Biuro podróży Tęcza

Biuro Podróży Tęcza - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 32 opinii)

5.7
  • Ogólne wrażenie
    5.7
    • Zgodność oferty z opisem 5.7
    • Opieka rezydentów 5.8
    • Stosunek jakości do ceny 5.6

Rekomendacja

100% poleca to biuro

Ranking

  • nr 6 z 60
  • 6.0

    micia ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    SUPER Biuro ,wszystko zgodnie z ofertą i zawsze na czas.Pilot fajny młody gość znający się na żartach,kierowcy OK, autokar wygodny nie ma się czego czepiać. Biuro nie reklamuje się w mediach bo ma stałych klientów zawsze zadowolonych, ceny też atrakcyjne. Pokaż »

    2015-09-13
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    JKK ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Alpy zachodnie .Wspaniała wycieczka .Widoki i wrażenia nie zapomnę do końca ŻYCIA . .Pan Antoni przewodnik najwyższa klasa . Kierowcy klasa super .Noclegi dobre .Jedzenie bardzo dobre .Ogólnie " ZAJEBIŚCIE " . Kto pojedzie nie pożałuje. Pokaż »

    2015-09-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    tur ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byliśmy z Biurem "Tęcza" w Bawarii. Organizacja, opieka pilotki, realizacja programu - wszystko zasługuje na najwyższą ocenę. Polecamy wszystkim to Biuro. My na pewno skorzystamy z jego usług jeszcze nie raz.

    2015-08-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    JAZON ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Byliśmy z żoną na wycieczce objazdowej po Rumunii. Zwiedzanie bardzo intensywne. Program dla "koneserów". W północnej Rumunii (Maru Maresz, Bukowina, Mołdawia) zwiedza się głownie cerkwie. Są niezwykle ciekawe, ale ich ilość w 3 pierwszych dniach wywołuje natłok wrażeń. Dopiero po powrocie, na podstawie zdjęć można sobie uporządkować wrażenia. Atrakcje Siedmiogrodu bardziej zróżnicowane kulturowo. Hotele i wyżywienie w standardzie turystycznym. Dużym plusem była klimatyzacja we wszystkich hotelach (z wyjątkiem pierwszego pensjonatu). Autokar wygodny, panowie kierowcy uprzejmi, prowadzący sprawnie i bezpiecznie. Przewodnik, Pan Tomek, rewelacyjny. Znakomita znajomość krajów, zwłaszcza ich historii. Bardzo spokojny i kulturalny a przy tym świetnie zorganizowany. Dzięki temu program realizowaliśmy "z zegarkiem w ręku", co było też zasługą zdyscyplinowanych uczestników wycieczki. Pokaż »

    2015-08-05
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    Stanislaw Skorupa ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wycieczka w Alpy Zachodnie super,wspaniałe widoki,piękna pogoda,Pan Antonio wspaniały gość,chodząca encyklopedia.Szczególna pchwała należy się kierowcom.Polecam ta wspaniałą wycieczkę.Jedną sprawe trzeba dograć,Pan Antonio wie o co chodzi.Pozdrawiam cale biuro Tęcza. Pokaż »

    2015-07-22
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (2)
  • 5.3

    TERKA ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Bardzo dobra organizacja przejazdów do Grecji.Wszystko ZGODNIE Z OFERTĄ. Dziękujemy za super pobyt w hotelu HLIDI.Teraz czas na HAWAII.

    2015-05-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Stanislaw Skorupa ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    26.09.Wrocilismy z Stomio wycieczki razem z żoną jestesmy bardzo zdowoleni.Wszystko na super !!! Rezydendka p.Wiesława wspaniała,miła obsługa hotelu i kierowcom duże brawa.Napewno pojedziemy na inne wycieczki.

    2014-10-01
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 6.0

    Marid ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Kolejny wyjazd z Tęcza i znów było świetnie! Oni potrafią w ciągu kilku dni pokazać człowiekowi to co w krajach najciekawsze i najpiękniejsze. Byli z nami ludzie z odległych miast Polski, bo to jedyne biuro proponujące Bośnię. Ale zwiedziliśmy tez Czarnogórę i część Chorwacji. To cudne kraje! Góry, morze i cudowni ludzie! A wszystko bardzo dobrze zorganizowane, bardzo miła obsługa, zarówno pilota jak i kierowców. Szybkie tempo zwiedzania, bo to tylko 7 dni z dojazdem, ale był też czas na odpoczynek, kąpiele w morzu i zrobienie zakupów. Jeśli w przyszłym roku będę mogła wyjechać, to tylko z Tęczą! Pokaż »

    2014-09-13
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (2)
  • 3.7

    Anulka45 ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      3.7
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 3.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Byliśmy z biurem Tęcza w Velice w willi Janis.Sama miejscowość pozbawiona uroku,życie toczy się wokół plaży.Apartament urządzony i wyposażony super,choć wpisane w ofertę WiFi działało beznadziejnie albo wcale.Otoczenie apartamentu i widok z tarasu na podwórko,gdzie cały dzień wrzeszczał dzieciak,syn właściciela,więc trudno było o odpoczynek,nawet w kultywowanej przez Greków sjeście.Autokary Tęczy pozostawiają wiele do życzenia,wypożyczone rowery na cały nasz pobyt od biura Tęcza za odpłatnością okazały się wrakami na których trudno było się utrzymać.Rezydentka pokazała się dwa razy,w dniu przyjazdu i wyjazdu i koniec.Już w autokarze polecała oliwę od właściciela Janisa jako tłoczoną w warunkach domowych i zachęcała do kupna,jak się potem okazało Janis sprzedawał oliwę przywożoną z marketu w bańkach metalowych i w garażu rozlewał do butelek plastikowych udając,że sprzedaje przez siebie robioną.Nie muszę mówić,że była droższa niż w sklepie obok.Reasumując wyjazd za takie pieniądze był adekwatnym do jakości,ale nie widzę w Tęczy nic nadzwyczajnego,co mogło by mnie skłonić do wystawienia super opinii.Ot,troszkę przereklamowane.... Pokaż »

    2014-09-11
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (1)
  • 5.7

    turystka_a ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Bylam z osoba towarzyszaca na wycieczce "Praga Kutna Hora" Ogolnie pozytywne wrazenia. Praga jest przepiekna i warto ja zobaodwiedzic. + fenomenalna przewodniczka. Pani Magda przyblizyla nam nie tylko zarys historyczny ale takze opowisdala rozne ciekawostki. Bylam na roznych wyjazdach a Pani Magda zaskakuje swoja wiedza i poczuciem humoru. Chetnie udzielala dodatkowych informacji i kierowala podczas czasu wolnego. Serdecznie polecam wycieczki z Ta przewodniczka -/+ prosty hotel, czysty ale bez frykasow. Daleko od centrum ale niedaleko tramwaj - jedzenie. Sniadania skromne. Objado/kolacje bez smaku, robione na mase i bez wyrazu (a z pewnoscia nie mialy nic wspolnego z tradycyjna czeska kuchnia). Warto samodzielnie zatroszczyc sie o posilek w licznych restauracjach. Pokaż »

    2014-08-31
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)

« poprzednia 1 2 3 4 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży