Biuro podróży Triada

Biuro Podróży Triada - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 211 opinii)

4.2
  • Ogólne wrażenie
    4.2
    • Zgodność oferty z opisem 4.4
    • Opieka rezydentów 3.9
    • Stosunek jakości do ceny 4.3

Rekomendacja

68% poleca to biuro

Ranking

  • nr 29 z 58
  • rzejka ocenił biuro podróży Triada

    • Ogólne wrażenie
      • Zgodność oferty z opisem 0.0
      • Opieka rezydentów 0.0
      • Stosunek jakości do ceny 0.0

    witam-też jeździłam wcześniej i dlatego 01 lipca też pojechałam-wróciłam do kraju już 4.07. po ogłoszeniu upadłości---zostało rozgoryczenie--dlaczego oszukali?????oni mnie okradli a w hotalach wyszło że w sumie my(turyści)nie zapłaciliśmy--przykro Pokaż »

    2012-07-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Doriska666 ocenił biuro podróży Triada

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wlasnie wrocilam z wycieczki objazdowej po Turcji i jestem bardzo zadowolona z wyjazdu. Czytajac opinie o tym biurze balam sie czy w ogole dojdzie do wyjazdu i jaka bedzie organizacja. Bylo cudownie a pilotka Zuzanna Henel okazała sie najmilszą i najbardziej kompetentną pilotką w historii moich wyjazdow. Pokaż »

    2012-07-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 6.0

    Jola ocenił biuro podróży Triada

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Nie mam żadnych zastrzeżeń,co do pracy tej firmy. Fajni rezydenci,wszystko zgodne z umową i opisami hoteli. Polecam

    2012-07-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    sunny4aday ocenił biuro podróży Triada

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Powiem wam że bałam się jechać po tej aferze że Sky Club przejmuje że niby triada upada , martwiłam się że nie dolecę albo na miejscu będzie masssaakkrrraaa.... teraz pukam się w czoło po co ja głupia się tak martwiłam!!!! Wszystko było świetnie zorganizowane i o wszystkim rezydentka mi przypominała i dzwoniła a jak na moje roztrzepanie to super zabieg:) Wypoczęłam tak jak chciałam nie musiałam się niczym przejmować. jedzenie było pyszne hotel dokładnie taki jaki chciałam i muszę się przyznać że to pierwsze biuro z którego korzystam i nie miałam problemów z powrotem do kraju;) Pokaż »

    2012-05-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    Iza O. ocenił biuro podróży Triada

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Wakacje były beznadziejne. Co innego nam oferowano,a co innego było. Inne turnusy tez były zbulwersowane warunkami w hotelu. Wszyscy zgłaszali reklamacje. Nawet Pani rezydent nas brzydko mowiac "olała". Podrozowalismy z TRIADA od kilku lat i bylismy zadowoleni,ale tym razem było po prostu okropnie! Pokaż »

    2012-05-17
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 6.0

    Izabela ocenił biuro podróży Triada

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Brak zastrzeżeń do biura byłam 2 razy z tym biurem na objazdówce ( pobyt + objazdówka ) Egipt+ Izrael i Turcja . Wszystko zgodnie z planem

    2012-04-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    260581 ocenił biuro podróży Triada

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byłam na objeździe z Triady w Grecji kontynentalnej. Było absolutnie fantastycznie. Atmosfera zbudowana przez Panią Paulę była niesamowita. Pani przewodnik była kopalnią wiedzy o Grecji i Grekach. Obsypywała nas ciekawostkami na każdym kroku nawet w jej wolnym czasie. Wiać i słychać było że Grecja jest jej pasją. Hotele na objeździe o różnym standardzie czego można było się spodziewać po hotelach turystycznych. Zaskoczeniem był bardzo dobry standard hotelu w Atenach i Mykenach. Ciekawie skonstruowany i róznorodny program. Pokaż »

    2012-04-12
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.0

    lika1 ocenił biuro podróży Triada

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    pilot typu "silent guide",brak zainteresowania turystami,dlugie postoje na parkingach lecz mało czasu na zwiedzanie.Organizacja nie do przyjęcia ! Hotel na pobycie niezgodny z umową.Arogancka rezydentka,nieobecna na deklarowanych dyzurach.Zdecydowanie moje najgorsze wakacje! Pokaż »

    2012-03-23
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    kejtinia ocenił biuro podróży Triada

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Mój pierwszy wyjazd do Egiptu i pierwsze zderzenie z BP. Na całej linii polecam BP. W moim przypadku żadnych gaf, żadnych wpadek, nawet miłe niespodzianki. Wycieczka kupiona online ze strony firmowej Triady 30 maja , pobyt od 17 do 24 czerwca 2011 Hurghada, hotel Seagull, lot z Katowic. Wstępnie podano wylot na godz. 19tą 17.06 , następnie lot zmieniono na godz. 4.45 rano, także w Hurghadzie byłam już cały dzień. analogicznie stało się wylotem do Katowic. lot został zmieniony ze wczesnych godzin porannych na godzinę 20tą 24.06. ( znajomi z innego Bp nie mieli tyle szczęścia z 14 wykupionych dni, tak naprawdę poprzez miany godzin lotów wypoczywali 12). My z mężem żadnych strat w tygodniowym pobycie. Rezydentka na miejscu w hotelu Polka, miła, rzeczowa, kompetentna i z całym zasobem potrzebnych informacji, min. na temat zemsty, zakupów i miejsc gdzie i co najlepiej kupić. Na koniec, cenowo Triada również korzystnie,a dodatkowo mieliśmy jeszcze bon na 50 euro do wykorzystania na fakultety (wystarczyło na nurkowanie :)) Pokaż »

    2012-02-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.3

    juskaaaa ocenił biuro podróży Triada

    • Ogólne wrażenie
      3.3
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byliśmy z triadą na Krecie i hotel choć nie był spełnieniem marzeń to wiedzieliśmy czego możemy spodziewać się na wyspie Greckiej, ale jeśli chodzi o obsługę z triady to pierwszy raz spotkałam się z takim podejściem!!!Rezydent widział się z nami raz tylko jak chciał wcisnąć super drogie wycieczki, ale o naszych problemach nie chciał słuchać. Nie był z nami przy meldowaniu w hotelu i każdy musiał sobie radzić sam czy znał jakiś język czy nie!!! ogólnie podejście do uczestników olewatorski Pokaż »

    2012-01-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1021 22 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży