Biuro podróży Sun & Fun

Biuro Podróży Sun & Fun - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 509 opinii)

4.3
  • Ogólne wrażenie
    4.3
    • Zgodność oferty z opisem 4.4
    • Opieka rezydentów 4.2
    • Stosunek jakości do ceny 4.4

Rekomendacja

65% poleca to biuro

Ranking

  • nr 26 z 57
  • 5.7

    madzia1980 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Po raz drugi korzystałam z tego biura i po raz drugi wszystko było w najlepszym porządku :) Wszystko zapięte na ostatni guzik, dzięki sun&fun urlop w Sharm el Sheikh był udany, pozdrawiam rezydenta Asama :)

    2015-01-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (148)
  • 5.3

    MIDO ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Bylam z rodzina pod koniec wrzesnia na Djerbie. Piekna wyspa. Wakacje bardzo udane. Biuro wywiazalo sie z umowy. Pochwala nalezy sie Pani rezydent-przewodnik Iwonie. To dzieki Niej miedzy innymi Nasz pobyt mozna zaliczyc do bardzo udanych. Czulismy sie zaopiekowani na maxa. Skarbnica wiedzy, kochajaca swoja prace. Dostepna nawet w nocy jesli taka byla potrzeba turysty. Nam przywiozla po telefonie w nocy lekarstwo przeciw rozwolnieniowe dla dziecka :). Bylismy z nia na 2 dniowej Saharze. Bylo super. Nie zawsze spotyka sie Takich ludzi, a za granica nie jestesmy pierwszy raz, no i napewno nie ostatni z tym biurem, tu duza zasluga Pani Iwony. Pokaż »

    2015-01-04
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (326)
  • 1.0

    pawel0912 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    jak dla mnie to biuro jest masakra. składaliśmy reklamacje a w odpowiedzi rekompensata w wyskości 75 zl za 3 osoby hehe masakra. to była pierwsza i ostatnia podróż z tym biurem. odradzam, nie potrafia zadbac o klienta z tego co wiem bylo nas takich ok. 102-0 osob i wszyscy dostali te same pisemka teraz myslimy o pozwie zbiorowym. Pokaż »

    2014-10-26
    Opinia pomocna?
    Tak (312) / Nie (2)
  • 1.0

    renata11 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Chcę ostrzec wszystkich przed tym biurem San&fan dopłacie a nie korzystajcie zwiedzam od kilkunastu lat i nie robie tragedii z odrapanych toalet i tego typy rzeczy ale cała reszta rezydent i kłopoty w obcym państwie ... medyczne nie możecie liczyć na ew zwrot waszych kosztów niestety , biuro San& Fan elegancko Wam wytłumaczy że tak to jest w twego typu krajach , Pokaż »

    2014-10-24
    Opinia pomocna?
    Tak (310) / Nie (0)
  • 1.0

    agnieszkatokarska ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Biuro notorycznie oszukuje o czym znalazlam informacje po powrocie z wakacji, w moim przypadku opisane sytuacje na forum http://www.travelway.pl/ szukaj Sun Fun, potwierdzily sie calkowicie. Biuro zmienio hotel po przylocie na miejsce, nie byl to hotel do ktorego chcielismy wyjechac, o czym nas nie poinformowano przed odlotem, skrocono nam dzien pobytu zmieniajac rezerwacje na samolot, z 19 na 10 rano, po przyjezdzie na lotnisko okazalo sie ze zadnej zmiany lotu nie bylo wiec spedzilysmy 12 godzin na lotnisku, biuro zaoszczedzilo na hotelu a nam dalo 20 Euro na posilek. Pokaż »

    2014-10-05
    Opinia pomocna?
    Tak (336) / Nie (1)
  • 2.0

    agnieszka44 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      2.0
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    NIE DAJCIE SKUSIĆ SIĘ NA 200 ZŁ MNIEJ NIŻ W INNYCH BIURACH.. Biuro to nagina rzeczywistość do swoich potrzeb. Jeżeli uznają, że mogą zarobić na nas choć 100 zł, nie zważając na nic na pewno to zrobią. Witam, chciałam zwrócić uwagę wszystkich na praktyki jakie ma w zwyczaju praktykować to biuro. W czerwcu byłam w Turcji - wtedy przeniesiono nasz lot z rana na noc - tak więc 1 dzień mniej - myślałam trudno może faktycznie coś się stało.....ale właśnie wróciłam z Djerby i ....Zawsze wybierając kierunek i hotel kierujemy się tym, żeby transfer był jak najdogodniejszy, tymczasem to biuro z premedytacją zaplanowało nam powrót z lotniska oddalonego 570 km od DJERBY!!!!!!!!!!! Jechaliśmy 10 godzin w maleńkim autobusiku ze spadającymi z tyłu walizkami jak śledzie zdani na łaskę SUN FUN. Ponieważ w Tunezji paliwo jest bardzo tanie, bardziej opłacało im się wtłoczyć nas do autobusu i przewieźć przez cały kraj niż dotrzymać warunków, nie tych spisanych sprytnie w regulaminie biuro zawsze zmieści się w dobie zawartej w regulaminie ( wsiadasz i wysiadasz z samolotu w dniu rozpoczęcia imprezy) - lecz zwyczajnie ludzkich. Pokaż »

    2014-09-26
    Opinia pomocna?
    Tak (368) / Nie (1)
  • 2.7

    towkoz ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      2.7
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    Widać, że priorytetem biura są pieniądze, a nie zadowolony klient. Wylot do Tunezji we wrześniu 2014 - oczywiście standardowo godziny lotów zmienione 24 godziny wcześniej, po czym na samym lotnisku okazało się, że lot opóźniony jest jeszcze 2,5 godziny, przez co wylecieliśmy z Poznania około godziny 23.30 (a zapłaciliśmy za ten dzień - wiadomo). Pracownik biura nie pofatygował się wyjaśnić, o co chodzi. Powrót bardzo podobnie, z tym, że lot opóźniony tylko 40 minut :) Sama obsługa na miejscu właściwie nie istniała - sprzedano nam wycieczkę, która okazała się totalną klapą... Pani rezydentka na wiadomość, że nas okradli w hotelu, odpowiedziała "nasze biuro poleca wszystko wkładać do sejfów", po czym nie odpisywała na SMS-y. Hotel - standardowo - niezgodny z opisem (np. brak baru na plaży, przez kilka dni brak przekąsek itp.). Szkoda, że zabrakło takiej normalnej troski o to, czy klient, który zapłacił jedna kilka porządnych złotówek, jest zadowolony, czy nie trzeba mu w czymś pomóc itd. Totalna masówka... Cóż, widocznie w przyszłości trzeba dopłacać do bardziej sprawdzonych biur :) Pozdrawiam Pokaż »

    2014-09-22
    Opinia pomocna?
    Tak (362) / Nie (0)
  • 1.0

    jm1902 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Okropne biuro. Wybraliśmy z meżem 7 dniowy pobyt w Egipcie. Wylot miał być o godz.6.00 z Warszawy 4.09.14, a w godz. popołudniowych 3.09.14 ( tj. środa) dowiedzieliśmy się o przełożeniu lotu na 11.45, a teoretycznie wylecieliśmy o 12.00 z warszawy w hotelu w Egipcie mieliśmy 10 minut na zjedzenie kolacji bo było już ok. 21.00. Spowrotem ta sama powtórka wylot mielismy zaplanowany na czwartek 12.09.14 na 22.00, atu po powrocie z wycieczki fakultatywnej koleżanka z grupy, a niue rezydent poinformowała nas, ze lot jest o 4.30 z hotelu. Cały dzień w p[lecy za który zapłaciliśmy. Pobyt okazał sie dużo krótszy. Rezydent nie polski, a egipski ale dobrze mówiący po polsku. Pokaż »

    2014-09-16
    Opinia pomocna?
    Tak (410) / Nie (0)
  • 1.0

    lemek ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Zostaliśmy oszukani przez biuro podróży SUN&FUN, do samego końca Pani z biura upewniała że jest wszystko ok i opóźnienie potwierdzenia wynikało z miejscami w samolocie. Wylot pierwotnie miał być 03.09.2014r o godz. 10.30 z Krakowa a był o 15,30 na miejscu byliśmy w hotelu ok 23,00 i nie w tym za który zapłaciliśmy. Na lotnisku w Antały dostaliśmy dopiero informacja od rezydentki że w naszym hotelu, który wybraliśmy nie ma miejsc dla nas dostaliśmy zastępczy hotel INCEKUM. Podobno większy i lepszy ale nie chodziło mi o duży hotel a mały kameralny i ten który chciałam i wybrałam. Jechaliśmy do niego jak na skazanie nie wiedzieliśmy co zastaniemy. Rezydentka, która spotkała się z nami następnego dnia powiedziała "że hotel nie zgodził się nas przyjąć" poszkodowanych było 6 osób, które trafiły do innego hotelu niż chciały i zapłaciły. Pani rezydent nie poczuwała się do winy i nie przeprosiła za wynikłą sytuację. Myśleliśmy, że rekompensatą będzie jakiś fajny pokój ale nie. Dostaliśmy pokój na parterze z widokiem na jakieś chaszcze i ogrodzenie z siatki. Mrówki w talencie, mała plaża, alkohol masakra nie dało się go pić i co gorsze roztrój żołądka – nie tylko my mieliśmy tą przypadłość i nie wiadomo z czego. Pokaż »

    2014-09-10
    Opinia pomocna?
    Tak (440) / Nie (2)
  • 1.0

    marecki31 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Zostaliśmy oszukani przez biuro podróży SUN&FUN, po wylądowaniu na lotnisku informacja od rezydentki że naszego hotelu nie ma dostaliśmy zastępczy hotel "ENYOJ" MASAKRYCZNY hotel max.2** o jedzenie bez przerwy trzeba było się domagać, alkoholu brakowało,wódka chrzczona "spirytus kamforowy" plaża zaśmiecona, brudna i wszędzie odchody zwierzęce koni i wielbłądów :(((((, smród fekalii . Nie polecam tego hotelu nikomu ludzie nie jedzcie tam oferta na stronie SUN&FUN jest myląca oczy, to co piszą jest nie prawdą, założyliśmy sprawę sądową. Pokaż »

    2014-09-10
    Opinia pomocna?
    Tak (444) / Nie (3)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1050 51 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży