Biuro podróży Sun & Fun

Biuro Podróży Sun & Fun - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 534 opinii)

4.3
  • Ogólne wrażenie
    4.3
    • Zgodność oferty z opisem 4.4
    • Opieka rezydentów 4.1
    • Stosunek jakości do ceny 4.4

Rekomendacja

63% poleca to biuro

Ranking

  • nr 28 z 60
  • 1.0

    Adamos_693 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    BIURO JEDNA WIELKA ŚCIEMA. NIE POLECAM. OSZUŚCI OSZUŚCI. TRZYMAĆ SIĘ Z DALEKA OD NICH. SPIEPRZONY URLOP PRZEZ TO PSEUDO BIURO

    2016-05-31
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.0

    Radas66 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Wszystko zgodne z opisem. Trochę słabe zainteresowanie rezydenta "grupą" w hotelu po sprzedaży wycieczek fakultatywnych - tylko kontakt telefoniczny.

    2016-03-29
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (26)
  • 5.7

    gabcia ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecam nigdy się nie zawiodłam a to nasze 4 wakacje z tym biurem.

    2016-02-27
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (28)
  • 1.0

    tomekp0 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Nie polecam. Biuro potrafi całkowicie zmienić ofertę wycieczki po przylocie nie miejsce (hotel, miejscowość, pokoje). Zmieniają dosłownie wszystko, cieszę się tylko że nie mają swoich samolotów bo pewnie wylądowalibyśmy w innym kraju, albo okazało by się że jedziemy jednak autobusem. Niestety przy próbie reklamacji uważają że nie ma podstaw do jakiegokolwiek zadośćuczynienia. Warto jednak dopłacić, czasami niewielkie kwoty do oferty konkurencji. Dlatego jeżeli już prawie zdecydowałeś się na ofertę Sun&Fun i teraz szukasz opinii o tym biurze zalecam ostrożność... lepiej przespać się z tą decyzja i jeszcze raz przeglądać ofertę konkurencyjnych biur podróży. Ta opinia będzie przydatna dla osób które poszukują: - opinie o Sun&Fun - biuro podróży Sun&Fun opinie - Sun and Fun czy warto - opinie o biurze podróży Sun Fun Pokaż »

    2016-01-08
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.0

    Laura ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    O zwrocie pieniędzy z tego biura zapomnijcie. Zgodnie z Promocją First Call Lato 2015 dzieci 2-12 lat mają gratis wycieczki 1/2 i 1 dniowe. Niestety TO NIE JEST PRAWDA. Rezydent pobiera opłatę za dziecko, informuje żebyś zgłosił reklamację po powrocie. Wtedy zaczynają się schody. Biuro po kilku pismach poleconych, rozmowach telefonicznych uznaje reklamację. Następnie informuje telefonicznie "że w żadnym ich regulaminie nie jest podany termin na zwrot środków"!! Więc mają otwartą furtkę żeby bawić się z Tobą w nieskończoność, Ośmieszają się i kompromitują o kwotę 60$ więc aż strach pomyśleć co się stanie jak do zwrotu będzie dużo poważniejsza kwota. Pokaż »

    2015-12-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • Marek Dzięcioł ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      • Zgodność oferty z opisem 0.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 0.0

    To biuro ma w nosie klientów którzy mieli nieudany urlop z powodu overbukingu nie poczuwają się do zadość uczynienia nie odpowiadają na składane odwołania od odpowiedzi na reklamację.Wszystko jest dobrze jak nie ma reklamacji.

    2015-11-07
    Opinia pomocna?
    Tak (45) / Nie (1)
  • 6.0

    Agnieszka Ciesielska ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Rewelacyjne ultra inclusive w dwóch hotelach na raz!!!!! Dofinansowanie do wycieczki wybranej z propozycji biura! !! Opieka rezydenta fantastyczna od momentu wyładowania w Turcji aż do momentu wyjazdu!!! Przewodnicy wycieczek animacyjnych jak i historycznych wspaniali ludzie !!!! Warunki bytowe,żywieniowe i turystyczne na bardzo wysokim poziomie !!!! Bardzo dziękujemy jeszcze raz naszemu rezydentowi Mario za przemiła atmosferę i wielkie serce 😃 Pokaż »

    2015-10-03
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (58)
  • 1.0

    Krystian693 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    BIURO SYN$FUN oszukało Nas zarówno z godziną wylotu, ilością posiłków ale przedewszystkim na niezgodności tego co mieliśmyw umowie. Reklamacja to tylko negowanie naszego stanowiska żadnej pomocy i woli załatwienia sprawy

    2015-08-17
    Opinia pomocna?
    Tak (32) / Nie (1)
  • 4.7

    Beata ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      4.7
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Moja opinia jest pozytywna co do Sun&Fun, chociaż po burzliwych emocjach, które nas spotkały na koniec wypoczynku doszliśmy do consensusu. Nasz wyjazd trwał 14 dni. Został skrócony o naście godzin, gdyż były problemy z dostaniem się do kraju. Było to spowodowane, tym iż do Egiptu decydowała się znacznie mniejsza liczba turystów przez zamach w Tunezji. Rozumieliśmy to i spodziewaliśmy się, że wylądujemy nie w Gdańsku, ale w Poznaniu lub Warszawie. Ale niestety, jak już wspomniałam skrócili nam pobyt o naście godzin i wylądowaliśmy w Katowicach. W pierwszej wersji zapewniono nam transfer tylko na PKP w Katowicach, gdzie mieliśmy zakupić sobie bilet drugiej klasy do Gdańska i na własną rękę dostać się na lotnisko w Gdańsku. Za bilet mieli zwrócić pieniądze po udostępnieniu kopii biletów. Po wstępnych negocjacjach zapewniano mnie, że innej opcji nie ma, ponieważ w tym locie było tylko 6 osób z rejonu Pomorza. Zaczęłam wydzwaniać do nich i negocjować inny transport. No i udało się z czego jesteśmy bardzo zadowoleni. Sun&Fun stanął na wysokości zadania. Po wyjściu z lotniska w Katowicach czekał na nas rezydent, który kierował do busów wczasowiczów, w zależności od kierunku z jakiego przylecieli. Nam podstawili osobowe auto, którym szybko nas przetransferowali na lotnisko do Gdańska. Także opinia jest pozytywna pomimo straconego przedostatniego dnia w czasie urlopu. Gdyż zamiast wypoczywać to było mnóstwo nerwów i obaw. Pokaż »

    2015-08-16
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (114)
  • 1.0

    maciejos ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    “Zostaliśmy oszukani przez biuro podroży SUN&FUN gdyż wykupiliśmy wczasy z polskimi animacjami natomiast po niepełnych 7 dniach polscy animatorzy wyjechali do polski i zostaliśmy bez animacji mało tego również z animatorami wyjechał rezydent i przez prawie trzy dni byliśmy bez opieki rezydenta. Z pisma jakie dostaliśmy po złożeniu reklamacji dostaliśmy odpowiedź że powinniśmy złożyć reklamacje od razu do rezydenta i reklamacji oni nie uwzględniają KOMU MAMY ZŁOŻYĆ REKLAMACJE JAK REZYDENT SOBIE POJECHAŁ DO POLSKI ? jest to kpina jak by było mało zaoferowali nam upust na 3% na następne wczasy to jest jakiś ŻART !!!” Pokaż »

    2015-08-14
    Opinia pomocna?
    Tak (124) / Nie (2)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1053 54 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży