Biuro podróży Sun & Fun

Biuro Podróży Sun & Fun - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 536 opinii)

4.3
  • Ogólne wrażenie
    4.3
    • Zgodność oferty z opisem 4.4
    • Opieka rezydentów 4.1
    • Stosunek jakości do ceny 4.4

Rekomendacja

63% poleca to biuro

Ranking

  • nr 26 z 60
  • 1.7

    Beata ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.7
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Nie polecam biura podróży sun fun, brak opieki rezydenta w Tunezji, problemy zgłaszane sa tylko usmiechem i brakiem reakcji, nie zgodność dni wycieczki opisane 7 dni a powrót do domu jest o 3 w nocy więc tyle z 7 dnia. Brak lunch pakietów na wykupione wycieczki u rezydenta, Nie polecam tego biura. Pokaż »

    2016-09-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    carlos744 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    jak dla mnie biuro OK!!!-wczasy w Grecji początek września 2016,wszystko w jak najlepszym porządku,loty na czas,rezydentka ok i miła obsługa,były to pierwsze wczasy z tym biurem ale nie mam zastrzeżeń :)

    2016-09-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    Adamos_693 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    BIURO JEDNA WIELKA ŚCIEMA. NIE POLECAM. OSZUŚCI OSZUŚCI. TRZYMAĆ SIĘ Z DALEKA OD NICH. SPIEPRZONY URLOP PRZEZ TO PSEUDO BIURO

    2016-05-31
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.0

    Radas66 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Wszystko zgodne z opisem. Trochę słabe zainteresowanie rezydenta "grupą" w hotelu po sprzedaży wycieczek fakultatywnych - tylko kontakt telefoniczny.

    2016-03-29
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (26)
  • 5.7

    gabcia ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecam nigdy się nie zawiodłam a to nasze 4 wakacje z tym biurem.

    2016-02-27
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (28)
  • 1.0

    tomekp0 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Nie polecam. Biuro potrafi całkowicie zmienić ofertę wycieczki po przylocie nie miejsce (hotel, miejscowość, pokoje). Zmieniają dosłownie wszystko, cieszę się tylko że nie mają swoich samolotów bo pewnie wylądowalibyśmy w innym kraju, albo okazało by się że jedziemy jednak autobusem. Niestety przy próbie reklamacji uważają że nie ma podstaw do jakiegokolwiek zadośćuczynienia. Warto jednak dopłacić, czasami niewielkie kwoty do oferty konkurencji. Dlatego jeżeli już prawie zdecydowałeś się na ofertę Sun&Fun i teraz szukasz opinii o tym biurze zalecam ostrożność... lepiej przespać się z tą decyzja i jeszcze raz przeglądać ofertę konkurencyjnych biur podróży. Ta opinia będzie przydatna dla osób które poszukują: - opinie o Sun&Fun - biuro podróży Sun&Fun opinie - Sun and Fun czy warto - opinie o biurze podróży Sun Fun Pokaż »

    2016-01-08
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.0

    Laura ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    O zwrocie pieniędzy z tego biura zapomnijcie. Zgodnie z Promocją First Call Lato 2015 dzieci 2-12 lat mają gratis wycieczki 1/2 i 1 dniowe. Niestety TO NIE JEST PRAWDA. Rezydent pobiera opłatę za dziecko, informuje żebyś zgłosił reklamację po powrocie. Wtedy zaczynają się schody. Biuro po kilku pismach poleconych, rozmowach telefonicznych uznaje reklamację. Następnie informuje telefonicznie "że w żadnym ich regulaminie nie jest podany termin na zwrot środków"!! Więc mają otwartą furtkę żeby bawić się z Tobą w nieskończoność, Ośmieszają się i kompromitują o kwotę 60$ więc aż strach pomyśleć co się stanie jak do zwrotu będzie dużo poważniejsza kwota. Pokaż »

    2015-12-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • Marek Dzięcioł ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      • Zgodność oferty z opisem 0.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 0.0

    To biuro ma w nosie klientów którzy mieli nieudany urlop z powodu overbukingu nie poczuwają się do zadość uczynienia nie odpowiadają na składane odwołania od odpowiedzi na reklamację.Wszystko jest dobrze jak nie ma reklamacji.

    2015-11-07
    Opinia pomocna?
    Tak (45) / Nie (1)
  • 6.0

    Agnieszka Ciesielska ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Rewelacyjne ultra inclusive w dwóch hotelach na raz!!!!! Dofinansowanie do wycieczki wybranej z propozycji biura! !! Opieka rezydenta fantastyczna od momentu wyładowania w Turcji aż do momentu wyjazdu!!! Przewodnicy wycieczek animacyjnych jak i historycznych wspaniali ludzie !!!! Warunki bytowe,żywieniowe i turystyczne na bardzo wysokim poziomie !!!! Bardzo dziękujemy jeszcze raz naszemu rezydentowi Mario za przemiła atmosferę i wielkie serce 😃 Pokaż »

    2015-10-03
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (58)
  • 1.0

    Krystian693 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    BIURO SYN$FUN oszukało Nas zarówno z godziną wylotu, ilością posiłków ale przedewszystkim na niezgodności tego co mieliśmyw umowie. Reklamacja to tylko negowanie naszego stanowiska żadnej pomocy i woli załatwienia sprawy

    2015-08-17
    Opinia pomocna?
    Tak (32) / Nie (1)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1053 54 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży