Biuro podróży Wezyr Holidays

Biuro Podróży Wezyr Holidays - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 335 opinii)

3.8
  • Ogólne wrażenie
    3.8
    • Zgodność oferty z opisem 4.0
    • Opieka rezydentów 3.5
    • Stosunek jakości do ceny 4.0

Rekomendacja

54% poleca to biuro

Ranking

  • nr 39 z 57
  • 2.0

    miguelix ocenił biuro podróży Wezyr Holidays

    • Ogólne wrażenie
      2.0
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Biuro Wezyr Holidays to oszuści. Łamią bezczelnie warunki umowy, którą podpisują z klientem. W moim wypadku - mimo braku zaistnienia jakichkolwiek 'siły wyższej' lot z Hughady odbył się do Poznania, zamiast Katowic. Nie było żadnych mgieł, zagrożenia bezpieczeństwa, burz itp. O fakcie tym dowiedzieliśmy się dzień przed wylotem. Wezyr podstawił minivana, którym wracaliśmy dodatkowe 7 godzin z Poznania do Katowic - oczywiście drogami krajowymi, omijając odcinki płatne. W prawej przedniej mieliśmy wbity gwóźdź, więc całe szczęście że nikomu się nic nie stało. Wezyr Holidays nie zapewniło ani pakietu obiadowego ani voucheru na posiłek, skłoniliśmy kierowcę do zatrzymania się po drodze, dzięki czemu na własny koszt spożyliśmy obiad. Lot czarterem, na który mieliśmy pierwotnie vouchery tego dnia odbył się do Katowic, nie otrzymaliśmy żadnego wytłumaczenia (o przeprosinach nie wspominając!) ze strony Wezyr Holidays dlaczego zmieniono nam lot i to do innej miejscowości, a na dodatek straciliśmy cały dzień (8:00 rano - odbiór z Hotelu, 23:00 z minutami - dostarczenie pod terminal w Katowicach minivanem) na podróż, gdyż gdybyśmy wracali pierwotnym czarterem, to wylot mielibyśmy dopiero o 22giej - więc dzień spędzilibyśmy na plaży a nie tłukąc się po polskich drogach. Rezydenci umyli ręce - zero wsparcia, powtarzali tylko formułkę, aby napisać reklamację. Reklamacji cwaniaczki nie uznały, sprawa toczyć się będzie dalej przez prawników. Radzę omijać to biuro szerokim łukiem. Pokaż »

    2015-01-10
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 1.0

    aniamaytyka ocenił biuro podróży Wezyr Holidays

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Biuro porażka . W katalogu bzdury. Nauczka na przyszłość mimo katalogu prosić o pisemny opis tego co należy się podczas pobytu. Biuro z zasady nie uznaje reklamacji. Byliśmy w hotelu Sentido Turan Prince cena wygórowana a hotel nie jest wart takich pieniędzy. Wielka ściema z możliwości korzystania ze statku i drugiego niby siostrzanego hotelu. Na miejscu okazuje się , że nic nie ma . Nie polecam ani tego hotelu ani biura podróży . Jedna wielka ściema!!!!!!!!! Pokaż »

    2014-11-07
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 1.0

    stachu_86 ocenił biuro podróży Wezyr Holidays

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Hotel dno!!! Harmony Makadi Bay - 5 gwiazdek - totalna porażka - brud i syf - jedzenia mało i cały czas jedno i to samo. po powrocie złożona została reklamacja z dokumentacją foto - dla biura WEZYR jest to zbyt mały dowód, kontaktowali się z hotelem który stwierdził że nic takiego nie było... a rezydent podpisał się pod wszystkimi zarzutami na reklamacji złożonej na miejscu... totalnie olewcze podejście do klienta... NIE POLECAM i NIGDY NIE SKORZYSTAM JUZ Z USŁÓG WEZYRA Pokaż »

    2014-10-29
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 1.0

    Darek398 ocenił biuro podróży Wezyr Holidays

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Obiecałem przedstawicielowi ,ze tego tak nie zostawie i nie zostawie! jezeli chcecie miec udane WAKACJE omijajcie biuro podróży WEZYR !!Pojechaliśmy na dwa tyg. Mało tego ze zajechalismy do Hurghardy nocą to po 13dniach wywalono nas z hotelu z dwójka dzieci bez zadnej wyprawki zywieniowej i picia, na 12 godzin przed wylotem tłumacząc ze lot jest zmieniony na wczesniej BZDURA ! to zwykłe oszustwo i naciąganie ludzi.Jakby jeszcze było mało okazało sie w ostatniej chwili ze mamy miedzylądownie i lot bedzie trwał jakies 6 godz jakas masakra ,jezdzimy z żona tyle lat na wczasy i jeszcze nigdy nie zostalismy tak potraktowani i nigdy nie przezylismy takiej masakray! Jesli macie dzieci i chcecie im zaoszczedzic zmeczenia i nieprzyjemnosci darujcie sobie WEZYRA I PORE WAKACJI !!!!!! http://www.porawakacji.pl/ Pokaż »

    2014-10-02
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 1.0

    duuchu ocenił biuro podróży Wezyr Holidays

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Brak możliwości bezpośredniego spotkania z rezydentem w Hurghadzie, jedyny kontakt telefoniczny. Kłamstwa rezydenta o ilości Polaków w hotelu (powiedział, że jest ok. 10, byłem jedyny). Na prośbę o możliwość zmiany hotelu (oczywiście za dopłatą) przerzucenie na inną osobę, do której został mi podany niewłaściwy nr, bo nie udało mi się dodzwonić, a na sms-y nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Ogólnie żenada... Pokaż »

    2014-09-30
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 6.0

    irenus ocenił biuro podróży Wezyr Holidays

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    drugi raz wyjazd z WEZYREM wszystko zgodne z opisem ,transfer,hotel i samolot a nawet lepiej z czystym sumieniem mogę polecić to biuro

    2014-09-29
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.7

    Stanisaw Parzych ocenił biuro podróży Wezyr Holidays

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Gdy by nie to że skrócono nam pobyt o 12 godzin(Być może przez kłopoty z Eurolotem) wszystko ok byliśmy w Hurghadzie opieka na lotnisku ok rezydent w hotelu też w porządku oferta wyjazdu zgodna z pobytem

    2014-09-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 1.0

    marcinwarchulski ocenił biuro podróży Wezyr Holidays

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    biura podrózy wezyr to najgorsze biuro nie polecam nikomu nawet swoim wrogom, nie zgadzało sie nic co miałem w umowie zamiast 8dni miałem 6 dni za 4270zł takze prosze was ludzie nie patrzcie nawet ofert z wezyr

    2014-09-25
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 1.7

    Aga2014 ocenił biuro podróży Wezyr Holidays

    • Ogólne wrażenie
      1.7
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    Chcesz mieć udane wakacje? Omijaj Wezyra. Po dotarciu na miejsce zostaliśmy eksmitowani do innego hotelu w innym mieście, tym samym rozdzielili wspólną rezerwację jaką mieliśmy ze znajomymi (rezerwacja first minute!). Chcieliśmy razem spędzić urlop. Brak opieki rezydenta. Nie wiedzieli gdzie jesteśmy. Nękani przez hotel, do którego trafiliśmy przeżyliśmy pełen stresu urlop, z dała od znajomych. Wezyr ma klientów gdzieś, a szczególnie pan zarządzający Marcin Tułaczko. Nie uwzględniają żadnych reklamacji, ani reklamacji reklamacji. "Brak podstaw". Bardzo Nie polecam. Nie warto ryzykować jedynym w roku urlopem. W razie kłopotów zostaniecie pozostawieni sami sobie. Już nigdy nigdzie z tym biurem się nie wybiorę. Ani nikt z mojej rodziny, ani ze znajomych. Pokaż »

    2014-09-17
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (0)
  • 1.0

    Piotr___ ocenił biuro podróży Wezyr Holidays

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Podczas pobytu w Turcji wykupiłem w tym biurze wycieczkę do Stambułu. Miałem mieć zapewnioną opiekę polskiego rezydenta. Na lotnisku dowiedziałem się że moja rodzina leci osobnym samolotem bez rezydenta. Reszta turystów leciała z rezydentem innym samolotem na inne lotnisko docelowe. Na miejscu po jakimś czasie dołączyliśmy do reszty grupy ale na koniec musieliśmy wcześniej wracać (3 godziny wcześniej niż reszta grupy) ponieważ wracaliśmy także sami, osobno minnym samolotem. Na lotnisko byliśmy transportowani kawałek z jakimś rezydentem Turkiem, potem jak "śmierdzące jajo" przekazał nas rezydentowi Rosjaninowi ale ostatecznie na lotnisko dojechaliśmy sami!! Także nic tylko wyjeżdżać gdzieś z WEYZR HOLIDAYS. SUPER OPIEKA i BEZPIECZEŃSTWO ZAPEWNIONE. Po powrocie napisałem reklamację z prośbą o zwrot części kosztów wycieczki, ponieważ zapłaciłem tyle co reszta a byłem podczas lotów sam i moja wycieczka trwała dużo krócej niż reszty grupy. Niestety moja reklamacja została rozpatrzona ODMOWNIE!!!!!!! Nigdy więcej WEZYR HOLIDAYS!!!! Pokaż »

    2014-09-14
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1033 34 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży