Biuro podróży Wezyr Holidays

Biuro Podróży Wezyr Holidays - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 359 opinii)

3.8
  • Ogólne wrażenie
    3.8
    • Zgodność oferty z opisem 4.0
    • Opieka rezydentów 3.4
    • Stosunek jakości do ceny 4.0

Rekomendacja

53% poleca to biuro

Ranking

  • nr 42 z 60
  • 4.0

    2she33 ocenił biuro podróży Wezyr Holidays

    • Ogólne wrażenie
      4.0
      • Zgodność oferty z opisem 4.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 3.0

    Transfer pasażerów na lotnisku sprawny i w miłej atmosferze. Także zakwaterowanie w hotelu przebiegało bez większych problemów. Drobny zgrzyt przy spotkaniu organizacyjnym z rezydentem. Niestety nie pojawił się w umówionym terminie i konieczna była interwencja tel. Niemniej jednak był to taki indywidualny przypadek. Wprawdzie kontakty z rezydentem ograniczały się, w dalszej części pobytu, do wiadomości SMS, ale z drugiej strony wydaje mi się, że nikt nie jest na tyle infantylny, aby przez cały pobyt musiał być prowadzony za rączkę przez rezydenta. Nadmienię, że obsługiwała nas przsympatyczna kadra egipska. Pokaż »

    2010-04-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.7

    Jolanta ocenił biuro podróży Wezyr Holidays

    • Ogólne wrażenie
      3.7
      • Zgodność oferty z opisem 3.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Pierwszy raz wyjechałam z tym biurem i myślę,że jeżeli poprawią rzetelność opisów oferty z tym co zastaje się na miejscu to będzie oky .Wszyscy krytykują rezydentów,a ja pytam co oni mogą jeżeli biuro podpisze taką a nie inną umowę ? Korzystałam z wycieczek fakultatywnych i stwierdzam,że były najlepiej zorganizowane ze wszystkich biur z których do tej pory korzystałam.Uważam,że podpisując umowy należy zwracać uwagę na poziom usług,a nie będzie skarg na rezydentów. Pokaż »

    2010-04-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    kazek72 ocenił biuro podróży Wezyr Holidays

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Byłem w drugiej połowie czerwca z biurem Wezyr. Korzystam już kolejny raz z oferty tego biura i jestem pod wielkim, pozytywnym wrażeniem jakości obsługi. Oferta jest duża, hotele w większości przypadków starannie dobrane, w ofercie znalazłem zarówno ekskluzywne hotele, jak również tanie bardzo przystępne cenowo. Opieka rezydentów bardzo sprawna, bez uwag. Transfer z lotniska i do lotniska bez najmniejszych przygód. Przelot z Gdańska liniami Freebird bardzo miły i sprawny, podczas podróży całkiem dobry posiłek. Nawet głęboko szukając w pamięci nie znalazłem żadnym nieprzyjemnych zdarzeń. Naprawdę profesjonalne biuro, polecam, zwłaszcza jeżeli chodzi o wyjazdy do Turcji. Pozdrawiam Pokaż »

    2010-03-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    anna11 ocenił biuro podróży Wezyr Holidays

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 4.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    biuro ok rezydentaka w hotelu opisała wszystkie możliwości dla nas na cały pobyt opisala wycieczki fakultatywne, tylko nie było polskiego animatora w hotelu a szkoda bo Polaków było dużo

    2010-03-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    kudlaty111111 ocenił biuro podróży Wezyr Holidays

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 5.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Nie spałem na walizkach! A poważnie na lotnisku odebrała nas sympatyczna pani rezydentka,która podczas jazdy wprowadziła nas w zwyczaje,zachowania,infor. ogólne,ostrzeżenia itd..Przed lotniskiem w drodze do autokaru/z klimą/ stał fajny namiot czy parawan ze zraszaczami/fajny gadżet/.Cały pobyt ok do kwadratu! Szkoda,że tylko tydzień.Łezka się w oku kręciła przy odjeździe.Szczególnie animatorzy/zresztą cała obsługa była na plus-nie nachalna,a uprzejma/ Pokaż »

    2010-03-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.7

    sandra2 ocenił biuro podróży Wezyr Holidays

    • Ogólne wrażenie
      2.7
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    skorzystalam z tego biura podrozy . z wczasow do Turcji skorzystalam poniewaz i cena i hotel wydawaly sie rozsadne jednak na miejscu pani rezydenkta skupiala sie tylko i wylącznie na sprzedazy wycieczek fakulatywnych ktotre w biurze kosztowaly ok 10 x drozej niz na miescie .zgloszone usterki ze klimatyzacja nie dziala , nci a nic , w koncu srprawa w swoje rece i samemu trzeba bylo naprawic . BIURO PODROZY NIE ADEKWATNE DO CENUY I PELNIONEJ OPIEKI REZYDENTOW. NIE POLECAM NIKOMU! Pokaż »

    2010-02-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 4.0

    Marek ocenił biuro podróży Wezyr Holidays

    • Ogólne wrażenie
      4.0
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 3.0
      • Stosunek jakości do ceny 4.0

    Byliśmy w maju 2009 w Turcji, opis oferty z opisem był zgodny, stosunek jakości do ceny może być, natomiast opieka rezydentów była w miarę dobra, choć główny nacisk był nstawiony na sprzedaż wycieczek fakultatywnych (po sprzedaży nie interesowało ich już co bedzie dalej sie działo z klientem), niemniej mieli dyżur co drugi dzień. Pokaż »

    2010-02-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.3

    Sylwia ocenił biuro podróży Wezyr Holidays

    • Ogólne wrażenie
      3.3
      • Zgodność oferty z opisem 4.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Z oferty tego biura skorzystałam w 2009r i wybrałam się z nim do Turcji. Cena była rozsądna i nie miałam zastrzeżeń, ale opieka rezydentek to totalna porażka! Ograniczają się tylko do sprzedaży wycieczek, a jak przesuną termin i w jeden dzień wypadną dwie to lepiej się rozdwoić, bo Panie będą bardzo niezadowolone i nie omieszkają tego ukryć. W Turcji lepiej organizować sobie czas samemu, wyjdzie taniej i wygodnie:) Pokaż »

    2010-01-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.3

    bogusiaa ocenił biuro podróży Wezyr Holidays

    • Ogólne wrażenie
      1.3
      • Zgodność oferty z opisem 1.0
      • Opieka rezydentów 2.0
      • Stosunek jakości do ceny 1.0

    Brak zgodności opisu oferty z warunkami jakie zastaliśmy po przyjeździe, jak chcieliśmy zmiany hotelu i złożyliśmy reklamację zażądano dopłaty ok 850 $ za tydzień pobytu a przeniesieni mieliśmy być do hotelu o mniejszym standardzie - kpina Pokaż »

    2010-01-20
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)

« poprzednia 1 227 28 29 30 31 32 33 34 35 36 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży