Temat: MAM PYTANIE....
... czysto logistyczne... hi hi.. W jaki sposób można do paszportu dolce włożyć, skoro to plastiki... Naprawdę macie jeszcze te...książeczki???? Co mam począć????
Zaloguj się lub zarejestruj.
... czysto logistyczne... hi hi.. W jaki sposób można do paszportu dolce włożyć, skoro to plastiki... Naprawdę macie jeszcze te...książeczki???? Co mam począć????
od kiedy są plastiki???
Ja wyrabiałam paszport rok temu i mam książeczkę ![]()
Plastikowy jest dowód, paszporty ciągle są papierowe.
haha no własnie, a na dowód do Egiptu...moze być problem. EWA gratuluję Ci
Też ma książeczkowy paszport
i nie słyszałam, aby miało sie coś zmienić.....chyba że......w tym kraju wszystko możliwe ;D
OK>>>WYSTARCZY...... hi hi... to mała prowolka była na rozgrzewkę....taki głupi żarcik na siarczyste mrozy i w ramach tęsknoty za słońcem Egiptu.... POZDRO GORĄCE i do zo... może w Egipcie właśnie.... / nie na dowód ta podróż będzie..../
PS... BOŻENKA wyluzuj... światowa kobieta z Ciebie... a w plastikowe żarty się wkręcasz.....
Czytałam dwa razy zaskoczona wpisem; no żarcik gorszy od angielskich i jeszcze bez powodu czepialstwo w stosunku do Bożeny. Oj Ewo, Tobie od tego mrozu ........?
Dzięki Anna. A żart faktycznie marny, ale dałam sie wkręcić. małolaty by powiedziały -ale suchar
Jasne, że to to byl marny żarcik... przeciez napisałam, że głupi nawet.. przyznaje się bez bicia... nie wieszajcie juz psów na mnie, sorki nawet jesli uraziłam światowych... taka już nieobyta ze mnie....
Posty [ 1 do 10 z 30 ]