Biuro podróży Tęcza

Biuro Podróży Tęcza - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 26 opinii)

5.6
  • Ogólne wrażenie
    5.6
    • Zgodność oferty z opisem 5.6
    • Opieka rezydentów 5.7
    • Stosunek jakości do ceny 5.5

Rekomendacja

100% poleca to biuro

Ranking

  • nr 7 z 57
  • 6.0

    Mariola ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Dwa dni temu wróciliśmy z wczasów z san mauro a mare .Organizatorem było biuro Tęcza ,Orlando i Level .Było wspaniale .Realizacja naprawdę zgodna z ofertą. Biuro naprawdę godne polecenia .

    2013-08-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    MonikaB ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Właśnie wróciliśmy z synkiem z wakacyjnego Nei Pori. Biuro podróży spisało się rewelacyjnie .Podróż autokarem która, ze względu na długość budziła naszą obawę, dzięki super pilotowi i kierowcom okazała się fajną przygodą. Apartamenty w willi Maria rewelacyjne dobrze wyposażone.Panie rezydentki Pani Janula i Pani Basia, które pozdrawiamy, bardzo pomocne,można na nich polegać, oferują super wycieczki fakultatywne w czasie których Pani Janula cały czas bardzo ciekawie opowiada o zwiedzanych miejscach jak również Grecji dawniej i dziś, robi to z pasją i zaangażowaniem co sprawia, że słucha się jej z zapartym tchem , naprawdę warto pojechać (jeśli ktoś nie jedzie z Tęczą to niech szuka na miejscu biura Evi tours to te same wycieczki) (Pozdrowienia dla Pana Dymitrosa :) ) Niestety musieliśmy skorzystać z opieki medycznej i jestem pod wrażeniem jej wspaniałej organizacji.informacja do rezydentki i już za chwilę lekarz przyjeżdża do apartamentu i daje lekarstwa za darmo! w ramach ubezpieczenia. Podsumowując, szczerze polecamy biuro Tęcza, oraz wypoczynek w Willi Maria w Nej Pori Pokaż »

    2013-08-15
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 6.0

    Ola ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    2 tygodnie temu wróciłam z Kutsupi. Jestem bardzo zadowolona! Pilotki bardzo miłe, rezydentki również bardzo miłe, pomocne, Pan Marek przesympatyczny. Pokoje czyste ,zadbane, bardzo ładnie urządzone. Za rok wracam ;)

    2013-08-06
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 6.0

    danutka ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    wycieczka czeskie zamki super ,bardzo dobra organizacja ,wspaniała pilotka pani Magda ,impreza godna polecenia.Juz wybieramy nastepną wycieczkę z tym biurem.KAROL II z małżonką

    2013-07-27
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (3)
  • 5.0

    Renia44 ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      5.0
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Wróciliśmy z Grecji z uroczego Nei Pori , kierowcy bez zastrzeżeń, opieka medyczna i organizacja do pozazdroszczenia . Panie Rezydentki bardzo pomocne , doskonale zorganizowane. Pozdrawiamy serdecznie Panią Basię i Panią Janulę. : ) Pokaż »

    2013-07-27
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 6.0

    tuptolina ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Bardzo dobrze oceniam biuro Tęcza!!!!!! Dobra organizacja wszystko na czas super kierowcy i profesjonalizm.

    2013-07-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Alicja ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wycieczka do Szwajcarii 08.07-14.07.2013.Noclegi w dobrych hotelach,wyżywienie jak dla mnie wystarczające.Autokar bez zastrzeżeń i to samo dotyczy kierowców.Przewodnik,życzę takiego wszystkim turystom-SUPER!!! Cóż więcej?jeśli zaplanuję wycieczkę to tylko z Biurem Podróży Tęcza. Alicja Kaczmarek Pokaż »

    2013-07-18
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    Tomasz Betlej ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Właśnie wróciliśmy z wycieczki do Pragi. Bardzo fajny wyjazd. Bardzo dużo wrażeń. Piękne miasto. Sympatyczni ludzie. Oczywiście jak w każdej eskapadzie były też małe uchybienia, ale nie wpłynęły one w żaden sposób na całą wycieczkę. Warunki pobytu (hotel) i wyżywienie bardzo dobre. Polecam wycieczkę z zastrzeżeniem, że przez te faktycznie 2 dni zwiedzania Pragi można to miasto ledwie "zakosztować"! Osobne podziękowania należą się Panu Krzyśkowi (naszemu kierowcy) za poczucie humoru, znajomość miasta i umiejętności. No i oczywiście dla Pani Bogusi naszemu pilotowi. Dobremu duchowi wycieczki. Osobie pełnej ciepła, poczucia humoru i olbrzymiej wiedzy. A równocześnie potrafiącej przekazać swoje wiadomości w sposób wielce interesujący. Pani Bogusia to prawdziwy pasjonat! Dziękujemy i pozdrawiamy! Pokaż »

    2013-05-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    Ryszard WARPACHOWSKI ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Opcja Zwiedzanie i wypoczynek-pobyt Stomio.program zwiedzania rewelacja,kwatery w hotelu b.dobre.opieka rezydenta - p.Wiesia wysoki poziom fachowości.Całośc super,gdyby nie to wyżywienie.Restauracja hotelowa dyktuje bardzo wysokie ceny a posiłki są skromne /obiadokolacje/odradzam opcję z wyżywieniem Pokaż »

    2012-11-18
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    przemo2108 ocenił biuro podróży Tęcza

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Także bardzo polecam to biuro podrozy !!! Także bylem z nimi w Gracji w Nei Pori, profesjonalna obsługa w biurze, autokarze, no i na miejscu. goraco polecam to biuro. tania wycieczka na na wysokim poziomie

    2012-10-24
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (3)

« poprzednia 1 2 3 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży