Temat: Ecco holiday
Wybieram się niedługo na wyspy greckie z EH... Macie z nimi jakieś doświadczenia?
Zaloguj się lub zarejestruj.
Strony 1
Wybieram się niedługo na wyspy greckie z EH... Macie z nimi jakieś doświadczenia?
To raczej biuro podrozy dla tzw. klienta budzetowego - nie spodziewal bym sie rewelacji za niska cene ![]()
Absolutnie nie zgodzę się z Panem powyżej (Pontikos). Ecco Holiday mają świetne oferty Last Minute. Można złapać ofertę hotelu ze świetnymi rekomendacjami za bardzo niską cenę. Dwa dni temu był Egipt z wylotem dzisiejszego dnia za 750zł w All Inclusive 4*+. Oferty te zdarzają się żadko, ale nie jest powiedziane, że jeżeli zapłaci się mało to trafi się do jakiejś nory!
Potwierdzam, byłem z EH za małą kasę a za to świetny hotel i serwis. Lot ten sam co za kasę 3000 pln. Polecam. Rezydentki super - starają się bardzo.
Ecco holiday jest w porządku. Nie prawda, że wyłącznie dla klientów z niskim budżetem. Ci, którzy oczekują wysokiego standardu niech szukają wyjazdu z odpowiednią ceną. Ecco holiday ma przecież i takie. Zresztą zerknijcie sobie na ich stronę. Oni wcale nie mają złych opinii!
Byłem z EH w Grecji na Krecie w 2009. To biuro "specjalizuje" się w wycieczkach właśnie do Grecji, ogólnie pozytywne wrażenia. Cena wycieczki była porównywalna z innymi biurami. Niestety (co było naszym błędem, ktorego od tamtej pory już nie popełnilismy), nie wykupiliśmy niezmienności ceny było to w styczniu (co np.: w biurze, z którego teraz wyjeżdżamy jest w standardzie ceny) przez co dostaliśmy w maju list, że nasza wycieczka nagle podrożała. Co najśmieszniejsze zrezygnowaliśmy z wycieczki i kupilismy ją ponownie w czerwcu po nowej cenie, która była niższa niż w styczniu i maju
Ot taki zbieg okoliczności.
Gdybym miał ponownie wybrać to biuro to w przypadku wycieczki do Grecji to bym je wybrał.
Oferta zgodna z opisem katalogowym. W dużym stopniu na pozytywną ocenę wpływa sama Grecja, która jest przepiękna.
Moja rada kupujcie niezmienność ceny lub wybierzcie biuro, które ma tą opcje w cenie.
byłam z ecco na Gran Canarii w listopadzie 2010 tydzien w hot. 4* z HB kosztował 3000 od osoby, jesli to jest oferta dla klienta "budzetowego" to gratuluję Panu który to wymyślił, a reszta przyklaskuje.
Tat czy tak Ecco to jedno z lepszych biur na naszym rynku. Ja ich polecam
byłam z ecco na Gran Canarii w listopadzie 2010 tydzien w hot. 4* z HB kosztował 3000 od osoby, jesli to jest oferta dla klienta "budzetowego" to gratuluję Panu który to wymyślił, a reszta przyklaskuje.
Tat czy tak Ecco to jedno z lepszych biur na naszym rynku. Ja ich polecam
BUDŻETOWA to jest raczej... ortografia PONTIKOSA...
Posty [ 9 ]
Strony 1