Biuro podróży Tęcza

Biuro Podróży Tęcza - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 32 opinii)

5.7
  • Ogólne wrażenie
    5.7
    • Zgodność oferty z opisem 5.7
    • Opieka rezydentów 5.8
    • Stosunek jakości do ceny 5.6

Rekomendacja

100% poleca to biuro

Ranking

  • nr 6 z 60
  • 4.7

    pawelmachnicki ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      4.7
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Zgodnie z opisem i ceną. Dwa minusy. Jeden to śniadania - te same przez cały pobyt. Drugi to brak prowiantu na powrót - jak się dziś dowiedzieliśmy. Wielki plus dla rezydentki z córką. No i lokalny koloryt - rudy debil, który narzekał przez cały turnus. Tak jak każda wiocha musi mieć swojego przygłupa, tak i my również mieliśmy takiego kretyna. Żona, dwójka dzieci a zachowuje się jak idiota . No, ale tacy ludzie też muszą być. Poza tym wszystko OK Pokaż »

    2014-08-20
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    danutakaluza ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wycieczka Czeskie Zamki godna polecenia ! Piękne miasteczka,wspaniałe zamki,ładny,wygodny hotel,bardzo dobry kierowca no i ozdoba wycieczki pilot Pan Wojtek ! Wszystko na 6 ! Dodam jeszcze bardzo mili współuczestnicy wycieczki.

    2014-07-23
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.7

    Mikołaj Kopernik ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      4.7
      • Zgodność oferty z opisem 4.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Wycieczka do Szwajcarii od strony organizacyjnej przygotowana bardzo dobrze, wręcz ze szwajcarska precyzją. Bardzo kompetentny i zaangazowany pilot (p.Jarosław). Zastrzeżenia budzi jedynie hotel i postawa kierowców. Należało powiedzieć, że to "wczesny Gierek" bez remontu od 30 lat a nie hotel 2/3 gwiazdkowy, bo to obraża gwiazdki. Sniadania ok, mało urozmaicone ale wystarczające. Autokar parkujący na słońcu, nagrzany do granic tolerancji a klimatyzacja uruchamiana dopiero po ruszeniu. Prośby o włączenie jej przynajmniej 5 min wczesniej były zbywane bezsenseownym tłumaczeniem o ochronie środowiska. Pokaż »

    2014-06-15
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (4)
  • 5.0

    Michał Mały ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Witam. W tym roku byłem z całą rodziną na wczasach w Kokkino Nero. Przejazd na wczasy 24h, do kraju 26h. Rezydent p. Małgorzata super babka, bardzo pomocna my nie mamy żadnych zastrzeżeń do jej osoby. Mieszkaliśmy w willi Adonis na górze - pokój zgodny z opisem. Morze czyste, ciepłe, plaża ok. Super pomysł z naturalnym spa, gdzie w basenach woda ok.16 stopni, chłodzi ciało w upalne dni. Ceny zawyżone, najdrożej kosztują słodycze, ale ogólnie i tak nie jest najdrożej. Miejscowość cicha, spokojna. Ogólnie wczasy godne polecenia!!! Pokaż »

    2013-11-26
    Opinia pomocna?
    Tak (7) / Nie (4)
  • 6.0

    Ewa K-K ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Po raz pierwszy wybraliśmy się na wycieczkę z tego biura podróży. Nasze ogólne wrażenie wypadło na przysłowiową "6"! Wszystko grało. Począwszy od punktualnego podstawienia autokaru, poprzez profesjonalnego, doskonale obytego kierowcę (po Pradze jeździł doskonale), po bardzo dobrego przewodnika (kłaniamy się Panie Wojtku!) po hotel, organizację, posiłki i programowe zwiedzanie. Jesteśmy pod wrażeniem, bo nie było ani jednego słabszego punktu. Na pewno skorzystamy z usług Biura podróży "TĘCZA" wkrótce. Polecamy z czystym sumieniem. Przetestowaliśmy i jesteśmy zadowoleni na maxa. Pokaż »

    2013-09-30
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (2)
  • 6.0

    lea ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Na początku miałam wątpliwości (niewielkie biuro, o którym nigdy nie słyszałam). Było rewelacyjnie w sumie trzy lata z rzędu jeździliśmy do Grecji (2 x do Kutsupi i raz do Stomio). Standard w Kutsupi powyżej oczekiwań. Dzikie plaże (300 m do własnej dyspozycji). Podróż nieco męcząca ze względu na czas podroży, ale relacja cena do jakość rekompensuje wszystko. Szczerze polecam szczególnie dla rodzin z dziećmi ceniących sobie spokój!!! Pokaż »

    2013-08-30
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    Mariola ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Dwa dni temu wróciliśmy z wczasów z san mauro a mare .Organizatorem było biuro Tęcza ,Orlando i Level .Było wspaniale .Realizacja naprawdę zgodna z ofertą. Biuro naprawdę godne polecenia .

    2013-08-25
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    MonikaB ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Właśnie wróciliśmy z synkiem z wakacyjnego Nei Pori. Biuro podróży spisało się rewelacyjnie .Podróż autokarem która, ze względu na długość budziła naszą obawę, dzięki super pilotowi i kierowcom okazała się fajną przygodą. Apartamenty w willi Maria rewelacyjne dobrze wyposażone.Panie rezydentki Pani Janula i Pani Basia, które pozdrawiamy, bardzo pomocne,można na nich polegać, oferują super wycieczki fakultatywne w czasie których Pani Janula cały czas bardzo ciekawie opowiada o zwiedzanych miejscach jak również Grecji dawniej i dziś, robi to z pasją i zaangażowaniem co sprawia, że słucha się jej z zapartym tchem , naprawdę warto pojechać (jeśli ktoś nie jedzie z Tęczą to niech szuka na miejscu biura Evi tours to te same wycieczki) (Pozdrowienia dla Pana Dymitrosa :) ) Niestety musieliśmy skorzystać z opieki medycznej i jestem pod wrażeniem jej wspaniałej organizacji.informacja do rezydentki i już za chwilę lekarz przyjeżdża do apartamentu i daje lekarstwa za darmo! w ramach ubezpieczenia. Podsumowując, szczerze polecamy biuro Tęcza, oraz wypoczynek w Willi Maria w Nej Pori Pokaż »

    2013-08-15
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (1)
  • 6.0

    Ola ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    2 tygodnie temu wróciłam z Kutsupi. Jestem bardzo zadowolona! Pilotki bardzo miłe, rezydentki również bardzo miłe, pomocne, Pan Marek przesympatyczny. Pokoje czyste ,zadbane, bardzo ładnie urządzone. Za rok wracam ;)

    2013-08-06
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 6.0

    danutka ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    wycieczka czeskie zamki super ,bardzo dobra organizacja ,wspaniała pilotka pani Magda ,impreza godna polecenia.Juz wybieramy nastepną wycieczkę z tym biurem.KAROL II z małżonką

    2013-07-27
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (3)

« poprzednia 1 2 3 4 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży