Biuro podróży Viva Club

Biuro Podróży Viva Club - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 130 opinii)

4.1
  • Ogólne wrażenie
    4.1
    • Zgodność oferty z opisem 4.2
    • Opieka rezydentów 3.8
    • Stosunek jakości do ceny 4.2

Rekomendacja

60% poleca to biuro

Ranking

  • nr 35 z 60
  • 1.0

    Natalia Lewandowska ocenił biuro podróży Viva Club

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Nigdy w zyciu nie polece z tym biurem!!!!! Od samego poczatku cos nie tak. Najpierw pol godz przed dojazdem na miejsce okazuje sie ze zmieniono nam hotel, rezydentka twierdzila ze o tych samych standardach po czym jak zobaczylam ten hotel to mi szczeka opadla! masakra jakas tym bardziej ze widzialam hotel ten w ktorym mialysmy byc to nie ma porownania. Najlepsze bylo jak wracalysmy. Na lotnisku przy odprawie nie bylo z nami nikogo i okazalo sie ze viva club nie ma na liscie lotu do warszawy!!!! zamieszanie, wielki stres czy wrocimy i przede wszystkim BRAK REZYDENTA!!!!! skandal!!!!! pojawil sie po jakims czasie i zaraz gdzies znikl, jednym slowem KOSZMAR! Pokaż »

    2013-10-04
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.7

    Ruda ocenił biuro podróży Viva Club

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Do biura nie mam zastrzeżeń wszystko przebiegło sprawnie tak jak miało być wiec polecam biuro

    2013-09-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.0

    marcin333 ocenił biuro podróży Viva Club

    • Ogólne wrażenie
      2.0
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Nigdy więcej z tym biurem!! Latam od lat i pierwszy raz trafiłem na biuro które tak tragicznie traktuje klientów. Biuro wychodzi z założenia, że jak zapłacisz to mogą Cie traktować jak chcą. Zaczęło się na lotnisku w Krakowie. Dostałem od biura info o spotkaniu na dwie godziny przed lotem. Po dwudziestominutowym oczekiwaniu i telefonie do biura okazało się, że spotkania ma nie być i mamy iść do odprawy. delikatny zgrzyt na początek. Po przylocie na lotnisku od rezydenta dowiedziałem się, że godzina powrotu jest inna niż podało biuro. Natomiast przy odlocie okazało się, że na lotnisko przywieziono nas 4 godziny przed odlotem!!A wiecie dlaczego? Bo dwie godziny wcześniej leciał samolot do Katowic i pewnie nie chciało im się osobno zbierać ludzi z hoteli! Więc zrywałem się rano z łóżka, żeby 4 godziny siedzieć na lotnisku. Kolejny temat rezydent. Zero informacji, zero chęci sprzedania wycieczek zero wszystkiego. Dostaliśmy jakąś skserowaną karteczkę i na wszystkie pytania odpowiadał, że mamy informacje na karteczkach. Spotkanie organizacyjne trwało jakieś 3 minuty. I jeszcze parę innych "drobnostek". Na moje zażalenia złożone do bura żadnej reakcji. Żadnej odpowiedzi. Radzę omijać to biuro szerokim łukiem. Pokaż »

    2013-09-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.3

    zbysek ocenił biuro podróży Viva Club

    • Ogólne wrażenie
      1.3
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Bylem v hotelu Infinity beach Konakli - KATASTROFA, nikomu niepolecam, pokazane sa tylko zdjecia hotelu, a gdzie plaža,jadalnie i potravy, bar i alkohole, KATASTROFA.Zabawa przy basenie nrak,cistka brak, owoce to tylko arbuzy,Niekidy śliwki 4x i winogrono 4x za 15 dni .Śniadane 2 tygodne tylko bulka, droždzówka, ugotowane jajka,konfitury, sery i kielbasy byly bez zastrzežeń ,brak masla .Prued wyjazdem bypajcie o wczystkie szczególy. Rezydentka miala ciagle na pamieci, byśmy niezaponieli dać kierowcy bakszysz, i czyśmy z kraju przywieźli sobie wódke, bo hotelowa jest niepijalna. Pokaż »

    2013-09-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    justyna22 ocenił biuro podróży Viva Club

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wspaniały pobyt w Sharm el Sheikh. Wszystko zgodne z ofertą. Serdecznie polecam.

    2013-09-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.3

    Agnieszka ocenił biuro podróży Viva Club

    • Ogólne wrażenie
      1.3
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Biuro potraktowało nas gorzej niż źle, na miejscu okazało się ze nie ma miesjca w hptelu docelowym i zmieniono nam go na inny. Naszą reklamacje rozpatrzono negatywnie , a Pan rezydent (Ahmed) był bardzo nie miły i nie interesował się naszymi problemami , na koniec usłyszeliśmy od niego że jak chcemy wybrzydzać to mamy sobie kupić droższe wczasy z Itaki a nie za 1000zł i oczekiwać cudów (co nie było prawdą ponieważ zapłaciłam 2100 za pobyt) . Pokaż »

    2013-09-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.7

    Agnieszka ocenił biuro podróży Viva Club

    • Ogólne wrażenie
      3.7
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Opieka rezydenta jak najbardziej na plus, bardzo miły i sympatyczny Pan Maged El Sayed , hotel Anjelique jednak okazał się hotelem odnowionym a nie nowym jak podano w ofercie. pozatym nie mam zastrzeżeń do biura.

    2013-09-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.0

    smart89 ocenił biuro podróży Viva Club

    • Ogólne wrażenie
      2.0
      • Zgodność oferty z opisem 0.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 0.0

    Tragedia. Niepolecam nikomu byliśmy w Turcji po przyjezdzie do Hotelu okazało sie ze nie ma dla nas w nim miejsca... i na 1noc odeslano nas do innego hotelu(o ile mozna go nazwac hotelem - brak gwiazdek oraz brak standardow hotelu za ktory zaplaciclismy) Skandal. VivaClub zrobilo tak takze z innymi turystyami ktorzy tam przyjezdzali takze do innych hoteli. Ostatni raz podróżowalismy z VivaClub. Pokaż »

    2013-09-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 2.3

    Wojciech01 ocenił biuro podróży Viva Club

    • Ogólne wrażenie
      2.3
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    Byłem z biurem w Hurgadzie i byłem bardzo zadowolony z hotelu, opieki rezydenta, wycieczek. Pełen profesjonalizm Sądziłem że w Turcji też tak będzie a tu totalna porażka. Zero opieki rezydentki. Widziana w dniu przyjazdu i tyle. AMATORSZCZYZNA. Nie polecam tego kierunku z tym biurem. Pokaż »

    2013-09-12
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.3

    skony251 ocenił biuro podróży Viva Club

    • Ogólne wrażenie
      4.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Wlasnie wrocilismy z turcji, w hotelu Cristal Admiral Resort, bylismy tam z 2 dzieci(2 i 4),hotel super wszystko zgodne z oferta, wszystko było na czas, transport z lotniska i z powrotem ok, jedyny minus to pani rezydent która widzieliśmy tylko po wyladowaniu a przy wylocie nawet się nie pojawila, ale w naszym przypadku nie była nam do niczego potrzebna. Pokaż »

    2013-09-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1012 13 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży