Oceniacz.pl Niezależny serwis oceny bazy hotelowej w Polsce i na świecie.
  • Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!
  • Zaloguj się
  • Strona główna
  • Oferty wyjazdów
  • Opinie
  • Forum

Zaloguj się lub zarejestruj.

Aktywne tematy Tematy bez odpowiedzi Regulamin

(Alfa Star)Golden Shores odmówiło nam rezerwacji (Strona 1 z 2)

Forum Oceniacz.pl » Egipt » (Alfa Star)Golden Shores odmówiło nam rezerwacji

Strony 1 2 Następna

Napisz odpowiedź

Informacja przez RSS

Posty [ 1 do 10 z 11 ]

1 Temat przez estera288 2012-01-24 22:49:21

• estera288
  • zobacz proifl »

Temat: (Alfa Star)Golden Shores odmówiło nam rezerwacji

Właśnie dzisiaj odebrałam telefon z biura podróży Alfa Star z wiadomością o tym, że niestety hotel Golden Shores odmawia Nam rezerwacji pobytu.
Oczywiście, zaliczka już była na ten Hotel wpłacona i byliśmy pewni i zafascynowani tym że w lipcu będziemy tam odpoczywać...
Okazuje się, że jednak musi być inaczej...
Nie wiem co jest powodem tego że nam odmówili, jedynie Alfa Star dało Nam do wyboru trzy inne hotele.
Jestem wściekła na tą sytuacje ale cóż mam zrobić.
Może pomożecie, który hotel mamy wybrać w zamian ( mamy czas do jutra do 17 smile  )
1) Amarante Garden Palms
2) Sharm Holidays
3) Sharm Cliff Resort

Raportuj Post 1 Cytuj Post 1

2 Odpowiedź przez gossia 2012-01-25 09:18:26

• gossia

Odp: (Alfa Star)Golden Shores odmówiło nam rezerwacji

Mysle ze nie masz czego zalowac,ten hotel jest jakis podpadajacy.O ile sie nie myle to slyszalam zle opinie o nim bedac w sharm w ub roku.Dlaczego on jest taki tani? Przeciez to Naama Bay.Ja wole hotele w spokojniejszej okolicy a do Nama mozna dojsc lub dojechac.

Raportuj Post 2 Cytuj Post 2

3 Odpowiedź przez doiwony12 2012-01-25 09:51:38

• doiwony12
  • zobacz proifl »

Ja miałam taką sytuację dwa lata temu.Zaliczka wpłacona czekamy na wyjazd a biuro na dwa tygodnie przed  wyjazdem przysyła pismo że nie udało się zarezerwować hotelu i proponują nam inny.Taki że lepiej nie mówic.Zrezygnowaliśmy całkowicie i pojechaliśmy w innym terminie z Bee Free do tego hotelu jaki wybraliśmy pierwotnie .No ale nie zawsze można zmienić termin urlopu ,nam się udało ale od tamtej pory dałam sobie spokój z Alfą
.

Raportuj Post 3 Cytuj Post 3

4 Odpowiedź przez Małgorzata Świderska 2012-01-28 12:54:39

• Małgorzata Świderska
  • zobacz proifl »

gossia napisał/a:

Mysle ze nie masz czego zalowac,ten hotel jest jakis podpadajacy.O ile sie nie myle to slyszalam zle opinie o nim bedac w sharm w ub roku.Dlaczego on jest taki tani? Przeciez to Naama Bay.Ja wole hotele w spokojniejszej okolicy a do Nama mozna dojsc lub dojechac.

Hotel jest na Hadabie, czyli w sąsiedniej zatoce, a nie w Naama bay, właśnie z niego wróciłam i naprawdę jest bardzo przyjemny. Bardzo dużo w nim Polaków - głownie z Alfa Star i Sky Club - w jednym dniu zakwaterowano 116 turystów z Polski, a to przecież styczeń - może po prostu skończyły się miejsca w Twoim terminie... Aha, i wcale nie jest taki tani.

Raportuj Post 4 Cytuj Post 4

5 Odpowiedź przez K.K. 2012-01-29 19:48:07

• K.K.

Witam,
Proszę się cieszyć zmianą hotelu , hotel nie zasługuje nawet na 3 gwiazdki , a tym bardziej na 4 jakie podobno ma ( oczywiście chodzi mi o lokalne * ) . Ja byłam z rodziną i znajomymi w tym hotelu teraz w styczniu 2012 i po jednym dniu rezydent nas stamtąd zabrał ( zostały starsze osoby , które nie miały siły walczyć o zmianę hotelu ). Pokoik mały , jak wstawili dostawkę  dla córki ( w przedpokoju  ) to ledwo otwierały się drzwi od wyjścia i łóżko stało przy łazience . Dostawka miała nie zakończone ostre rurki ( obcięte chyba diaksem ). Pościel brudna , a u znajomych w łóżku pierwszego dnia , teoretycznie w nowym łóżku leżały już czyjeś , długie czarne włosy . Koszmarny hotel , postaram się na dniach dodać zdjęcia , aby ostrzec innych , którzy tak jak my sugerowali się wysoką notą i wpisami ( chyba pracowników biur )

Raportuj Post 5 Cytuj Post 5

6 Odpowiedź przez estera288 2012-01-30 16:57:22

• estera288
  • zobacz proifl »

Witam,

Dziękuję Wam za te kilka zdań które napisaliście na temat tego hotelu. Teraz już mniej żałuję, że będę w innym hotelu aczkolwiek Golden Shores ma bardzo dobre opinie...

K.K jak możesz to ja bardzo bym prosiła o fotki z tego hotelu bo i tak moi rodzice się tam wybierają.
Jak ktoś ma Swoje prywatne fotki tego hotelu to proszę wyślijcie - siwa288@interia.pl

Raportuj Post 6 Cytuj Post 6

7 Odpowiedź przez mona124 2012-01-30 20:28:24

• mona124
  • zobacz proifl »

Ja na Twoim miejscu jesli masz mozliwość, to wogóle zrezygnowałabym z usług biura alfa star, ponieważ bardzo często zdarza się, że zmieniają hotel. Ja w tamtym roku rezerwowałam w maju, a leciałam we wrześniu do Egiptu i na miejscu okazało się, że nie ma już miejsc w tym hotelu co zarezerwowaliśmy i zakwaterowali nas w innym.  Robią jeszcze tego typu przekręty, że wykupujesz przelot z Wrocławia do Egiptu i z powrotem, a okazuje się, że wracasz do Warszawy, a z Warszawy autokarem do Wrocławia. Biuro alfa star PORAŻKA!!! NIE POLECAM!!!

Raportuj Post 7 Cytuj Post 7

8 Odpowiedź przez K.K. 2012-01-30 23:50:30

• K.K.

estera288 napisał/a:

Witam,

Dziękuję Wam za te kilka zdań które napisaliście na temat tego hotelu. Teraz już mniej żałuję, że będę w innym hotelu aczkolwiek Golden Shores ma bardzo dobre opinie...

K.K jak możesz to ja bardzo bym prosiła o fotki z tego hotelu bo i tak moi rodzice się tam wybierają.
Jak ktoś ma Swoje prywatne fotki tego hotelu to proszę wyślijcie - siwa288@interia.pl

W dniu jutrzejszym postaram się dodać , pozdrawiam.
Kamila

Raportuj Post 8 Cytuj Post 8

9 Odpowiedź przez K.K. 2012-02-03 19:28:40

• K.K.
  • zobacz proifl »
  • Warszawa

Zdjęcia dodane smile
Pozdrawiam

Raportuj Post 9 Cytuj Post 9

10 Odpowiedź przez małgorzata siniakiewicz 2012-02-12 19:08:35

• małgorzata siniakiewicz
  • zobacz proifl »

Byłam w tym wstrętnym hotelu ,nikomu nie polecam!!!Pobyt od 25.01-08.02.2012,masakrycznie mały pokój jak na 4osoby-łóżko jedno na drugim,bez przejścia...jedzenie pod psem,brak lobby baru,dużo można pisać na ten temat,ale to strata czasu...Ogólnie hotel zasługuje może na 3*,też sugerowałam się opiniami,ciekawe kto je pisze???NIGDY tam nie wrócę!!!Byłam w kilku hotelach 4* w Egipcie,ale ten był najgorszy!

Raportuj Post 10 Cytuj Post 10

Posty [ 1 do 10 z 11 ]

Strony 1 2 Następna

Napisz odpowiedź

Forum Oceniacz.pl » Egipt » (Alfa Star)Golden Shores odmówiło nam rezerwacji

Szybka odpowiedź

Możesz używać: BBCode Obrazki Emotikonki