Biuro podróży Sun & Fun

Biuro Podróży Sun & Fun - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 536 opinii)

4.3
  • Ogólne wrażenie
    4.3
    • Zgodność oferty z opisem 4.4
    • Opieka rezydentów 4.1
    • Stosunek jakości do ceny 4.4

Rekomendacja

63% poleca to biuro

Ranking

  • nr 27 z 60
  • 3.3

    ania ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      3.3
      • Zgodność oferty z opisem 4.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Ogolnie ok wszystko z godnie z planem , ale w Turcji opieka rezydenta żadna nie był pomocny nikogo nie odstawil na lotnisko ..ocena 4+

    2014-08-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (343)
  • 3.7

    Izabela Werwińska ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      3.7
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Witam - 2 dni temu wróciłam z Djerby. Właśnie napisałam pismo z reklamacją ( zobaczymy z jakim efektem ?). Biuro skróciło nam pobyt przez znaczną zmianę godzin wylotu - co w efekcie dało, że zamiast 7 dzień przeznaczyć na transfer i wylot, musieliśmy się wykwaterować w 6 dniu. poza tym OK - wszystko zgodnie z ofertą - umową. P.S. to mój 2 wyjazd z tym biurem i 2 raz problemy Pokaż »

    2014-07-26
    Opinia pomocna?
    Tak (423) / Nie (4)
  • 5.7

    Renia73 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Witam,wszystko było okej ale nie chciałabym wychwalać biura ,ponieważ wiem z doświadczenia ,że dopuki coś się nie wydarzy to zawsze jest okej. Chciałabym za to baaardzo pochwalić rezydenta tegoż biura. Pan który nazywa się Azizi Aymen to bardzo pogodny,ciepły i miły człowiek. Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim aby rezydent był non stop w hotelu,zmęczony ,wycięczony a mimo tego uśmiechnięty :) Powiedział nam ,że mamy pytać go o wszystko bo od tego on tam jest :)byłam w pozytywnym szoku :)) Pozdrawiamy serdecznie Azizi i dziękujemy za wszystko :) Pokaż »

    2014-07-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (511)
  • 5.7

    Jola ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    To był drugi wyjazd z tym biurem i wszystko było super.Dużym, pozytywnym zaskoczeniem były dla mnie godziny wylotów.To był 5 wyjazd do Egiptu i pierwszy raz byłam tyle dni za ile zapłaciłam :) Zwykle bywa tak, że 2 dni traci się na podróż.Tylko, czy to zależy od biura?W każdym razie nie mogę nic złego powiedzieć na temat Sun&Fan. Wyjazd jak najbardziej zaliczam do udanych.Polecam. Pokaż »

    2014-07-12
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (554)
  • 5.3

    DanielpOpole ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Hotel Rehana Royal w Sharm. Rezydent miejscowy, poliglota (Polski, rosyjski, francuski, ...). Sumienny i punktualny.

    2014-07-05
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (571)
  • 6.0

    Kajtus ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Jestem bardzo zadowolona z wakacji,byliśmy na djerbie dwa tygodnie rezydentki super,hotel zgodny z oczekiwaniami jedzenie świetne całodobowe Katarzyna

    2014-07-04
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (563)
  • 6.0

    jarek7171 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Jestem miło zaskoczony opieką i pracą rezydenta nie wiem co sie stało albo wymieniono flotę rezydentów albo ich wyszkolono.Mój pobyt w Tunezji był zgodny z opisem oferty biura a rezydent bardzo miły i uczynny ,Tunezyjczyk zreszą biegle mówiący po Polsku.Jestem bardzo zadowolony z biura SUN FUN. Pokaż »

    2014-06-28
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (615)
  • 2.3

    Ania222 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      2.3
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    Nie polecam biura Sun fun.Najgorsze biuro do tej pory z którego korzystałam pod każdym względem.

    2014-06-23
    Opinia pomocna?
    Tak (668) / Nie (4)
  • 1.7

    czuszka ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.7
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Zapłaciliśmy za pokój z widokiem na basen a dostaliśmy pokoje na hałaśliwą (dniem i nocą) ulicę co przy wczasach z małymi dziećmi było uciążliwe. Ani Pan Rezydent ani Pani z biura w Polsce nie byli nam w stanie pomóc a interwencja w recepcji o zmianę pokoju nie przyniosła skutku. Pominę już fakty że transfer 25km z lotniska do hotelu zajął kierowcy 1,5h czyli tyle samo co sam przelot. Zrobiono nas na szaro i nawet nie usłyszeliśmy słowa przepraszam. Wczasy będę reklamować ale znając życie biuro i tak postawi na swoim i wywalczę wielkie nic. Nigdy więcej z tym biurem. Pokaż »

    2014-06-23
    Opinia pomocna?
    Tak (618) / Nie (1)
  • 4.0

    wioletta ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      4.0
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Byłam na wycieczce objazdowej "Cesarskie Miasta"i sama wycieczka była super i wróciłam zachwycona, aczkolwiek mam wielke zastrzeżenia do opieki jeśli taka wogóle była! Pani Magdy ,jedna wielka katastrofa!Trzeba było się samemu pilnować bo w momencie kiedy zgubił sie jeden z uczestników i to w pierwszy dzień to ta Pani miała to w nosie zeby poczekać i sprawdzić .....Potem kiedy kolejny uczestnik zostawia plecak podczas postoju ta Pani wysadza go na autostradzie kiedy ma kilka minut do cofniecia się a my jedziemy 60 km do hotelu i każe mu samemu wracać na własny koszt,dopiero kiedy my buntujemy sie zatrzymuje autokar bardzo zła ze my sprzeciwiamy sie jej woli ,ogolnie brak kompetencji .Jednak nie mam zastrzezeń co do samego biura bo oferta była zgodna z opisem , wycieczka -cudowna i warto zobaczyć ten kraj.Polecam Pokaż »

    2014-06-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (614)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1053 54 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży