyk ocenił biuro podróży Student Travel

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    NIKOMU NIE RADZE Z TYM BIUREM JECHAĆ!!!! Mieliśmy zaplanowany wyjazd 12-osobową grupą 2 miesiące wcześniej. Każdy wziął urlop i czekaliśmy na wyjazd. 10 dni przed powiedzieli, że zmieniają hotel Vladislav na Varshava. zaproponowali nam 100 zł za zmianę hotelu. jednak różnica była diametralna i nie adekwatna do różnicy w hotelach. nie pojechaliśmy i zmarnowali nam wakacje ponieważ 10 dni przed dla 12 osobowej grupy nic nie dało się znaleźć. Dowiedziałem się że nie tylko nas tak oszukali. Takich jak oni nie powinno być na rynku. Pokaż »

    2016-08-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.0

    kroolyk ocenił biuro podróży Student Travel

    • Ogólne wrażenie
      2.0
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Witam Mieliśmy jechać 12-osobową grupą na wyjazd z tym biurem. Zamówiliśmy wyjazd 2 miesiące przed, wszystko było prawie idealnie (naszego kolegi nie potrafili dołączyć do naszej grupy). czekamy na wyjazd a tu oni 10 dni przed wyjazdem zmieniają nam miejsce pobytu. niby nic strasznego, jednak różnica miedzy hotelem Vladislav, a Varshava była ogromna. zaoferowali nam obniżenie ceny o 100 zł co nie było adekwatne do różnicy w standardzie. nie zgodziliśmy się na ten wyjazd ale wakacje nam popsuli ponieważ każdy pobrał już urlopy. Z tego co wiem nie byliśmy jedynymi osobami oszukanymi w taki sposób. Osobiście nie polecam tego biura ponieważ narobiliśmy sobie tylko niepotrzebnego stresu. Pokaż »

    2016-08-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Kamil90 ocenił biuro podróży Student Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byłem na wyjeździe do Albeny, na którym wypocząłem, zrelaksowałem się i jeszcze się oświadczyłem mojej obecnej żonie. W tym roku znów korzystamy z ich ofert. polecam bardzo :)

    2015-07-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    ani_ka ocenił biuro podróży Student Travel

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Nigdy nie polecę tego biura nikomu, wręcz przeciwnie wszystkich będę przed Wami ostrzegać. Imprezy są odwoływane, na 2 tygodnie przed terminem pojawia się dopiero informacja że wycieczka nie dojdzie do skutku. Problem z zaksięgowaniem wpłaty aby była rozłożona na półowę na 2 osoby gdzie pełne informacje podane były w mailu - trzeba było kontaktować się conajmniej 6 razy i tyracić czas by biuro prawidłowo dokonało zaksięgowania zaliczki. To samo po zapłaceniu całości - na umowie informacja o tym że zapłacono pojawiła się po 9 dniach!! a konsultanci odpowiadali że jest wszystko "spoko" bo księgowa na urlopie, szef też na urlopie. Na moje zdenerwowanie co z moją wpłatą i czy wycieczka dojdzie do skutku pracownicy stwierdzają że możemy zrezygnować bo nie chcą problemowych klientów!! nikt nie robił problemów tylko zwyczajnie dopytywał się gdzie się podziała kwota ponad 3000 zł skoro na umowie przez ponad tydzień nie było jej widać i nikt nagle nie miał dostępu do systemu bo księgowa była na urlopie. Do tego kupuję opcję sypialnia 2 osobowa, dostaję studio 6 osobowe z sypialnią, pytam czy pokoje są przynajmniej zamykane a pani z biura ma problem kolejny bo przecież to bardzo skoplikowane pytanie. na moje stwierdzenie że zabieram dość drogi sprzęt foto i jednak ta "drobnostka" jest istotna odpowiada " ale na tym wyjeździe nie będzie czasu na zdjęcia" ech....podejscia tak olewającego i spławiającego do tej pory w żadnym innym biurze nie doświadczyłam. dobrze że oddaliście pieniądze bo spotkali byśmy się zapewne w sądzie, co nie zmienia faktu, że straciłam przez Was swój cenny czas i nerwy. Nie polecam tego biura nikomu. Chyba że ktoś płaci i nie oczekuje niczego specjalnego w zamian. nie ma pytań, ma w nosie co się stało z wysłanym przelewem i brakiem jego zaksięgowania, ma ochotę usłyszeć że to biuro dla studenta więc o obniżonym standardzie oraz że apartamenmty 3 gwiazdkowe są w rzeczywistości niższym standardem 2 gwiazdkowym dla studentów. dzięki za zwrot gotówki i na pr Pokaż »

    2015-06-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 1.3

    pekasia89 ocenił biuro podróży Student Travel

    • Ogólne wrażenie
      1.3
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    zalety: Jedyne co się zgadzało z ofertą to dobry autokar i miejsce zamieszkania blisko stoku. wady: Brak rezydenta na wyjeździe Słabe zakwaterowanie Brak jakiejkolwiek organizacji i zainteresowania uczestnikami wyjazdu przez Student Travel opinia: W autokarze okazało się, że nie jedzie z nami żaden rezydent/opiekun z firmy Student Travel. Zostaliśmy (ok.18 osób) połączeni z grupą z biura Sport Vita, z którego była pani rezydentka w autokarze. Pani przekazała nam skipassy i powiedziała, że widzimy się za tydzień o 08:20. Nie można mieć do niej żadnych uwag, w końcu była ona z innego biura podróży. Po przyjeździe do Livigno zakwaterowano nas w małych norkach, które znacznie odbiegały od standardu pokazywanego na zdjęciach w ofercie. Był to całkowicie inny budynek. Mały metraż, niskie ciśnienie wody, problemy z elektrycznością (podczas gotowania na 3 palnikach siadały korki i trzeba było iść 200 metrów dalej do pani, która z wielką łaską przychodziła włączyć prąd), kuchnia bez kawałku blatu (chleb trzeba było kroić na zlewie) itp itd - krótką mówią DRAMAT. Dodam, że wyjazd kosztował 2149 zł, a nie są to małe pieniądze (jak się okazało, państwo ze Sport Vita za tą samą cenę mieli 3 gwiazdkowy hotel, codziennie wymieniane ręczniki, sprzątanie i wyżywienie). Nasza norka nie miała nawet nazwy. W związku z informacją na stronie oczekiwaliśmy jakiegoś zainteresowania i organizacji np. imprez, zabaw, konkursów itp. Przez 7 dni pobytu dostaliśmy 3 smsy informujące o imprezach, które i tak odbywały się na mieście. Podczas tych imprez dalej nie było żadnego organizatora, zwykła dyskoteka. Wyjazd był udany TYLKO I WYŁĄCZNIE dlatego, że pojechaliśmy paczką znajomych i potrafiliśmy zorganizować sobie sami czas. Ale paru pojedynczym osobom, które oczekiwały ciekawego, studenckiego wyjazdu, szczerze współczujemy. Podsumowując NIE POLECAMY wyjazdów organizowanych przez Student Travel, co więcej podejmiemy dalsze kroki, aby sprawa tego wyjazdu na tym wpisie się nie skończyła. Pokaż »

    2015-03-02
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • Student_Travel ocenił biuro podróży Student Travel

    • Ogólne wrażenie
      • Zgodność oferty z opisem 0.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 0.0

    Przykro nam, jeżeli wystąpiły jakieś niedogodności na Waszych wyjazdach. Niestety jednak nie wszystko da się przewidzieć. Takie rzeczy jak opóźnienie autokaru ze względu na warunki na trasie, czy zmiany w programie, często zdarzają się z przyczyn od nas niezależnych. Kadrę zawsze staramy się dobierać na najwyższym poziomie i świadczą o tym liczne pozytywne opinie powyjazdowe naszych uczestników oraz nowe przyjaźnie, które powstają. Oczywiście bierzemy pod uwagę również Wasze negatywne opinie i robimy wszystko, by wszystkie niedociągnięcia znikały. W końcu te wyjazdy tworzymy wspólnie z Wami. Pozdrawiamy Zespół Student Travel. Pokaż »

    2015-02-07
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (4)
  • 1.0

    Sabine66 ocenił biuro podróży Student Travel

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    NIGDY WIĘCEJ WYJAZDÓW ZE STUDENT TRAVEL!!!!!!!! Powiedzieć, że ich organizacja jest żenująca jest niewystarczająca. Byłam w tym roku pod koniec sierpnia, początkiem września na wyjeździe w Bułgarii, Złote Piaski ze Student Travel. Piloci naszego wyjazdu ( Gabi, Gosia i Iwo) byli totalnie nieogarnięci i niezorganizowani ( zdecydowanie przodował Iwo). Planowane imprezy zawsze zaczynały się ze sporym opóźnieniem, często dostawaliśmy o nich informacje nawet 20 min przed imprezą. Jednego razu jak organizowana była animacja w jednym z hoteli, osoba, która miała prowadzić te animacje, nawet nie wiedziała, że ma cos prowadzić. Dowiedziała się jak już cała grupa się zebrała, wiec wymyślała to na poczekaniu. Zwieńczeniem całego pobytu był dzień wyjazdu. Mieliśmy wyjechać o godzinie 10 rano. Niestety Student Travel nie dogadał się z przewoźnikiem. Kierowcy przyjechali spóźnieni, a do tego musieli sobie zrobić 9 godzin przerwy. W efekcie wyjechaliśmy z 13 godzinnym opóźnieniem. Nie otrzymaliśmy od biura żadnej rekompensaty. Nawet nie zapewnili nam ciepłego posiłku. Bułgarie i Złote Piaski gorąco polecam. Student Travel szczerze odradzam, robią ludzi w chu* Pokaż »

    2014-09-30
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (4)
  • 1.0

    korfu2014 ocenił biuro podróży Student Travel

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Koszmat i tragedia!!! Nigdy więcej! Dwa wyjazdy z nimi i dwa razy zmarnowane pieniądze i zepsute wakacje!!! Organizacja na kompromitującym poziomie, błędy i ignorancję biura widać nawet w podstawowych kwestiach. Poczynając od nieumiejętnego organizowania planu wycieczki i złego kwaterowania uczestników wyjazdu, poprzez niekontrolowanie pośredników, a kończąc na nieustannych kłamstwach, bezczelności i braku jakiejkolwiek odpowiedzialności za swoje błędy można śmiało stwierdzić, że jest to jedynie żałosna imitacja biura podróży. Nie polecam, radzę omijać szerokim łukiem!!!!!!!! Pokaż »

    2014-08-13
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (1)
  • 3.0

    jvm ocenił biuro podróży Student Travel

    • Ogólne wrażenie
      3.0
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    Mógłby być świetny wyjazd - w piekne miejsce, tani. Ale organizacja beznadziejna. Piloci i rezydenci zainteresowani imprezowaniem, nie organizowaniem. Przejazd antenowy polega na tym, że w środku nocy wyganiają Cię z autobusu (nawet nie podwiozą na dworzec) i radź sobie sam ( a kosztował 120 zł). Straszny brak profesjonalizmu, a szkoda bo miejsce ma ogromny potencjał na "rajskie" wakacje. Pokaż »

    2014-05-16
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 2.3

    yolo123 ocenił biuro podróży Student Travel

    • Ogólne wrażenie
      2.3
      • Zgodność oferty z opisem 4.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Na pierwszy rzut oka niska cena, po dodaniu opłaty za b. słabe jedzenie już nie jest tak super. Po drugie naprawdę niski poziom rezydentów. Zamiast zajmować się organizacją wyjazdu, podrywali nas. Nie miałabym nic przeciwko, gdyby byli chociaż trochę bardziej przystojni :P Pokaż »

    2014-02-21
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży