Biuro podróży Sun & Fun

Biuro Podróży Sun & Fun - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 536 opinii)

4.3
  • Ogólne wrażenie
    4.3
    • Zgodność oferty z opisem 4.4
    • Opieka rezydentów 4.1
    • Stosunek jakości do ceny 4.4

Rekomendacja

63% poleca to biuro

Ranking

  • nr 27 z 60
  • 3.7

    38kasia ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      3.7
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Niestety biuro Sun& Fun zmienia warunki umowy w jej trakcie!! Mielismy wylatywać z Tunezji o 17.40 .Dzień przed wylotem okazało się , że wylatujemy o 14.30 i na dodatek mamy międzylądowanie w Warszawie ( my lecieliśmy do Katowic). Masakra. Od wyjazdu z hotelu do wylądowania w Katowicach minęło 9 godzin! Inne loty miały tak samo - wcześniejsze wyloty i międzylądowania. O czym oczywiście ani słowa przy zawieraniu umowy. Naprawdę nie polecam nikomu tego biura! Pokaż »

    2014-06-08
    Opinia pomocna?
    Tak (662) / Nie (0)
  • 5.3

    Stanisława Mazur ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 4.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Albo inni mają pecha,albo ja mam szczęście..żadnych zastrzeżeń do Sun&Fun. Rezydentki Iwona i Ania na szóstkę z plusem,animatorzy również. Hotel Rimel na Djerbie bez większych zastrzeżeń i już myślę...a może by tak jeszcze raz... :) Pokaż »

    2014-06-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (618)
  • 1.3

    Artur ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.3
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Sun&Fun obciął nam (i nie tylko nam) prawie pół doby! Przed wyjazdem śledziliśmy godziny wylotów i powrotów i wszystko wyglądało OK, ale to był ich sprytny wybieg - ludziom na wieczorny powrót kazali zwijać się rankiem, a na planowy wieczorny powrót biorą ludzi z porannych wylotów z następnego dnia! Na telefon z reklamacją - suchy komunikat, że "tutaj się tylko rezerwuje - dział reklamacji wyłącznie osobiście lub listem poleconym". Jeszcze pretensja w głosie, że ośmieliliśmy się zadzwonić i zawracamy dupę... NIE POLECAMY. Pokaż »

    2014-05-16
    Opinia pomocna?
    Tak (682) / Nie (0)
  • 1.3

    turysta1000 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.3
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Rozczarowanie, zdenerwowanie,zdumienie, to pierwsze odczucia jakie mam z organizacji wyjazdu przez SUN FUN do Tunezji. Byłam w hotelu Tej Marhaba. Pokój jaki dostałam nie odpowiadał mi i dopiero po kłótni otrzymałam lepszy. To jak byłam potraktowana przez rezydenta nie odpowiadało mi. Gdy dziecko zachorowało, to rezydent nie raczył nawet przyjść z lekarzem do naszego pokoju mimo iż wiedział, że b.słabo znamy j. angielski. Nie polecam wyjeżdżać do Tunezji z tego biura. Pokaż »

    2014-05-14
    Opinia pomocna?
    Tak (625) / Nie (0)
  • 2.0

    skarabeusz ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      2.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 3.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Wielkie rozczarowanie i żenująca postawa biura. Oferta niezgodna z opisem, brak działania, uczciwości i podstawowej odpowiedzialności oraz elementarnego szacunku dla klienta. Zdecydowanie odradzam kontakt z biurem.

    2014-04-27
    Opinia pomocna?
    Tak (738) / Nie (1)
  • 4.3

    cuubbee ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      4.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Sun FUN oszukuje klientów, zmienia wylot na dzień później informując dwa dni przed wylotem, a podczas pobytu skraca tez o dobę wycieczkę, wiec jestem o dwa dni w plecy i nie pomogło złożenie reklamacji bo reklamacje obsługuje jakaś niekompetentna osoba która nie czyta pism ze zrozumieniem :( nie polecam tego biura Pokaż »

    2014-02-19
    Opinia pomocna?
    Tak (1071) / Nie (2)
  • 6.0

    kasiulenka ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    super biuro animatorzy mega super jak wakacje to tylko z Sun -Fun polecam

    2014-02-12
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1065)
  • 1.0

    Bogdan Bagiński ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Zdecydowanie odradzam podróżowania z tym Biurem Podróży. Do zeszłego roku jeździliśmy z Itaką, lub Neckermanem i otrzymywaliśmy to co nam biura obiecywały, a w zeszłym roku zdecydowaliśmy się na ofertę SU&FUN i do tej pory odczuwamy z tego powodu traumę. Opiszę w skrócie - jedzenie było zimne (proszę skosztować zimne frytki), woda w kranie ledwo letnia (mycie głowy w zimnej wodzie), meczet 50 metrów od hotelu i kilka knajpek prześcigających się w głośnej muzyce do 3 w nocy ( nie przespaliśmy spokojnie ani jednej nocy), oraz odległość od morza która według opisu miała być tylko przejściem pod ulicą a wylądowaliśmy 300m od przejścia. Błędem naszym było to że nie zgłosiliśmy na piśmie rezydentowi tych uwag, ale naszym największym błędem był wyjazd z tym Biurem Podróży!!! W odpowiedzi na naszą reklamację usłyszeliśmy między innymi bzdurę że Biuro Podróży nie ma wpływu na to w jakim hotelu zostanie turysta zakwaterowany, czyli powinniśmy się cieszyć że byliśmy w ogóle w Turcji. Dodam że był to hotel 4 gwiazdkowy. W razie pytań pozostaję do dyspozycji. Bogdan Bagiński Pokaż »

    2014-01-13
    Opinia pomocna?
    Tak (1229) / Nie (1)
  • guzolek ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      • Zgodność oferty z opisem 0.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 0.0

    Uzupełnienie do wpisu z dn. 17.05.2013r Po powrocie z wycieczki złożyłem skargę na pracę pilotki p. Magdy. Przez trzy miesiące żadna odpowiedź nie nadeszła, więc udałem się do biura Sun&Fun po wyjaśnienie braku odpowiedzi na moją skargę. Ku mojemu zdziwieniu dowiedziałem się, że biuro wysłało polecenie zdania raportu kontrahentowi w Maroku i p. Magdzie i do tej pory czeka na odpowiedź z ich strony. Nie mogłem wyjść ze zdumienia, że to może tak długo trwać. Jeszcze wtedy nie wiedziałem, że Sun&Fun nie zależy na wyjaśnieniu tej sytuacji. Bardzo gorąco mnie zapewniono, że tym razem dołożą wszelkich starań, by raport nadszedł ze strony kontrahenta i p . Magady. Dziś mamy 04.01.2014r., a odpowiedzi jak nie było, tak nie ma. Dziś wiem jak wielkie kpiny biuro Sun&Fun urządza sobie ze swoich klientów. Dziękuję. Więcej z nimi nie pojadę, ani nikomu nie polecę. Pokaż »

    2014-01-05
    Opinia pomocna?
    Tak (1193) / Nie (0)
  • 4.3

    monika ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      4.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 3.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Polecam.. mili rezydenci... wszystko ok hotel zgodny z ofertą, ładna plaża, mili ludzie...

    2013-12-11
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1169)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1053 54 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży