Biuro podróży Sun & Fun

Biuro Podróży Sun & Fun - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 536 opinii)

4.3
  • Ogólne wrażenie
    4.3
    • Zgodność oferty z opisem 4.4
    • Opieka rezydentów 4.1
    • Stosunek jakości do ceny 4.4

Rekomendacja

63% poleca to biuro

Ranking

  • nr 27 z 60
  • 4.7

    Renata ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      4.7
      • Zgodność oferty z opisem 4.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    jak dla mnie biuro w porządku, dostałam to za co zaplacilam, nie było problemow z przelotami,reztdent Ok, maly minus za to ze po przylocie do hotelu o 5.30, pokoj był za 3h-to jeszcze OK, ale jesc i pic dopiero od 11.30, to troszkę przesada i biuro powinno cos z tym zrobić, osobne podziękowania dla p. Oli z biura online, bardzo pomocna i kompetentna osoba, pozdrawiamy Pokaż »

    2013-08-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (375)
  • 6.0

    aga_rafal ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Biuro godne polecenia, żadnych problemów w czasie urlopu, wszystko na czas i bez zastrzeżeń.

    2013-08-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (365)
  • 1.7

    jedker ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.7
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 3.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Wysłali nas do obiektu hotelowego, który był w tragicznym stanie: brud,pleśń,grzyb,robactwo.Nie spełniał ten obiekt jakichkolwiek norm sanitarnych Na złożoną reklamację odpowiedzieli,że każdy ich obiekt jest przez nich sprawdzany pod kątem ich standardów.... więc skoro dla nich taki poziom usług jest w ich normie to Ja odradzam korzystanie z ich wyjazdów z obawy o własne zdrowie. Pokaż »

    2013-08-02
    Opinia pomocna?
    Tak (315) / Nie (1)
  • 2.3

    juta73 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      2.3
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 3.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Do pobytu nie mam większych zastrzeżeń. Cieniem na wszystko położył się dzień wyjazdu, kiedy o dobę przesunęto nam godzinę wylotu. Największą porażką była informacja od rezydenta w drodze na lotnisko, że należy bardzo szybko zabrać bagaż z autokaru i się odprawić, bo w samolocie jest o 3 miejsca mniej niż turystów ze zmierzających na lotnisko autokarów. Już przy stanowiskach na lotnisku proponowano przedłużenie pobytu 4 osobom. W ogóle czy na autokar? Poważne biuro nie dopuszcza do takich sytuacji. Co mieli robić turyści? Tratować się nawzajem? A ci z małymi dziećmi? Żenada kompletna. Dodam tylko, że o godzinie planowanego odlotu (3.00 w nocy), samolot dopiero co wystartował z Polski. Odlecieliśmy dopiero o 5.30. Kompletna dezinformacja i niepotrzebne wyciąganie turystów zbyt wcześnie z hoteli. Pokaż »

    2013-07-30
    Opinia pomocna?
    Tak (254) / Nie (0)
  • 6.0

    dorota1964 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Jestem bardzo zadowolona począwszy od pani Aleksandry w biurze podrózy kktóra pomogła przebrnąć mi przeaz kupno wczsów nie wychodząc z domu do animatorów San&fan nna wczasach było super POllecam!!!!

    2013-07-25
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (231)
  • 5.7

    ivoc ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Polecam Sun Fun.Byliśmy z nimi 2 raz.Nie mam zastrzeżeń.Hotel jak w opisie,dostałam taki pokój jaki sobie zarezerwowalam-rodzinny.Godziny wylotów bez zmian-pelne 15 dni.Rezydent Egipcjanin kompetentny,nienachalny w temacie fakultetów.Lecieliśmy liniami Bingo-fantastyczna obsługa. Pokaż »

    2013-07-24
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (229)
  • 1.0

    kiciamicia ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Po przyjeździe poinformowano nas, ze elementy zawarte w ofercie nie będą realizowane, bo jest zima. Rezydentka do bani, nie zainteresowana potrzebami turystów. o wylocie zostaliśmy poinformowani faxem na recepcji.

    2013-07-23
    Opinia pomocna?
    Tak (219) / Nie (0)
  • 5.7

    aga1979 ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Pierwszy raz z tym biurem,opieka rezydentek na 6 , w hotelu flagowym Grand Pearl Beach w 3 polskie animatorki super zabawiają gości i ich dzieci pozd. dla Sary , Marty , Moniki, Basi i Izy

    2013-07-18
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (196)
  • 1.0

    Mariakrakow ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Właśnie wróciłam z Bułgarii z wakacji organizowanych przez Sun & Fun. Osobiście nie polecam tego biura, ponieważ po przylocie na miejsce okazało się, że w hotelu nie ma miejsc, więc przeniesiono mnie do innego hotelu o niższym standardzie. Pani rezydent zamiast udzielić pomocy w tej sytuacji, wolała zrzucić całą winę na hotel. Gdy próbowałam złożyć reklamację, chciała załagodzić całą sytuację oferując kosz owoców i rezerwację leżaków na plaży (które w ofercie hotelu przysługiwały każdemu). Pani rezydent ciągle mijała się z prawdą i za wszelką cenę próbowała uniknąć konsekwencji związanych z problemami w hotelu. W hotelu panował chaos, co dziennie był jakiś inny problem. Mnóstwo turystów z biura Sun & Fun borykało się z takimi samymi problemami i nie byłam odosobnionym przypadkiem, co świadczy o braku profesjonalizmu biura. ” Pokaż »

    2013-07-15
    Opinia pomocna?
    Tak (163) / Nie (3)
  • 1.0

    KatarzynaF ocenił biuro podróży Sun & Fun

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Osobiście nie polecam tego biura podróży Sun&Fun, ani też hotelu Atrium Beach Po przylocie do Bułgarii okazało się iż biuro Sun & Fun nie dopilnowało formalności związanych z rezerwacją hotelu, w związku z tym zostaliśmy przeniesieni do hotelu 3-gwiazdkowego (Atrium Beach ) pomimo iż zapłaciliśmy za 4-gwiazdkowy hotel. Rekompensata jaką nam zaoferowano była po prostu śmieszna - leżak na plaży + korty tenisowe za darmo. Pokój za który zapłaciliśmy miał być 3 osobowy - dostaliśmy 2 osobowy z dostawką w postaci rozkładanego fotela. Tu zaznaczyć muszę. że w ofercie hotelu za dostawkę płci się 50% ceny pokoju - my natomiast zapłaciliśmy pełna kwotę za 3 osoby. Wspaniała pani rezydent unikała nas, nie chciała podpisać reklamacji przez nas złożonej, zadzwoniła do oddziału biura w Polsce kłamiąc, iż nasza sprawa została pozytywnie rozwiązana, podczas gdy nic nie zostało uzgodnione, chciała żebyśmy podpisali dokument w którym twierdziła, że oferowała man zupełnie inną rekompensatę niż w rzeczywistości. Nie wspominając już o sytuacji w hotelu - który był brudny, ciągle czegoś brakowało - w restauracji trzeba było walczyć o chleb, sztućce, stolik. Na szklankach można było znaleźć odciski szminki, palców, wszędzie było brudno. Obsługa była niemiła, sprzątaczki przychodziły raz na 3 dni, jedzenie było zimne bo przynoszono je z innego hotelu. Codziennie w holu można było spotkać ludzi, którzy czekali, bo okazywało się ze nie ma ich rezerwacji. Generalnie nasz problem nie był odosobniony - wielu innych Polaków z biura sun & fun miało ten sam problem. Spotkaliśmy nawet parę, którą chciano wyrzucić z pokoju po tygodniu mimo iż mieli wykupiony 2 tygodniowy pobyt. Generalnie nie życzyłabym takich wakacji nikomu. Pokaż »

    2013-07-15
    Opinia pomocna?
    Tak (159) / Nie (2)

« poprzednia 1 24 5 6 7 8 9 10 11 12 13 1453 54 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży