Temat: Biuro Podróży BLUE RAYS
Witam. Czy ktoś słyszał o tym biurze podróży, albo korzystał z ich usług. Ciekawią mnie wszystkie opinie na ich temat, bo w necie nie ma prawie nic
Zaloguj się lub zarejestruj.
Witam. Czy ktoś słyszał o tym biurze podróży, albo korzystał z ich usług. Ciekawią mnie wszystkie opinie na ich temat, bo w necie nie ma prawie nic
Nie polecam!! oszuści i naciągacze !! skrócili nam pobyt w Egipcie bez podania przyczyny , nie oddali pieniędzy, kontaktu z ich strony brak. Sporo osób nacięło się na to biuro. Kpinę sobie urządzają z klientów nieprofesjonalizm w każdym Calu.
A czy dużo skrócili i z jakiej przyczyny? Pytam, bo nam renomowane biuro TUI skróciło pobyt o 1 dzień (wylecieliśmy z Polski dzień pózniej) i w ramach rekompensaty dali jakieś sgrosze które nie starczyły na przedłużenie doby w ostatnim dniu pobytu (musiałam przedłużyć bo byłam wtedy z malutkim dzieckiem).
hej, leciałam z tego biura do Hurgady w sierpniu.Było troche w pierwszym dniu problemow, ale pozniej okazało sie, ze były to najlepsze wakacje ktore do tej pory mielismy(a było ich troche za granicą) Bardzo sie starali abysmy byli zadowoleni.Na sylwka tez lecimy od tego samego operatora.Polecamy bo jest tanio i naprawde warto korzystac z ich usług
Bardzo Ci dziękuję za informację. Ceny mają rzeczywiście bardzo korzystne więc chyba się skuszę na Egipt z nimi w wakacje 2012.
Stawiam flaszkę, że to kiepski marketing szeptany ;-)
Nieznane biuro podróży BLUE RAYS i nagle kilka opinii ;-)
Szukajcie innych metod promocji - na pewno będą skuteczniejsze.
Biuro jest rzeczywiście nieznane, ale istnieje już od kwietnia, czyli wysyłało już ludzi na wakacje w tym roku, to chyba nic dziwnego, że są jakieś opinie na ich temat. Ceny mają naprawdę konkurencyjne i dlatego ciekawią mnie opinie na ich temat.
A to typowe tłumaczenie osoby, która robi taki kiepski marketing ;-)
Jestem na forum nowy, a już to widzę hehe
Naprawdę nie rozumiem na czym ma polegać marketing uprawiany przeze mnie, napisałam tylko,że oferta jest cenowo atrakcyjna i chcę poznać opinie nt. tego biura. Ponieważ poza informacją o skróceniu pobytu (co zafundowało mi również biuro Tui o czym pisałam wcześniej) nie dotarły do mnie żadne inne negatywne opinie rozważam zakup wakacji w biurze Blue Rays. Trudno, nie będę udowadniać, że nie jestem wielbłądem. Szkoda, bo liczyłam na informacje od osób, które były na wczasach z tym biurem, a nie od specjalistów od "marketingu szeptanego".
Biuro BLUE RAYS to były upadły KOPERNIK TRAVEL.
Właściciele KOPERNIKA otwarli sobie teraz biuro BLUE RAYS na swojego byłego pracownika Pana Daniela L.
No cóż, lepiej póżno niż wcale...
W roku 2008 KOPERNIK też miał super konkurencyjne ceny na lato,a w lipcu 2009 się zwinęło.
Pozdrawiam.
Posty [ 1 do 10 z 123 ]