Biuro podróży Sun & Fun

Biuro Podróży Sun & Fun - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 513 opinii)

4.3
  • Ogólne wrażenie
    4.3
    • Zgodność oferty z opisem 4.4
    • Opieka rezydentów 4.2
    • Stosunek jakości do ceny 4.4

Rekomendacja

65% poleca to biuro

Ranking

  • nr 26 z 58
  • 6.0

    Ania ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Biuro Sun & Fun spisało się na szóstkę z plusem.Wszystko zgodne z ofertą ,wycieczka na Saharę najlepsza na jakiej byłam,przewodnikiem był Tunezyjczyk niejaki Mucha z olbrzymią wiedzą i pięknie mówiący po polsku ,tryskający żartem i humorem.Jestem pod olbrzymim wrażeniem organizacji i punktualności biura Sun & Fun ,transfery i przeloty wszystko na czas.Animatorzy w hotelu Karina ,Michał,Agata bawią gości i są widoczni z daleka.Interesują się i zapraszają do wspólnej zabawy .Polecam serdecznie organizatora i dziękuję za wspaniałe i udane wakacje :) Pokaż »

    2015-06-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (48)
  • 1.0

    Tekla ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 0.0

    Jeszcze nie wylecieliśmy a już problemy z wylotem. Wczasy zarezerwowaliśmy w lutym 2015 r. Byliśmy mile zaskoczeni, że oferta wczasowa była kompletna i już w lutym miała ustalone rozkłady lotów i to między innymi zadecydowało, że wybraliśmy wczasy organizowane właśnie przez to biuro. Z Katowic mieliśmy wylecieć o godz. 5 rano a powrót i wylot z Hurghady zaplanowany był na godz 19,55. Po pewnym czasie biuro zaczęło manipulować z wylotami i tak najpierw zmieniono godziny wylotu z Hurghady z godz. 19,55 na godz. 11, 00 a ostatnio zmieniono również wylot z Katowic tak, że obecnie zamiast o 5 rano wylatujemy o godz. 20,30. Podsumowując – wylatujemy później – wracamy wcześniej. Korzystaliśmy już z usług tego biura i wszystko było tak jak opisywała oferta. Obecnie jest inaczej. Zostaliśmy świadomie wprowadzeni w błąd. Oferta miała w lutym określone warunki przelotu lot z Katowic P7 8333 Small Planet Airlines i powrót P7 8334 Small Planet Airlines i to nie powinno się zmienić. Widać to tylko taki chwyt marketingowy aby przedstawić najkorzystniejszą ofertę i złapać jak najwięcej klientów. Gdyby w lutym biuro w ofercie nie miało ustalonych godzin przelotów to można zrozumieć, że „kupuje się kota w worku” i przyjąć obecnie ustalone przez biuro godziny lotów jako działanie normalne ale w opisanym przypadku tak nie jest. Z uwagi na ewidentne manipulowanie terminami lotów UOKiK powinien wymusić na Biurach podróży doprecyzowanie w jakich okolicznościach terminy wcześniej ustalonych wylotów mogą ulec zmianie. Obecnie interpretacja ta jest bardzo dowolna, z czego bardzo chętnie korzystają biura podróży. Nie polecę już nikomu tego biura bo jego działanie jest nieetyczne. Pokaż »

    2015-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (50) / Nie (1)
  • 1.0

    Anwlpl ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 0.0

    itam, Jestem dopiero przed podróżą do Turcji organizowaną przez Sun&Fun, ale już mam duże obawy. W marcu 2015 wybrałam nie najtańszą ich ofertę z uwagi na bardzo atrakcyjne godziny podróży, które zapewniały maksymalny czas pobytu w Turcji. W dniu wczorajszym po zalogowaniu się w portalu klienta dowiedziałam się, że godzina wylotu uległa przesunięciu o ponad 14 godzin. Zgodnie z zachętą kilka miesięcy temu wylądowałabym w Turcji w dniu 08/07/2015 o godz 9:00 rano, a zgodnie z obecną ofertą będę na lotnisku 08/07/2015 o godz 23:00 ( czeka jeszcze transfer około 1,5h do hotelu). Podobnie wygląda sprawa wylotu z miejsca podróży. Prawda, jakie to proste stać się atrakcyjniejszym na rynku ofert turystycznych? Obecnie, jestem po wymianie korespondencji mailowej z ich przedstawicielem i jestem bogatsza o nowe doświadczenie - Pan słowem wyjaśnienia napisał:" Rozumiem Państwa rozczarowanie jednakże w OWU zostały zawarte dwa punkty 4.10 4.11 które mówią o tym iż klient ma pełną świadomość iż godziny mogą ulec zmianie i podpisując te warunki akceptuje je". Świadomość mam na szczęście i następnym razem dłużej się zastanowię, zanim popatrzę na ofertę tego biura. Bardzo obawiam się dalszych atrakcji, profesjonalizm już znam. Pokaż »

    2015-06-03
    Opinia pomocna?
    Tak (54) / Nie (2)
  • 5.7

    wioletta_w ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Drugi rok leciałam z tym biurem,oferta zgodna z opisem, w tym roku rezydentka nasza była wspaniała( Pani Ania,miła sympatyczna, dobrze poinformowana,konkretna kobietka,przekazywała nam bardzo pomocne informacje,dotyczące różnych rzeczy,dla tej pani 6 z plusem :) :) Druga pani rezydentka,która była z nami na wycieczce fakultatywnej i w drodze powrotnej na lotnisko( niestety zapomniałam jej imienia :( również miła sympatyczna i konkretna kobietka. Pokaż »

    2015-05-23
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (84)
  • 5.7

    Radas66 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wszystko było by super i nawet więcej gdyby nie przekazanie na jeden dzień grupy w czasie objazdu po Maroku (Marrakech) pani Annie Rogowskiej (osoba bez przygotowania, chęci do pracy i ze słownictwem na poziomie szkoły podstawowej). Jeżeli ona zostanie przewodniczką po Maroku - nie polecam wyjazdów z tego biura. Do czasu jak za grupę odpowiadała pani Magdalena W. było wszystko OK. Pokaż »

    2015-04-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (116)
  • 4.0

    arkneu ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      4.0
      • Zgodność oferty z opisem 4.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Dwa razy z SUN&FUN, za pierwszym razem idealnie, za drugim tak sobie.

    2015-03-08
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (154)
  • 5.7

    madzia1980 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Po raz drugi korzystałam z tego biura i po raz drugi wszystko było w najlepszym porządku :) Wszystko zapięte na ostatni guzik, dzięki sun&fun urlop w Sharm el Sheikh był udany, pozdrawiam rezydenta Asama :)

    2015-01-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (304)
  • 1.0

    pawel0912 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    jak dla mnie to biuro jest masakra. składaliśmy reklamacje a w odpowiedzi rekompensata w wyskości 75 zl za 3 osoby hehe masakra. to była pierwsza i ostatnia podróż z tym biurem. odradzam, nie potrafia zadbac o klienta z tego co wiem bylo nas takich ok. 102-0 osob i wszyscy dostali te same pisemka teraz myslimy o pozwie zbiorowym. Pokaż »

    2014-10-26
    Opinia pomocna?
    Tak (468) / Nie (2)
  • 1.0

    renata11 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Chcę ostrzec wszystkich przed tym biurem San&fan dopłacie a nie korzystajcie zwiedzam od kilkunastu lat i nie robie tragedii z odrapanych toalet i tego typy rzeczy ale cała reszta rezydent i kłopoty w obcym państwie ... medyczne nie możecie liczyć na ew zwrot waszych kosztów niestety , biuro San& Fan elegancko Wam wytłumaczy że tak to jest w twego typu krajach , Pokaż »

    2014-10-24
    Opinia pomocna?
    Tak (464) / Nie (0)
  • 1.0

    agnieszkatokarska ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Biuro notorycznie oszukuje o czym znalazlam informacje po powrocie z wakacji, w moim przypadku opisane sytuacje na forum http://www.travelway.pl/ szukaj Sun Fun, potwierdzily sie calkowicie. Biuro zmienio hotel po przylocie na miejsce, nie byl to hotel do ktorego chcielismy wyjechac, o czym nas nie poinformowano przed odlotem, skrocono nam dzien pobytu zmieniajac rezerwacje na samolot, z 19 na 10 rano, po przyjezdzie na lotnisko okazalo sie ze zadnej zmiany lotu nie bylo wiec spedzilysmy 12 godzin na lotnisku, biuro zaoszczedzilo na hotelu a nam dalo 20 Euro na posilek. Pokaż »

    2014-10-05
    Opinia pomocna?
    Tak (480) / Nie (1)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1051 52 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży