Temat: Hotel w Biłgoraju
możecie polecić mi jakiś? zależy mi na miłej atmosferze, dobrym jedzeniu. Jadę podpisać umowę z klientem i muszę gdzieś się zatrzymać. A jak sama wybieram to trafiam to miejsc z niemiłą obsługą i zawyżanymi cenami ![]()
Zaloguj się lub zarejestruj.
Strony 1
możecie polecić mi jakiś? zależy mi na miłej atmosferze, dobrym jedzeniu. Jadę podpisać umowę z klientem i muszę gdzieś się zatrzymać. A jak sama wybieram to trafiam to miejsc z niemiłą obsługą i zawyżanymi cenami ![]()
Cholercia, był taki jeden, ale nie pamiętam nazwy. Nie mogę sobie przypomnieć, sprawdzę dziś papiery i dam Ci znać, bo byłem w naprawdę fajnym.
W tam tym roku byliśmy z dziećmi na feriach w Biłgoraju i było fantastycznie obsługa bardzo miła, ale niestety nie pamietam dokladniego adresu nie mam, ale poszukam w papierach to postaram się ci napisać. A co najważniejsze to nie był drobi.
byłam kiedyś w hotelu Sitarska. rewelacja, klimat typowo rycerski, znakomita obsługa, nie jest drogo. przeszukaj w internecie jest wiele bardzo dobrych opini na jego temat. mają swietną restaurację, serwują typowe regionalne potrawy. szczerze polecam.
w Biłgoraju to raczej wyboru wielkiego niema
niestety, ale radzę wybrać hotel DODO. Niedaleko (ok 2 km) od samego miasta jest miejscowość Wola Duża i tam też jest fajny obiekt,z naprawdę pysznym jedzonkiem nazywa się KARCZMA NA WOLI. Z Biłgoraja jest natomiast 50 km dalej Zamość, gdzie jest co pooglądać ( to na wypadek gdybyś była zmotoryzowana i chciałabyś coś zobaczyć).
PS. pochodzę z Biłgoraja ![]()
dzięki za rady, zdecyduje się chyba na hotel Sitarska, bardziej pasuje mi lokalizacja niż w Dodo. A mają ciekawe menu.
W Sitarskiej mają super dania regionalne
Dereba spróbuj gdy już tam będziesz.
Nawet się nie zastanawiaj hotel Sitarska to urocze miejsce.Bardzo często tam goszczę w czasie wyjazdów służbowych.Kuchnia palce lizać-wyśmienita.Miła obsługa.
Sitarska?Czytałam kiedyś o tym Hotelu w Internecie,recenzje mieli świetne.Plusy jedzenie,obsługa,widoki,ceny,wystrój.
pobyt w Sitarskiej mile wspominam, zjadłam tradycyjny pieróg i pyszne sushi, mają tam bogatą kartę, w sumie wszystko się znajdzie. Myślę, że jeszcze kiedyś tam pojadę.
Posty [ 10 ]
Strony 1