Biuro podróży Sun & Fun

Biuro Podróży Sun & Fun - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 513 opinii)

4.3
  • Ogólne wrażenie
    4.3
    • Zgodność oferty z opisem 4.5
    • Opieka rezydentów 4.2
    • Stosunek jakości do ceny 4.4

Rekomendacja

65% poleca to biuro

Ranking

  • nr 25 z 57
  • 5.7

    wioletta_w ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Drugi rok leciałam z tym biurem,oferta zgodna z opisem, w tym roku rezydentka nasza była wspaniała( Pani Ania,miła sympatyczna, dobrze poinformowana,konkretna kobietka,przekazywała nam bardzo pomocne informacje,dotyczące różnych rzeczy,dla tej pani 6 z plusem :) :) Druga pani rezydentka,która była z nami na wycieczce fakultatywnej i w drodze powrotnej na lotnisko( niestety zapomniałam jej imienia :( również miła sympatyczna i konkretna kobietka. Pokaż »

    2015-05-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Radas66 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wszystko było by super i nawet więcej gdyby nie przekazanie na jeden dzień grupy w czasie objazdu po Maroku (Marrakech) pani Annie Rogowskiej (osoba bez przygotowania, chęci do pracy i ze słownictwem na poziomie szkoły podstawowej). Jeżeli ona zostanie przewodniczką po Maroku - nie polecam wyjazdów z tego biura. Do czasu jak za grupę odpowiadała pani Magdalena W. było wszystko OK. Pokaż »

    2015-04-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (35)
  • 4.0

    arkneu ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      4.0
      • Zgodność oferty z opisem 4.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Dwa razy z SUN&FUN, za pierwszym razem idealnie, za drugim tak sobie.

    2015-03-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (73)
  • 4.0

    arkneu ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      4.0
      • Zgodność oferty z opisem 4.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Dwa razy z SUN&FUN, za pierwszym razem idealnie, za drugim tak sobie.

    2015-03-08
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (73)
  • 5.7

    madzia1980 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Po raz drugi korzystałam z tego biura i po raz drugi wszystko było w najlepszym porządku :) Wszystko zapięte na ostatni guzik, dzięki sun&fun urlop w Sharm el Sheikh był udany, pozdrawiam rezydenta Asama :)

    2015-01-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (222)
  • 5.3

    MIDO ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Bylam z rodzina pod koniec wrzesnia na Djerbie. Piekna wyspa. Wakacje bardzo udane. Biuro wywiazalo sie z umowy. Pochwala nalezy sie Pani rezydent-przewodnik Iwonie. To dzieki Niej miedzy innymi Nasz pobyt mozna zaliczyc do bardzo udanych. Czulismy sie zaopiekowani na maxa. Skarbnica wiedzy, kochajaca swoja prace. Dostepna nawet w nocy jesli taka byla potrzeba turysty. Nam przywiozla po telefonie w nocy lekarstwo przeciw rozwolnieniowe dla dziecka :). Bylismy z nia na 2 dniowej Saharze. Bylo super. Nie zawsze spotyka sie Takich ludzi, a za granica nie jestesmy pierwszy raz, no i napewno nie ostatni z tym biurem, tu duza zasluga Pani Iwony. Pokaż »

    2015-01-04
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (399)
  • 1.0

    pawel0912 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    jak dla mnie to biuro jest masakra. składaliśmy reklamacje a w odpowiedzi rekompensata w wyskości 75 zl za 3 osoby hehe masakra. to była pierwsza i ostatnia podróż z tym biurem. odradzam, nie potrafia zadbac o klienta z tego co wiem bylo nas takich ok. 102-0 osob i wszyscy dostali te same pisemka teraz myslimy o pozwie zbiorowym. Pokaż »

    2014-10-26
    Opinia pomocna?
    Tak (387) / Nie (2)
  • 1.0

    renata11 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Chcę ostrzec wszystkich przed tym biurem San&fan dopłacie a nie korzystajcie zwiedzam od kilkunastu lat i nie robie tragedii z odrapanych toalet i tego typy rzeczy ale cała reszta rezydent i kłopoty w obcym państwie ... medyczne nie możecie liczyć na ew zwrot waszych kosztów niestety , biuro San& Fan elegancko Wam wytłumaczy że tak to jest w twego typu krajach , Pokaż »

    2014-10-24
    Opinia pomocna?
    Tak (383) / Nie (0)
  • 1.0

    agnieszkatokarska ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Biuro notorycznie oszukuje o czym znalazlam informacje po powrocie z wakacji, w moim przypadku opisane sytuacje na forum http://www.travelway.pl/ szukaj Sun Fun, potwierdzily sie calkowicie. Biuro zmienio hotel po przylocie na miejsce, nie byl to hotel do ktorego chcielismy wyjechac, o czym nas nie poinformowano przed odlotem, skrocono nam dzien pobytu zmieniajac rezerwacje na samolot, z 19 na 10 rano, po przyjezdzie na lotnisko okazalo sie ze zadnej zmiany lotu nie bylo wiec spedzilysmy 12 godzin na lotnisku, biuro zaoszczedzilo na hotelu a nam dalo 20 Euro na posilek. Pokaż »

    2014-10-05
    Opinia pomocna?
    Tak (409) / Nie (1)
  • 2.0

    agnieszka44 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      2.0
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    NIE DAJCIE SKUSIĆ SIĘ NA 200 ZŁ MNIEJ NIŻ W INNYCH BIURACH.. Biuro to nagina rzeczywistość do swoich potrzeb. Jeżeli uznają, że mogą zarobić na nas choć 100 zł, nie zważając na nic na pewno to zrobią. Witam, chciałam zwrócić uwagę wszystkich na praktyki jakie ma w zwyczaju praktykować to biuro. W czerwcu byłam w Turcji - wtedy przeniesiono nasz lot z rana na noc - tak więc 1 dzień mniej - myślałam trudno może faktycznie coś się stało.....ale właśnie wróciłam z Djerby i ....Zawsze wybierając kierunek i hotel kierujemy się tym, żeby transfer był jak najdogodniejszy, tymczasem to biuro z premedytacją zaplanowało nam powrót z lotniska oddalonego 570 km od DJERBY!!!!!!!!!!! Jechaliśmy 10 godzin w maleńkim autobusiku ze spadającymi z tyłu walizkami jak śledzie zdani na łaskę SUN FUN. Ponieważ w Tunezji paliwo jest bardzo tanie, bardziej opłacało im się wtłoczyć nas do autobusu i przewieźć przez cały kraj niż dotrzymać warunków, nie tych spisanych sprytnie w regulaminie biuro zawsze zmieści się w dobie zawartej w regulaminie ( wsiadasz i wysiadasz z samolotu w dniu rozpoczęcia imprezy) - lecz zwyczajnie ludzkich. Pokaż »

    2014-09-26
    Opinia pomocna?
    Tak (443) / Nie (1)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1051 52 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży