Biuro podróży Wezyr Holidays

Biuro Podróży Wezyr Holidays - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 342 opinii)

3.8
  • Ogólne wrażenie
    3.8
    • Zgodność oferty z opisem 4.0
    • Opieka rezydentów 3.5
    • Stosunek jakości do ceny 4.0

Rekomendacja

54% poleca to biuro

Ranking

  • nr 37 z 58
  • 6.0

    turysta_4 ocenił biuro podróży Wezyr Holidays

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Trzeci wyjazd z Wezyrem, trzeci raz zadowolony. Polecam.

    2015-07-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Marta ocenił biuro podróży Wezyr Holidays

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecam biuro - pełen profesjonalizm. Opieka rezydentów i pilotów na najwyższym poziomie. Oferta w stu procentach zgodna z opisem.

    2015-07-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.7

    SOA ocenił biuro podróży Wezyr Holidays

    • Ogólne wrażenie
      3.7
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    Nie polecam tego biura, ponieważ osoba odbierająca nas z hotelu na lotnisko nie zainteresowała się faktem , że hotel nie przygotował dla nas suchego prowiantu, mimo iż był wcześniej zamówiony. Zgodnie z umową powinniśmy polecieć do Gdańska, zmieniono nam lot, polecieliśmy jednak do Poznania, a z Poznania taksówką pojechaliśmy do Gdańska, w taki sposób wydłużył się czas podróży, nie zapewniono nam suchego prowiantu i wody. Osoba, która czekała na nas na lotnisku w Poznaniu była obojętna, niezainteresowana naszym losem. Skrócono nam również czas pobytu w Sharm. W hotelu byłyśmy o 23:00, a opuszczałyśmy hotel o 6:00 rano. Nigdy więcej z tym biurem nie pojedziemy. Miejscowy rezydent świetnie mówił po polsku i załatwił nam wszystko, o co prosiłyśmy. Pokaż »

    2015-07-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.0

    romgab ocenił biuro podróży Wezyr Holidays

    • Ogólne wrażenie
      2.0
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    Zupełna ignorancja uczestników. Z opisu w ramach all inclusive miała być zapewniona plaża z leżakami, parasolami, drinkami bezalkoholowymi oraz dowozem na plażę- niestety tego nie było.Organizator poprzez swoich przedstawicieli poinformował nas (na miejscu) że: jeśli chcemy korzystać z plaży:-to musimy dodatkowo płacić za nią i zbierać rachunki" na podstawie których, po powrocie zwrócą nam kasę(niestety nie powiedzieli jak to mamy zrobić, a urlop był w Turcji).Wynikało z tego że zamiast odpoczywać, mamy sobie organizować pobyt na plaży... Miały być też animacje ...(nie było).Po czterech dniach od przyjazdu(wyjazd trwał 7 dni), miał pojawić się kompetentny rezydent...-i znowu niespodzianki nie było.Myślałem do tej pory (a nie należę do ludzi młodych), że gdy podpisuję umowę na świadczenie usług, to umowa obowiązuje obie strony, tzn. ja płacę za usługę, a druga strona się wywiązuje z umowy.Te zasady zdecydowanie nie dotyczą Firmy Wezyr Holidays, co więcej ta firma nie dostrzega swojej winy... Po naszej reklamacji, rzeczona firma bardzo szybko wprowadziła korekty do opisu oferty. Bardzo dobrze że tak sie stało, szkoda że nie zrobili tego wczesniej przynajmniej nie zmarnowałbym urlopu.Uważam że jest to oszustwo wobec potencjalnych klientów. Mam nadzieję że Rzecznik Praw Konsumentów zajmie się tą sprawą. Reasumując,- zdecydowanie odradzam Firmę Wezyr Holidays. Pokaż »

    2015-07-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.3

    bozena1511 ocenił biuro podróży Wezyr Holidays

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Biuro jak poprzednio stanęło na wysokości zadania. Oferta w 100% zgodna z umową, transfer nowymi autokarami. Wszystko na 5. Rezydentką w moim hotelu była bardzo sympatyczna młodziutka dziewczyna imieniem Julita. Na spotkaniu organizacyjnym przekazała mi informacje kiedy i w jaki sposób poinformuje nas o locie powrotnym. Ja zapytałam o wycieczki (bo zawsze korzystam), więc otrzymałam informację ale mało przekonującą. Nie skorzystaliśmy sami zorganizowaliśmy sobie wycieczki. Nie chcę tu absolutnie sugerować, że rezydentka jest zła czy coś w tym stylu, jest bardzo młoda i zbyt jeszcze delikatna. Wydaje mi się, że brakuje jej doświadczenia. Jeśli chodzi o stosunek jakości do ceny to uważam że jest idealny. Kolejny raz jestem zadowolona z wakacji z Wezyrem Pokaż »

    2015-07-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.7

    FidelPatcha ocenił biuro podróży Wezyr Holidays

    • Ogólne wrażenie
      3.7
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Wycieczka do Delta Beach Resort w Turcji Przelot i transfer w obie strony w porządku. Rezydent opiekujący się gośćmi hotelowymi dostępny "na telefon" pod warunkiem, że odbierze połączenie, nie można liczyć, że oddzwoni "bo nie ma takiej możliwości". Może za to sprzedać masę wycieczek ponad dwukrotnie drożej niż lokalne polskie biura podróży, a nie może wyjaśnić, dlaczego za dzieci też trzeba płacić, mimo że lokalne biura, które te wycieczki faktycznie realizują, takiej opłaty nie pobierają. Podsumowując - biuro OK, rezydent to raczej sprzedawca, a nie wsparcie dla turystów Pokaż »

    2015-06-04
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.0

    arkneu ocenił biuro podróży Wezyr Holidays

    • Ogólne wrażenie
      4.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Wszystko odbyło się zgodnie z planem i ofertą, natomiast rezydent wie tylko to że chce sprzedać wycieczki i to przynajmniej 2 razy drożej niż na mieście

    2015-05-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.0

    miguelix ocenił biuro podróży Wezyr Holidays

    • Ogólne wrażenie
      2.0
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Biuro Wezyr Holidays to oszuści. Łamią bezczelnie warunki umowy, którą podpisują z klientem. W moim wypadku - mimo braku zaistnienia jakichkolwiek 'siły wyższej' lot z Hughady odbył się do Poznania, zamiast Katowic. Nie było żadnych mgieł, zagrożenia bezpieczeństwa, burz itp. O fakcie tym dowiedzieliśmy się dzień przed wylotem. Wezyr podstawił minivana, którym wracaliśmy dodatkowe 7 godzin z Poznania do Katowic - oczywiście drogami krajowymi, omijając odcinki płatne. W prawej przedniej mieliśmy wbity gwóźdź, więc całe szczęście że nikomu się nic nie stało. Wezyr Holidays nie zapewniło ani pakietu obiadowego ani voucheru na posiłek, skłoniliśmy kierowcę do zatrzymania się po drodze, dzięki czemu na własny koszt spożyliśmy obiad. Lot czarterem, na który mieliśmy pierwotnie vouchery tego dnia odbył się do Katowic, nie otrzymaliśmy żadnego wytłumaczenia (o przeprosinach nie wspominając!) ze strony Wezyr Holidays dlaczego zmieniono nam lot i to do innej miejscowości, a na dodatek straciliśmy cały dzień (8:00 rano - odbiór z Hotelu, 23:00 z minutami - dostarczenie pod terminal w Katowicach minivanem) na podróż, gdyż gdybyśmy wracali pierwotnym czarterem, to wylot mielibyśmy dopiero o 22giej - więc dzień spędzilibyśmy na plaży a nie tłukąc się po polskich drogach. Rezydenci umyli ręce - zero wsparcia, powtarzali tylko formułkę, aby napisać reklamację. Reklamacji cwaniaczki nie uznały, sprawa toczyć się będzie dalej przez prawników. Radzę omijać to biuro szerokim łukiem. Pokaż »

    2015-01-10
    Opinia pomocna?
    Tak (7) / Nie (0)
  • 1.0

    aniamaytyka ocenił biuro podróży Wezyr Holidays

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Biuro porażka . W katalogu bzdury. Nauczka na przyszłość mimo katalogu prosić o pisemny opis tego co należy się podczas pobytu. Biuro z zasady nie uznaje reklamacji. Byliśmy w hotelu Sentido Turan Prince cena wygórowana a hotel nie jest wart takich pieniędzy. Wielka ściema z możliwości korzystania ze statku i drugiego niby siostrzanego hotelu. Na miejscu okazuje się , że nic nie ma . Nie polecam ani tego hotelu ani biura podróży . Jedna wielka ściema!!!!!!!!! Pokaż »

    2014-11-07
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (1)
  • 1.0

    stachu_86 ocenił biuro podróży Wezyr Holidays

    • Ogólne wrażenie
      1.0
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Hotel dno!!! Harmony Makadi Bay - 5 gwiazdek - totalna porażka - brud i syf - jedzenia mało i cały czas jedno i to samo. po powrocie złożona została reklamacja z dokumentacją foto - dla biura WEZYR jest to zbyt mały dowód, kontaktowali się z hotelem który stwierdził że nic takiego nie było... a rezydent podpisał się pod wszystkimi zarzutami na reklamacji złożonej na miejscu... totalnie olewcze podejście do klienta... NIE POLECAM i NIGDY NIE SKORZYSTAM JUZ Z USŁÓG WEZYRA Pokaż »

    2014-10-29
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1034 35 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży