Biuro podróży Wygoda Travel

Biuro Podróży Wygoda Travel - Logo

Ocena biura podróży (na podstawie 57 opinii)

4.7
  • Ogólne wrażenie
    4.7
    • Zgodność oferty z opisem 4.8
    • Opieka rezydentów 4.7
    • Stosunek jakości do ceny 4.5

Rekomendacja

70% poleca to biuro

Ranking

  • nr 16 z 60
  • 5.3

    gos ocenił biuro podróży Wygoda Travel

    • Ogólne wrażenie
      5.3
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Wróciliśmy z wygodą z Rimini i jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecamy hotel Blumen. Rezydentka Sylwia: osoba kompetentna, sympatyczna była z nami w San Marino i w Wenecji. Wycieczki z polskim pilotem, rezydentka na każde załowanie, znająca doskonale region. Byliśmy też w muzeum w Rimini we środę jest bezpłatnie, jak powiedziała i bardzo nam się podobało. Pożegnała nas w autobusie. Polecamy to biuro i hotel Blumen Pokaż »

    2016-07-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    dorota431 ocenił biuro podróży Wygoda Travel

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Wybraliśmy się ze znajomymi do Rimini. Hotel Vanucci: super jedzenie i obsługa. Opieka rezydenta na wysokim poziomie: od przywitania aż do końca. Rezydentka Sylwia pilotowała też wycieczki do Wenecji. Podobało nam się. Zawsze pomocna, znająca region, pomogła nam przy wyjeździe i widzieliśmy się z nią wiele razy w hotelu. Polecamy wygodę. Pokaż »

    2016-07-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    magdaMa ocenił biuro podróży Wygoda Travel

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 5.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Polecam wyjazd z tym biurem na narty do Włoch (samolot) do Hotelu Nordik Free Ski w SANTA CATERINA VALFURVA! Dla tych co lubią mało osób na stokach, świetnie przygotowane każdego dnia, mały ośrodek (w porównaniu do oddalonego 40 minut Livigno). Hotel prowadzony przez włoską rodzinę, atmosfery nie da się opisać, coś wspaniałego! Miejsce szczególnie przeznaczone dla rodzin z dziećmi. Polecam! Pokaż »

    2015-04-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Malgocha_waw ocenił biuro podróży Wygoda Travel

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Juz po raz trzeci wyjezdżam z tym biurem na zimowe wakacje w dolomity. Jestem bardzo zadowolona z obsługi, wszystko jest na czas a rezydentka p. Ania to doskonały profesjonalizm, okraszony urokiem i usmiechem! Hotele zawsze odpowiadaja opisowi i są na naprawde dobrym poziomie. Transport z i na lotnisko także perfekcyjny, nigdy też nie było męczących zmian terminu wylotu samolotu, co zdarza się często w innych biurach podrózy. Pokaż »

    2015-04-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    janda ocenił biuro podróży Wygoda Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Czwarty juz raz na nartach w Val do Sole z biurem Wygoda Travel to wciaz dobry wybor. Wszystko zgodnie z oferta, naprawdę przyzwoicie zorganizowane. Na miejscu rezydent Szymon zawsze pomocny, mily i profesjonalny. Polecam biuro i z niecierpliwoscia czekam na nastepny sezon. Pokaż »

    2015-04-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    piotrandrzej ocenił biuro podróży Wygoda Travel

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Bogata oferta. Dobre hotele. Opisy hoteli i wyjazdów w katalogu zgodne ze stanem faktycznym. Służący pomocą rezydenci. Osobiście polecam narciarskie wyjazdy z Wygodą do Włoch (jeżdżę od ośmiu lat). oczywiście można taniej, jedząc konserwy i mieszkając po 10 osób w apartamencie, ale przynajmniej ja wolę trochę drożej ale na poziomie. Pokaż »

    2015-04-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    mapi ocenił biuro podróży Wygoda Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Już kilkukrotnie korzystałem z usług tego biura jeżdżąc na narty do Włoch i nigdy się nie zawiodłem. Hotele zawsze bardzo przyjemne i w dobrej lokalizacji. Piloci i rezydenci zawsze sympatyczni i pomocni. Autokary wygodne a kierowcy ogarniający temat na krętych wąskich górskich dróżkach. Gorąco polecam. Pokaż »

    2015-03-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.7

    jrrrrr ocenił biuro podróży Wygoda Travel

    • Ogólne wrażenie
      1.7
      • Zgodność oferty z opisem 2.0
      • Opieka rezydentów 1.0
      • Stosunek jakości do ceny 2.0

    Nie polecam Byliśmy z żoną na nartach w Austrii i nie zostaliśmy poinformowani co do zameldowania. Okazało się, że przyjechaliśmy na miejsce przed 7 rano a zakwaterowanie mieliśmy o godzinie 15!!!!. Na szczęście gospodarz hotelu przyjął nas wcześniej. To samo było w dniu wyjazdu wykwaterowanie o godzinie 9 rano a powrót dostaliśmy o godzinie 11 informację, że będzie około 20 wieczorem. A więc kilka dobrych godzin mieliśmy koczować sam nie wiem gdzie. Totalna porażka. Złożyliśmy skargę ale oczywiście biuro umywa ręce, My natomiast wróciliśmy na własną rękę i będąc już w drodze dostaliśmy telefon od rezydenta, że powrót jest po 20 a my byliśmy już w okolicach Wiednia. Nie polecam biura i sposobu traktowania klientów Pokaż »

    2015-03-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    malgmuz ocenił biuro podróży Wygoda Travel

    • Ogólne wrażenie
      6.0
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 6.0

    Świetnie przygotowany wyjazd, pomocni rezydenci, dobre hotele i ładne regiony. co roku wyjeżdzam z tym biurem i nigdy sie nie zawiodłam. Moi znajomi wyjeżdzają z różnych miast Polski, biuro gwarantuje antenki i łatwy dojazd. Tym razem bylismy w hotelul Burgstaller Austia-niesamowity, rodzinny, przyjazny. Polecam Pokaż »

    2015-03-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    SZUMEK ocenił biuro podróży Wygoda Travel

    • Ogólne wrażenie
      5.7
      • Zgodność oferty z opisem 6.0
      • Opieka rezydentów 6.0
      • Stosunek jakości do ceny 5.0

    Trzeci raz z tym biurem w formule Mama i ja.Jak zwykle wszystko bardzo sprawnie i z uśmiechem na ustach.Gratulacje dla kadry instruktorów narciarskich za fachowość,wyrozumiałość i cierpliwość dla najmłodszych narciarzy. Fajny czas,z fajnymi ludźmi.....i do następnego wyjazdu z Wygoda Travel! Pokaż »

    2015-03-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 następna »

Wyszukaj

Hotele

Biura podróży