Biuro podróży Tęcza

Biuro Podróży Tęcza - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 26 opinii)

5.6
  • Ogólne wrażenie
    5.6
    • Zgodność oferty z opisem 5.6
    • Opieka rezydentów 5.7
    • Stosunek jakości do ceny 5.5

Rekomendacja

100% poleca to biuro

Ranking

  • nr 7 z 57
  • 6.0

    Stanislaw Skorupa ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    26.09.Wrocilismy z Stomio wycieczki razem z żoną jestesmy bardzo zdowoleni.Wszystko na super !!! Rezydendka p.Wiesława wspaniała,miła obsługa hotelu i kierowcom duże brawa.Napewno pojedziemy na inne wycieczki.

    2014-10-01
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    Marid ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Kolejny wyjazd z Tęcza i znów było świetnie! Oni potrafią w ciągu kilku dni pokazać człowiekowi to co w krajach najciekawsze i najpiękniejsze. Byli z nami ludzie z odległych miast Polski, bo to jedyne biuro proponujące Bośnię. Ale zwiedziliśmy tez Czarnogórę i część Chorwacji. To cudne kraje! Góry, morze i cudowni ludzie! A wszystko bardzo dobrze zorganizowane, bardzo miła obsługa, zarówno pilota jak i kierowców. Szybkie tempo zwiedzania, bo to tylko 7 dni z dojazdem, ale był też czas na odpoczynek, kąpiele w morzu i zrobienie zakupów. Jeśli w przyszłym roku będę mogła wyjechać, to tylko z Tęczą! Pokaż »

    2014-09-13
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 3.7

    Anulka45 ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      3.7
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 3.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Byliśmy z biurem Tęcza w Velice w willi Janis.Sama miejscowość pozbawiona uroku,życie toczy się wokół plaży.Apartament urządzony i wyposażony super,choć wpisane w ofertę WiFi działało beznadziejnie albo wcale.Otoczenie apartamentu i widok z tarasu na podwórko,gdzie cały dzień wrzeszczał dzieciak,syn właściciela,więc trudno było o odpoczynek,nawet w kultywowanej przez Greków sjeście.Autokary Tęczy pozostawiają wiele do życzenia,wypożyczone rowery na cały nasz pobyt od biura Tęcza za odpłatnością okazały się wrakami na których trudno było się utrzymać.Rezydentka pokazała się dwa razy,w dniu przyjazdu i wyjazdu i koniec.Już w autokarze polecała oliwę od właściciela Janisa jako tłoczoną w warunkach domowych i zachęcała do kupna,jak się potem okazało Janis sprzedawał oliwę przywożoną z marketu w bańkach metalowych i w garażu rozlewał do butelek plastikowych udając,że sprzedaje przez siebie robioną.Nie muszę mówić,że była droższa niż w sklepie obok.Reasumując wyjazd za takie pieniądze był adekwatnym do jakości,ale nie widzę w Tęczy nic nadzwyczajnego,co mogło by mnie skłonić do wystawienia super opinii.Ot,troszkę przereklamowane.... Pokaż »

    2014-09-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    turystka_a ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Bylam z osoba towarzyszaca na wycieczce "Praga Kutna Hora" Ogolnie pozytywne wrazenia. Praga jest przepiekna i warto ja zobaodwiedzic. + fenomenalna przewodniczka. Pani Magda przyblizyla nam nie tylko zarys historyczny ale takze opowisdala rozne ciekawostki. Bylam na roznych wyjazdach a Pani Magda zaskakuje swoja wiedza i poczuciem humoru. Chetnie udzielala dodatkowych informacji i kierowala podczas czasu wolnego. Serdecznie polecam wycieczki z Ta przewodniczka -/+ prosty hotel, czysty ale bez frykasow. Daleko od centrum ale niedaleko tramwaj - jedzenie. Sniadania skromne. Objado/kolacje bez smaku, robione na mase i bez wyrazu (a z pewnoscia nie mialy nic wspolnego z tradycyjna czeska kuchnia). Warto samodzielnie zatroszczyc sie o posilek w licznych restauracjach. Pokaż »

    2014-08-31
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.7

    pawelmachnicki ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      4.7
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Zgodnie z opisem i ceną. Dwa minusy. Jeden to śniadania - te same przez cały pobyt. Drugi to brak prowiantu na powrót - jak się dziś dowiedzieliśmy. Wielki plus dla rezydentki z córką. No i lokalny koloryt - rudy debil, który narzekał przez cały turnus. Tak jak każda wiocha musi mieć swojego przygłupa, tak i my również mieliśmy takiego kretyna. Żona, dwójka dzieci a zachowuje się jak idiota . No, ale tacy ludzie też muszą być. Poza tym wszystko OK Pokaż »

    2014-08-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    danutakaluza ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wycieczka Czeskie Zamki godna polecenia ! Piękne miasteczka,wspaniałe zamki,ładny,wygodny hotel,bardzo dobry kierowca no i ozdoba wycieczki pilot Pan Wojtek ! Wszystko na 6 ! Dodam jeszcze bardzo mili współuczestnicy wycieczki.

    2014-07-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.7

    Mikołaj Kopernik ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      4.7
      • Zgodność oferty z opisem 4.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Wycieczka do Szwajcarii od strony organizacyjnej przygotowana bardzo dobrze, wręcz ze szwajcarska precyzją. Bardzo kompetentny i zaangazowany pilot (p.Jarosław). Zastrzeżenia budzi jedynie hotel i postawa kierowców. Należało powiedzieć, że to "wczesny Gierek" bez remontu od 30 lat a nie hotel 2/3 gwiazdkowy, bo to obraża gwiazdki. Sniadania ok, mało urozmaicone ale wystarczające. Autokar parkujący na słońcu, nagrzany do granic tolerancji a klimatyzacja uruchamiana dopiero po ruszeniu. Prośby o włączenie jej przynajmniej 5 min wczesniej były zbywane bezsenseownym tłumaczeniem o ochronie środowiska. Pokaż »

    2014-06-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    Michał Mały ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Witam. W tym roku byłem z całą rodziną na wczasach w Kokkino Nero. Przejazd na wczasy 24h, do kraju 26h. Rezydent p. Małgorzata super babka, bardzo pomocna my nie mamy żadnych zastrzeżeń do jej osoby. Mieszkaliśmy w willi Adonis na górze - pokój zgodny z opisem. Morze czyste, ciepłe, plaża ok. Super pomysł z naturalnym spa, gdzie w basenach woda ok.16 stopni, chłodzi ciało w upalne dni. Ceny zawyżone, najdrożej kosztują słodycze, ale ogólnie i tak nie jest najdrożej. Miejscowość cicha, spokojna. Ogólnie wczasy godne polecenia!!! Pokaż »

    2013-11-26
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 6.0

    Ewa K-K ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Po raz pierwszy wybraliśmy się na wycieczkę z tego biura podróży. Nasze ogólne wrażenie wypadło na przysłowiową "6"! Wszystko grało. Począwszy od punktualnego podstawienia autokaru, poprzez profesjonalnego, doskonale obytego kierowcę (po Pradze jeździł doskonale), po bardzo dobrego przewodnika (kłaniamy się Panie Wojtku!) po hotel, organizację, posiłki i programowe zwiedzanie. Jesteśmy pod wrażeniem, bo nie było ani jednego słabszego punktu. Na pewno skorzystamy z usług Biura podróży "TĘCZA" wkrótce. Polecamy z czystym sumieniem. Przetestowaliśmy i jesteśmy zadowoleni na maxa. Pokaż »

    2013-09-30
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 6.0

    lea ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Na początku miałam wątpliwości (niewielkie biuro, o którym nigdy nie słyszałam). Było rewelacyjnie w sumie trzy lata z rzędu jeździliśmy do Grecji (2 x do Kutsupi i raz do Stomio). Standard w Kutsupi powyżej oczekiwań. Dzikie plaże (300 m do własnej dyspozycji). Podróż nieco męcząca ze względu na czas podroży, ale relacja cena do jakość rekompensuje wszystko. Szczerze polecam szczególnie dla rodzin z dziećmi ceniących sobie spokój!!! Pokaż »

    2013-08-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży