Biuro podróży Sun & Fun

Biuro Podróży Sun & Fun - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 531 opinii)

4.3
  • Ogólne wrażenie
    4.3
    • Zgodność oferty z opisem 4.4
    • Opieka rezydentów 4.1
    • Stosunek jakości do ceny 4.4

Rekomendacja

64% poleca to biuro

Ranking

  • nr 27 z 60
  • 5.0

    Radas66 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Wszystko zgodne z opisem. Trochę słabe zainteresowanie rezydenta "grupą" w hotelu po sprzedaży wycieczek fakultatywnych - tylko kontakt telefoniczny.

    2016-03-29
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (9)
  • 5.7

    gabcia ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecam nigdy się nie zawiodłam a to nasze 4 wakacje z tym biurem.

    2016-02-27
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (12)
  • Marek Dzięcioł ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      • Zgodność oferty z opisem 0.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 0.0

    To biuro ma w nosie klientów którzy mieli nieudany urlop z powodu overbukingu nie poczuwają się do zadość uczynienia nie odpowiadają na składane odwołania od odpowiedzi na reklamację.Wszystko jest dobrze jak nie ma reklamacji.

    2015-11-07
    Opinia pomocna?
    Tak (28) / Nie (1)
  • 6.0

    Agnieszka Ciesielska ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Rewelacyjne ultra inclusive w dwóch hotelach na raz!!!!! Dofinansowanie do wycieczki wybranej z propozycji biura! !! Opieka rezydenta fantastyczna od momentu wyładowania w Turcji aż do momentu wyjazdu!!! Przewodnicy wycieczek animacyjnych jak i historycznych wspaniali ludzie !!!! Warunki bytowe,żywieniowe i turystyczne na bardzo wysokim poziomie !!!! Bardzo dziękujemy jeszcze raz naszemu rezydentowi Mario za przemiła atmosferę i wielkie serce 😃 Pokaż »

    2015-10-03
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (41)
  • 1.0

    Krystian693 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    BIURO SYN$FUN oszukało Nas zarówno z godziną wylotu, ilością posiłków ale przedewszystkim na niezgodności tego co mieliśmyw umowie. Reklamacja to tylko negowanie naszego stanowiska żadnej pomocy i woli załatwienia sprawy

    2015-08-17
    Opinia pomocna?
    Tak (15) / Nie (1)
  • 4.7

    Beata ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      4.7
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Moja opinia jest pozytywna co do Sun&Fun, chociaż po burzliwych emocjach, które nas spotkały na koniec wypoczynku doszliśmy do consensusu. Nasz wyjazd trwał 14 dni. Został skrócony o naście godzin, gdyż były problemy z dostaniem się do kraju. Było to spowodowane, tym iż do Egiptu decydowała się znacznie mniejsza liczba turystów przez zamach w Tunezji. Rozumieliśmy to i spodziewaliśmy się, że wylądujemy nie w Gdańsku, ale w Poznaniu lub Warszawie. Ale niestety, jak już wspomniałam skrócili nam pobyt o naście godzin i wylądowaliśmy w Katowicach. W pierwszej wersji zapewniono nam transfer tylko na PKP w Katowicach, gdzie mieliśmy zakupić sobie bilet drugiej klasy do Gdańska i na własną rękę dostać się na lotnisko w Gdańsku. Za bilet mieli zwrócić pieniądze po udostępnieniu kopii biletów. Po wstępnych negocjacjach zapewniano mnie, że innej opcji nie ma, ponieważ w tym locie było tylko 6 osób z rejonu Pomorza. Zaczęłam wydzwaniać do nich i negocjować inny transport. No i udało się z czego jesteśmy bardzo zadowoleni. Sun&Fun stanął na wysokości zadania. Po wyjściu z lotniska w Katowicach czekał na nas rezydent, który kierował do busów wczasowiczów, w zależności od kierunku z jakiego przylecieli. Nam podstawili osobowe auto, którym szybko nas przetransferowali na lotnisko do Gdańska. Także opinia jest pozytywna pomimo straconego przedostatniego dnia w czasie urlopu. Gdyż zamiast wypoczywać to było mnóstwo nerwów i obaw. Pokaż »

    2015-08-16
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (99)
  • 1.0

    maciejos ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    “Zostaliśmy oszukani przez biuro podroży SUN&FUN gdyż wykupiliśmy wczasy z polskimi animacjami natomiast po niepełnych 7 dniach polscy animatorzy wyjechali do polski i zostaliśmy bez animacji mało tego również z animatorami wyjechał rezydent i przez prawie trzy dni byliśmy bez opieki rezydenta. Z pisma jakie dostaliśmy po złożeniu reklamacji dostaliśmy odpowiedź że powinniśmy złożyć reklamacje od razu do rezydenta i reklamacji oni nie uwzględniają KOMU MAMY ZŁOŻYĆ REKLAMACJE JAK REZYDENT SOBIE POJECHAŁ DO POLSKI ? jest to kpina jak by było mało zaoferowali nam upust na 3% na następne wczasy to jest jakiś ŻART !!!” Pokaż »

    2015-08-14
    Opinia pomocna?
    Tak (108) / Nie (1)
  • 2.0

    ludwincia ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      2.0
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Sun&Fun zero klasy, kompletna ignorancja klienta, brak jakichkolwiek wyjaśnień i przeprosin. SZCZERZE NIE POLCAM!!!! Tak krótko mogę opisać przygodę z biurem. Wykupując wczasy w lutym zapewniono mnie, że wylot będzie z Wrocławia - tym bardziej, że moja agentka odkupiła trzy miejsca z innego biura - leciało nas ponad 10 osób. Na dzień przed wylotem zmieniono nam godzinę - OK. W końcu czarter. Po dwóch godzinach otrzymałam e-mail, że lecę ze znajomymi z Katowic!!! Dobrze, że moja agentka zadzwoniła bo bym wczasy spędzała w Polsce - poprzednie dokumenty już wydrukowane i po co zaglądać do poczty. Dzwoniąc do Katowic nie uzyskałam żadnej informacji dlaczego taka sytuacji ma miejsce - pan nic nie wie, drug pani po moi telefonie (nie oddzwonili) pyta kierownika i zastanawia się nad transferem. Zero zapewnienia dzieciom choćby napojów. Po wysłaniu kilku maili do Warszawy i innych ważniejszych biur żadnej odpowiedzi czy choćby przeprosin za zaistniałą sytuację. A najlepsze jest to, że z ośmiu dni zrobiło się sześć - przylot w nocy, wylot w bardzo wczesnych godzinach porannych. NIGDY WIĘCEJ!!! Kliencie uważaj, gdy biuro ma klasę dzwoni i przeprasza za zaistniałą sytuację - tak było z innymi biurami. SUN&FUN ma FUN dla siebie i totalną olewkę klienta. w końcu zamówienie na ponad 33 tys. to jak pierdnięcie i klient niech się sam martwi i sprawdza co mu w kolejnych wiadomościach przysłano. Pokaż »

    2015-08-13
    Opinia pomocna?
    Tak (108) / Nie (0)
  • 1.0

    grany ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Witam, byliśmy z dziećmi w Tunezji Hotel Houda Golf&Beach. Wszystko bardzo fajnie. Hotel polecam, ale proszę szukać ofert z innej firmy. Sun&Fun bardzo słabo opiekuje się swoimi turystami, skraca z godziny na godzinę pobyt. Mieliśmy wyjechać o godzinie 16 z hotelu, a wyjechaliśmy o godz. 23.00 DZIEŃ WCZEŚNIEJ, a zostaliśmy poinformowani o tym 4 godz. przed wyjazdem!!! Podczas pobytu słyszałem od innych, że większość turystów miała skracane pobyty!!! NIE POLECAM SUN&FUN!!! Dostałem odpowiedź na reklamację, że to nie ich wina!!!! Kpiny!!! Pokaż »

    2015-08-13
    Opinia pomocna?
    Tak (111) / Nie (0)
  • 2.7

    grany ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      2.7
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 3.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Witam, byliśmy z dziećmi w tym hotelu w czerwcu. Wszystko bardzo fajnie. Hotel polecam, ale proszę szukać ofert z innej firmy. Sun&Fun bardzo słabo opiekuje się swoimi turystami, skraca z godziny na godzinę pobyt. Mieliśmy wyjechać o godzinie 16 z hotelu, a wyjechaliśmy o godz. 23.00 DZIEŃ WCZEŚNIEJ, a zostaliśmy poinformowani o tym 4 godz. przed wyjazdem!!! Podczas pobytu słyszałem od innych, że większość turystów miała skracane pobyty!!! NIE POLECAM SUN&FUN!!! Dostałem odpowiedź na reklamację, że to nie ich wina!!!! Kpiny!!! Pokaż »

    2015-08-13
    Opinia pomocna?
    Tak (113) / Nie (2)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1053 54 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży